veckorna som gått!

Nu har jag inte bloggat på ett tag, inte haft så mkt att skriva om..

har ju fyllt 20 år nu..

och förra torsdagen så fira vi carro, då hon fyllde 20 dagen efter =) det var trevligt!

Fredagen spenderades i linas lght! sista dagen ja hade den! laga lax ihop med carro! chips o godis o kolla lets dance=)

Lördagen: jäggan! wooohooo!!

sen på söndag kväll åkte ja upp till syrran! kom hem idag! haft en mkt trevligt vecka!

vi har lagat massa påskmat, ätit påskgodis, kolla tv, ut o gått vid havet! och även varit flitiga o besökt hennes gym! o steppat=)

snackat massa skit (välbehövligt skitsnack) m.m.. så en trevligt visit i Halmstad! Och även blivit attackerad av hennes galna katt! haha..

idag har jag tränat Core+aerobics!

seeee yaaa




Slut på tonåren!

happy birthday to me, happy birthday to me! happy birthday dear Lina, happy birthday to me !! HAHA nu är 20år fyllda=) häärligt.. fyllde år igår, den 15Mars! helt okej väder o så.. och fick en kanon dag/kväll/natt! hahah!

kl 08.30 kommer syrran in och sjunger : ) med en guldbricka i handen där man fann: rosa tulpaner,en flagga,frallor,wienerbröd , godis :) och tio st pressenter:D blev skit glad, så fint hon ordnade till mig! min "lill" mamma=)
fick så sjukt mkt fint.. fick en tröja från gina,en kycklingprydnads sak,ett rivjärn,osthyvel,klämmor,hårinpackning,äggkoppar,äggdelare,bodyscrub =) och av hennes katt zorro fick jag ett par katt örhängen :D haha! så snällt av han =P

sen kom pappa och då fick jag tulpaner av han med! ett present kort på ÖNSKA i höör, en butik med flyttahemmifrånsaker och sen ett presentkort+makeup lektion på makeupstore! blev mkt glad. Låg o njöt i sängen av mina paket o blommor och visste kvällen skulle fyllas med ännu mer =) började så smått städa här hemma, hämta smörgåstårtorna=) as fina o goda!! sen dekorerade jag o syrran på borden m glitter m..m och lade ut namnlappar.. så fint.. sen strax efter 17.00 kom alla släktingar o mina söta vänner=) fick as mkt grejer.. lä'gger upp bilder nedan så ni kan se.

av Mormor&morfar fick jag: finglas(bodanova),handdukar,värmeljus+ljuslyktor,en mackgrill och sist men inte minst en söt gul ros med gröna grässtrån=)
av Moster fick jag: två stekjärn, penslar till bakning och en skit stor coctail/drink bok=) står exakt alla drinkar skit fin=D
av Fabror och Yvonne fick jag 500:- :) och en fin bukett!
av kusin paco med familj fick jag: 200 kr och en blomma : ).-
av kusin anette med dotter fick jag: grytor och en blomma
av farmor fick jag: 300:-
av min älskade bettan fick jag: ett skit fint set med: salladsskål,träslevar till och två oljebehållare skit fint det var gammelvit färg och hade blommor på =) och sen en bok med djur som heter vänner för livet :) och sen en sjukt fin bukett av henne o carro tsms :D med alla vårens färger. Älskar verkligen flowers!!
av min älskade dill(carro) fick jag: ett stort kollage med massa bilder från våra festdagar haha! coolt! och en ljuslykta och stora magiska tändstickor haha!
av Sandra&elli fick jag: ett present kort på ÖNSKA och ett present kort på SYSTEMBOLAGET ;) och sen oxå en sjukt fin blommbukett=)
av Ellen fick jag sminkgrejer=) hon är ju utbildad makeupartist nu! jag fick en jätte fin lila skugga och lösögonfransar! =0)
av Mikaela fick jag en bok om Tidigare liv! sånt jag e lide inne på nu =) det passade skit bra!
tack så hjärtligt allihopa!

sen käkade vi smörgåstårta, bakelser godis ja..you name it! drack en jäkla massa! haha! vin o snapsar;)
kollade på Melodi festivalen! sen sjöng Singstar hela natta! haha!

en liten Patrik kom o hälsade på sen oxå :D av han fick jag ett äpple! ihih.. sån spännande person ;) han tyckte ju att ja säkert hade fullt med grejer o blommor nu (vilket stämde) så han ville ge ngt ovanligt :P kul du kom! skit trevligt!

sen mitt i natten kom grabbarna as kalas sjungdes med en påskbukett =) hehe.. det var trevligt.. vi fortsatte sjunga singstar, och killarna hade deep talk med pappa eller ngt! haha.. han fick vara med oss o festa iaf :P

