Halmstaden & 100 grader!!

ja då har man varit på en liten kort visit i halmstad då.. hos syrran! åkte dit i onsdes på dagen och kom hem sen igår kväll! skulle sätta i mitt nya löshår, därför åkte ja upp, men så sov ja hos min älskade syster en natt med : ) lagade god mat(som alltid) snackade skit o hade trevligt! busade med zorro-bus:)

Det var riktigt varmt på fredagen, så vi svettades duktigt! skulle till frisören på fredag kväll, eller ja vid 16.00 satt o svettades i stolen, så varmt! när jag kom dit så tvättade hon mitt hår, fönade det o sen var det dags att sätta i det =) dubbelt så tjockt som mitt förra jag hade, och mkt mörkare.. men jag trivs i det, blev en cool färg tycker jag.. älskar att ha det såhär tjock! härligt!

tog ungefär 1 timme att göra det.. sen fick jag ett shamppo och balsam ink priset för just hairextensions. och sen köpte jag en serums produkt som känns som silke o luktar gott och ska vara jätte bra för löshår, var inte så dyrt så den köpte jag =) slipper till och med att packa in det om jag tar den i håret varenda gång ja tvättat det =)

syrran skulle ut med jobbet sen efteråt, så vi hämtade upp två jobbar kompisar till henne sen körde vi till Janne som hade förfesten! hon jobbar med både unga o äldre. så blandat folk på festen... dom skulle ut sen o äta o dansa! hoppas hon hade trevligt.

stannade en liten stund och var med och snacka lite skit, sen körde jag hemmåt mot höör igen.. och var hemma vid ca 21.00..

sen var det bara hem om, sen skulle ja hälsa på nisse i hans lägenhet i hööööörby! inte varit där än.. den var ju fin! o fan va ja älskade hans lilla katt :) tiiiger :)

vi kollade på ONDSKAN, som gick på 4.an..den e verkligen bra den filmen..

sen mot midnatt körde jag hem mot höör, och då besökte jag carro och c.o dom var på en fest bakom preem, galna människor=P.. jag var ju nykter så ja körde, men stannade ändå en stund..

träffade patrik med från björkvik :P det var ju trevligt!

sen började fakiskt klockan närma sig morgon, hemskt nog! haha så efter att ha lämnat av vissa människor så kunnde ja äntligen köra hem o sova:D

nu ska jag ut o sola lite!

Pusshaaaaaaaaaaaaaaaaj


Sweet va ?

Denna söta saken köpte jag ändå idag : )

hittade den på konsum! :D


Måndagen & tisdagen...

har mestadels spenderats inomhus! för igår ös rengnade det, o idag har det bara varit varmt några timmar.. ooh vill ha as varmt hela dagarna! så man kan sola vid beachen!!! men,men...

- Igår så gjorde jag lite ärenden i lilla byn, först köpte jag en "utrensnings kur" på hälsokost-affären!
ska dricka i 20 dagar (inneh, grönsaker,vitaminer o växter m.m. som sköljer ut alla bakterier och slagg från kroppen! man har så mkt sånt man måste rensas ut! o efter det blir man piggare o friskare! ett gott råd! och sen köpte jag MIVITOTAL Plus med, ett kostillskott, stärker immunförsvaret och gör en piggare.. ska dricka det varje dag i flera år eller ngt =) haha!

sen körde jag till Apoteket och handlade en Vishy aqua thermal ansiktskräm! svin dyr! men den innehåller massa bra fukt o källvatten ( källvatten innehåller massa mineraler som är bra för huden!) kan nog vara bra!

sen kom Mikaela på besök igen efter jobbet.. hon hängde med mig till banken, hade ett ärende där! sen tog vi en fika på ICAS cafè! jag käka en baguette med räkor och ägg! f*n vad han i kassan var elak! usch, så otrevlig! dit går man inte igen!! :S

sen åkte vi hem o satt vid datorn en tid, sen hämta vi upp hennes mammi, hon hade varit på en intervju här i närheten! Önskar henne lycka till=)

sen framot kvällen var det Body pump som stod på schemat! men hmm..det blev inställt..så Lina körde spinning ist! usch så tradit.. men det ger! blev dyng blöt!!

