Helg!

Idag är det lördag och jägers står på scehmat! (lite omvända planer, men vi får nog fan kul ändå!! )

Igår var det Fredag, jag jobbade på Björkvik från 8-16.. Det gick bra.. var på vaxsjön efter Lunch o fikade o solade lite med ett gäng! På kvällen var jag helt död! somna efter jobb, vakna och packade lite inför resan.. kollade tv, gick o duscha o sen decka jag igen! faktiskt rätt skönt..

Såå Nu är allt packat! Då Blir det avfärd till RHODOS i morgon bitti :) ! Kommer inte bli någon sömn för mig, i och med jag ska festa! =p

Skönt och komma från detta skit ställe!

image841

Solen skiner..

Våren är ju äntligen här och vi får hoppas att den håller i sej.

Nu är snart denna veckan slut igen :S het sjukt. Onsdag redan idag!

I Måndes träffade jag ju Elli : ) vi gick runt vaxsjön, såg skit söta videkisar=) ooh dom är så söta! Sen åkte vi till Eddiés och käkade mjukglass + att vi solade solarium. Himmla mysig dag =)

tisdes (igår) var jag först på Massage! skönt, fast lite ont med! ,sen senare på dagen körde Jag,carro och annika till City Gross och flummade runder.. sen åkte vi hem till carro.. käka lite, satt o slappa och kolla lite Oc!

Onsdes(idag) ..Har jag inte gjort så mkt ännu, sovit länge,kollat tv, käkat och varit på apoteket o köpt lite saker..

Imorgon är det torsdag å då får jag se vad jag ska göra..

Fredag är det jobb ia.f

LÖRDAG E.M.D JÄGERS!!! WOHOOO!!

image840


Helgen(!)

Hmm ja vad ska man säga? GALEN!! haha! Ska gå i ordning från och med fredag tils idag.:)
Fredag; Var jag först på en arbetsintervju på en försskola i snogeröd, carro körde mig dit! gick bra, ska dit och prov jobba sen i Maj.
Sen efter det körde jag och carro till Nova! handlade äntligen en parfym! och två par ballerina skor! så skönt med sånna.. Sen käka jag god bakpotatis m skagen röra :) mm! o sen sist men inte minst tog vi varsin smootie, sen körde hemmåt..
Kvällen var menningen vi skulle hem till Maddes Mormor o sitta där o dricka (hon passade nämligen mormorns lght) så dit stack vi vid 19.00 tiden..Börja käka massa godis, och grönsaker m dipp m.m. helt sjukt mätt :S och korckade upp en vinare. (fick sånna magproblem den kvällen, sjukt uppsvälld mage :( )sen stack vi upp till puben i höör, satt där tills dem stängde! sen blev vi bjudna på efter fest! haha! träffade både gammalt/nytt folk! det var trevligt.. satt o drack (inte jag) o snackade till 05.00 på morgonen, sen tippa man hemmåt o var as trött!

Lördag:
Vaknade upp rätt sent, hm vad händer idag? joo det blev att jag,annika,carro satt i annikas lilla lägenhet o lyssna på musik o drack vin! hade rikitigt trevligt=) kom flera folk sen.. b.la Linis och patrik o hans vänner..

Blev helt galet tillslut, Patrik hade med sig en sån cool vän , en lång gubbe med skinbrallor och långt lockigt hår! haha, såg inte klok ut men cool var han! vi kalla han för KING;) slutade med att jag o annika hamnade i en bil kl 05.00 på morgonen på väg till hörby på fest! haha! så det gjorde vi, annika tog med sin lilla hund .. satt o festade till 08.00 på morgonen..drack massa groggar o öl! (bläää!!) sen skulle vi försöka sova lite sen på morgonen, gick inte så bra..vi skratta för mkt o var helt väck! sen börja solen skina o då ville vi ut! så altså ingen sömn igår!!

