Mus!!!

Tindras nya leksak, ser lite ut som en vessla, men är en mus :) Ännu en present från sibelle hon skämmer bort min lilla kise för mkt!!!
här är någon bild på den nöjda underbart söta misen!

Musen är från TEBA i Höör.




De senaste dagarna...

Har jag varit ledig... lönen har ju trillat in på kontot så rastlös har jag inte varit.... betalat räkningarna är klart! har handlat mat o diverse hushållsartiklar till mig & kisen! har tvättat, städat och hämtat en ny soffa =)
.... och senare ska jag ner till IN2SHAPE och teckna träningskort :-) ska bli så skönt att komma in i tränings rutinerna igen!

Så jag har haft å göra.. det enda som e  drygt här nu är att jag ska tvätta klädseln till soffan för den är begagnad, så den är i delar.. så är rätt trångt här inne :S och har inte tvätt tid förens på fredag! sen har jag  den andre soffan kvar här... så den måste jag också ställa någonstans.....

Fick ett överkasst av sibelle igår med när jag var där och hämtade hennes soffa! så snällt :) vitt och fint, som jag velat ha! Carro följde med hem till sibelle igår och träffade alla hennes djur, alla älskar dom :) flytten med soffan gick bra, vi fick plats i pappas bil och i sibelles... räckte med en körning, i och med den var i bitar så var det inte så tungt för oss att bära!


Jobba natt imorgon! *nervös* kommer jag kunna hålla mig vaken?




Nu ikväll har jag gjort mig en underbar middag! handskalade räkor med blandsallad,paprika,mini-majs och rhode island dressing till! sen ett jätte gott vitt osötat bröd med olivolja och havsalt som jag rostade och hade smör o ost på! skit gott!
Se Själv :-)




Jobb!

Denna veckan är det mer eller mindre jobb..har fem kvällar att jobba nu på rad... kommer vara trött  ihuvudet sen men så är det! har hela helgen också, men de gillar vi! Löning på måndag! och denna lönen var underbar :)

nästa vecka ska jag gå bredvid på natten! 1 natt på själva björkvik sen 1 natt i nattpatrullen som patrullerar runt på de olika björkviks hemmen! ska bli skoj faktiskt! hoppas jag klarar av nätterna sen själv bara.. med tanke på jag är en ung klen tjej i fall det blir hot och våldsamheter o man är själv...... och där är mörkt och läskigt, är ju typ mitt ute i skogen haha :S


Imorgon kväll jobbar jag med patrik :)) ska bli trevligt! vi ska käka tacos :)

Nu ska jag äta riskakor och kolla lite på tv!


Pusshejs .

 Jag o mina fina jobb fleece jacka =) (ser dock sjukt sur ut)

 Nya blomster.....

Det är okej!

Tyckter riktigt synd om SD... dom har precis som alla andra kämpat för att få komma in i riksdagen! dom som vilket annat parti har sina åsikter att stå för!! inget är väl rätt elelr fel?? jo tydligen har SD så jävla fel!!! dom är hemska nazister m.m..

Vi lever i sverige, darför har vi rätt till att ha ett sverige parti!! dom är de enda i sverige som står upp för vad de tycker ang invandringen och är villiga att förändra och stänga gränserna! sverige är så svagt o klent så vi vågar inte säga emot, snart blir vi överkörda och det blir inbördes krig eller något liknande.....

vi kan inte bara ta in och ta in och ge bort allt vi har, att man inte får sjunga vår svenska sång i kyrkan och det ska byggas moskeer m.m. i sverige är emot mina principer faktiskt!

visst kan vi ta in och hjälpa de som behöver för att rädda folk från krig..och samla ihop familjer men vi kan inte bara ta in och in så det blir överfullt..för vi svenskar + de som vi tar in måste ju kunna gå i skolan få arbete och pengar m.m. och få det bra! det ser inte riktigt ut så idag tycker jag.... men det kvittar mad man säger angående detta för då är man väl rasist.....

Folk verkar tro att SD är en ny hitler union som ska gasa ihjäl alla invandrare,,, nee skulle inte tro det! men vi måste faktiskt värna om oss själva o vårt land, de gör dem ju i andra länder!!!

hoppas sverige kan tuffa till sig lite nu iallfall....

om nu folk tycker sd har så jävla fel då kan jag ju tycka att moderaterna har så jävla fel om saker... men det är inte samma sak.. för nä fy de som röstat på SD borde skämmas... folk borde tänka till och tänka lite på er själva och på era barn i framtiden! och en fråga: varför tänker vi mer på våra ivandrare än oss själva? och på jobb och vår vård för äldre m.m.???

och det är faktiskt många invandrare som röstat på SD..för de är också trötta på allt...

Och nu har sverigdemokraterna tydligen fått sin sida hackad... och alla medlemmarna som lämnat sin privata information riskeras att bli upphittade och misshandlade m.m... så hemskt..


Over and out!


Dance Session 2010!

wihooo!

