Spears....

En kvinna som jag skulle vilja se ut som är britney! hon är så himmla vacker! (visst många bilder är retschuserade, men ändå:) på bilderna är hon dö snygg ia.f!

hon var min idol förr, så himmla fin röst och söta och fina låtar! riktigt cool brud. Då verka hon vara en go tjej.. sen spåra det ju ur... rakade sig, skillde sig, tog droger m..m men tror nog hon fick en psykisk sjukdom med tanke på all stress och press i hennes liv!!!! inte så konstigt. Stackars tjej. Hon är den som inte varit kaxig i tv och tidningar, ingen tjej som varit elak eller kaxig för sitt utseende, aldrig sett henne som en dryg kändis brud. som tex paris hilton eller pamela andersson.
Hedrar henne med bilder här ia.f och även på hennes minst lika vackra lilla syrra jamie lynn :)

Brittan:



jamie:



de är lyckligt lottade för sådana perfekta utseenden :)


amerikansk frukost!

Idag blev det amerikansk frukost! närmare bestämmt äggröra och bacon :) mkt gott, men lite salt.. sägs ju att amerikansk frukost bestående av fett och proteiner ska vara den bästa frukosten! men vet ej? finns så mkt olika teorier för hur man skall äta....




Och nu är det ju valborgmässo helg... va händer då? hm? varit i skolan idag, ös regnat så är blöt och förkyld :S väntat på bussen i regnet!
och sen har jag varit på gymmet och sagt upp mitt kort, skulle gjort det för ett tag sedan men har f*n inte haft tid. så nu var det dags, går ut siste maj så måste betala slutet av maj med.. en månad kvar att träna då.

Ikväll blir det bara laga lite mat och kolla tv sen sova, skulle jag tro. För jag är as trött och helt slut i kroppen , känns som jag har ngt virus....
idag hade vi även föreläsare som föreläste om psykoser och depressioner och ätstörningar mm. hos barn och ungdomar.. intressant...
sista dagen inna apu!!! börjar nästa vecka! vissa i klassen (de som är över 25) skall vara på sånna här avd. med barn och ungdommar med olika problem! avundas dem! och vi andra skall vara på olika vårdhem i halmstad och på sjukhuset. Låst, sluten avdelning för ungdomar, vuxna samt äldre med psykiska störningar i olika former. Ska bli intressant och se och att se alla de olika behandlingsformerna.  ECT (Elchocker) b.la...
har massa arbeten att göra också när vi är på apu, i och med detta är en valbar kurs, en fördjupningskurs, så kräver de rätt mkt, detta är det jag helst vill jobba inom i vården så då måste man specialisera sig lite! Jag blir ju undersköterska och skötare i psykiatrisk omvårdnad.

jag ska vara på avd- 26 , fick inte mitt första val men men,. är ju inte den som skriker och är sur i klassen om jag inte får som jag vill så .. dem som gör de får alltid som de vill! men bryr mig inte, spännande att vara var som tror jag faktiskt. Så jag är glad ändå =) och i och med jag inte är 25 så får jag inte vara på barnavd....

Nu ska jag ta mitt te och krypa under filten! (kanske att tindra vill va med?)



visste ni att det är 5 veckor tills jag examerar? tar min EXAMEN?? färdig usk:a wiiiiiiiiiiiiiii








Paket från Hennes & mauritz :-)

Idag kunde jag äntligen hämta ut mina paket, har inte haft råd så de har liggit där, men nu var det på tiden!

mina söta paket innehöll: Tre pack trosor, tre st spets hipsters, 3 pack strumpor och ett par svarta mjukis byxor :)

 ( mina svarta byxor syns inte på bilden direkt, svart på svart :p men de igger bredvid strumporna ia.f)



hej hopp!

lite fika..

fikade nyss efter skolan...

blev två st havreknäcke med räkost och en avocado! 

MUUMS :) (som maria montazami skulle sagt! haha )


blir middag senare ikv, tänkte tillaga kyckling i ugn med potatis och brunsås och sallad till!


