J<3L



Älskar dig!


förra helgen var det besök!

..har inte bloggat ännu om förra helgen! väntar på bilder från carros kamera :)
närmare bestämt så hade jag och johan besök av carro och lövendal fre-sönd! sjukt trevligt!! alltid skoj med sällskap =)
fredagen beställde vi hem mat och drack vin,snaps m.m.  :) allmänt trevligt.. sen åt vi massa chips,godis...

lördagen sen vaknade vi av att lövendal tagit sig ann bergs disken!! haha så snällt!

den åkte vi in mot stan! johan skulle handla för sitt present kort på jack & jones! och där valde jag två skit snygga t-shirtar till honom !

.. jag o carro gick o kollade på lite allt möjligt..ja hade present checkar på H&M på 550:- spänn så där handlade jag ;)
det blev: 3 ansikts masker, ansikts vatten från nivea, en fot fil, make up pads, örhängen,armband, två ögon skuggs borstar, glans spray från nivea ,ett par sandaler och en tub top lila! blev nöjd!

sen handlade jag en parfym inne på KICKS!  Escada-incredible me
luktar skit gott!!!

sen åt vi lite grann och sen körde vi hemmåt igen.. då var det dags för killarna att tona rutorna på carros nye bil :) hehe jag o carro satte oss på balkongen och avnjöt varsin cider i solen och lyssna på massa musik, grannen ville vi skulle höja när vi lyssna på joddla med siv ;p sen gick vi till ICA och handlade middag.. blev kyckling och två olika sorters potatis sallader...

vi käkade och sen gjorde vi oss iordning, vi skulle in till stan igen..se bio! det blev natt på museet 2! skojig :)

sen kom vi hem rätt sent, drack lite igen o lyssna på musik o så.. hehe vi hittade massa roliga låtar på youtube vi garvade rövarna av oss för! hehe och kolla in detta på apelsin.nu --->
http://www.apelsin.nu/classics/?url=dinrov

vi garvade så vi nästan dog!!!! hahah!

sen söndagen var vi sledna, sov länge ( lövendal fixa disken igen!)  och köpte bullar =D

sen åkte dem hemmåt framemot eftermiddagen/kvällen! saknar dem! det var mysigt att ha dem här <3
Här är min nya parfym yummi!------------->


gifts!

Här kommer mina fina presenter från syster yster... för jag hade ju namns dag förra veckan :) namns dag är en stor tradition i vår familj ;)

jag fick: ett paket vitt te, ett mörkt choklad, cocos body butter och en ljus lykta och en stilig påse till det!


thanks again säs!!


Dagens namn!

Är för ett par år sedan Karolina och Lina dom har tagit bort mtit namn men jag tycker ändå att jag fort.f har namnsdag den 20 maj! så grattis till mig!

Ska få en present av syster sen :-) skoj

Idag har jag vaknat tidigt får att åka till gymmet och träna! flitigt! 2 h kämpade jag o sis på gymmet! sen har jag pluggat och lagat en hälsosam måltid!


Måltiden bestod av:

*Fullkornspasta
*gravad lax
*körssbärstomater
*baby spenat
*fetaost
*avocado
*Gurka
*vitlök+olja

och en liten dressing till... av ;creme fraiche,salt&peppar,dill och citronsaft


Mycket gott är det!!!!


Trevlig kväll och kristihimmelfärds helg! *



hej å hå!

Idag är det tisdag, dagarna kortas ner mot sommarlovet från skolan =) skönt! det är så himmla mkt plugg nu... är så trött.. sen ska jag jobba direkt efter skolan.. i juni.. tror det hamnar på ca 70%.... slutar sen den 9 augusti så är ledig typ tre veckor innan skolan börjar den 31 aug! najs!!! hoppas på vackert väder i augusti månad...

Idag övade vi hjärt och lugn räddning på dockor, det var jobbigt att pumpa så hårt på hjärtat! fick ont i händerna, och vi träna öven att blåsa in luft genom munen & så, sen fick man visa upp det och jag blev mycket väl godkänd ia.f haha

Helgen har varit lugn, städat lite och handlat lite food... fan vad mat är dyrt, flera tusen i månaden, livet går ut på mat känns det som, har inte råd till annat :S

I helgen såg vi också på Eurovision song contest! Några bra låtar får man ju säga att det var! Icelands låt var min stor favorit! sjukt fin låt!!! de brukar ställa upp med bra låtar varje år, dem har iaf smak i det landet!!! sveriges låt val är fan alltid skandal! får kvala i år igen... tror måns zellmerlöv hade kommit långt i eurovison om vi röstat ha vidare!


