hallå allihopa!

ursäkta att jag inte skrivit på ett tag, men har inte internet än i lgh.. är hos syrran nu =)

är ju halmstad bo..bott här typ 2 veckor nu... gått bra!

flytten gick bra..pappa,elli och johans bror hjäpte till... jobbigt men gick rätt fort!

stor handla gjorde vi dagen efter, skoj ;) IKEA har i med besökt, köpt fina lampor, får-pläd , köks grejer och diverse...

kommer bilder sen...

skolan har börjat..roligt faktiskt, lärt känna vissa i klassen.. intressanta kurser =)

frukosten blir nyttig för det mesta, idag åt jag o johan: fiberrik gröt,ett ägg och två grova mackor och ett glas proviva!
kul att handla egen nyttig mat!

att laga mat har gått susen! gjort as god köttfärssås,lax,tomatsoppa,tacos,quorn m.m..

Rebecka har gästas oss=) förra helgen=) var ute på klubbarna o rocka loss;) fick en jätte fin orkidè av henne <3

idag har vi bet en räking (mindre kul)

har bärjat träna med.. på SATS.. skit bra gym, skojiga pass =)

nu blir d dags att gå hem, har disk!

kommer mer text sen och massa massa bilder mina vänner!

Puss// ny bliven HALMSTADS BO!

Guldbagge galan!

hejsan alla!

Igår hade jag en mysig dag . vaknade hyfsat tidigt, stack ner till gymmet med Carro & Madde och tränade i 1,5 h! skönt!!

sen stack jag hem och laga lite makaroner och tog en dusch..

kvällen sen var spikad med sandra :D

vi mötes upp vid ELAN kl 18.00 , satt där ett bra tag och myste o pratade om allt möjligt! (du vet hur man lyssnar bäst, ger de bästa svaren, du är så underbar!!!, tack för du finns och att du förstår och håller med mej :)

Jag käkade lövbiff fylld med ädelost,creme fraiche och lök och sallad och pommes till=) såå gott!

sen käka vi choklad när vi kom hem här =P och kolla på Guldbagge galan! som var sjukt bra p.ga att Johans glans var värd! haha han äger!!!!

fick en söt inflyttnings present av sandra med, hjärtformade skålar man kan ha snacks eller tacos i... med en snurrande bräda =) tack vännen <3



Men på tal om guld bagge galan så visade dem mkt bra och gripande filmer, måste se dem flesta.. men en film som hette de ofrivilliga ( borde ses) handlar om grupp tryck o sånt i dagen samhälle, man gör allt fast man inte vill.. ( spec tjejer) det handlade b.la om två typ 13 åringar, med sönder blekta hår och lättklädda och as spacklade och upptryckta tuttar...
son satt i cammen o visade sej för killar.. så var det inte förr i tiden, tänk om mormor skulle göra så?

nej nej då hade dom långa klänningar o lång byxor och långa tröjor som täckte allt! och färgade inte eller blekte håret.. sånt fanns inte.. och man hade inget smink och man lekte fort.f.. var inte sexuellt för fem öre.. idag ska man bli "stor" så fort... och snart kommer man väl gå ut o dansa naken!!! ja, inget förvånar mig mer.. allt ska vara så lättklätt.. och i den åldern är sjukt för fan! idag utspelar sig allt på sexighet o sex.. ordet fjortis fanns ju inte ens förr..var tog det fina inre vägen? och kärleken?

jag funderar o funderar men kan inte komma på något svar på detta.. vill inte sätta barn till denna värld..












Tankar jag ofta har

....nu har det blivit på tok för många bra och trevliga inlägg , så nu får det bli lite arga tankar igen!
är bara så trött på detta samhälle vi lever i idag, tänker på det jämnt och ständigt.. vill fan leva på Mormor o Morfars tid! då fick man jobb hur lätt som helst, fick börja jobba redan vid 14 års ålder..slapp gymnasie.. folk rev inte ner alla skogar o förstörde den fina naturen vi ha´r!!!

cyklade och gick mkt mer..fanns inga dumma datorer eller tv apparater... eller mobiler!!!

man shoppade inte ihjäl sig.. man hade det man hade... och mådde bra ändå..

man sydde mkt kläder själv, handlade i mysiga lanthandlar.. man uppskattade varannadra mkt mer än idag.. fanns inga plastik operationer som idag,(enligt mig bara spårar ur!!!!)

ja det var annorlunda helt enkelt...

idag är det för tok för stressigt, klimaten har förändrats så mkt av alla bilar m.m.. ungar är inte ute o leker i skogen utan sitter o spelar tv spel ,dator spel m.m..
unga killar är inte ute o tar dans kurser med sina tjejer eller är ute på picnick, nä dem sitter o spelar cs, super eller porr surfar... bra va ?

