Så go han är!

 
 
Trevlig överraskning från Andrèe=)

Nytt the och vaniljbullar!

ILördes var jag inne i lund och köpte present till Rebecka på tehuset java, älskar denna butik!! massa olika teer,kaffe, the koppar,marmelader,choklad,kolor, kitchen-aid produkter,kakbukar m.m. =))
 
köpte chai te till mig själv... och en stor kakburk till Rebecka som innehöll en påse chai te  och hallon/choklad marmelad och en påse med tunnbrödsflarn med chokladöverdrag=)
 
lite roliga grejer tyckte jag....
 
Åkte sedan hem och bakade massvis med vaniljbullar, tog ca 2h!! är ju samma som kanel bullar fast ist för kanel vaniljsocker och massa smör så dem blir krämiga ;)
 
så igår kväll kom Rebecka hit och vi betsällde mat och åt vaniljbullar, drack the och hon fick sin present! lika skoj att ses som alltid!
 
hej å hå, nu är det 6 dagars hård arbets vecka som gäller! byebye!!
 

macka skagen....

hemmagjord macka med hemmagjord räksallad m.m.
 
gooood kan jag tala om!
 

hej hå!

Vet inte riktigt vad som hänt sen sist..... går ju ett tag mellan gångerna!
Kan ia.f berätta om våra planerings dagar på jobb vi hade torsdag+fredag.... pratade brukarna och rutiner kring dem och bjöds på mat och frukost båda dagarna, hade hyrt konferens lokaler i lunds kommun. andra dagen hade vi föreläsnign och utbildning om bemötande personal/brukare.... då man skulle rita en bild av höger/vänster hjärnhalva ögon öra , händer och ben bara! sen skulle man placera sig och ringa in vilket ben man satte först, vilket öra du lyssna med os.v... sen ut genom det kunde den här terapeuten granska en och en och berätta hur du jobba och var som person och betedde dig! sjukt läskig! det stämmde ju! jag skratta åt vissa saker............ man är ju en känslolagd sak =)
 
sen åkte vi till UTMANINGARNASHUS i malmö, åt middag och efterätt där, sen körde vi i cellerna, liknande fångarna på fortet! rätt skoj! men de fysiska var roligast! gåtor och matte och geografi lösningar i vissa rum var helt väck för mig ;) men var  hela gruppen inne samtidigt, så man slapp va själv ia.f..
 
mitt lag vann! och vi fick diplom och en choklad medalj ;) det var det det..........
 
Var hos en homeopat i hbg går, nämner inte så mkt mer än at det ska bli spänande.......... =)