..Och idag gick ja upp rätt tidigt, lagade gröt, sen var det faktiskt soligt, och jag blev glad!! körde till dagsiset i snogeröd o skulle lämna lite papper o prata o lite och så.. sen efter det körde jag hemmåt mot Höör igen, körde inom Konsum o handlade ingredienser till en grekisk sallad jag planerade att göra! så det luncha jag på..

sen la ja mig ute på gräsmattan i bikini(sådär varmt) & sola lite o läste tidningar...

och nu sitter jag här, ska strax käka sen blir det pilates ikv!

allt för mej, hej!



Just me..

image960

Gammla bilder..

Idag fick jag fler bilder av Johanna på msn! gammla! från nyår,juljägers och påsken m.m..
så tänkte jag att jag lägger upp dem här så dom oxå får en chans att visa sig =) haha!

ha det!




Mors-dag!

& ja.. idag är det alla mammors dag! tyvärr har jag inte min mamma att köpa något till eller visa min kärlek till..=`(..

var ute o plockade en fin bukett till mamma o lade på graven.. känndes som om poppe oxå fick den! han är ju begravd där hos henne! lille poppe! du är så saknad! jaa det är ni båda två varje dag...

* Det är inte vid graven du finns mamma..du har varit i mitt hjärta under hela dagen! och det vet du om! jag älskar dig..*


image943

A Sunny Sunday

...Idag vaknade jag av att solen lös in på mitt ansikte =)..tänkte att här kan ja inte ligga hela dagen.. så jag drog mig upp och åt frukost, drog på mig bikinin och la mig i trädgården på en filt! det blåste lite och var inte jätte varmt..men vid 14.00 började det stekas mer =)

Efter ett tag kom Mikaela på besök, hon hade slutat jobbet, och gick hem till mig efteråt=) fortsatte sola oss lite... sen begav vi oss ner i byn och krängde daim glass : ) sjuuukt gott!


Och nu sitter vi här o degar bara.. hon ska snart hem =(

ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. glo tv kanske ?!?

Imorgon ännu en dag.. får se vad som händer då  ...








Lördag=Schlager!

Då vaknade man rätt bakis denna dag! skulle eg blitt mer fest, men jag orkade verkligen inte! hoppas carro & annika hade kul på ladan ;)

jag åkte hem till Elli på kvällen! längsen vi sågs =) har ju båda rest o så nu... kom till henne vid 20.00 då hade jag handlat med mig chips & dipp och lite godis =) vi skulle sitta bänkade framför tv och se på: Eurovision song contest!

det var inte speciellt bra som vanligt, några låtar var helt okej, men charlotte perellis låt var faktiskt bäst! men sverige kom typ på 21 plats!!! helt sinnes!

men men Ryssland vann ia.f.. hmm..bra el dålig? det kan ju diskuteras...

Mysig kväll igår ia..f. var as trött sen och sov jätte gott =0)

( älskar ellis lille katt, han e så söt o kålsvart =)

image939

Fest i Höör..

I Fredes jobbade jag till 16.00 sen körde jag hem o sov! var skit trött.. men fick masa mig upp vid 19.00 skulle äta,duscha och göra mig iordning.. skulle gentligen varit hos Lina vid 19.00 men det blev vid typ 20.00..
Kom dit, där var Ellen & ruby redan.. vi började dricka vin.. o timmarna gick känndes det som, för ingen dök upp =P

men vi satt ute på Linas terass, och drack o snackade och njöt av det sköna vädret...

vid 23.00 kom folket.. hansson & hans liga! Olle mfl, annah och en vän.. Senare kom karl-henrik och hans 5 polare oxå.. det var sjukt mkt folk.. rätt trångt.. men det var trevligt.. jag tog in en stackars bäver som låg utomhus, vi vet inte vems det var! men han såg kall ut, så jag bar på han hela kvällen :D

Alla blev fulla & glada.. jag blev lagom.. sen vandrade jag hemåt vid 02.30.. och då var festen fort.f igång.. när den sluta vill jag inte veta =P haha!

