Fredag igen!

jahapp.. då var det fredag igen! tiden bara springer iväg!
idag vaknade jag kl 10.00 igen.. har inte gjort så mkt idag..ska besiktiga bilen kl 15.00! är jätte nervös  :S hoppas det går bra! älskar juh min pärla! <3

har legat i sängen o kollat på en amerikansk talkshow! Rachel Ray! älskar hennes program! hon är så härlig! så rolig, pratglad,humoristisk och tänker inte allt för mkt på hur hon ser ut o allt det där alla kändisar gör.. skit bra! hon lagar massa mat i tvn! hon är jätte duktig! o hon visar att hon har stor aptit :)

hon är härlig! och såå himmla söt!

dagens bild: Rachel ray

image778


Mysig Onsdag=)

Igår vaknade jag av att Hansson ringde och väckte mig kl 10.00! så det var bara att vakna till liv, hur trött jag än var.
satte mig o åt frukost o sände iväg ett litet mess till mikaela.
hon svarade direkt. Dagen innan hade vi bestämt att ut o gå en långpromenad i skogen, men vädret visade sig inte vara på topp! utan snarare tvärtom! massa regn och rusk.

hon frågade mig om jag ville följa med till södala o simma o basta istället! ja men visst! så jag anlände till henne vid ungefär 13.00 tiden.. vi satt hemma hos henne att tag, pratade med hennes mammi m.m... som jag tycker väldigt mkt om! hon påminer så mkt om min mamma!, och henne kan man prata med allt om..

sen vid 15.00 begav vi oss dit! stannade o köpte baguetter o kakor o dricka.. gick in till badet, började givetvis käka=) haha.. det var det mesta vi gjorde tyckte ja :P sen simma vi några längder! skönt! sen blev d bastning och deeptalk!

sen körde vi hem o stannade på vägen o köpte: bananer,fryst mango & jordgubbar och vaniljyoggi..
vi skulle göra smootie=)

kom hem, o där vänta hennes mamma, som skulle laga middag!

fick jääääätte god mat! hennes mamma stekt lax, och gjorde en god sallad till som bestod av typ: babyspenat,tomat,gurka,valnötter,vindrvor,fetaost,äpple och rå lax över ! mmm.. så gott o så duktig hon alltid är på mat
till efterrätt blev d min o mikaelas smootie... usch så mätta vi blev...

sen satt vi allihopa o kollade på DR.phil , men in trees, glamour m.m. =P

en trevlig kväll igår!

idag blir d träning .. mina 3 pass står på tur !

( varje dag inser man mer o mer vilket helvete det var, och att det inte var normalt, man var psykad o trodde att d skulle vara på det viset . men det var inte okej. den där klumpen i magen bara växte o växte.. fy fan vad glad jag är nu att jag mår bättre och att den där klumpen snart är helt borta!

men jag.. ja jag kommer aldrig läka helt.. jag har blivit förstörd

Mitt hat börjar lägga sig lite.. tror det finns dom som är bra.. börjar bli lite mer mottaglig..

men jag säger bara det: att ALDRIG MER! nä aldrig! börjar bli lite starkare...)


Ny vecka, nya tag!

då är det redan tisdag! shiit tiden springer iväg! igår var det måndag, då var jag hemma, städade undan lite, plocka tvätt o.sv! sen satte jag mig vid datorn, kolla fler jobb.. men hitta inget! =/

o på kvällen kl 18.00 cruisa jag ner till gymmet körde ett body pump pass=) alltid lika kul.. Ann-sofi är så rolig (tränaren altså) och bra musik har hon oxå! och as grymma övningar, man får verkligen träningsvärk! skönt!

idag är det tisdag.. och har varit inom city gross med carro en sväng, hon skulle handla hårfärg, och jag hittade massa billiga DVD filmer.. handlade 3st för 99:- så nu har ja oxå någon DVD film! haha!

ikväll blir det träning igen, dans-aerobics  väldigt roligt!!

nä nu ska jag hitta på något annat!

dagens låt: Mika-lolipop.. den gör en rätt glad!