A Good start!

hej alla mina vänner/bloggvänner :)


Idag fick jag ställa klokan på 10.00 för att vakna! annars sover jag hela dagen utan att vakna och vaknar upp med huvuvärk och svarta ringar under ögonen! haha vet inte vad det är, men känner mig som en zombie.. ofta när våren infinner sig blir jag sjukt trött & hängig och känner mig små sjuk och förkyld hela tiden..inte skoj!

det är faktiskt så att jag är som piggast och friskast under vintern när det är rått o kallt  skumt va :P får alltid mina konstiga virus på våren :S

menmen.. fick gjort lite idag i.af innan skolan, tack vare min väckarklocka :) åt frukost, som bestod av: banan & apelsin i bitar med päron keso! skit gott!! och rostat grovt bröd med solros kärnor´till! så gott! känndes som en ganska bra start...

sen slängde ja in en maskin tvätt ( ja vet, vi är lyckligt lottade som har en tvättmaskin inne i lghn ;)
sen diskade jag gårdagens disk, bäddade sängen, fixade lite hos chinchillan och ringde en del viktiga samtal... sen var det dags att hoppa på bussen!
var på studiebesök idag på ett ställe som heter NOVA. En terapigrupp som tar emot barn som har föräldrar som missbrukar eller lider av en allvarlig psykisk störning. fick se en läskig film med en psykotisk mor, så synd om hennes dotter!"hon förstår ingenting och fick sköta hela hushållet... och gick hon där ifrån hotade mamman med att att hon skulle dö,och slängde sig på golvet och skrek å grät.. att det var dotterns fel att djävulen tagit över henne och att där fanns massa demoner m.m. (hon var ju inte sig själv) synd att ingen kunnde upptäcka det o ge modern vård och berätta för dottern vad som hänt, annars fortsätter det bara så, och dottern var ju inte införstådd med vad en psykisk sjukdom är.... hemskt ia.f..

finns så mkt psykisk sjuka människor på många vis här i världen, narcissister,psykoser,schizofrener,paranoider,depressioner,maniska m.m. ..det är hemskt, drabbar även den bäste och "friskaste".. så man ska vara glad att man är frisk!! både i hjärnan och i kroppen!

<3




Bonde söker fru!

Visste ni att två st från skåne skall vara med i bonde söker fru till hösten? haha
En från stehag och en från billinge!!! Johan ivarsson och ann-katrin andersson...

rätt coolt :P johan är bara 25 :P rätt roligt när man vet vem personerna är och att man kommer få se sina "hemtrakter" på tv ;)


läs mer nedan:

http://www.tv4.se/1.1594615/2010/04/14/ann_katrin_andersson
http://www.tv4.se/1.1594639/2010/04/14/johan_ivarsson



Another weekend is gone!

ha....
då har denna helgen oxå susat förbi, vet någon vart tiden tar vägen??? jag vet inte dock...

Denna helgen har varit ganska lugn... i Fredags var jag i skolan,promenerade  lite och sen mös vi på kvällen med en påse ostbågar och kollade på Talang ;)

Lördagen- stor handling på WILLYS som gällde! handlade allt vi behövde. skönt att ha det gjort! men vill inte handla för mkt konserver och hygien artiklar m.m. nu när vi ännu inte vet vart vi ska bo... blir det hos familj eller vänner så kan vi inte ha för mkt sådana grejer för då måste vi slänga det och det vore synd :S

& alla köks prylar, möbler, kläder & skor ja allt dess h*lvete vet vi ikke var vi ska ha haha behöver ju ett hus för att husa allt vi har, så ska vi bo hemma hos någon så blir de svårt! och våra små djur! men har ett rum vi kan låna ute i stehag att sätta allt i, men det blir trångt :S

men men får hålla tummarna vi hittar något snart, börjar bli knapert med tid....6 veckor kvar i skolan bara..