Bilder kommer nedan =)


Hard work..

Igår ringde klockan 06.00 och då vaknade en asa trött lina, som var tvungen att gå upp! Inte ofta jag går upp så tidigt ju, så varför klaga egentligen? men men skulle börja på Björkvik kl 07.00..körde dit, lyssna på rapport o så.. sen var det ut på fältet o jobba haha! det var timanställds dag igår igen..all ordinarie personal skulle iväg, så vi fick passa stället =P

Gick jätte bra..alla timanställda känner sig ju lika mkt värda haha ..så vi har lä'tt att prata med varanndra o så..
Jobbade med Elin, en jätte söt & trevlig tjej från Hörby ! hon hade oxå bara jobbat ett antal gånger här, så vi är lika nya! följde ett Schema som jörgen skrev till oss om vad vi skulle göra! så de förljde vi.. vi skulle handla oxå o städa i huset! det blev super fint! :P Sånt team vi var!

Och morgon samlingen fick jag hålla i, jörgen tvinga mig! haha..skulle sitta o läsa ur pärmen inför patienterna, vad dem skulle göra under dagen.. :P aja, gick bra iaf..

Och Lunchen gick bra..o tvättningen och o ja allt .. tyckte det såg kliniskt rent ut överallt, o patienterna hade vatt duktiga o lydit oss och duschat . ..

vi skratta jätte mkt hela dagen.. hon verkar inte heller vara en sån som kan bita ihop när man eg inte ska skratta ;) hahah! det blev lite stressigt ett tag, och vi blev "attackerade" av patienterna så då skratta vi som bara den. men men kul var det =)
Vi satt ute o solade sen med=)
dagens lunch var kanon.. fläskfile med potatisgratäng och ungsbakade tomater med ost! mmm!

slutade 16.00 dagen gick rysligt fort! .. men som sagt kul o jobba igår.. har ett nytt smeknamn av de yngsta patient killarna  "blondie" hahah! :-P

pusshaj

image927

Onsdag..

Idag är det Onsdag och min dag började med att jag steg upp exakt 08.15.. för att laga min gröt och sedan bege mig till snogeröd 08.45! skulle jobba på dagiset idag.. med barn från 0-6 år...
Gick bra..rätt slappt.. hjälpte till med frukosten,lunchen, var med dem o lekte..var med dem på deras sagostund och hjälpte vissa att klä sig o så... sen hade jag rast en halv timme.. slapp blöjbyte o så ia.f :P hehe!

alla barnen var lide frälsta i mig, första gången dom är så mot någon sa dem andra! haha..hade massa små barn i knäet hela dagen.. man kännde sig poppis...
'
Slutade kl15.00 så då rullade jag hem mot Höör igen.. och nu sitter jag här (som vanligt) .. blir väl att kolla på fler OC-avsnitt hos carro ikväll.. fan måste träna snart!! får bli imorgon kväll! då dem har förlängt aerobics passet! wihoooo! =)

Kramelikramkrams

image926

Så hemsk!

Till alla er som kör bil..drick aldrig o kör! var inte så egoistisk! du kan kosta någon annan livet!

kolla på denna----> http://www.youtube.com/watch?v=ej_2uT7D8yI&feature=related

Vart tog solen vägen?

Det kan man ju undra =/ trisst!..

Igår hade ja inte mkt o göra på dagen.. men sen på kvällen så snacka jag med Christina på msn..

hon hade inget o göra, så ja kila över till henne! vi tände värme ljus o lyssna på musik =) bakade negerbullar o kladdkaka :D som vi alltid gjorde förr.. hehe!

sen kolla vi tv o lagade makaroner m bearnaie sås ;) mm!

sen satt vi o skrev våra trams-historier som vi alltid gjrode förr med, skratta ihjäl oss!

sen när klockan var 23.00 besämmde vi oss för att kolla på solnedgången vid vaxsjön..så vi körde ut där.. skulle vi aldrig gjort! hahah!