:) :) :)

image772

sicken helg

ja denna helgen har då varit mkt skum... trodde den skulle bli bra.. men men..
ifredes skulle vi festa hos lina,men det blev inte så..vi hade gjort oss iordning för fest o satt o vänta.. men inget hände.. drygt..
jahapp..då satt man hos carro.. va f*n ska vi göra? så i drog ut till crille som oxå satt hemma! han +mackan + sebbe och hansson!

crille o mackan såg på prison break där inne..palla det..sebbe o hansson joina mig o carro ute i bilen! haha! där satt vi o snacka skit.. strömmen gick o lamporna dog, lide läskigt.. mackan kom ut o skrämde oss då& då.. han skulle visst till göteborg mitt i natta! haha.. men han kom ej så långt..

men efter några timmar i bilen, frusna & flabbandes och uttråkade.. körde vi hem till hansson o drack kaffe! ( inte jag då) fortsatte våra sjuka samtalsämne! men det var trevligt =) efter 02.00 såret smög jag o carro oss hemmåt!

nå väl blev väl okej kväll ändå... kanske..haha

Lördagen..visste inte riktigt vart vi ville! alla skulle till stenssons, men ja o carro var sugna på lucky! beckis skulle egentligen oxå med, men var tvungen att stanna hemma på festen dem hade på gården! jag stack till carro på dagen, hade inget o göra..(som vanligt) satt hemma hos henne kolla tv o så, strömmen gick! var fan borta skit länge =( tände ljus o grejer för de började bli så smått mörkt.. fan va bull..hade INGET o göra! haha!

gjorde oss varsin ansiktmask! sjukt najs! :)

sen när strömmen kom smygandes..ringde vi o beställde mat! gott! fläskfile o pommes m bearnaiesås, kanske inte as nyttigt men vi åt oss sjukt mätta!

sen duschade vi, gjorde oss så smått i ordning, fast vi inte visste vart vi skulle, eller hur vi skulle komma dit! haha,,.

öppna upp chips o godis påsarna, o korkade upp vinet :) hade det rätt mysigt, själva ändå..

efter många om och men var vi tvugna att fatta ett beslut! carros snälle bror olle kom o hämtade oss vid 23.00 tiden, körde oss till stationen! tog tåget ill eslöv, mötte alla grabbarna på tåget! sånt liv där va!

sen stack vi till stensson.. hade inte särskilt kul någon av oss, där e så mkt folk man ogillar! usch.. beställde oss varsin dricka i baren! och blev faktiskt fottade! så vi lär hamna på hemsidan! haha aldrig hänt mig förr:P så detta var stort för mig! hhaha

dansade lite grann, satt lite grann.. somsagt inte roligt! var skit drygt o dansa när vi var så mätta! :S

skjutsen hem strulade sig.. så BULL! så vi kom ente hem förens 05.00 :S boka , o boka av taxi o hade oss.. frös ihjäl! tur dennis kom o hämtade oss till slut!

nu är det söndag o jag e sleden... hoppas ni haft en bra helg!

TASK-IGT! kan misstolkas ;P hahaha...

Pusss *Linisen*


Linisen & Linisen på Nova!

tuppen gal 09.50 då Lina josefin jösson steg upp =D haha.. duktigt av mej! satte mig ner o åt frukost, satte på datorn o börja söka lite fler jobb.. hitta ett roligt jobb där man säljer barnleksaker, typ på homepartyn o så.. det var en heltidstjänst! och då kör man runt i hela skåne! kan nog vara intressant!

men men.. klockan blev fort 14.00 och jag åt lite lunch! gjorde en god fruktsallad m keso och åt en knäckemacka till..

sen stack jag o hämtade Linisen! redo var hon! körde till Novalund! vi hittar fort.f inte i gångarna fast vi varit där 100 ggr nu! haha!

stack in om Gina, H&m,KICKS,BIKBOK,DinSko,skivaffärer,expert,apoteket m.m...

hitatde ju lite smått o gott, vissa grejer var as dyra :S men var tvungen till att ha ett par ordentliga jeans! så det blev LEE! och dom är inte billiga!

fyndade oxå: en tröja,T-shirtar,koftor och en poncho inne på Gina! T-shirtarna har jag tänk ha typ när jag bara går hemma eller om man jobbar inom vården typ.. där man inte visar sig så mkt..

