hej å hå!

Sommaren försvann lika fort som den kom! sitter och tittar ut på ett regnigt, molnigt helsingborg! 4,5 vecka kvar till semestern iaf! gött ska det bli!!
blir lite islandshäst ridning nere i ystad och en stockholms weekend och lite utflykter å så =) utlandsresan sparar vi till hösten ;)
helgen som gick var vi lediga, tiden bara sprang i väg! på fredagen åkte vi och prov körde bil! köpte bilen, som vi ska hämta i morgon! en mörkröd volvo v50 :)

sen käka vi lite mat på sibylla och handla godis på hemmakväll (bästa godiset) och decka i soffan ;)
Lördagen blev det sconesbak till frulle =) ett besök på IKEA(ett par timmar) och inhandla ute möbler och växter m..m att inreda på balkongen! sen laga vi mat.
 
söndagen blev det bröd bak och paj bak, med tanke på vädret passade det bra! bakade fullkorns/dinkel bröd med russin och nötter, blev jätte gott! och ett likadant bröd till andree fast utan nötterna och det då.... ( hittade receptet i min leila bakar bok! a pice of cake ;)
sen
kollade vi bingolotto och fixade lite här hemma.... sen nu är det jobb helg som kommer men är ledig idag och i morgon! då blir det hämta bilen, träna och ett besök i halmstad hos lilla fam erving/Jönsson<3
 
puss på er!
 

Tjejkväll<3

Serverades ugnsgratinerad kyckling i ugn med parmesanost och cremefraiche med ris och melonsallad till. Sen blev det kladdkasmuffins med bär och grädde ;)
 
massa vin och spelande förgyllde kvällen ;)
 
 
fick en fin blomma!!
 
kvällen avslutades i sängen vid 02.30, tack för igår tjejer!
 

nytt från lyko.se

 
 
schampoo, balsam från LANZA och hårinpackning + ett värmeskydd spray och en leaveincreme :)

denna väskan var det...


Pisa

Då är man hemkommen igen från en weekend i pisa, skönt att komma bort fast vädret bara var vår där, ca 16-19 grader... centralt hotell med god frukost som ingick, 30 min till lutande tornet och andra sevärdheter och stan runt hörnan från hotellet... blev shoppat en väska och någon souvernir bara :)
 
nu längtar vi/planerar till nästa resa =)