Vår väder ~*

...Himmla skönt väder här! solen skiner, man vill bara vara ute! praktiserat 7-16 idag oxå..och 2 dagar fram... jobbigt att gå upp så tidigt, men skönt sen när man slutar, kan man ut och gå i det fina vädret.. det gjrode jag idag! skulle handlat i stan men kom på det var lördag och då stänger dem 15.00..

Igår efter jobbet vid 21.00 var där fullt ös på uteserveringarna i stan,. ( de har börjat öppna nu) massa folk, såg så mysigt ut.. och strålkastare från klubbarna lös.. ville oxå ut, men skulle upp tidigt idag.. =/ blir najs sen till sommaren att gå ut här!

Idag satte min handledare betygen.. blev mer än nöjd, fick högsta betyg på alla punkterna och fina kommentarer :D
så roligt! nu har jag 5 dagar kvar där...ska ev. vara timmis dä'r sen...

varit själv i helgen, johan är nere i skåne ( HIMMA VÌ) .. känns lite tomt utan honom fast jag har max, men han säger inte så mkt, han bara jävlas.. han välter sitt hus hela tiden och kutar runder.. och han vill ut, men jag kan inte släppa ut honom, för jag får inte fatt i han igen!

men men.. ätit lite god mat och choklad ikväll till Robinson 2009 i min ensamhet... satt med ansiktsmask och hårinpack, skönt med sånt ibland...städat och tvättat oxå...

Beställt tid hos molly i malmö, för slingning och klippning!" äntligen, behöver fräschas upp!!

Sov gott mina vänner, hope to see you soon :-)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


22/3 Kalas!

Igår (söndag) hade vi lite kalas här hemma...jag å emma har ju fyllt år... blev att vi hade det hos  mej o johan,gick ju bra! Pappa,farmor,mormor,morfar körde upp hit..och emma och janne traskade ju över! sen kom mina små vänner oxå! Rebex,carro,elli & sandra =) trevligt ni dök upp :D

max var verkligen dagens/kvällens höjdpunkt =) alla ville gosa med han! lille maxmilliam!!! <3<3<3

... fick fina presenter, åt god smörgås tårta och kladdkaka som pappa hade fixat =) mmmm!

Av mormor å morfar fick jag: fina tulpaner+ pengar.. av farmor: pengar... av Rebecka: grytlappar och grythandske.. av carro: en liten blomma i kruka och en present kort på skor =)

och sist men INTE minst av elli å sandra fick jag en fin bukett blommor, ett stort kort och en hårprodukt från S-factor! älskar S- factor!!! luktar skit gott! det var ett serum till håret, gör det mjukt och glansigt och man kan ta i det innan man plattar det och även efter..

Trevligt att ha alla här, inte alltid man träffar dom!

Åt gott, hade det trevligt,skrattade, mös med max o så! sen begav sig de flesta hem vid 19.00 tiden!

Tack för igår!

Idag har vi ätit goda rester =)







Weekend!!

såå skönt kan jag berätta för er! jobbat hela veckan, tidiga mornar!!!! är ju dock ingen morgon människa vilket alla vet :)
Gick bredvid andra personer  tors-fre för min handledare var ledig, blev dock lite klödd med vem jag skulle gå med så satt mer eller mindre hela tiden, men fick sluta vid 14.00 båda dagarna skönt :D
så i torsdes gick jag på ett aerobics pass :D

igår efter praktiken sken solen, så jag gick en runda på stan! hittade två fina luddiga rosa kuddar : ) så dem köpte jag! mysiga att ha i sängen!

sen åkte jag hem, åt lite glass vi hade i klylen och tog det lugnt!

sen mot 19.00 tiden dök hansson upp =) trevligt som alltid! vi betställde pizza! sjukt god var den!  pizza äter man ju inte så ofta, men någon gång då,då kan man unna sig..... sen kolla vi på tv och film o så.. och givetvis busade med max :) han har börjat med att ta sats på väggarna! haha hoppar upp på väggen högt som bara den och vänder och sen springer satan! min lille buse <3

vi sov gott sen hane och jag.. vaknade utsövda vid 10.00 skönt!


nu har hane åkt och jag har nyss städat! får ju vara fint till släkt kalaset i mon, här var sjukt dammigt och mögigt på golvet!!!


ska ner till emma och jan sen och hämta drickan till i morgon, kan stå på vår balkong och bli kall å go....


lägger upp en bild på mina rosa kuddar och mitt nya överkast!


so long!


( Grattis till Carro min dill!!! fyller 21 idag :  )


ny vecka, nya tag (som alltid)

max lilla chinchillan vår är så aktiv :) han är sjukt busig :) springer i från oss hela tiden! den lille knatten! men han e mysig oxå, har legat och myst med oss i sängen på kvällarna! ååh vad han är söt <3

släkt kalas på söndag, då får alla träffa han hihi han kommer nog bli i CENTRUM!

vi ska bjuda på smörgås tårta och kladdkaka.. släkten kommer upp hit, så får de se hur vi bor också!

jobbar 4 dagar i rad nu denna veckan, men sen ledig helgen! skönt!