sen handlade jag en jätte fin grå tjocktröja och mina mörka Lee jeans inne på BIKBOK!

sen blev det mousse,spray och en ny mascara inne på H&M! en mascara med 2in1! vanlig svart på ena sidan och silver på andra, en nyhet! kan bli spännande! =P

och sist men inte minst handlade jag faktiskt ett skivfordral eller vad det heter, sånt man sätter bakom solskyddsskärmen i bilen, kan behövas, har så många skivor som bara ligger o slängs runder i bilen!

sen var det dags för middag! för min del blev det lax/räk paj med grönsallad! mums =)

sen tickade klockan och vi for hemmåt! en trevligt dag med skratt, skitsnack och vilsegående! och gooood maud SÅKLART !

gissa vem som har tomt på kontot nu :( och jag har inget jobb! fan osså.. det suger..

pusshaaaaj


Omgjorda bilder på sillen och dillen <3

image762
detta e från osby.. snyggt va ? hehe galet.. :P


image763
detta e då efter jägers för längesedan! (märk att jag har ett nalle nattlinne på mig! HAHAHA !


image764
detta är oxå från osby:P  (carro kallar denna bilden för: shrek bebisar! hehe)


image765
detta är från nyår :) här e johanna oxå med:)


image766
Och sist men inte minst en bild från i fredes! från Hanssons fest! jag då ja :)

Galet!

igår skulle jag och mikaela till pållen! anläde till henne vid ca 12.30! bestämde oss för att testa en ny väg dit..Tog evigheter och vi passerade massa konstigheter. Igen spikade hus, djupa svarta skogar, konstiga kor och en mega traktor.

När vi väl kommit fram fick vi onda aningar om att det skulle bli ett h`lvete, och det blev det haha! Molly flög på oss och stegrade och sparkade bakut mot oss. Helt arg blev hon vi kunde inte ens ta in henne för ryktning. Helt omöjligt. Och gåsen jagade oss fram och tillbaka! Sånt kaos vi hade! hatar den där jävla gåsen!
Vi fick åka tilbaka mycket missnöjda. Men som tur e ska vi få hjälp med henne till helgen, det måste ju bli bättre. För den hästen är en svår häst!  Ska säga det att "molly du hänger på en väldigt skör tråd för tillfället lille (galna) vän! "

HAHAHAA gud vad vi garvade när vi kom in i boxen, i hennes matskål låg en hel wiener längd bakelse... såå sjukt ! haha sånt ger man ju inte hästar!
Och lilla tanten: om hon inte passar sig så e det bara till att pryla henne, ge henne en fet smäll på käften!
shit allt är så komiskt!

Jag var hos mikaela hela dagen och kvällen igår, blev bjuden på mat av hennes mamma oxå =)  sen låg vi mest i hennes säng och bara segade oss och blev latare än vi redan är (svårt att slå) Sen har vi fotat lite mongolid bilder på oss själva och jagat runt varandra i huset! Galna är vi, lite sjuka i huvet!

där finns massa läskigheter på gården typ som ett läskigt majbål med svarta sopsäckar och ett vindspel hahaa ;P

man börjar undra...

image756



mys helg !

en mycket annorlunda men mys/trevlig helg har det varit : )

Fredag: fest hemma hos hansson! rebecka kom hit sen körde vi dit ut på lannet! det var trevligt samma vanliga folk! ! satt o drack ,sjöng , lyssna på joddla m.m. allt som vi från höör (bönner) gör! haha.. drack mitt goda black tower vin! naaajs.. lägger upp lite bilder fårn fredagen nedan..

Lördag: igår då med andra ord! blev d bestämt med bowling! träffa rebecka,johanna och carro nere på Torggatan 9 i höör. skulle käka lite.. blev både mat och efterätt :P tog en som hette "lite av varje", bestod av: nachos,cheesstick,buffalowings och sallad o dippa! mycket gott! sen till efterätt tog jag brownies m jordgubbar och grädde.. kunnde knappt gå sen..usch så mätt!
sen begav vi oss till lucky bowl! där mötte vi grabbarna.. sen bowlade vi =) riktigt kul fast gick ej så bra haha! men skit i det! sen tog vi varsin dricka, satte oss ned snackade och kollade på melodi festvalen på deras storbilds tv där nere..

senare begav vi oss allihopa ner till T9 igen, fortsatte festa där, fast vi drack inte så mkt, satt mest o snacka o skratta o tramsa.. både hansson o rebecka e galna på historier! haha men kul var det!
sen hem o sööööööva!

idag är det ju då söndag, sov as länge..skit trött.. :S blir nog filmkväll ikväll skulle jag tro!

