Tillägnat......

"jocke"

Du är nog den enda jag känner som inte lämnat ett rum utan att beröra alla <3
så sjukt snäll, med ständigt ett stort leende på läpparna
omtänksam, ställde upp/hjälpte en så fort det var något!
någon man kunde lita på, och alltid prata med!
En underbar kille i sina bästa år, hade så stora framtids planer,
så fort jag började jobba tillsammans med dig märkte jag hur kul det skulle bli!!!
när du sedan bytte enhet så blev det genast tomt på hela stället..tror fler än jag kännde så..
vi har följt dig på FB i dina bilder från Thai och sett den otroliga filmen på matchen du vinner!
så himmla duktig för din ålder.

Jag önskar dig allt det bästa jockeboy och tänker på mamma Tina och lillebror hela tiden...
hoppas du fightar vidare där du är nu, lycka till!


Jocke------>  http://www.youtube.com/watch?v=ral9wrlnhlI



livet är fan orättvist....

Har mer eller mindre ägnat hela em/kvällen åt att gråta! dagen började bra å skulle hem tidigt från jobb ! men då när det hårda slaget i magen kom!! Jocke har dött nere i thailand ! va hurdå? han älskade thai boxning å var grym på det, då han åkte ner där några månader i taget å boxades...

men han hade tydligen igår omkommit i en motorcross olycka :( herregud!!! han gav sånt starkt intryck!! alla dagar/kvällar vi jobbat ihop var så roliga!! fick alltid ett gott skratt med honom.. han var så vänlig o mjuk kille! han och jag var dem mest omtyckta vikarierna som var unga å duktiga med härliga personligheter  enligt en av sjuksköterskorna :(
och stackars hans mamma! hon är verksamhets chef över hela verksamheten =( underbar kvinna det där!

fattar fort.f ente... han skulle fylla 21 i år!


lille jocke..... tänker på dig och din familj..och jag har blivit djupt berörd utav detta...



RIP



Välkommen våren!

Säger jag å tindra :-)

Igår så blev det inköpt lite nya vår blommor! bl.a tulpaner + tulpanvas, en fin blomma med fjäril i och krukväxter jag planterade själv i mina krukor =) allt på blomsterverkstàn såklart =)


Fjant katt!

När jag kom hem idag så skulle jag ladda min tlfn i vanlig ordning! men när jag tar upp sladden ser jag att den är av! va?? har ja små möss här som springer å gnagar?? och just då kommer tindra fram å börjar gnaga på den avbitna sladden jag har i handen! aha! så det är du!!! haha dumma katt! det värsta är ju att hon kunde fått ström i sig :S fy....

så jag fick snällt gå ner till crazy disk och köpa en ny 250 spänn!!! tack tindra!!!

då när jag pratade med honom där inne sa jag att min katt gangat sönder min sladd.. han bara skratta å sa ja det kan dem ju göra... bara jag som inte visste att katter gnagar på sladdar? hmm....




testing...

nytt shampoo och balsam från hälsokostaffären! skall ge håret mkt glans och det är bra för torr hårbotten (vilket jag har nu!) och det innehåller inga parfymer eller kemikalier....bara massa bra mineraler å vitaminer för håret. kanske kan vara bra...

Henna
shampoo + balm...


mmm...

En bild på min supergoda midda å kladdkaka jag bakade förra helgen :)


haha..kul..

läste detta på ett forum ang katter.. tyckte det lät kul men är nog inte så kul i verkligheten =P hahaha!



"Har en 3-årig kastrerad hankatt som har börjat hoppa upp på barnens ben och biter dom. Han lägger sig bakom möbler och hoppar fram och jagar dom. Jagar dom i trappen.

Ibland biter han och liksom gnager. Det gör riktigt ont. Och de börjar bli rädda för honom.
Och sen kan han helt plötsligt vara helmysig och go igen. Vilket han är för det mesta. Men det stör mig och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det.
Vad göra?
Helst vill vi ju naturligtvis behålla honom - men känns inte bra att barnen börjar bli rädda.
Tror att det börjar som en lek men sen går det överstyr på ngt sätt.
Det är en utekatt."