när vi gick där i skogen, var där helt tyst, men helt plötsligt hör vi ett sånt högt konstigt skrik ja aldrig hört! ja höll på o dö, o försökte gömma mig i hennes jacka! hahaha! när ja blir rädd finns det inga hämningar! =P då är det bara jag som ska räddas! haha

men vi kom på att det var nog en struts från den lilla djurparken hehe.. usch vad läskigt det var!

vi skyndade oss till bilen och stack igen=P

sen kom vi hem, krängde kladdkaka mitt i natta.. sen gcik vi sakta men säkert o la oss o somna kanske vid 02.00..

Nu är hon i malmö på en frisör skola och blir klippt!

när hon kommer hem (typ om en timme) ska vi hälsa på vår gammla skola =0)

puss!


Jobbat idag ju =)

Händer ju inte allt för ofta (fast vänta bara tils sommaren! 100% haha hjälp)
Gick bra på jobbet faktiskt...börja lära känna folket lite mer..
Är ju så mkt ungt folk som jobbar där, o mest killar =) trivs bäst ihop med killar! Inte massa skitsnack då! och dom är himmla coola=) vi har suttit ute vid ringsjön mkt o solat ida.. o ätit schnitzel till lunch! gott! har varit en väldigt lugn dag, har bara hjälpt till lite med frukosten&lunchen..sen plockat lite disk o tvättat pyttelite.. fanns inte mer och göra idag..

sen har ja hängt med patrik .. han har en tvillingbror i höör som är sjukt lik han! som inte är så snäll! haha!
Patrik sa vi kunnde sticka o bada i havet i sommar under jobb tid.. dra med ett gäng patienter från jobbet, där finns ju en del som vill iväg! fan vad najs.. då sa han vi själva skulle sola satan! :P

Handling med de stora bussbilarna har det oxå förekommit idag (dok inte jag)

är så glad jag e i från fogdaröd..jävla skit ställe med skit folk o skit lön! här jag är nu är roligare o mindre jobbigt och mkt mer betalt ;)

.. nu sitter ja här hemma..om en timme ska jag till hansson! hans syrra har tagit studenten! wiiiie!

Så ska dit o festa loss med grabbarna =) zander,mackan,calle,sebbe o hansson då ju =) såå skönt.. slippa massa dryga brudar!

see yaa dont wanna be ya




Ny Frilla?

Idag vaknade jag o Mickis vid 10.00 tiden.. gick upp o lagade gröt! Jobb väntade Mikaela kl 13.00 och frisör stolen väntade på mig 11.00=)

skit fint väder ute! det tog ca två timmar hos frisören. Hon slingade min utväxt och klippte mig! ( mer än topprna, hon tog minst 5 cm! , men d behövdes! )

Nu sitter ja här, Lunchade på resterna av vår sallad innan..

Funderar på att gå ut i trädgården o sola lite! :  ))

Jobb imorgon 7-16...

*Bilder på frillan nedan*




Mys dag : )

Igår vaknade jag och kännde att jag var bättre i foten! skönt! att ha inflammation i en blåsa är inte skönt :(.. så det var dags att städa (städade senast innan grekland :S ) så jag tömmde papperskorgen, dammade,bytte lakan,dammsugade,vattnade blommorna och sist men inte minst moppade golvet! så fint det blev =)

Vid 14.00 tiden kom Mikaela hit =) så trevligt! hon hade plockat en fin bukett blommor på vägen till mig =)

vi körde upp i byn , jag tänkte bjuda på en grekisk sallad! så vi köpte alla ingredienser man behövde + mango & Jorgubbar, skulle göra smoothies till efterrätt!

allt blev lyckat o super gott =) satt ute i trädgården o åt o mös jätte länge =) snackade om allt möjligt. Vi förstår verkligen varanndra... vi har ju kännt varanndra sen lågstadiet, och inte bråkat en enda gång =) Men vi är för snälla mot människor.. kanske borde bli ändring på det! vi ska inte ta mer skit!

jag e fan värd det bästa, så jävla snäll som jag är!

sen mot kvällen käka vi middag (kassler o potatissallad) som pappa ordande innan han skulle iväg på sin dejt!

så vi hade huset för oss själva! kollade på Tjenare kungen, sjukt kass! hahaha!

sen vid 22.00 tiden blev d lång promenad i Höör i typ 1 timme med olle! hehe! det var trevligt , men kallt :S

sen gick vi o la oss senare på natten..