Igår var vi på dance session på jägersbo =) det var ett dance event med massa liveband som spelade techno,dance och trance musik! inget man fick missa ju!!!! det var jätte mkt folk och det var skit skoj, vi dansade helt tokiga!!

träffade kära gammla/nya vänner... som vanligt och ja en bra kväll helt enkelt! en och annan flipp och flopp kanske :P

innan på kvällen så satt jag ,carro och carina och drack sen blev det en sväng hos några killar i höör innan färden mot jägers! drack vin,snapsar och drinkar så vi var ganska på lyset! kan behövas ibland.... 03.00 gick vi sakta hemåt mot carros föräldrahem i sätofta! sov över där i natt! frossa massa god mat mitt i natten hahah! utsvultna juu!! blev korv med bröd och bearnaiesås haha! och lite potatis bullar =P skum kombination...

Idag mår man väl som man förtjänar... men ändock helt okej! lägger upp lite bilder :-))




wiiiie

Hämtat ut min nya klocka nu =D



Jet Set offcourse.... fin va?

Helg!!

Nu har det varit helg igen, vilket gick jätte fort! har varit ledig.. jobbade till 13 på fredag bara.... sen på dagen tvättade jag! vilket behövdes! shiit va mkt jag hade!!! skönt å fått det gjort... sen körde jag ut till sösdala en sväng.... var trevligt....

Igår(lördag) sov jag länge,länge :) sen städade jag riktigt! damma,damsög,bädda nya lakan och bäddade om med mina nya kuddar & täcke jag köpte på IKEA! as gött!! slängde mina gammla!! sen städade jag badrummet och diskade och tömde soporna, så sen blev det fräscht!!

På kvällen sen kom carro! vi beställde mat från ELAN! och satt å kollade tv och fnittrade som vanligt.... å lyssnade på massa bra musik! blev lide festsugna men carro skulle jobba 7 i morse så det gick ente... spar oss till nästa helg ;) JÄÄGERS!

Idag har jag åxå sovit länge, ska strax ner i förrådet och pula lite, bl.a se om jag finner tindras koppel! och ta fram lite höstkläder å så...

ha en bra söndag mina vänner!*




blomma;)

Fick en fin blomma idag av en beundrare ;)


Nya prylar!

Inte till mig utan till tindra :P hi hi fick ett nytt spö och en tygmus av sibelle när jag var där senast! så snällt! Tindra älskar dem!!


avsked!

På söndag åker älskade elli till malta! hon ska plugga cambridge engelska i tre månader! kul för henne och häftigt att våga gå i skola utomlands!! & säkert as spännande! men kommer sakna henne varje dag!!!

Bjöd ia.f henne på middag härom kvällen! lagade fläskfilè med bearnaise sås och potatis kroketter och sallad :) uppskattades! sen gjorde jag en hallonmousse med färska hallon till =) lägger upp en bild på desserten..gav henne en liten present med! ett mörkt choklad och ett gulligt kort med några ord på vägen =) sedan kollade vi IDOL och bara pratade om allt möjligt skoj & nytt! Fick en liten present av henne med! en liten peng och absolut dance summer 2010! skit bra skiva!


*





Fler bilder sen ladan... 28/8







(OBSERVERA att vi var ganska berusade=)


Utflykt!

Här kommer lite bilder från utflykten igår med jobbet... Rövarkulan utanför löberöd styrde jag bussen mot =)



björkviks bussen :P

Höst!

Hösten är verkligen här nu, känns i luften! men så länge det är sol så är det mysigt =) höstkläder e i.af kul hehe, annars vet jag inte om jag gillar att det ska bli kallt direkt! har varit ute i dag hade på mig mina fina boots i klack och min skinnjacka =) sånt är kul ia.f! var inom banken och sen på konsum...

Den senaste tiden har jag tagit de lugnt, festat lite,städat,pysslat,handlat lite m.m.. sovit länge =) jobbat ett par dgr, lite lugnare med det, men nu har jag en hel veckas jobb framför mig nu... och tvätta har jag inte fått gjort! har tid på onsdag om jag inte måste jobba annars får jag tvätta upp underkläder och dyl i vasken! haha

Skall hämta ut ett paket sen idag som kommit på posten, spännande :-) sen ska jag hem till sibelle!

Ha det!


=D

Nu är mitt vitrinskåp uppe och klart =) blev fint va?? nu har jag lite mer plats i mina köks skåp!


halvdag i Lund :)

Igår vaknade jag tidigt! skulle iväg till lund och kolla affärer med carro,therese,madde och hennes bebis :) det var trevligt! vi kollade runt i lite olika affärer jag skulle inte handla ngt spec men behövde trosor och en mascara så det unnade jag mej! sen åt vi på mcdonalds och sedan strosa vidare.... vädret var till behag också mkt skööönt =)

efter lundatrippen så åkte jag hem o halvsov en  timme, sen lagade jag lite mat och slappa.. sen slappade jag vidare sedan med carro som sällskap! (typ som förritiden) haha ..bakfulla o slappade jämt :P käkade massa godis och chips samt kollade på kristallen 2010! fast mest skrattade så vi blev rent yra! hahaha vi har så jäkla kul alltid åt allt o inget! fattar inte det, men det e ju underbart att man kan skratta på det viset!

efter våra skratt o våra riktigt störda,sjuka humor.. så tog vi en runda i höör och sen gick vi hem å sov :P det var den fredagen det MKT trevligt =D...& tindra var nog lite trött på oss :)