Malmö!

Igår var det dags för ett besök i malmö =) var ett tag sedan jag träffa Eleonore nu igen men igår var d dags igen =) mysigt!! tog tåget vid 1800 tiden å sedan möttes vi på stortorget! mat&bio stod på schemat! vi gick till harrys å fick ett mysigt bord! å gud vad god mat!! vi beställde kyckling bröst fylld med creemcheese och potatis och god sås till med svamp å paprika...å tog varsin öl till ;) till efterrätt blev det friterad camenbert med hjortronsylt för mig och kladdkaka med limesås å bär för elli :) sjuukt god mat! satt där en bra stund å pratade och kollade lite på melodifestivalen på deras storbilds tv....


sen promenerade vi bort till SF där det var dags att se love and other drugs! den var bra men kanske lite långtråkig emellanåt.. lite godis å popcorn till offcourse ;) sen sprang klockan iväg och jag skulle med ett tåg 23.30 men det kom aldrig så fick vänta till 00.00 :( kallt som attan var det och våra näsor var rödare än någonsin :P

men hem kom jag tillslut, och tindra blev glad :) <3

var helt förvirrad först när jag kom till malmö då dem byggt om stationen! trodde jag var på kastrups flygplats, såg typ ut så! skit stor har den blivit, skummt att man inte ens kan känna igen sig hahaha!


lägger upp lite bilder... glömde dock fotta våra smarriga desserter!!


PUSS!



weekend=)

Igen! ja tiden går fort....

får se vad denna helgen har att bjuda på.... har ia,f värsta träningsvärken från igår! benen bar mig knappt när jag kom hem haha...

på tisdag ska jag på en intervju i lund, ett äldreboende, en fasttjänst! man kan bara hoppas på det bästa!! men ett steg i rätt riktning att få komma på intervju iaf.. så mkt jag sökt.. och äntligen hör någon av sig! :) får hålla tummarna!

ha en go helg alla där ute så updaterar jag mig efter helgen !


kram Lina & Tindra



helgen är över..

Ja det går snabbt som vanligt!

I fredes jobbade jag till kl 13.. sen åkte hem, sen kom tobbe på besök! var längesen jag såg han! vi drack te och snackade jobb ..vi hjälptes även åt att klippa tindras klor!!! :)

sen på kvällen kollade jag lets dance å åt lite mörk choklad..:) blev en tidig sänggång...sen var det lördag... och jag tog tåget in till lund=) solen sken å det var jätte härligt! skulle byta min smink väska, å fick hem en annan som dock oxå var för liten!! drygt! så får vänta till i vår när de får in nya större väskor eller boxar.
sen köpte jag även två nya bh:ar + trosor inne på triumph! blev jätte nöjd =) behöves verkligen!!!!

och sen när jag kom hem, städade jag lite grann å lyssna på musik...sen kom tommy på besök.. år o dar sen jag träffade honom..vi drack lite vin å cider och lyssna på musik och var ute å promenerade i den hemska kylan  men det var trevligt! fick massa bra tips om allt möjligt.. han är grym på datorer, bygge,träning,mat ja m.m. haha!

... sen var det söndag då.... blev mc donalds i eslöv med Carro! och lite godis på hemmakväll! sen hem till henne å inta soffläge! kom in på ordet: styvfar m.m. som blev en ren sjuk historia till slut!! haha att vi aldrig kan sluta överdriva å spinna vidare på alla våra "historier" haha.. men kul var det, fick ju ingen luft till slut!