För er som inte vet så ska Mikaela flytta till en lght i Hässleholm snart! och då ska hon ta med sig Lillis! en av våra katter! hon ska gå och kastrera han och sen får han flytta dit =) hon längtar så hehe! han med kanske =)

hon har redan köpt halsband och borste m.m.. hon är väl förberedd! ska dit och sova sen dom första nätterna hos henne! blir mysigt!                                                        Mormor<3Fröet!






Nu börjas det..

Igår var jag hemma hos Therese, med Johanna och Carro! vi håller på att planera inför vår 20 års fest! äntligen kom vi överens om ett datum! & alla kan =0)

Blir nog skoj, vi har kommit på en hel del redan! och Idag ska Inbjudningskorten göras!

Fick ett oväntat bud på posten idag! haha! Käre hansson skickade blommor via ett blomster bud till mig =) blev helt chokad hehe, men fina blommor! Jag har ju varit sjuk så länge, så han tyckte synd om mig! det står: Till Världens bästa Lina =)

puss & Kram till er..

image916

Sommaren är ju här!

Blogga blogga blogga!

det är jag bra på nu för tiden, men det är ju faktiskt rätt kul!
dagen igår gick fort.. var i Halmstad mestadels av dagen ju! sen kom jag hem, då grillade jag o pappa lite..
sen duscha ja av mig all svett från dagens svettigheter! haha!
Hansson kom o plockade upp mig vid 21.00 tiden, då han hade varit o lämnat grabbarna (zander & sebbe) ieslöv på fest.

Så vi stack hem till Hansson, snacka en massa.. längsen vi hade våra deep talks =) kollade tv o så.. sen blev vi rastlösa, tog hans bil o körde ut till Crille o co. Inte så värst sociala, kanske trötta eller ngt haha så vi körde igen efter att ha kollat läget o sagt haj!

sen åkte vi hem til Hansson igen, satt där till lite i 02.00, för då skulle vi hämta killarna i eslöv! plockade upp en as nitad zander! haha o en lite mer nykter sebbe =) så kul o lyssna på fulla människor när man e nykter, så störda dom va! ( fast kan vara drygt med )

sen efter det skulle ja fan hem o sova! knappt trött!

Idag blir det bara till att tag de lugnt, har sjukt stökigt på rummet o massa tvätt ja borde plocka med! men orkar inte, får bli i morgon! Ska antagligen hem till Carro Barro sen, kolla fler OC avsnitt :D

* Fick ett jätte sött nattline av carro, från ullared =) behöver fler sånna, hon vet ju hur mkt ja älskar dom;) haha! *

lägger upp en bild nedan!

Puss & kram till er som förtjänar det!

image915

Den härligaste dagen på länge!

Idag har jag varit i halmstad ! =) Plockade upp carro strax efter tio.. så jäkla härligt väder! körde lilla forden! lyssna på hög härlig musik, hade solbrillor på oss o njöt i bilen =) allting gick flyt när vi kom in till stan, fick parkering direkt o allt! stack direkt till Veronica, en bra frisör där uppe.. kollade ut hår! skit fint! ska ha sandblond/ljusblond m lite slingnyans i! kosta vad det kosta vill, för jag ska ha det :D hahah!

efter det så gick vi ut i stan, blev käk på Åhlens café! tacobuffe! :D mm vad gott! sen gick vi runder i alla möjliga affärer, handlade lite smått som typ, klänning på Gina, örhängen,ett rosa läppstift och genomskinliga Bh band!