men men iaf handlade växter oxå på Plantagen, en ny grön växt i om tindra käkade upp den andra.. och en fin rosa pelargon:-)

sen stack vi hemmåt igen, packade upp alla varor..fixade till oss, sen handlade en present till johans syster & körde ner mot höör, där det var dags för kalas! bjöds på pajer i olika sorter och frallor!
Och till efterrätt dajmtårta! stannade till ca 22.00 tiden sen rullade vi hemmåt igen, döds trötta så slockande nästan bums!
och idag har vi varit ute och promenerat nästan 1 h runt vallås, UNDERBART VÄDER!!! Var på harald nyborg också idag och handlade en kaffekokare ( på tiden) =) och en hantverks låda med olika skruvmejslar o verktyg...

sen har vi lagat middag och ätit lite natur godis och chips! lägger upp lite bilder! Köpte även den nya cartè dor glassen idag (dock inte ätit den än, blir väl i veckan) med jordgubbar och vit choklad!

lite bilder kommer!


kvällens mat blev; pasta & kyckling i currysås!




and the coffe kokare =P

Grattis!!!

Mormor på 75 års dagen!!!!



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

<3

är han inte söt?



Fredag!

Idag är det bannemej fredag igen..tiden går i rasfart! kom å tänka på att jag har fem veckor kvar av min utbildning!! sinnes.. det e ju ingenting!


Idag efter skolan köpte jag med mig sushi! gott! så har smaskat på det nu och ett stort glas blodapelsin juice till!


Ikväll blir det bara mys, I morgon storhandling på WILLYs och handla present till johans syster... sen åka på kalas ... sen vet ja faktiskt ente mer =)

kanske hoppar på ett aerobics pass på söndagen! hade varit skoj! mest varit ute och gått långa promenader nu när det varit fint väder, och har haft fullt upp alla kvällarna med diverse grejer så har inte blivit något pass.. men har en månad kvar att träna där så ska försöka hinna lite mer! är så mkt nu innan vi ska flytta ner, ordna massor, (framförallt ett boende) och en hel del plugg i skolan och snart apu etc...

men men hoppas på strålande sol i helgen=)

trevlig helg ia.f om vi inte hörs innan!


(min mat!)



 (Dagens outfit...)



Här ser man lite mer vad jag har för hårfärg :P


Lina want!




NIKE Sneakers, Stadium 599:-




Luis vuitton shoulder bag

Dock kostar dessa väskor flera tusenlappar men.....Man kan alltid drömma eller hur ;)

Lite nytt & lite "gammalt"

Tjena....

Nu är det i gång med ny vecka igen!!! i helgen har vi varit nere i höör igen... Jag hade ju friss tid där nere + att vi skulle hjälpa pappa att sortera våra saker så han kan flytta snart! inte mkt kvar där nu och massvis han får slänga! jag hittade massa prylar!

barbie dockor, barbie hästar+hundar,barbie hus, barbie kläder, barbie strand prylar+ massa möbler till dem och skor m.m.!! haha och massa my little ponny hästar m tillbehör, dockvagnar,vagga, barbie transport, barbie bilar, tavlor, gammla skolgrejer,instrument, gosedjur,barn böcker, dock hus med tillbehör..ja typ allt!!!! sparade givetvis inte allt men det som var i fint skick sparades...  =)) (studsbollar & nyckelringar slängde ja faktiskt:P) men jag sparade faktiskt mina bokmärkes album med... ( har dock varit riktigt bortskämda, haft allt..)

*Hittade min gammla Lp- skiva med!!! med lassie låten:) så sorlig serie tyckte jag när jag va liten!


Och nu är jag lite ljusare i håret. Får göra det ia.f en gång till för det ska bli ljust, går inte att få det så blondt första gången efter man vart så mörk.. men hon la i fina blonda slingor och har tagit ut mitt löshår, men trivs i denna längden, det var inte så kort, har ju växt under tiden =)

Nu ska jag laga mat, lägger upp lite bilder!





Köpte med oss lite snacks på bilfärden hem igår




Lassie låten om ni mins den serien!! ------>http://www.youtube.com/watch?v=XC0RP3DnuNA



Sista timmarna...

Som långhårig och brunette!