Idag då skulle jag tränat på kvällen men jobbet ringde så ska bege mig dit vid 16 tiden..


hej så länge!!!


snyggt...



haha sorry ia ;)var bara tvungen! :D

Lovely levi & Ia <3

Har inte hunnit blogga sedan jag kom hem från K-stad igår..jobbade kväll igår och dag idag! men onsdag på dagen tuffade jag med tåget till k-stad och mikaela & levi bebis bus! solen sken å det var jätte härligt!!! de mötte mig på stationen och vi gick genast och inhandlade mat å gottis för kvällen =)

väl hemma fick jag se deras ny köpta lägenhet! gud så fin!!!! verkligen! fin å ny renoverat kök m.m.
vi lagade tacos! massa gott!! och gjorde en bryle pudding till dessert =) och sedan käka vi cheese crisps och choklad+ kinder ägg och såg en film ;) vi såg eat,pray & love ! ganska kass!

vi snackade om allt möjligt och mös med levi! han fick en fin preset av mig eftersom han fyllde 1 år i januari :) köpte fina lådor till honom med olika färger och mönster, de var märkta från 10-1 ,han ska lära sig sätta ihop dem i rätt ordning, från liten till stor, han var ganska duktig redan faktiskt .

blev en tidig morgon, med tanke på bebisar vaknar tidigt :P gick upp käka frukost vid 08.00 tiden och kollade barnprogram.

tog senare bussen in mot stan för en god fika. och promenad inne i stan. Blev lite handlat på MakeUpStore, en smink väska och en cover all mix. men ska in å byta väskan tror jag den var lite för liten för allt mitt smink!

mötte sedan hennes mamma på stationen och snackade lite =) sen tog jag tåget hemmåt vid 15.00 för att infinna mig hemma hos tindra å jobb!


haft underbara dagar, måste göras om snart!


Love Love Love <3<3<3






Besök av mostern!

Inatt jobbade jag....sen har jag sovit under dagen.... men vid 15 tiden kom moster åkandes med tåget hit :) trevligt, längesen jag träffade henne! hon kom med goda semlor som vi festade på! rosa tulpaner, choklad och leksaker till TINDRA :D

vi prata om allt möjligt och drack lite te.... sen gick vi till kyrkogården och besökte mammas grav å la lite blommor!

Har varit en trevlig dag, nu har jag nyss ätit en god stor sallad och lite grillad halloumi ost :)

Puss hej...



Tåååårta

Ihelgen provade jag mej på att baka en tårta =) efter en stunds skön massage kl 9 på en fredags morgon så gick jag å handlade för bak =) skönt å vara uppe i tid =)

blev en mjölkchoklad tårta med stjärnanis och en choklad topping med rostade hasselnötter på.


Tavla!

Vill jätte gärna köpa en stor tavla å hänga ovanför sängen, på den långa väggen med sängen lixom..tycker gallerix har fina stora tavlor =)

Någon av dessa hade kanske varit fint?




Lasagne..

Provade mig på att göra en egen lasagne igår! blev fint och riktigt gott!! *stolt* gjorde ett recept av per morberg på recept. nu...


Lägger upp en bild på min lasagne + länken till recpetet!




http://www.recept.nu/1.142589/per_morberg/varmratter/kottfars/lasagne_bolognese

mums

ser inte detta mums ut?


http://www.recepten.se/recept/stracciatellamousse.html

Inte mkt...

Inte mycket att skriva.. inte hänt så mycket nu på ett tag..

Men annars i veckan har jag handlat lite på apoteket bl.a vaselin,compeed,nozoil spray,fotcreme, fotfil typ =) sen har jag varit på ett besök hos mormor å morfar, alltid trevligt att träffa dem !

i helgen kollade jag filmer och verkligen slappade! och carro hängde med till city gross för jag skulle "stor handla" matvaror....

Imorgon ska jag tvätta iallafall... sen hoppas jag på träning på torsdag :-)


Kan ia.f lägga upp en bild på min nya orkidè, den andra dog :( å är jätte dålig på att få tillbaka dem igen!! denna var det lite rosa i, så den var fin =) fanns billigt på city gross.....


Hej så länge!