(bilder från igår, kommer inte just nu)

see yaa <3



denna bilden e bara värst! haha, här sitter vi med snus i flabben!---> image761





kluven person!

det är jag det! en mkt märklig person har jag blivit.. tror det beror mkt på efter det tog slut med mitt ex...
det har varit en tuff tid efter d.. väldigt tuff tid för mig.. men ju mer tiden gick ju bättre blev mitt liv kännde jag ! ångrar inte att det tog slut, det var nog det bästa för mig! och jag har gjort så mkt saker efter de.. och fått så mkt nya vänner och haft/har det sjukt roligt =) kunnde inte bli bättre egentligen..

men jag har blivit så kluven..kan aldrig bestämma mig eller tag ett steg! då e jag rädd att hela livet ska rasa eller att det bli fel.. men det finns alltid en utväg.. man kan avsluta det igen om det inte skulle kännas rätt.. men va fan :S

jobbigt o känna såhär.. sen tänker jag o lyssnar FÖR mycket på andras åsikter! borde skita i det egentligen.. det e ju mig o mitt liv det handlar om! det är jag som ska bli lycklig!


vafan..varför? känns som allt e förstört nu.. man kan inte ta tillbaka något som redan skett.. så typsikt mej att inte tänka mig för..


Valentines day!

jahapp.. ingen speciell dag egentligen.. ja undrar som så många ANDRA UNDRAR.. varför ska man älska någon mer just idag än någon annan dag? trams... det är bara för affärerna vill sälja massa blommor,kort,choklad och prylar m.m.. bara för att tjäna pengar! så kasst!

idag har det varit solsken! såå mysigt.. jag och mikaela har varit ute o pysslat med pållen. sånt härligt väder! först körde vi inom CITY-GROSS och handlade lite till henne.. vi tycker hon fattas så mkt! vi köpte: en jätte fin rosa/svart ryktborste, hovfett,pälsglans och några svampar och ett gummibett med äpplesmak.. det e så kallt nu med sånt stålbett, tror hon tycker d e skönare i munnen med sånt här bett..

åkte ut till lilla mollan, som sprang i hagen! band fast henne där ute.. så skönt.. gjorde henne fin i pälsen och om hovarna=) de behövdes! massa pälsglans och hovfett! sen klippte ja henne=) (se bild nedan)

såå fin hon blev, tanten som äger henne blev glad :)

sen efter besöket där körde jag till blomsterverkstàn och handla en jätte ros till mammi! med grässtrån och vita blommor runt om! och ett fint kort som ja skrev på, de låg i plast, så ja bad expediten tag av det o sätta på kortet, för jag sa att jag skulle lägga det på en grav.. hon såg så paff ut när hon såg att de var till min mamma.. hon blev väldigt nere hon i kassan.. de är en chock för många som inte upplevt de, dom kan inte förstå det..

"sin mamma förlorar man när man e gammal" men nädå, de är vanligt att man förlorar sina föräldrar vid ung ålder nu för tiden.. J'VLIGT HEMSKT ÄR DET! usch vad ja saknar dej mamma... men nu ligger rosen på din grav o sprider kärlek till dig!

ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA, GLÖMMER DIG ALDRIG <3



Naturligt,vackert, och skogen <3

Idag steg jag upp, ännu en dag hemma! utan vovvi =`( .. som tur var ringde mikaela när jag satt o åt frukost! hon hade heller inget o göra.. så hon föreslog att jag skulle köra him till henne, så kunnde vi gå i skogen med hennes hund! så varför inte? skönt o komma ut! så jag var där vid ca 14.00 tiden.. och ut gick vi, helt okej väder.. var nog ute i Tjörnarps skogen i 1,5 timmar=) hääärligt!

vi gick o snackade om gammla mindre bra tider! usch, vi har haft d lika dant i en viss situation! tur vi kom undan och över det båda två till slut....