<3

Vill så gärna ha en pålle!! nu när vädret är så fint, får ja pirr känslor i magen och vill ut i skogen o galopera! tänkte på min älskade häst härom dagen, på vår tävling , fälttävlan i skogen! så underbart skoj det var! o litade till henne på 99% vi var så samansvetsade! så lugn o go häst, mins hennes djupa ögon, tittandes på en, hon var så förståndig!!

vill klappa henne, borsta henne fin, spraya pälsglans, pensla hovarna med hovolja, fläta man och svans, sadla henne, rida, mysa!!!! åååh saknar allt som hör till! pyssel,mocca m.m. älskade att mocca rent o fint =) och lägga in maten o höet och fylla på vatten... inget jobbigt alls.. bara så fint när det blir bra!


SKA ha häst snart! men tyvärr blir det inte min Lamè! hon var bäst! <3
hoppas det inte ligger för långt fram i framtiden! men det tror jag inte ;)


a black beauty...


a baby...

besök i simlångsdalen!

Idag har vi varit så långt ut i skolgen man bara kan komma, kändes som världens ände :P var ute på en klippkant i bergen i skogen med bara massa berg och skog runt om och en stor,stor sjö i mitten!

Jo vad var då detta.- jo ett behandlingshem....

kan vara en bra o avstressande natur faktiskt att komma till... mkt vackert var där!

Vi var på studiebesök med klassen där, fick kolla runt och berättat hur det gick till där os.v

Där var mest folk som var/varit kriminella som bodde där, som hade suttit i fängelse och sem blivit beslutade psykiatrisk vård. kan låta lite otäckt att vara där bland kriminella, men miljön var väldigt behaglig . Inga låsta dörrar någonstans utan öppna rum och fräscht. Åt mat i matsalen tillsammans, hjälptes åt att laga mat och städa ,tvätta etc...

och många som kommer från fängelset känndes sig så fria där, dem fick gå hur de ville och vara ut o paddla m.m. så länge de skötte sig och var drog och alkohol fria!!! de testades varannan dag.. urin prov och blod prov, blåsa  etc...

jobba fick de göra på bestämmda ställen fast de fick inget betalt, utan de skulle ses som en träningsak.

många som åkte där i från fick jobb, lägenhet och tog körkort o skaffade bil..med andra ord går de bra för de flesta.. men det krävs träning för en hel del, de är så socialt inkompetenta när de suttit flera år i fängelse... vissa har inte suttit alls utan är unga och dömda till psykiatrisk vård istället.

hade varit roligt att jobba på ett sånt här ställe med men då måste man gå utbildningar inom missbruk och helst vara beteendetarapeut eller behandlings assistent.
intressant o se ia.f

BTW kväll ska jag ta ut mitt löshår! hoppas det inte gör för ont :S sen ska vi ner till höör! ska slinga håret i morgon (bilder kommer) och plocka saker hemma hos pappa,rensa m.m...

Trevlig helg* =)



dagens.... vadå?

Jo dagens lunch!

Wok med curry och quorn filè samt en creme fraiche sås med vitlök och örtsalt!





Sol-igt!

Idag är det härligt väder, har dock inte kunnat vara ute än så länge... har tagit tag i städningen idag... blir minst en gång i veckan pg.a katten som springer runt o skittar ner och dammar ner :S

Så damsgaren åkte fram,damtrasan,moppen och städning utav toaletten+ tindras katt låda! har även tagit bort påsk pyntet.. är väl dags ?


Nu är klockan strax över 14 och jag ska faktiskt ta på mig något och gå ut och promenera! vet en väg jag ska gå som jag inte testat! alla små blommor har blommat ut nu! mysigt :)


Våren och sommaren är på väg med storm steg, kunnde det varit bättre?!



små söta tussilago!

Föreläsning psykiatri: Suicide...