Galen kväll.. ! sista gästen(mikaela) begav sig hemmåt 03.00 gick nästan åt fel håll! haha lilla gumman ta d lugnt..;)

lägger upp bilder nedan på kalaset igår och mina paket! ( alla bilder kommer inte i dag)

Synd inte Linis kunnde komma =( men hon är ju i Afrika den grisen =) njut för mig oxå, så ses vi om 1 vecka! <3
Och fia.. åk försiktigt i backarna =)

kisskiss från 20åringen


helt plötsligt!

kan man lugnt säga.. gått hemma i snart två månader utan jobb! varit skönt o mindre skönt i olika perioder!
i morse vaknade ja upp i linas lägenhet! hade ingen o umgås med alla jobbade! kännde mig sjukt ensam o uttråkad! tänkte att ja kommer aldrig få jobb :(

plötsligt så ringer tlfn efter några deppande timmar! en mann hade hört att jag sökt jobb! det var på björkvik i höör.., med handikappade och missbrukare,, mycket med psykiatri . han undra om ja kunnde komma direkt! klart!=) så ja körde dit, satt o snackade med han i 1 timme om allt mellan himmel o jord! skit ball o snäll var han! känndes skönt! där verkar vara bra! man hittar mest på aktiviteter där! sånt jag tycker om.. åker iväg med dem o bowlar,simmar,gymmar shoppar m..m.

Här klarar de flesta sig själva... behöver väl ses efter.

och där jobba mest killar och männ.. skönt! gillar inte för mkt kvinnor, är så mkt skitsnack då!

så på måndag ska jag dit o jobba! snacka om spännade o nervöst..

livet kanske äntligen börjar rulla på ..

nu fattas bara en bra kar och en egen lägenhet!

Mormors mat!

Hallå där ute alla bloggare!

Idag steg jag upp när solen sken, närmare bestämt vid 09.00 tiden! sover fruktansvärt bra i Linis lägenhet! har inte svårt att somna heller.. as skönt!'

gick upp, satte på radion, åt lite frukost.

sen kolla jag på Tv lite, klädde på mig och sånt. sen var det dags att köra hem och hämta solbrillor för jag skulle färdas i bilen in till eslöv! närmare bestämt till mormor! : )

vi skulle laga lite middagar till mej som jag kan ha här! blev skit bra ! hon var så söt för när jag kom dit, så hade hon redan bakat två pajer till mig :D blev skit glad . En köttfärspaj och en med broccoli&svamp och ost! mmmm!

åt lunch hos dem! det serverades lax! gott!

Sen var det dags att börja med maten... mormor hade alla ideer, ja visste inte vad jag ville ha !

så vi lagade köttfärssås,köttbullar,makaronilåda,tomatsoppa och fiskgratäng..sen fick jag pasta med mig hem! och det vi laagde räcker åt fler än en portion, så nu har jag så jag klarar mej! + två pajer ju : )

sen var mormor snäll o lagade ett par jeans till mej och lade upp ett par som var sjukt långa! tack mormor! så bra att ha en mormor :) och jag älskar henne! <3

innan jag åkte hem bjöds det på en tosca kaka! får alltid så mkt när man kommer på besök..

och nu är jag hemma! blev tomatsoppan till middag idag =) med klickar med cremefraiche! och en knäckemacka!

Sen Rebecka kommer ikväll :)

God kväll på er!


Söndag&Måndag!

tiden rusar i väg som alltid..
igår var det den 9:e mars sis födelsedag=) blev 23 bast, tiden går snabbt.. hoppas mitt kort kom fram idag på posten, som ja skickade i fredes!
hennes födelsedag blev väl inte så bra, tyvärr.. hon jobbade kväll.. och sen på jobbet fick hon akut störtande näsblod!! som hon ofta får, o denna gången var det dags att åka till akuten och få näsan bränd! tyckte jag var mkt BRA och MODIGT gjort av henne! blev orolig när jag hörde hon vatt på akuten! blev ett långt samtal när hon kom hem! stackars min lilla storasyster <3

i går kväll var jag oxå med patrik:) han kom över och såg en film! trevligt ju!