Kom hem vid ungefär 12.00 på söndagen sen.. käkade o duschade.. sen kolla tv.. Annika hörde av sej sen vid 16.00 tiden, vi bestämmde vi skulle beställa hem mat, carro var helt seg så hon stannade hemma! så jag begav mig till annika o vi beställde flott mat! satt o krängde o kollade på massa Film O tv! mysigt!

.. sen inatt fick jag äntligen sova!! =) vaknade av massa mess, bestämmde mig för att träffa Elli! vi åkte ut till vaxsjön ohc gick runt skogen och sjön! så sjukt underbart! :) sen körde vi o käka mjukglass.. och sen har vi solat lite solarium kan behövas!

och nu sitter jag här, måste städa på mitt rum! (ovanligt stökigt för att vara mitt rum:S )

Bilder från helgen kommer senare...


veckan består av: Massage,träning,solarium,jobb m.m.. upd kommer.


OC

Vem tycker inte Oc är bra ? det finns nog ingen som inte tycker det.. har alltid kolla det när ja haft tid och sett att de går på Tv, men aldrig riktigt följt det..

har börjat kolla på det från början hemma hos Carro.. Man kan verkligen inte sluta se på det!

Carro, jag kommer snart och kollar på fler!!! =P

den är verkligen Bra,underhållande,roligt,sorligt och gripande.. Nog något av de bästa Amerika har skapat..

Och denna varelsen här nedanför har verkligen världens otur (Tycks känna igen mig en del i honom, om att ha otur)

för så fort något bra händer, lämnar det en bittersmak och blir dåligt till slut..

Dagens Pudding : RYAN- BENJAMIN MCKENZIE

image839


På bättringsvägen!

Äntligen känner man att man blir frisk denna gången med!

..Fick en överaskning på posten igår av min syster! Ett litet paket med ett choklad i och ett krya på dig kort :) så himmla snällt! Tack till Stora syster och Zorro som tänker på mej! <3

Idag har jag varit på massage igen, skönt. Hade behövt gå 1 gång i veckan om ja skulle bli bra i musklerna.. men har inte råd :(

Kanske ska sälja Aloe Vera produkter åt min massös, hon e så snäll, tänker alltid på mig och hur jag har det med jobb och så. Så erbjöd hon mig detta! Man kanske säljer 1 dag i veckan, men blir lite fick pengar ia.f..

Fått massa broshyrer o sånt som jag ska läsa igenom och en liten DVD-Film.

Tror jag har den snällaste och omtänksamaste massösen i världen : )

Nu ska jag kolla lite tv o så.. Bye Bye!



"Fast där finns miljoner människor i världen, kan man ändå känna sig så ensam"



image838


Sjuker =(

Legat hemma och varit sjuk några dagar nu! och inkl över helgen!!! såå bull! inte kunnat göra ett piss..

Förra veckan har jag bara tagit d lugnt,tränat, träffat SOFIA Och Haft mys kväll med Elli o shoppat lite på Nova =)

Mkt trevligt tycker ju jag dårå.. Köpte några klänningar På Gina och ett par skit snygga svarta/rosa Pumps på DINSKO! o sen köpte jag världens gulligaste rosa scarfs m guld glitter i .

köpte en klänning som ja föll lite extra för på Gina, en serise söt =)

Sen idag åkte ja ut o handlade för mina pressentkort på ÖNSKA i Höör! fast ja kännde mig rätt kass =/

Men resultatet blev :coola färg-glada bakskålar och ett paket med: rödvins glas,vitvins glas och groggglas =) och sen blev det 15kr över och då köpte jag en gul fisk i glas=) så söt!

sen begav ja mej till CITYGROSS! köpte två par coola mönstade bringare, kaffe/choklad muggar (vita med svart mönster) och ett gäng färg-glada snapsglas! Kul och handla sånna saker! Ska man ändå ta av sina sparpengar kan man lägga det på sånt också ju!

sen efter det har ja bara fortsatt slappa! Måtte jag bli bra snart!

* Är så himmla glad över att syrrans katt kommit hem igen! ååh lille zorro! du skrämde oss. Han var borta i 8 dagar! usch! nu får han hållas inne ett tag :) *



Ge en sol till jordens barn!