så sjukt underbart tycker vi båda att det är att gå i skogen! så vaker o fridfullt! vi vill aldrig bo inne i en storstad! nej, för mig måste jag bo på landet eller i skogen..:)

mikaela hade med sin dunder kamera, en sån fotografer har, hon e så duktig på o fotta..:) vi fottade oss själva och träden ,skogen och hunden!

vi hade inget smink på oss någon av oss! men så fint egentligen att vara helt naturlig! det är ju så man ser ut ju! så naturliga ute i naturen! kunnde inte bli bättre!

bilder här nedan..

varit o dansat idag på gymmet! blev latino dans :) skoj!

// Linis-<3




-efter skogs turen körde vi och handlade lite frukter o så.. bananer,mango,jordgubbar och yoggi! vi skulle nämligen göra en smoootie! mmm! sjukt god,fast mikaela skulle hälla i honung, men tror fan ikke det var honung? haha.. de smakade o lukta som bikabonat! haha.. så eftersmaken blev mindre god.. :P

Helgen!

Kära dagbok!...

denna helgen har varit väldigt lugn, men det behövde jag efter det som har hänt nu! torsdagen var ju fruktansvärd.. tog bort vår älskade lilla hund =`( känns sjukt jobbigt och vara hemma.. men ändå på torsdags kvällen tog jag steget o hängde med carro o johanna för att kolla på grabbarnas hockey! väl där inne, träffa ja hansson, zander mackan o c.o! fick en stor kram av hansson (som verkligen förstod en ) kännde att ja blev ledsen, men fick anstränga mej.. matchen spelade dem lysande=) som vanligt! väl hemma, ringer hansson..och frågar hur e d egentligen lina? då kunnde ja inte hålla igen, då grät o grät jag..=( han sa massa bra saker lyssnade och var så go! trösstade mig verkligen genom tlfn! han har varit ett bra stöd för mig nu dessa dagar!

Fredagen började med att ja vaknade , ville inte kliva ut bara grät o grät.. paniken kom dagen efter! pappa körde in senare o lämnade vovven på kremering! men först såg jag på honom en sista gång o klappade honom, usch kännde hur tårarna kom.älskade popps! <3

efter några timmar kom hansson o hämtade mej, han tyckte ja berhövde äta lite, så han bjöd på mat ute i höör.. kämpigt för mig o äta eller bara prata, men han förstod o lät mig prata när ja kännde för det.. annars satt vi bara där.. han var med mig ia.f.. tryggt... sen gick vi två timmar i skogen! härigt och komma ut...

på kvällen skulle gänget festa på Puben i höör.. men ja orkade inte.. så hansson offrade sej för min skull! vi satt hemma hos honom hyrde en lite film o kollade på lets dance o bara snackade! trevligt!

sen lördagen blev lika lugn.. hansson,jag,carro och therese körde o beställde mat på Höörs restaurangen! god mat som vi åt hemma hos carro sen! kollade på melodi festivalen! knappt dryg ..:S

sen började helgen gå mot sitt slut.. hade fått några skratt ia.f. hansson har typ samma humor som ja + lite roligare :D haha! har fått massa röster på hvudet nu från han, han kan ju härma alla för fan :P hehe

det är verkligen så kom vi fram till igår att hansson kommer alltid för tidigt o Lina alltid för sent! haha...kan misstolkas!

Vihn.. som äger videobutiken i höör..är en lite chippe! hansson kan exakt härma hans röst! ett litet citat:
" oh helvete! e de hansson den långe jävlen! han kommer hit o stoppar den lilla jävla kina mannen i papperskorgen"  haha o så den rösten till helt sjukt..

nu är det söndag och ja har varit o pysslat om hästen! vi såg att hon tappat en tand :S så vi kunnde inte rida..vetrinären skulle dit i morgon! tur jag o mikaela upptäckte det! stackars MOLLY!

men men.. nu vet ni lita till..



saknar dig gubben!


R.i.P Min trogfaste vän !