-Idag är det måndag! jag vaknade och sen åt frukost, lyssna på musik, sen körde jag till sätofta o hämtade carro! vi skulle gå i lund denna soliga dag =) jag skulle mest in för att handla en present till min syster! så nu blev det klart! och carro handla lite kläder,smink och lite smått&gott!

sen körde vi hem, körde o handla mat på ICA.. sen körde jag hem carro! åt lite mellanmål..kolla på tv..
städade undan lite sen gårdagen.. disk o så.

sen vid 19.00 tiden skulle jag på mig att laga mat helt själv för första gången! o det kallar jag AS LYCKAT!
shit asså.. potatisen blev perfekt! laxen blev perfekt stekt i salt o peppar :) såsen med champinjoner och creme bonjour blev perfekt! salladen med babyspenat,festost,tomat & gurka blev oxå perfekt ;) och allt lyckades bli klart på samma gång! känner mig så duktig!

jag kan! jag kan! jag kan också!!! : )

ha en kanon kväll allihopa! nu ska jag färga mina ögonbryn, o sen tag en dusch!

see yaa..

4 dagar left! sen e man ingen tonåring längre! :O


lägenhets ägare i två veckor=)

hallå!
nu är min lilla Linis i afrika o dansar regn dansen med afrikanerna :D haha! hoppas du har det mysigt vännen!
passar hennes lägenhet nu, medans hon e borta! bor då här med andra ord.. har gått bra än så länge. med mat och sova själv och städa o så=)

fredagen började med att carro kom hit, vi donade lite, packa med mig lite från hemmet, tog med stereon och koppla hit! ändra om lite o ,gjorde d najs för jag ska känna mej hemma :P

tänkte ha lite fest på kvällen jag o carro så vi bjöd lite folk! det blev lyckat,.. innan så köpte vi lite snacks o maud.. mmm! vi köpte rostbiff,potaissallad,fetaost,minitomater och minimajs.. lite sådär buffemat!

sen krängde vi det, duschade , satte på musik o gjorde oss i ordning! vid 20-21.00 slaget droppa folket in=) blev en hel del, men allt gick bra o d var skit kul:D

haha vaknade av att carro var borta! låg ej i sängen, letade i hela lägenheten.. sen öpna jag tillslut den stora garderoben..jo vem låg inte där? haha carro! invirad i ett täcke,, hon sa "det var ju mkt mörkare här" hahah som ja skrattade!

dagen eter väckte carro mig av att hon hade städat allt=) o ville ha med mig ut i solen! så ja klädde på mej hastigt, satt på terassen o njöt=) klockan var bara 9!

sen blev d pizza dagen efter, dammsugning, tv tittande osv... gick lysande att sova här i natt med !
.
i fredes handla jag oxå hem en del pålägg o sånt till kylen! så dyrt d är asså:S

nu sitter ja här o bloggar o laddar hem lite musik.. kanske att carro tittar över sen, kom gärna o besök mej gott folk=)..

20 bast den 15 mars ;)


Mycket tankar..

Ja ibland tänker jag alldeldes för mkt! över konstiga saker.. tyvärr tror inte många på detta som jag, men jag o mikaela snacka fera timmar om det idag. och ju mer man tänker på det ju mer logiskt måste det vara..

Vi har helt klart levt flerta olika liv.. såkallat: tidigare liv, du har alltid varit dig själv. Det är ju din själ! den förändras inte! däremot ser du inte lika dan ut i alla liven kroppsligt såklart. Ibland e man en mann och ibland en kvinna. ibland ful iblan fin.
vem har du varit ? och vem kommer du bli i ditt nästa liv? kommer du leva fler ggr? eller du har levt upp till alla kraven och levt d så bra som möjligt, så du kanke inte har mer att leva upp till? då kan du njuta i himmelen föralltid!

så mkt funderingar asså.. jag tror livet går ut på att det du inte klarade av i ditt tidigare liv, måste du klara i detta livet! annars får du leva om typ samma liv igen..vi testas hela tiden, varje dag. Och vi måste lära oss nångonting..vi vet inte vad. men alla har ngt de måste lära sig!

så man måste se en menningen med allt . tyvärr, hur jobbigt något i ens liv kanske har varit, så fanns det en memning med att det skedde.

och har du en fobi, måste det hänga ihop med tidigare liv.Du dog på ett visst vis kanske eller blev uppäten av en orm vad som helst som du är rädd för . Är du rädd för o flyga kanske du dog i en plan krash.

vet ni att när man e liten, så har man lite minnen kvar från tidiare liv, man kommer ihåg, man berättar för sina föräldrar vad man brukade göra eller en plats man varit på.. de förstår ju ingening då såklart! ungen tror dom är i det livet ännu, det är oxå rätt vilsna.. men de glömmer efter några år..

och jag tror att man lever omkring samma personer i alla liv! för det är rätt logiskt, annars hade du inte haft dina vänner.. du har dina vänner , du har valt dem för du gillar dem och trivs med dem, ni är kanske lika m.m. det är ju för att ni levt på ngt sätt i dina tidigare liv. annars skulle det inte klickat så bra! :) ni har kanske inte varit vänner.. men kanske kusiner, varit ett par, syskon.. ja vad som helst!