Idag har jag slappat,slappat o åter slappat.. fast slapp göra det själv ia.f : ) Lilla fia-fisen kom på besök idag! lääängsen vi sågs! hon har fullt upp med skola,praktik o sin kar! och ja har fullt upp med mitt..

Men vi fikade här hemma när hon kom hit.. bytte "sen julklapp" haha.. och satt vid datorn, gosade m katterna o pratade o hade trevligt! får ses snart igen, händer ju FÖR sällan!..

.. sen efter Fia åkte hem var Lina igång med stor städning (igen) haha! har man inget annat bättre för sig så varför inte? drog fram nya lakan,damtrasan och dammsugaren i högsta hugg! och bytte påse i min papperskorg och vattnade blommorna! och sen städade jag på toaletten..o till sist så diskade jag åt pappa.

.. sen nu ikväll har jag varit o tränat : ) Tränade Core och aerobics! skönt!

nu har ja duschat.. mmm mitt hår luktar super gott!




3 dagar av denna veckan!

tiden går verkligen fort asså..

sist jag bloggade var i söndags (på dagen) då jag var ute o gick i skogen! på Kvällen blev det en liten tur till Eleonore=) vi skulle till ELAN och käka! Åt jätte god mat, pratade gammla minnen o flamsade! jag åt Fläskfile m pommes och bearnaiesås! och sen till efterrätt banana split! Guuud så mätta vi blev! efteråt körde vi hem till henne och kollade film! och mös med hennes nya underbara kise =) Zigge! helt kolsvart o sjukt söööt!

sen framemot natten körde jag o lilla forden hemmåt...

Måndagen spenderades med carro! vi var ute o gick en runda i byn(som vanligt) härligt, är mkt sol nu för tiden ute!

sen duschade jag, åt middag o så.. sen åkte jag hem till carro framemot kvällen.. kollade på olika disney dags avsnitt, som vi hade inspelat här hemma=) gammalt, men skit kul! sen kollade vi på Beowolf&Grendel! den gammla skolpjäsen vi spelade när jag gick i 5.an :P när 8-9 var huvudrollerna! carro älskade den ;) haha eller tvärtom!

sen körde vi in till Mc donalds o åt lite där (en riktigt impulsgrej) och köpte lite godis :S o fortsatte ett filmmaraton!

..och nu över till Tisdag (igår) vaknade kl 10.00 gick upp och åt.. gjorde mig i ordning, skulle hämta Elli! vi skulle till Nova! trevligt.. Gick o kollade i affärer.. åt en god wok-måltid.. flamsade och drack smooties=)

Efteråt körde vi hem till henne o kollade på massa serier! åt gott hembakat bröd m ost och fikonmarmelad =) o drack te! mmm! sen bjöd mamma Ulla på mat! hembakad vegetarisk pizza =) gott de med! o ananas till efterätt.. sen fortsatte vi kolla serier med Ulla! o drack ännu mer te ;)..

Vill så gärna ha en ny parfym, men vet inte riktigt vilken fort.f är väldigt inne på Raulph lauren HOT! i lila förpackning! luktar så sött o gott!

får se sen...

Nu ska jag gå o städa lite på mitt rum.. men vi har inget vatten i kranen så ja kan inte damma på rummet! o kan inte dricka!! eller tvätta mig!! blir galen.. dom har inte förvarnat heller.. oooo blir så arg på alla arbetarna här utanför!!!

Imorgon måste ja träna! ända dagen denna veckan.. har bara slappat än så länge!

see yaa ..

image834


Dagarna som gått..

Har fyllts med glädje,sorg och ja typ allt..blandade känslor..
efter torsdagen tror jag att både jag och Mikaela inte riktigt mådde bra..hade ont i huvudet och så.. ja hade svårt att sova, var helt rädd.. det vi gjorde, hade inte många vågat göra! men det är totally worth it! som man säger på engelska!