... fottade en hel del med! var så sjukt najs väder! säkert 30 grader =)

Efter några timmars flummande i stan, körde vi ut mot Tylösand, den vackra stranden där Per gessle bor och har sitt spa! hittade fanemej direkt dit! haha vi e grymma carro ;) fick våra skrattanfall på vägen, ibland kör man ju som en galning! haha!

väl nere vid stranden tog vi en glass, gick vid havet och kollade på Per gessles spa! spanade in puddingar! det finns gott om snygga killar i halmstad :D och vi fick panik! ville flytta dit på stört! haha!

och massa strandbarer överallt, så fina! lätt vi får dra dit sen o festa i sommar ;)

en hel del skumma människor på stranden med, så sjukt mkt skratt o flams haha!

..EN UNDERBAR dag i halmstad , kan inte avslutas bättre än med grillning.. jag o pappa ska grilla nu!

Synd att syrran oxå blitt sjuk nu, ingen visit hos henne & zorro bus! get well soon! : )

See ya!



Carro var ju givetvis tvungen att fotta ett äventyrsland vi åkte förbi! hehe------->

Ännu en solig dag!

Idag ringde klockan tidigt! Upp o gjorde havregryns gröt med solrosfrön i! skulle vara hos läkaren i Eslöv kl 11.00.. körde runt 10.00 så jag skulle hitta till rätt avdelning! jätte skönt o sitta o köra när solen lyser in! o lyssna på härlig musik..

Gick bra hos läkaren. Fast gör sjuukt ont nu.. helt blå o svullen =/

sen efter det körde jag hem, körde inom apoteket o köpte grejer läkaren rekomenderade...

..och inom ICA köpte en grekisk sallad som ja skulle luncha på! Mötte olle! hejhej=).. sen körde jag hem o käka!

Kunnde inte slita mej från solen idag fast ja borde stannat inne! la mej en stund i trädgården.. fick en hel del färg.. skönt.. men förkyldningen känns värre igen :S

-Imorgon är det halmstad som gäller! tyvärr ingen visit hos syrran! För hon e ju sjuk..men måste dit, för ska kolla på ny hårförlängning, hos en bra frisör där uppe! och tar med mig lilla carro =) så hon får se Halmstad stad!
Har saknat henne nu!!
så efteråt ska vi gå i stan, kolla affärer,. ta en fika.. sen antagligen bär det av till Tylösand! den fina stranden där per gessle har sitt hus =)

ha de fint! haaaaj

.. lite fula bilder, tagna från trädgården.. + en kass kamera-mobil!

Seglivad Sjukdom!

..Är fort.f inte helt frisk sen grekland.. det betyder altså att jag haft denna luftvägsvirus i snart två veckor =/ isch! men har inte feber ia.f och kan andas igen så det är lugnare! bara förkyldningen o hostan som är seg!

Igår orkade ja köra en runda med lilla Rowdy igen! (bilen) skulle köra o köpa ögonbryns färg på City Gross! helt bleka nu ju efter resan..
Men det blev lite annat smått o gott med! köpte 2 fina halsband och ett armband! (bild nedan) och lösnaglar och en Vecko revyn och två nya mascaror! den vanliga Festmascaran ,en som är svart och vit från maybelline! och sen den nya från maybelline den rosa! testade brun färg=)

sen körde jag hem o låg o vilade resten av dagen! man blir inte friskare i solen har ja märkt! =(

Stackars syrran har insjuknat hon nu med! vi tål nog inte att flyga o resa verkar det som! KRAM till henne och zorro!

image885


Home again.

Då var man redan hemma Från Rhodos (Grekland) att alltid alla resor ska gå så fort! Fan trivs mkt bättre i utlandet asså, man glömmer allt jobbigt här hemma :(

Planet dit blev inte så bra, var full o mådde skit försökte sova av mej ruset, väl framme på Rhodos så var det dags att se vart vi skulle bo, vi hade ju bokat ospecificerad resa! fick reda på vi skulle bo i pefskos 2 stjärnigt hotell, lågt ute i ödemarken! vi bara äh! de säger dem säkert bara, för vi blev erbjudna ett annat alternativ, men de kostade extra, så de ville vi ej... så vi satte oss på bussen..åkte sjukt långt, bara längre o längre i från civilisationen och alla folk! haha..

