Välbefinnande....

Denna veckan har börjat med välbefinnande och omsorg om min egen kropp och själ! Igår gick jag till frissan och blev ompysslad i håret, slingade håret och klippte topparna :) avkopplande...
 
Idag blev det en timmes massage hos kära anette massageterapeut....
 
ibland får man lägga pengar på att rå om sig själv... för någon vecka sen gick jag till en kiropraktiker och knäckte rätt min rygg å nacke litta med med ;)
 


 
Anettes hemsida! Hon erbjuder både massage, hypnoterapi, akupunktur och säljer aloe vera produkter och olika vitaminer och krämer .m.m :)
 
http://www.anettesmassageterapi.com/
 
 

Små Ting!

Här kommer lite nytt sött från småting.se, verderbörande hade tydigen lagt ner sin gårdsbutik som är ute i harplinge i halmstad...så nu har hon bara webbshoppen..kikar in där emellanåt =)
 
blev en kylskåps magnets timer, olivtvål och en gräddkanna!
 

smått & gott...

Lite glass med pecan nötter och kolasås toppade med färska jordgubbar =)


en kopp the och tunnbrödsrullar med gravad lax och ruccola sallad (hemmagjorda)

...


Sommaren....

Har inte haft en fungerande dator. så har inte kunnat blogga på jätte länge! tänkte dra lite nu vad vi mer gjort under semestern och övrig tid i sommar :)

och slänger upp lite bilder!

efter vår weekend i gbg, blev det sedan några dagar senare en tripp till gränna och kolla på polkagris bakning:) häftigt! köpte även en och annan polkagris som vi gav bort:) sen intog vi stugan vi bokat i linköping! jätte mysigt! vi grillade båda kvällarna på campingen och var ute och promenerade och kollade affärer i stan! b.la gammla linköping! där allt är bevarat gammeldags, med gammla affärer/fik och hästovagn ;)

sen blev det kolmården en av dagarna, som ligger i norrköping, 30 min från vår camping :) och till min förtjusning!!! underbara fina djur! och Safari och delfin shower m.m.. god mat och glass och massa mys med min älskling hela dagen!

sen efter vår tre dagars tripp, så blev det lite lugn och ro hemma... även ett besök på bakken i danmark med andrees familj:) mkt trevligt!

Liseberg hann vi oxå med ;) jag,andree, joakim och annika!! massa karuseller, gud så kul det var! god mat, glass och tre vinster!! andree vann stjärnvinst två ggr! 2 kg marabou choklad och 2 kilo geisha ;) och sen en skatt kista med gott&blandat hihi!

haft en mkt trevlig sommar, fast vädret sugit för det mesta har det varit kul att göra massa grejer i sverige, var längesen man var iväg så, nu tillåter ju äntligen ekonomin.

igår var vi hos mormor och morfar , fikade på goda kakor , blev bjudna oå middag och besökte deras koloni! sjukt varmt får jag ju säga! och mös på deras balkong och pratade om allt möjligt...

hoppas ni andra där ute haft/har en go sommar.... snart lider det mot höst...




får ju inte glömma besöket i halmstad =) besökte syrran m familj... vi spelade äventyrsgolf, åt italienskt mjukglass på landet, besökte särdals kvarn och köpte te och saft från butiken! tog en fika där och sedan även grillade burgare på kvällen.. mys <3