Tänkte inte berätta om vår hemlighet här, det är mellan oss vad dom hände! men är ännu gladare idag över att ja har mikaela, har ja iofs alltid varit.. men efter att höra vad som ligger bakåt i tiden så känner vi det i våra själar :)
syster Mikaela <3

Och det som ligger i vårt undermedvetna kan du få fram! bara du vill & tror på det! och vågar..

Och jag vet oxå som ja alltid vetat, att jag har min mamma vid min sida var dag! hon har inte övergett mig, hon finns med mig o stöttar mig så gott hon kan!

 och jag ska inte känna mig dum & värdelös.. för du som e så fin, som mamma uttryckte det..

...................................................................................................................................................................................

Igår var det kalas hemma hos mikaela! hon fyllde 20 den 1april! det var trevligt=) god mat & vin, singstar o mys!

får några bilder av henne sen!

nu ska jag snart ut en tur o gå i denna vackra skånska skog!

Take care

image833






Saker om mig..

Namn:  Lina
Smeknamn: Linis, Linisen, Laiiner
Födelsedag: 880315
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blondt

FAVORTIER
3 bästa: Vännerna,festa,shopping
Färg: Rosa
Plats: Utomlands
Land: alla varma länder:)
Författare:-
Spel: -
Drog: datorn,mobilen och kläder!
Film / serie: Scrubs
Affär: H&M & Gina
Tidning: Vecko Revyn

BRUKAR DU..
Gnälla: ibland..
Skrika: ibland..
Sova:har oftast svårt för det!
Ha ångest: JA
Skada dig själv med flit: Nejj
Vilja dö: nej, oftast inte, fast ibland känns livet förjäkligt
Drömma mardrömmar: JA
Ta droger: Skulle aldrig få för mig!
Försöka vara annorlunda: Nej, tycker jag e jätte bra som jag är!
Klä dig i svart: JA
Röka: Ibland
Hata folk: Ibland
Lita på folk: Njääee..

HAR DU..
För många vänner: Har många bra vänner : )
Tvångstankar: lite..
Skada: tror inte det
Färgat håret: JA ofta
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Japp, i navelen
Tatuering: Nej, men ska skaffa!
Gjort bort dig rejält: Jadå, många gånger...
Bra självförtroende: Nej
Kysst någon: Japp...
Sagt jag älskar dig till någon idag: Japp...
Varit kär: JA
Dumpat någon: JA
Blivit dumpad: JA
Varit otrogen: Verkligen inte
Rymt hemifrån: ja ;)
Gjort något olagligt: Inte vad jag kan komma på

ÄR DU..
Förstående
: JA, nästan för mycket
Osäker: JA
Intressant: Yes
Hungrig: Alltid
Barnslig: rätt så :P
Skoltrött: usch ja, alltid!
Rolig: helt klart!
Pratglad: mm..
Frågvis:  sådär
Hälsosam: För det mesta ja
Uttråkad lätt: nja
Ansvarsfull: sådär
Besatt: Nix
Arg: mm, ibland
Laglig: Ja?!
Svår: Ja, för det är jag!
Bra på att ge komplimanger: sådär
Bra på att få komplimanger: mm:)

VEM..
Saknar du: Min Mamma <3
Kramade du sist: Mikaela
Vill du slå:Ingen
Kysste du sist: hemligt
Skrek du på sist: ingen aning..hansson? haha
Vill du vara som: Ingen
Sårade dig sist: ******
Gjorde dig glad senast: Mitt Medium kerstin!
Fick du sms från senast: Zander
Ringde dig senast: ett jobb..

HUR..

Går du:  sjukt snabbt
Svarar du i telefonen: Ja hej det är Lina!
Fördriver du tiden: Träning och sitta framför datorn!
Mycket pengar har du: inte mkt =(
Bäddar:Alltid!
Många stör du dig på: usch många :S

The spirit of yesterday .

I don`t remember the days, don`t remember the place
But i wish u were mine in the moment of time
i call the spirit of yesterday , the spirit o yesterady
i wanna know .
what was I? and who were you?

1,2,3,4,5,6... minst! men vem är den rätta?