ser du en person och tittar i den personens ögon, och ler mot varanndra och gillar varandra, då måste ni haft ngt innan, för att kunna känna så! det e jag säker på! man kan bara undra vad ?

om du haft ett tidgare liv där du älskade en person såå högt, så träffar du säkert han/hon idag.. men det kanske blir din vän idetta livet och inte din patner, men då kommer du avguda din vän så högt :) så träffas gör man igen! men kanske inte på samma sätt! o man ser ju inte lika dan ut, och man mins ju inte sina tidigare liv.. rätt tråkigt tycker jag. ja hade velat leta upp alla mina gammla nära o kära! hade vatt så kul o se hur dem man har idag i sitt liv såg ut förr och vilken kontakt man hade då!

jag kan fundera i hundra år o kommer säkert göra.. jag vill så gärna veta!! vem alla har varit, vem jag har varit! vem min gammla älskade har varit! hade såå gärna velat träffa honom/henne igen! det e jag säkert på att jag har gjort eller gör!

men vem e du? =)

http://www.regressionacademy.com/sw/tidigare-liv-regression.htm
http://www.insikter.com/reinkarnation.shtml?gclid=CIez3L-T-ZECFQI6aAodkjJRvw

image783





Onsdags-mys!

hallå alla goa o glada där ute!
då steg man upp lite tidigare än vanligt igår.. 09.00 bestämt! skulle hem till mikaela. Lund stod på schemat!
skulle in för o handla en grej som jag ska få av pappa på min 20års dag!
skit mysigt väder, sol o allt =) så vi gick o njöt där inne! handlade oxå en foundation borste inne på FACE! behövs. det är mkt bättre än svampar! sen handlade jag en tröja och ett linne på Gina.. kännde för att unna mig det, för ja skulle egentligen handlat en dyr Friis & company väska, men hitta ingen så handla det i stället.. o sparade pengar : )

sen gick vi och fikade! inne på Graffiti cafè! jag tog en bakpotatis med skagen röra och vatten! gott o mysigt att sitta där och snacka..

sen gick vi vidare.. handla en brunutansol oxå inne på HM för ej glömmas!! heheh

sen körde vi faktiskt till Nova oxå! mest för att handla varsin smoothie i djuice baren! mmm! ja tog min favorit.. Mangomania! :D nyttigt värre .

sen börja timmarna dra i hop sig, och vi körde hemmåt till tjörnarp.. efter en stund kom hennes styvpappa hem! han hade köpt tacos, så de lagade vi o åt :) blev sjukt mätt! sen kolla vi på men in trees!

sen när det blev mörkt blev d dags för en skräckis! såg The Wrong turn! ja hade nyss köpt den! den e rätt gammal, men creapy =P

sen sov ja över.. vi åt en god o stadig frukost idag sen vandrade i skogen m vovven :)

ska träna snart! Core+aerobics :D :D


Pusspuss Linisen

Idag är dagen jag äntligen kan gå vidare!

klumpen i magen släpper mer o mer för varje dag.. nu är du raderad, jag det är du, överallt..

det är ett måste..

all denna sorg,ilska, psykiska störning! m.m. var så sjukt jobbigt.. now its gone..



Life without uou, is just right, cant u see.
I feel fine, since your gone..
i kept holding on my tears, since i saw u for the last time
i been through an other year ..
and i must say that i am stronger!

citat från.: "Ago- tell me where you are"

är fortfarande känslig, nertryckt, rädd och har ingen tillit till en annan människa.. hemskt.. men idag börjar ett nytt liv.. MITT LIV! hoppas det blir bättre snart..


image781image782


friday night..

Lördag idag med andra ord {Jägers}.. ska bli roligt !

igår var det fredag och då var vi inne i lund.. åt det omtalande FONDUE! tyvärr tyckte vi inte det var så gott. joo pommesen o alla dessa feta goda såser! men köttet var skit svårt o koka i den kastrullen själv haha! fick inga kryddor till, vi visste ju ej hur det gick till! så det var rätt smaklöst, o smakade bara gris :S o vi mådde dåligt efteråt trodde vi blitt sjuka av köttet, för det var för rått elr ngt.. . men men blev mätta i af.

sen bar det av till bian! vad skoj! eller ente? såg sweeney todd! skulle nog läst om den innan! det var en typ skräckfilm med massa blod o avsågade halsar :S och så sjöng dem hela tiden! typ en musikal :S sånt hatar jag! och den hade ingen handling! kass var ordet!

det enda som dem gjorde var att sjunga om sin förlorade dotter, o skar halsarna av okända folk, o sen gjorde pajer av dem! haha sjuuuukt..

där gick minst 300:- igår :O tur så slapp jag betala.. =D