för mkt fest o sprit i denna värld med.. och slagsmål, till o med brudar slåss idag, det tycker min mormor är mkt konstigt!!!

betygen är fruktansvärda, slita ihjäl sig för att få bli det man vill..och jobb är as svårt att få, sånna höga krav..de skapar oxå stress...

och massa utlänningar som flyttar hit vara för dom vet hur bra dom kommer få det för sverige e för snällt och så är dom dumma och beter sig som svin mot oss fast man inte gjort ngt ? man bara är blond typ i de flesta fall... snart samlar dom väl ihop all deras släkter o skapar krig mot oss i vårt eget land!!

vart är världen på väg??

alla ska plastik operera sig för som är missnöjd med en liten sak bara... i dag finns d till och med plastik operationer läste jag i idag i tidningen , på djur!! för dom ska bi snyggare! har dom valt det sälv? nä! så sjukt vi behandlar djur som en sak, dom har fan med känslor! det finns ju folk som sliter av klor på sina katter för dem inte ska förstöra möblerna :S och folk som opererar stämbanden på hundarna så dem inte kan skälla för de stör människorna! men de tillhör ju deras natur! har kisarna inga klor kan de inte försvara sig, detsamma gäller med hundarnas skall! hatar djur plågeri o allt sånt.. fucking jävla människor!

förr dödade man djur för man behövde mat, Idag dödar vi och slår dom för skojs skull...

ja blir så ledsen på allt..

stressen har tagit över min hjärna.. och de finns fan inte många vettiga karlar,, de flesta är k*ta svin, som tror sex ska vara som i porrfilmer, är porr skadade i huvudet typ.. o de finns massa porr klubbar och strippor idag mm...

allt för killarnas skull.. de flesta tjejer i detta samhälle lever under press p.ga detta och de fattar inte killarna.. tränar ihjäl sig opererar sig, ja allt för man vill vara snyggast! man vill ju inte ens kille ska tycka massa andra tjejer e snyggare..

varför kan det inte vara tvärtom? att killarna någon gång kan må dåligt för att dom vill vara snyggast, men så är det inte i många fall...

ett FÖRTRYCKT samhälle!

jag har kännt och känner att jag inte hör hemma här! är alldeldes för mkt emot allt.. snart kommer jag inte komma överens med en jäkel..

ta mig bakåt i tiden snälla!!!!


/ L . Jönsson







Middag & fest i ormanästet!

Igår kväll var det då fin middag och massa gäster hemma hos johans föräldrar . dom bjöd dit massa bekanta och vänner..
bjöds på 3 rätters mkt gott :) förätten var två olika mackor (en grov,en ljus) med olika rörer på och sallad till..
sen huvudrätten var lax med potatis och dillsås och god sallad med stora bitar av avokado och paprika o diverse =)
och sen efterätten blev daim tårta och fruksallad med riven vit choklad över! sjuuuukt gott!

bjöds på vin och snaps oxå, ja höll mig till vin :)

det var trevligt, och mätt blev man.. senare på natten stack jag o johan ner o joina friendsen på luckys! var inte så mkt kändisar där nere denna gången,men ändå trevligt!

HAJ OCH HÅ!


Fredag med Tö-väder!

Igår jobbade jag.. skulle eg jobba 8-16.,men dom rindge mig vid 06.00 och ville jag skulle komma tidigare, jobbigt :/ hahah! men skit samma.. skulle ju ändå jobba så.. gick bra på jobbet..var lugnt.. o god mat o kakor som vanligt på en fredag! haha!

sa hejdå till en hel del, fick kramar och klappar på axlen, önska mig lycka till m.m. de flesta tyckte det var skit bra av mig detta.. men vissa är visst lite bittra... men men skit i det! jag gör ju verkligen en förändring o tar tag mitt liv! flyttar hemmifrån och ska börja plugga!

Igår kväll kom carro och rebecka o hämtade mig vid 19...Jag hade ingen aning om vart vi skulle.. men vi hamnade på torggatan nio ihöör! lite avsked fest för mig: ) blev bjuden på mat och efterrätt och massa vin och drinkar! tusen tack! :D:D

Jag käkade: en lyxburgare m nachos med två olika dippor och sallad.. och sen kladdkaka till efterrätt med grädde och frukter :)

det var nästan hela gänget..carro,therese.johanna,hansson,niklas,rebecka och zander..och senare kom sebbe och hans tjej!

jag fick en PRESENT oxå! ett presentkort på Inspiration! en affär med skit fina inrednings och köks saker :-) Tack alla!

var en mysig och trevlig käll igår!