På Torsdag görs en alldeldes speciell sak.. och jag kan inte säga annat än att jag är så spänd,rädd,skakig,glad på samma gång!
om det funkar får jag reda på såå mkt.. kanske mkt saker här i livet bli mkt lättare o får en förklaring, kan släppa gammla mönster o gå vidare..

får kanske även veta vilken väg jag ska gå i detta livet

" I call the spirit of yesterday"


image832









Måndag!

sol,sol älskade sol : )

igår var det måndag, då var jag o sandra ute o gick i solen i över en timme =) så himmla underbart! inte ofta man träffar henne! har alltid så mkt och prata om när vi ses och vi har alltid lika myisgt : ) Frisör stolen väntade på mig lite över 14.00.. sandra traskade med mig dit, o satt o väntade med mig =) håret blev jääätte fint.. lite mer sandblondt.. hon la i lite olika blonda nyanser! lite mer liv i det med.. inte den där gula fägen lixom..

köpte ett shampoo med som tar bort grönt, sånt som vi i Höör får av vårt vatten..där e så mkt koppar o kalk m.m. :S

senare på kvällen blev det ett Weightlift pass! härligt, tog i som aldrig förr, blev as svettig och höjde faktiskt vikterna i går :)

nu ska jag köra och handla en present till Mikaela!

Grattis på din dag gumman!

image817

Medlemsfest!*

..Har inte kunnat blogga på några dagar för bloggsidan har varit stängd..:S
men nu ska jag skriva om helgen! eller närmre bestämt lördagen då det var medlems fest på mitt gym! alla medlemar fick ta med sig en ickemedlem då tog jag med mig carro! vi kom dit kl 18.00 då när joel(ägaren) stod o delade ut massa lappar! vi blev lite rädda o tänkte vad e nu detta?!? o så hörde vi något om bordsplacering o så! usch =P haha!" alla fick ett kändisnamn påklistrat på ryggen. så skulle man gissa vem man hade genom att fråga folk om personen! fick bara ställa JA eller NEJ frågor. jag listade ut mitt ganska snabbt i ochmed carro skratta o jag kunnde bara fått den värsta! DILEVA! haha! som vi skratta åt det hela kvällen!

sen satte man sig på sin plats!, där man hade ett uppdrag som låg skrivet på en pappersbit! mitt uppdrag var att ställa mig upp mitt i maten o börja stretcha! haha.. andra hade att dom skulle yla eller skåla för kungen o vårt fosterland! o carro skulle prata engelska ! haha.. en instruktör hade att hon skulle upprepa sitt namn gång på gång..

maten var jätte god.. jätte stort buffe bord! vi gick o plocka några gånger, sen pratade man lite med sina borskamrater, drack sitt vin.. o sen delades det ut priser till dom som tränat mest under 2007
 o.s.v

sen började man dansa lite =) ja och carro dansade nog mest! sen sjöng vi kareoke ute i entren! där stod skit många hela tiden! skoj=D & BodyPump tränaren o massösen var oxå På G, dom dansa vi med oxå haha.

Och en galen utlänning, som festa som en king! haha.. hon hoppade och dansa och slängde sig över oss! helt galen kvinna.. hon var väl 30 kanske! =P guud som vi skratta åt henne.. HAHA! o hon sa såå roliga saker med.

sen framåt natten blev vi bjuda på Bowling av ett gäng killar! haha.. vi smet med o bowlade in klackas vilket e olagligt, så vakten blev kinkig=P haha..  jag bowlade som love o carro som syrra! hahahahhaa.. va fan e det för namn lixom??

sen gick vi in o dansade lite til efter det! instruktörerna o ägarna var fullast o galnast! sicken syn!

kl 01.00 ungefär kom hansson o hämtade oss!! oooh så skönt det skulle bli att sova =0)

men det var en rolig fest =0)...

söndagen spenderades med Eleonore =) kollade film o åt popcorn o dippa =) kollade på Wallander och sen på swinfan! skit äcklig film :S

nu sitter jag här, o det är skit varmt o fint ute =D ska nog ut o gå...