Idag har vi haft en väldigt intressant,lärorik men känsloladdad föreläsning i skolan!
Det var en mamma till sin avlidne son som åker ut och föreläser om sonens död.. väldigt stark kvinna..hon och hennes mann har efter det jobbat i flera organisationer för just detta ämnet och åker ut o föreläser och är med i media m.m. dom tycker detta är ett viktigt ämne.. suicide (självmord altså) det är huuuur många som helst som tar sitt liv varje år.. mellan 1000-2000 unga... Det finns till och med hemsidor där det finns manualer på hur du kan gå tillväga när du ska ta livet av dig! hemskt att det finns bara...

och tecknena att upptäcka det kan vara svårt, den som är psykiskt sjuk kan vara bra på att dölja detta..dem här  hade inget märkt, sen hittar de sin son i badkaret död :( han var bara 21 år gammal! hela livet framför sig! men han mådde psykiskt dåligt och kände att han inte hade någon utväg (fast alla andra hade tyckt det om han kommit till dem i tid)
Denna mamma kallar sig för "ängla mamman" tyckte jag var så sött... men samtidigt sorligt..

att hitta sitt barn död måste vara något av de värsta! men det är så sant som det är sagt att alla ska vi dö, ta vara på varandra medans man finns hos varanndra! för alla dör vi någon gång, så är det! antingen idag,imogon eller om 50 år kanske...

och sorgen kommer vi inte undan, det finns inga genvägar, för om man i början går om sorgen eller trampar över den , så kommer den förr eller senare i fatt en så är det bara.


Finns en hemsida ni kan gå in på om ni vill läsa mer om denna föreläsning och vad de jobbar med och om denna killen
www.christiansellergren.se
finns säker ni som har varit där inne o läst för detta är ett rätt känt fall...


jag vet hur det är att gå igenom en svår sorg, och fler kommer att komma.. ni som inte varit med om en ännu är lyckligt lottade för tillfället, men det kommer till alla förr eller senare.




I want...

a jet set addiction !

Dom är hur fina som helst!







En helg i april...

Nu har vi varit i skåne igen! grrrymt väder måste jag säga :-) har åkt cab å allt ;) hihiih

Vi skulle ner och kolla lägenhet och gå på en namngivning bl.a!

Fredagen: körde ner efter skola/jobb, tog med oss lille tindra <3 fick mat hemma hos johans mamma, hon lagade kyckling i curry sås med ris! så sjukt gott, gräddig o god curry sås mmm!

sen hände det inte så mkt mer fredags kvällen! satt snackade lite bara...

Lördagen sen då: namngivning på backa gården i höör! johan kom å hämtade mej finklädd i sin skjorta och körde hans mammas cab :) riktigt mysig bil, vi körde ner cabbat så det blåste i håret, hahah kände sig lite ut tittad när vi rullade in på backa gården :P

men träffade massa mysiga människor! Mikaela då såklart! och anders och lille levi :) & hennes underbara mamma och lite släktingar o vänner :) kära emma kom ner från norge med å var med :D så mkt kramar det blev!!!

fick smörgås tårta och kaffe å kaka! mkt gott! ia`s bror och en kompis sjöng och spelade gitarr en jätte fin låt som rördes till tårar hos vissa...


fina paketer fick dem! av oss fick dom en silvrig bebis ram, se om jag kan finna en bild på den!

efter ett par timmar där, körde vi vidare hemåt mot pappa och hjälpte honom att flytta lite möbler till sin nya lya! johans bil är större så gick bra... sen efter det så stack vi hem till carro som bor mittemot! kollade film o käka pizza o gottade oss! rebecka o tommy kom oxå över :) mysigt <3

vi skrattade och var sjukt snuskiga om allt o ingenting, nog inte skrattat så här på månader! men så fort man träffar dem som är som en själv så spårar det ur :P skratta så vi grät tillslut... hahaha men sjukt kul!

Jag o carro bytte paketer med! jag fick en jätte gullig hårprodukt- anti frizz typ..från TIGI bed head perfa ;)
Till carro hade jag gjort ett eget presentkort på hårvård! blev mkt nöjd :P

Söndagen sen... kolla lgh, var sådär lite liten men ny renoverad o jätte mysig på första plan i ett gammals hus med en port! men vi får se.. har lite annnat på gång med!

sen körde vi till coole lövendahl o drack kaffe :) trevligt trevligt.. och sen till Rebecka o fikade på kakor :) sen begav vi oss så smått hemmåt efter vi packat o så... tröttsamt att köra så långt ofta, men snart slipper vi det..........