Fick en söt present av min handledare! en liten nalle! och sen en flaska vatten, hehe hon vet jag älskar vatten :) min lärare var på besök igår också, hon  skulle höra hur det gick, jag fick massa beröm av min handledare så alla gick där i från skinande  & nöjda med ett leende .

sen kom johan hem med e present från hans föräldrar, han hade varit i skåne under dagen... av dem fick jag: två små muffins skålar i porslin och ett present kort på en present affär! så kul med presenter .

lägger upp bild...

Hej å hå



Happy B-day!

to me!

....ja igår fyllde man 21 år, sån tråkig ålder egentligen, nästa roliga ålder är ju inte förens 25 :P
men men fylla år ska man göra i.af =) vill tacka för alla söta telefonsamtal och sms och diverse =) trevligt att folk kommer ihåg ens födelsedag, då vet man att man betyder något =)

Igår på dagen så käka jag och johan bullar till frukost och jag fick en bukett blommor.. han sa att han hade tänkt ut min present noga, men han ville jag skulle få välja själv så han satte mig på blocket.se och där fick jag välja ut en chinchilla :D han visste ja älskar sånna!

så vi hittade en i hästveda! han var 5 mån gammal, fick bur och mat och leksaker och allt till för en billig peng! så vi körde dit! han var sjuk söt och hette max :) tog inte lång tid innan ja bestämde mig för att han ville jag ha!

har gosat med han hur mycket som helst nu, han e skit cool och hoppar överallt =P


när vi väl var hemma var det dags att sätta igång med bakverk och maten.. bakade en kladdkaka toppad med florsocker och jordgubbar! sen gjorde jag en varm smörgås tårta! kan lägga upp recepten sen!


Syster och Jan kom hit vid 19.00 tiden!


fick fina paketer!


Av sis fick jag: ett set med body shop grejer, en scrub,en lotion och en dushkräm , tror det var med strawberry!
sen fick jag ett fint läppglans :)
av janne fick jag en ask choklad!
och sen fick jag tulpaner av dem med!

far satte in sin present på kontot till mej, så det var trevligt=)

lägger upp lite bilder här nedan...

Nu ska jag fodra min lille max !

´HEJHEJ!


denna bilden har sis gjort :)


Recept på Varm smörgås tårta:

1 paket hönö kaka bröd
1 burk svamp
bacon
1 purjolök
1 brk creme fraiche
salt & peppar
tomat
ost

fräs svampen, purjolöken och baconen! blanda i creme fraichen, salta och peppra efter behag!
bre på på två lager av kakan, toppa den översta kakan med skivad tomat och riven ost!

in i ugnen på 200 grader i ca 30 min.


14 Mars

Idag är det den 14 mars,  Johan och en kompis är uppe i `ÅMÅL och hämtar hem en bil, den är inte hel, men johan ska sätta ihop den så småningom... det var en japansk sport bil tror jag...en Nissmo

sitter själv här nu, gått och plockat i ordning lite och lyssnar på musik och så..

fick ett bud med blommor nyss :D det var en bukett fina rosor! från min kära arbets kamrat på björkvik :-) det stod " grattis på födelse dagen, puss från gubben" ha ha han är så rar!  saknar det jobbet ibland, aldrig fått så mkt beröm innan och trivts så bra med personalen och patienterna OCH med yrket! vem vet kanske gör en come back där någon gång..

fick även lite kort i går på posten av mormor&morfar och far! och en liten triss lott..

fyller ju inte år förens i morgon.. då har jag tagit ledigt från praktiken, ska bjuda syster och pojkvänn på middag!

så johan får städa lite så lagar ja mat och bakar ;)


Idag praktiserar jag ; 16.30-21.30 johan kommer nog hem någon gång då också tror jag, dem skulle hem och sätta bilen i höör oxå! för vi har ingen plats till den här uppe..


Nu ska jag gå ut på balkongen och få lite frisk luft, sen ska jag laga lite mat sen blir det kvälls vistelse på KARL DEN XI SERVICE HUS!


Kramar å hej


hinner knappt blogga!

Märker att jag bloggar mkt mer sällan nu.. men har fullt upp med diverse..
skolan,läxor,städ,matlagning,handling m.m.

blir så med eget hushåll.. träningen kan jag inte klaga på för har inte tränat på en månad nu, men ska sätta igång så smått ikväll..skönt! hoppas det inte gör för ont bara!

helgen som vatt, var jag ju nere i skåne, blev jägers på lördagen, Rebecka kom o hämtade upp mej, vi handlade lite mat.. sen körde vi till therese & carro..lagade fläskfile m vitlöks bröd till =) såå gott! drack vin o snapsar och cider =) mkt trevligt. inte ofta man bara är med kvinnligt sällskap! ha ha.. otroligt skönt när det händer!