Ikväll blir det middag hemma hos svärmor & svärfar =P

Puss puss smurfar!

min sjukt goda eftererätt!!!





Min kise!

Älskar min katt, kolla bara på dessa bilderna så söt och busig hon ser ut när hon leker med en grej :) hon har blivit busig på äldre dar min lilla baby!



mys dag:-)

IGÅR var det jobb på schemat.. var trettondagen, så röd dag och extra pengar :) var lugnt på stället, vi jobbade ju som om det var helg... fick en skiva inspelad! haha en ny patient var lide frälst i mig och han har en musikanläggning på sitt rum, han var skit grym! så har en skiva med mig nu ;) hi hi fast det är bara 1 låt!

Idag sken solen när jag vaknade! såå skönt =D skulle träffa elli, vi skulle fika! så vi vandrade upp till byn i de härliga vädret..tog en smörgås bakelse på cafeet! o snacka strunt! alltid så mys att ses...

sen gick vi en promenad och köpte smycken till mej, hade ett presentkort på 500:- på Urmakaren.. handla ett skit fint halsband med tillhörande örhängen.. + 2 andra örhängen :)

sen gick vi hem till mej.. lyssna lite musik , sen byta jag om till träningskläder, för vi skulle gymma! stack ner till gymmet och vi var där nog 2timmar..stog på cross trainern i 20 min! (svettigt!!) häromdagen stod jag faktiskt där 30 min!!! =P och sen körde styrka resten av tiden härligt :)

sen nu har jag käkat middag! var jätte hungrig!

pappa har tagit hem massa flytt lådor nu, så dags att packa snart!!!

Jobb i morgon 12-21

-Helgen blir det att umgås med vännerna ,sista helgen nere nu ju..får se vad som står på spel :)



Mina smycken :)







sjukt mycket minus grader!!!!

kallt som attan idag . jag o johan trodde vi skulle kunna gå lång prommis idag, men nä! vände efter ett tag igen, tappa känslen i ansiktet :S

så ist körde vi ut till parkeringen vid dagiset och kasa och snurra med 7 40:n hihihi fan vad kul det var =p jag kunnde allt!

Kolla in denna låten! visst suger den? haha tror ni mins den, sjukt dryg!

http://www.youtube.com/watch?v=nCNKLzUD7CU


Friday!

Igår (fredag) ..visste man inte riktigt vad man skulle göra..alla dagar känns ju som helg nu för tiden..

men på dagen ia.f körde jag & johan till center syd.. jag handla en piercing :) och han skulle in till New Yorker och byta ett par jeans.. sen kolla vi på chinchillorna och de söta små dvärg hamstrarna igen :D:D

..På kvällen blev d bestämt mat hemma hos therese.. kebab tallrik för min del..det var jag,carro,therese,johanna,crille & niklas.. all drack utom jag , jag körde...

satt där hemma ett tag o hade det trevligt! sen stack vi ner till T9, puben i höör!

sen kom hansson,sebbe,zander mfl oxå! jätte skoj! Vi satt och drog skämt och tramsade och skrattade som vanligt! sånna härliga människor.Något av det jag kommer sakna mest, vara med dom!!!!

Men kommer ner så ofta jag kan :-)

sen blev det efter fest hos crille.. ha ha lyssna på gammla låtar o så.. jag höll på och decka, efter ja kört hem alla sen var klockan mer än 03.00.. så det var skönt att sova sen! ;D

trevlig helg!*




HAPPY NEW YEAR*

Gott nytt år!!!!

nyås firandet detta året, blev lugnare än förra... jag och johan tog vårt pick och pack och begav oss till halmstad!
3 rätters middag och drink & vin & öl stod på menyn i Emmas & Jannes lya =)

såå sjukt gott! åt så vi nästan spydde :P var jätte trevligt.. kollade film och bara tog det lugnt sen...

gick ut på gården och kollade på raketerna,. så himmla fint alltid!

sen kokade vi korv till natta mat gott :-)

sen deckade vi nog vid 02.00 tiden..helt trötta efter maten allihopa!

...dagen efter sov vi FÖR länge.. hoppa upp med snabba ryck! käka frulle..sen gick vi en promenad i typ 1,5 h! najs :) gick bortåt där jag o johan ska bo :) vallås!


sen käka vi middag (lax) gott! och bara allmänt slappa.. sen mot kvällen/natten rullade jag och johan hemåt mot skåne igen...

pics här nere!





Zorro dagen efter =)