Blir höör nästa helg igen, har friss tid nere i höör på lördag morgon, ska slinga blonda singor! så sa jag till pappa att vi kunde gå igenom grejerna på vinden då samtdigt så det blir klart så han kan flytta!
är en hel del vill ja lova :S


Idag är det soligt å gött! Mitt löshår rycker på fredag ute i gullbranna! nu är det dags att bli "vanlig" igen!


Cheers!




Min present från carro & min till henne!


....

FICK VG I KURSEN SJUKVÅRD!! är jätte glad! Jag fick MVG på mitt apu arbete så kunnde inte blivit gladare! :D Det går så bra för mej nu i slutet skönt! har blivit mkt bättre på att skriva arbeten nu skriver i rapportform och kan reflektera jätte bra och skriver snyggt & vuxet.. Känns kul att man lärt sig något ia.f :P


Så tackar Yngve för en suverän kurs!





Nu läser vi psykiatri :)




Påskägg!

Fick detta söta påskägg i förrgår av svärmor! med masssor av godis i ;)


Påska-dán!

Idag är det påska dagen...

Bingolotto guldkväll!!! var bestämmt för ett par dagar sen att vi skulle spela, jag tvinga johan ;) flera bilar och miljoner står på spel ;) färg femman deluxe!! färgfemman hela kvällen! najs!! hoppas vi vinner ngt..
=P
Åt kallrökt lax med potatis och kall sås innan! gott! och nu käkar vi popcorn,chips och påsk-godis :)


Trevlig kväll! *


Elmia

Idag har vi susat mot jönköping! till Elmia bilmässa..
Det var jag,johan och mange som åkte dit! Blev väckt 8.00 med bullar till frukost! gott! solen sken och det var jätte skönt! Mange kom vid 9-10 tiden...
jag mådde lite sådär huvdvärk, hosta och pågående förkyldning så var ganska slut när vi fick köa med bilen i timmar och gick där inne och och trängdes med massa folk i värmen :S

men men det var skoj ia.f mass fina bilar! kom inte åt att fotta allt coolt! alla coola tillbehör, basar, högtalare, styling m.m. men fick med några bilar ia.f! fanns ju både nya och stylade och gammla.. typ den allra första saaben och volvon som fanns....

och massa raggare överallt och fulla killar med öl , helt tokiga var folk, festade på parkeringarna som aldrig förr.. förstår inte vitsen med det men men :P

Vi stannade på hemvägen och käkade på MAX! gott! nu ska jag slänga mig i bingen! Hoppas ni har en go påsk!


Soligt väder+grillning & CenterSyd

Idag Har vi haft och göra faktiskt... började med att äta en stadig frukost som bestod utav nypressad apelsinjuice och äggröra ;)

fy f*n vad jag älskar ny pressad färsk apelsin juice! nyttigt o gott.. gillar Tropicanas och Brämhults!

Vi körde mot Center syd idag, Johan skulle ha en mobil där, tog en utav de billigaste och den var fin och bra faktiskt.. En Nokia...

jag köpte däremot ett par jeans! dyra! men måste ha ett par bra och har brist på jeans....

Sen köpte vi en present till namngivningen nästa helg! :) men vad det är avslöjar jag inte här ;)

Ikväll har vi grillat! blev kotletter med potatis sallad och lite minimajs samt coctail tomater ! mmm gott! sen skall det avnjutas marsipan kyckling/hare från ett konditori!


Ha en trevlig långfredag på er!!!

 Söta Tindra på sin mat plats!






Glader påsk :-)

Nu är påsk riset på plats!!! och även en katt (Tindra)

Cyklat spinning idag på gymmet och gjort massa situps! skönt! Nu ska jag njuta lite utav ledigheten! ledig tors-månd! påske ledigt =))



ODD MOLLY

Är det fler än jag som skulle vilja ha en tunika,klänning eller linne från odd molly? eller kanske redan har? dom kostar ju runt tusenlappen och mer än så är väääääldigt dyra... men hade jag fått önska mig något hade jag önskat mig en odd molly tunika =)

lite olika plagg från Odd molly...




Läckert!!!