helt plötligt stannar vi, vid något som hette Katahpolys typ.. vita lägenheter.. öppnade rummet o d såg inte klokt ut!! fy vad läskigt där var! helt mörkt oxå för den delen! ingen enda affär i närheten eller nära till staden eller stranden!!! usch! o massa sjungande spindar överlallt..blää.. vi fick panik! så vi ringde ju till ving o bad om förflyttning!

och de skulle kosta oss ngra hundra men vafan=( så vi fick komma till SUNWING RESORT, 4 km från staden! jätte fint familjehotell, stort, o havet precis nedanför! och två stora pooler! o massa restauranger o barer o shower på kvällarna, och ett fittness center och barn lekstugor , med massa aktiviteter. Ja riktigt fint var där.
lättade var vi, o tyckte det var värt pengarna!

Solen visade sig varje dag, men tyvärr så på dag 2 blev ja sjuk i ett virus, som antagligen fler än jag fick, i luftvägarna! fy fan 40 graders feber,förkyldning,sjuk hosta, kunnde inte andas (lungorna fungerade typ till 50% ) många folk där nere blev magsjuka med, tråkigt när det ska bli så!

Frukosten vi fixade själva var så sjuuuukt god! saknar den! vi köpte inne på Supermarket: mörka baguetter, ost,smör och marmelad.. riktigt gott sånt från grekland hade dem! mmm!

När jag blev bättre med dagarna, så vi kunnde göra lite mer , och så jag kunnde få smaka lite på solen! (fast jag är fort.f inte frisk)

I och med jag blev sjuk så fick Vi besöka "doktor mugg" (som blev vårt nya smeknamn på Dr Hiotakis som behandlade mig under denna veckan haha! ). han gav mej lite mediciner, han var en snäll kar .

Dom dagarna som jag inte låg på hotell rummet o tyckte synd om mig själv, så var vi ju inne i stan både Nya och gammla delen av rhodos! mkt fint var där! vi åt gott, shoppade lite och åt glass =) sjukt god kulglass hade dem.

Och vi kollade på showerna som visades på hotellet, och tog ngt i baren!

Sista dagen när vi satt och åt som kom där militärer som marcherade på gatan, i som jag kallade "heil hitler ställning". Haha tur vi har kunnat skratta så mycket som vi gjort denna veckan och haft roligt med våra interna skämt som då doktor mugg, Riky lake med stake, baggarna, Roger Pontare, "är du vaken lars", exorcist ungen, harley davidson ungen..

ja listan kan göras lång!! I och med jag var sjuk, så var det trisst så vi behövde ju livas upp på ngt sätt.. o där tillkom vår sjuka humor =P

Vi hade även lite ögongodis på hotellet, reseledaren Richardo! så snygg han var!!!

hehe.. synd vi inte vågade fotta honom :P men han finns med mig i mina o i syrrans tankar forever! hahaha;P

Inne i stan köpte jag detta-------->
en brunväska, två solbrillor (från Gucci och Dolce&gabbana), en keps,plånbok,en piercing, tvål och ett fotoalbum! och även choklad antonberg från taxfree, betsällde på flyget!




..Lite bilder från resan lägger jag upp här.


E.M.D Jäggan!

Bättre sent än aldrig...

Att blogga om jägers hehe! sitte här o snörvlar o hostar, usch hatar att vara sjuk! Men men ia.f innan Grekland så var vi på Jägers!

Det var super kul! Jag,carro,annika satt hemma hos Nathalie i sätofta o för festa lite ! det var trevligt, drog till jägers vid 00.00 tiden, massa folk! mötte både nya o gammla folk. E.M.D bandet spelade oxå sen.. det var skit bra! bilder kommer =).. man var överallt o ingenstans känndes det som! var nog verkligen full! kännde mig så fin i håret,  Carro hade gjort en inbackad fläta=)

Snapsade o hade mej i baren..Nisse bjöd ;) heheh! usch mådde fan inte bra på flyget till grekland sen på morgonen!