R.I.P Popcorn!

du är saknad.. du var mitt lilla ljus, min lilla vän här hemma om dagarna! fanns alltid någon här hemma som var glad o som man kunnde prata med när man var ensam!

varför ska man åldras? o varför dessa dumma sjukdomar! känns så ont i magen...vi hade ju dig i hela 11år!

du var så snäll, så glad mot alla männsikor! du var en riktigt god hund!

sov sött lilla gubben! vi kommer aldrig glömma dig =`( <3

image718





OSBY

Hallåhallå!

igår kväll åkte jag o carro till osby.. hem till micke, fick en guidetur runt i byn..rätt fint o tillochmed större än höör! haha.. jätte fin lägenhet hade han! en 2:a .. vi körde o köpte hamburgare+tillbehör.. hyrde en film.. (Chuck&larry) lide mysig ICA butik faktiskt!  sen laga vi maten o i lagom tid kom nisse! så vi käkade o så.. sen kollade vi på filmen! den var bra : )

sen satt vi bara o snacka o så.. sen var det dags att söööööööva!

micke började kl 07.00 på jobbet, så på dagen hade ju ja o carro lägenheten för oss själva..hehe käkade frukost o satte på stereon o feta högtalarna o dansade lite o så..=P hehe.. låg i sängen lide länge.. skönt!

det regna när vi skulle bege oss till tåget =( drygt.. o väl inne i höör, mötte vi mackan i hans lilla svarta bil! som tur var fick vi skjuts hem =)

o nu är man ju himma!

(Lite bilder från i morse.. riktiga trams/äckel bilder.. satte olika färg på dem, typ sepia o solarisera hette de.. ser ut som man har blod i huvet! haha>  för kameran känner av värmen, o det är det som syns..men ser äckligt ut :S som vi garva!)


Mickes slepping-room!


normal bild..


ser slagen ut! haha..


haha usch..


fönstret ..=)


haha fy fan..


hahaha.. ser asså sjukt äckligt ut!


här ser det ut som om jag e skjuten! helt stänkt på väggen fan! haha


spoookie


haha..redet blooodiga..


Måndag=soldag!

igår sken solen som bara den! och det var min och Linas dag! vi stack in till eslöv o hämtade våra skor hos skomakaren! dom blev ju fina ! lämnade in mina nya guld pumps, verkade inte som om dem gick att rädda :`(

sen stack vi hem, gick en runda med poppis, och upp om kyrkogården o så.. Lina ville se mammas grav! hon tyckte givetvis den var fin! vi är mkt nöjda med hennes gravsten! vi la ner hela våra hjärtan på den jag o min syster! Skönt o ha en plats till henne, vill inte hon skulle ligga i minneslunden lixom..

Saknar dig oerhört mammsen! du var mitt allt, verkligen mitt allt!!! <3
suck...

....senare på kvällen lagade jag o Lina lax=) vi åt lax med bakpotatis och en stor grönsallad! och till det hade vi två olika rörer/såser! en med stekta champinjoner o creme bonjour och en med creme fraiche och rödlök och brieost! mkt gott tyckte vi ia.f =) åt så magen stod åt minst fem kanter..:P

sen på kvällen kom hansson en sväng! trevligt, som alltid att träffa honom! vi är rätt tramsiga både han o ja hehe.. han berätta lite grejer som hänt på jägers..vilket lina har glömt, kanske för att ja var för full? har aldrig haft så mkt minnesluckor som denna ggn! kunnde knappt stå på benen!

men han berättade att när vi skulle gå hem hittade ja inte mitt blåa kort till jackan! så ja slängde upp hela min väska på bar disken o där la ja upp allt ja hade o ägde! hahaha.. så gör man ju inte.. någon kunnde ju tagit de.. lide pinsamt..haha, men ja fatta noll:P ja brukar alltid säga o göra skumma saker när jag blir så, kul o höra i efterhand.. fast d berors på vad det är haha..

sen när vi kom utanför..hade ja stått o sett ledsen ut.. så fråga hansson vad är det Lina? då svarade jag: hansson! ja ? ja har kort hår!!!! haha han bara jaa vet lina det gör väl inget? jo! .. sen sa ja inget mer.. haha!

störd!

och när vi skulle åka hem, ville hansson ha skjuts, men de var för trångt! då sa jag visst att vi kan klämma in hansson, sen kör vi ! klämma in? ahha han är inte den lille killen han är lixom 2 meter lång :D haha lina lilla..