Nu har jag käkat middag, det blev bulgur ris med paprika,rödlök och vitlök +olja över.. sen vegetarisk filè till det och en dressing till med creme fraiche och vitlök och lite kryddor, mkt gott .-)


Ikväll blir det promenera på galg berget med sis, tunga backar!!

ha de fint.





ice lands låt-----> lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=8pVSXCohyrQ


Börjar bli bättre....

det börjar bli bättre med min "sjukdom" varit förkyld i över en vecka nu..drygt!! hostar fort.f och är trött i kroppen.. så drygt!

Idag i skolan hade vi en föreläsare från räddnings tjänsten.. han pratade om räddnings tjänsten i kommunen- ambulansen-poliserna-brandmännen o.sv...

rätt intressant..

vi har fått lära oss hur man gör när man kommer fram till en olycksplats, hur man gör med en medvetslös person och fått se hur man gör hjärt & lung räddning ( vi ska pröva på det senare)

och också sett hur man gör om en person blöder kraftigt och om personen misstänks ha någon sjukdom.. typ som stroke,hjärnblödning,hjärtinfarkt eller epelepsi.. man ska ju handla olika i de situationerna...

mycket lärorikt som sagt...

Igår lärde vi oss och skelletets olika delar .. rolig kurs tycker jag... det som e lite läskigt tycker jag är när vi lär oss om hjärtat och de olika blodkärlen :S

men vår lärare e jätte bra, hon är så rolig, säger alltid så skojiga saker, så man skrattar och hon ä'r den snällaste vi haft :)



BTW Titta vi har köpt fina ute möbler!!!





Host,host

Idag fick jag sjuka mig från skolan, mår inte alls bra..helt svullen i halsen och huvudet och är förkyld :( så jobbigt.. och denna veckan har här varit tapetserare och fixat nya tapeter här, och jag fick låsa in mig i sovrummet i morse för att inte bli störd av dem :S men nu är dem klara ia.f och fint blev det!"

.-...tänkte mest berätta lite om helgen som varit... i hem byn HÖÖR!

åkte ner dit på torsdag kväll efter skolan, lite stressigt! Jag och johan skulle till eslöv till en kille som heter ebbe, det var för-fest där, och rebecka var oxå där :) vi drack cider och vin så man blev helt trött... haha sen åkte vi till BJÖRKA LOGE vilket man hade sett framemot, där var sjuk många männsikor, så man kunnde knappt dansa,... men träffa carro och dem där inne oxå, skoj= ) och gammla kompisar! sånt är alltid himmla skoj...

sen åkte vi hem och sov vid 01.00 tiden redan...

fredagen var nog alla trötta, jag stack ia.f upp till rebecka i jularp, vi satt och sola lite på terassen, sen åkte vi ner till byn och åt mjukglass idet fina vädret och käka grilltallrik på den nya restaurangen jernkällaren i höör..

sen köpte vi chips och godis och hyrde film.. såg australia. den var bra men lång!


sen decka vi båda två i soffan, sen beslöt jag mig för att åka hem till pappa... sov så gott till sammans med kisen julia!


Lördagen då, åkte jag och rebecka till KIVIK! :-) ett utmärkt förslag!

vi åkte til kiviks musteri och handla lite goda cider! sjukt goda är dem! sen åt vi på restaurang kärnhuset! grill buff`é! dem stod och grillade maten utanför, så man fick gå och ta hur mkt man ville! på buffen fanns där: honungs glaserade revben,pastasallad,hemma gjord potatis sallad med potatis och äpplen, grönsallad,marmelader,bröd m smör, och goda cidrar!


vi åt så vi blev propp mätta!


på kvällen sen efter kivik, hade johans syster kalas.. så rebecka hängde oxå med dit.. åt grillat där med och drack lite vin.. jag hade köpt några cider som present ill marie, och en stor cider flaska till föräldrarna! stannade där någon timme sen körde vi hem... var helt slut i kroppen...


söndagen sen, var det dags att packa och så.. stack inom hässleholm på hemvägen.,träffade mikaela en snabbis =) så mysigt att träffa henne igen! long time ago nu!


helgen i skåne var lugn och skön, behövde vila och hitta på mysiga saker...


Nu ska jag lägga mej igen, huvudet dunkar :(


ha de fint!