...efter ett par timmar ranglade vi hem till mackans  place! där var dem vanliga.. hansson,sebbe,zander,jonas,niklas,.johanna och mackan då givetvis..och ngra pers till! det var trevligt =)

inne på jägers träffade man massa gammla kompisar.. kul..och det var skoj att dansa av sig ruset!!

natten spenderades hos carro, vaknade sent åt sen god frukost ( vilket carro spottade ut, för vi garvade hela tiden, men åt vad? haha )

kollade massa OC avsnitt, som vi alltid gjorde förr =) måste oxå köpa dem boxarna! de är ju så bra!!!

på söndags kvällen sen, träffade jag sandra =) längesen, så sjukt skönt att se henne igen och få prata av sig! hon och elli kommer nog på en visit snart :-)

måndagen sen så började min praktik! har gått bra än så länge, inte lätt i böran med allt nytt, men har ju jobbat med äldre inna  så..är på ett stort service hus (hemtjänst) där bor 100 brukare, och man åker hiss hit o dit till deras lägenheter, där finns ett stor cafe/matsal där alla uti från oxå är välkomna, massa aktiviteter och ett kyrk rum finns där och data kurser och frisör, hudvård och alla chefer sitter  oxå där, det ser inte  ut som ett hem för äldre! där e så fint och fräscht! det är verkligen jätte stort!

tisdags fyllde sis år! av mig fick hon: en blommbukett, ett present kort på GIna och en receptbok på sushi... bjöds på lasagne och choklad och avocado mousse, trevligt!

nu har jag varit ledig två dar, skönt! men har stor handlat och städat, så inte mkt vila! ska snart ner och hämta ut kläder på ICA ;)

sen lite aerobics ikväll..

fyller år på söndag då ju, 21 är ingen speciell ålder :S

slänger upp lite bilder från lördags!

Pusspuss



HÖÖR =)

ja lilla höör, visst är det sött? är hemma i byn nu igen ia.f körde ner igår efter skolan...
blev en sväng inom Johny, han hade fyllt år.. så vi lagade tacos och så... sen när ja kom hem till pappa hade han köpt mysiga täcken o kuddar så ja började möblera om lite i mitt gammla rum och tog med mig julia och kröp ner! var jätte trött!
Idag vankas en mkt trevlig kväll! JÄGERS! Rebecka kommer hit om någon timme, vi ska hem till therese sen vi ska laga middag! carro och therese har redan köpt det mesta så :)
ska bli trevligt, god mat,god dricka, trevligt sällskap och få dansa :;) ett tag sen nu, inte vågat gå ut efter olyckan för ja har fort,f ont på vissa ställen..men det går förhoppningsvis bra>!'

saknar mina vänner så himmla mkt, tråkigt att inte kunna ses någon gång varje vecka och festa på helgerna o så:( men sen å andra sidan ville ja flytta hemmifrån, och det e svårt att få i höör och det kan vara trevligt att se något annat än höör med, lär ju känna nya männsikor och en ny stad.. men hoppas vi kan ses oftare mina vänner!'

för jag blir deppig utan er!!!!

veckan som gått har det varit skola..skrev ett dator prov som nog inte gick så bra :S har aldrig varit så bra på den där datorkunskapen!!!

och sen har vi en f*ttig lärare i ett ämne, som e sjukt sträng!! vi har denna kursen bara i 2 månader och hon tycker man ska kunn allt,. det hadlar om andra länders kulturer och miljontals svåra ord du ska kunna och ja hon vill du ska ha kunskap om hela världen nu typ.. så arbetena  e jätte svåra, jag får göra om dom hela tiden! så taskigt.. i början av kursen sa hon att det finns inget rätt eller fel i denna kursen, man  får tycka som man vill.. ja men varför i helvete ska ja tänka som hon då??? blir så vansining, hoppas jag klarar kursen ändå. men ja undrar. hon e hemsk.. men denna kursen har inte med utbildningen o göra, för det har inte med vård & omsorg och göra så skit samma egentligen.. men inte kul och ha ett IG på betyget.

annars i veckan har vi tränat lyfta varandra med liftar, läskigt!!! det e rätt svårt att få den och sitta bra och stå rätt och sånt, men bra o lära sig! vi har rätt kul hela tiden när vi gör sånna här praktikska saker men skönt, för d underlättar om det e svårt!

... på måndag börjar praktiken.. jag ska vara inne i stan på ett service hus ( likande hemtjänst) det heter KARL DEN XI SERVICE HUS, får se hur folket är där, hoppas handledaren e snäll!!! e rädd för att få en taskig o hemsk, då vågar man inte gå dit ju!!! Men camilla, en i klassen ska vara på samma ställe, skönt att få träffas ibland ia.f =)

4 veckor ska vi vara ute ia.f, det är rätt länge!! men men... hoppas det går bra, ni får önska mig lycka til!

Nu ska jag gå och se vad jag ska ha på mig ikväll, och ska måla mina naglar röda.

kanske ses i dimman!

bye bye!