Citat av Lina & hansson:

Hansson= " Tänk om man blev levande begravd!
Lina= ja, fy fan!
Hansson= Det är nog det värsta som kan hända :S
Lina= ja! man hade nog aldrig kommit upp!
Hansson_=nä, inte levande ia.f!
Lina= nä inte död iheller! "

HAHAHAHAHA

det tyckte vi va jätte kul haha :P hansson är en mkt bra killkompis till mig, för er som inte vet! :)


Linis & Linis =) <3



Hansson o lite Lina..haha


Älskad föralltid... Mamma! <3<3<3





Jobb, jägers och pålle!

jahapp..då jobba man lite igår..det var längesen! slutade 21.00 så blev lide stressigt, skulle på förfest o så inan jägers ju..ja hämtade upp Linis sen körde vi till sätofta! var där lite i elva! hade en timme på oss o dricka.. klunka en flaska vin o 4 shotar..fy fan, ska aldrig mer dricka å snabbt.. har kännt av d idag :S och var alldeldes FÖR TOPPAD! igår.. usch.. men kul hade vi som fan =) ja o carro sprang o spotta cider på varanndra, riktigt jaga varandra runt jägers! haha haha.. måste sett dumt ut! men mkt folk var det, inget bråk, utan bara trevligheter! sånt gillar vi..

träffa både vanligt o gammat folk! travjligt! d var skit synd för ja lyckades paja mina nya guld klackskor!! helt upprepade, undra va ja syssla med :S låg typ mer på golvet än stod på benen verka d som..

sov hos carro efteråt, somnade relativt fort.. typ 04.00

sen idag har jag & mikaela varit hos skötpållen! ryktade henne mkt, så hon blev fin o gav henne morötter=) ska köpa lite nya grejer till henne, d behöver den lilla gumman! typ..hovolja,pälsglansspray och lite nya ryktborstar och en longeringslina! hade ja tänkt ia.f. en ny grimma tycker jag hon ska ha med! men får prata med ägaren först =P

nu sitter ja här ny duschad.. och imorgon ska ja träffa LINISEN! så nu vet ni det.. ( om ni nu är intressade av mitt liv)

där pållen finns ,finns ju med en get o en gås! haah rätt komiskt, låter som en saga! fottat dem med så ni får se :D

bilder på hästen kommer nedan, jägersbilder kommer så småningom=)




Jobbsafari..

Gjorde ett test på jobbsafari ikväll!

det kan du oxå göra!

mitt resultat:
 
 

Persontypstest

Din persontypkod: ISFJ

"Fokus på att prioritera uppgifter beroende på personliga behov"

ISFJ-typer är ofta privata, lojala och omsorgsfulla personer, som verkar anspråkslösa och naturliga. Deras talang är framför allt att se till att allt är i ordning, så att andra omkring dem kan nå sina mål. Oftast erbjuder de sig själva att hjälpa andra när de märker att de behöver hjälp. De är oftast bättre på att uppfatta andras behov än sina egna. De är ofta vänliga och förstående personer, som försöker att undvika konfrontationer och konflikter.

För ISFJ-typer är det viktigt att organisationen eller företaget är strukturerat och välorganiserat, så att de kan skapa trygga ramar för att kunna utföra arbetet. Man hittar därför oftast denna typ i hierarkiska organisationer. Ofta hittar man ISFJ-personer i jobb där de har användning för sin lojalitet, respekt för traditioner och förmåga att stödja andra personer. Ofta är de sysselsatta inom:

Följande kända personer har persontypen ISFJ: Mother Teresa, Jimmy Stewart, Tsar Nicholas II


In ActionMy!

idag har vi harit hos lilla molly! sköthästen : ) som ni ser ovan egentligen heter In Action My .. hehe hon är en travhäst, men som inte travar längre. bara tog d lugnt idag! ryktade henne o lärde känna henne lite! hon är en mkt fin häst! bilder kommer så småningom!

gå in här om ni vill se en bild----> http://knabbenasse.bilddagboken.se/?action=loginGuest

Klicka på den 1 feb..


gick upp kl 08.00 för att åka dit : ) duktigt av mej!