Gårdagens kvällsmat....

Räkmacka a `la Lina


Häromdagen...

Mötte jag denna typen inne i en tunnel :)


Lite nya söta bilder på Tindra kommer.......

HÄR!



ännu en vecka på språng!

snart har denna veckan oxå gått.. det har mest bestått av jobb, vilket varit jobbigt med tanke på min hosta..den vill fan inte ge sig.. köpt ny medicin på docmorris idag med se om det blir bättre annars får ja kontakta läkare nästa vecka :(  köpte ändå naturläkemedel på hälsokosten i veckan med, någon sirap man skulle dricka mot hostan, hjälpte under den tiden ganska bra men nu är den slut, och det är snordyrt där inne, annars älskar jag häloskosten! köpte även något man skulle gurgla som hjälpte mot sår i halsen och bedövade.. smakade ost! skit äckligt haha! man kunde även andvända det som vinäger i salladen och dricka en matsked utspätt i vatten morgon/kväll mot magen, skulle vara bra för matsmältningen.. så ska testa det faktiskt... dö äcklig bara!!!

men nu i helgen e jag ledig så ska vila och ta det lugnt... och sova länge!!!!!

..Idag så har jag varit nere på docmorris en sväng, handlade som sagt hostmedicin men även lite rengöringsprodukter för ansiktet:) och basiron mot blemmor och lite så....Fick en väska med en grön handduk i som välkomms present oxå...

sen tog jag daddys car in till eslöv för att besöka JYSK och ÖB... handlade gardiner på JYSK, mörbruna , fina faktiskt!! inte panel utan vanliga, så dem är rätt stora så man kan dra för fönsterna på natten, gött =) slippa vakna av ljuset alltid.

sen handlade jag små korgar att lägga alla mina smycken i!

Inne på ÖB fyndade jag en gjutjärns panna och en stekspade samt 6st nya dricks glas med jordgubbar på :)
blev nöjd med mina köp, behövde detta så det var bra....

ska snart laga middag, tänkte rulla lite biffar och ha något gott till! och Tinda ska få sig en shiba-delikatess mat....

Hoppas ni andra mår bättre än mig och har en trevlig helg!

Puss//Lina



handling...

Idag efter jobb så hadlade jag lite.. jobbade 7-16, gick bra fast är jätte trött och mår kasst. Är helt andfådd och har hosta. Låter som kikhosta! får sånna attacker så tårarna sprutar och får ingen luft =( jätte jobbigt, borde vila men behöver jobbepengarna!

Men efter jobbet hängde carro med mig till LIDL och citygross.. så billigt på lidl asså! handlade frukt,grönsaker,färs och fisk, mjök och pålägg .m.m jätte billigt =) sen på citygross handlade jag kattströ,fin dyr kattmat,kattvitaminer och en stor kattmats tunna som förvaring till hennes torrfoder, jätte fin var den =) så är nöjd med mina inköp idag :P

matkontot dras ner drastiskt nu när man är själv asså.....




se själv, sött blev det =)

Mmmmm...

DAGENS MAT: Pasta med lax och nyskalade räkor




Mycket nöjd med min matkunskap idag ;)


latest days...

På senaste så har det inte hänt JÄTTE mkt.. mer än att jag jobbar på.. och det går bra-.. lugna patienter, härliga arbetskollegor, massa skratt o flams.. men det måste man få lov till på ett sånt dårhus (som vi kallar det) annars hade man inte pallat alla gånger,det e så strängt psykiskt ibland asså...=P

har blivit lite kass med, ont i halsen och hostar :( tror de kom efter tisdagen då jag o carro söp haha och rökte massa..not good!

har haft besök av hansson här med! han diggade min lya :)

och igår var jag och elli i lund! vi käka på mc donalds och sen såg vi twilight filmen 3:an! as bra!! längtar redan tills nästa!! älskar sånt som är overkligt o romantiskt.... fantasier o drömmar.. sån är jag =)


fick as ont i magen när vi skulle hem igår, svettades o fick kramper... fruktansvärt, alltid e det något och idag har jag varit totalt spänd om magen (mer än vanligt) skumt det dära....


helgen på jobb är min! 7-17 båda dagarna..10 timmar det e mycket..men det går bra...ger pengar=)

Lön nästa vecka! underbart äntligen kan jag röra mig med några slantar ia.f :)

see ya!


vill ha denna söta!


Weekend update

.. har inte bloggat på några dagar nu.. dels för att datorn är så seg... men också för att tiden har väl inte räckt till! Jobbade fredags dag/kväll.. sen när jag kom hem så vallade jag tindra lite ute på vår gemensamma uteplats här på baksidan på taket.. sen kom min syster! hon stannade här till nu ikväll! vi tog det lugnt och skönt och hade det mysigt! jag fick fina inflyttningspresenter med! en tavla och ett rosèvin! tjusigt =)

på fredag kväll/natt satt vi ute på balkongen o snackade om allt möjligt långt in på natten och störde oss på alla torgraggarna som kör som fan här utanför... sen la vi oss och sov ganska dåligt men länge... blev bullar och wienerbröd från boijertz som ligger här under =) gick upp och dukade fram massa gott pålägg och satt o njöt... sen promenera vi lite vid vaxsjön, men var otäckt med alla ormar så vi blev rent svettiga så vi vände haha! körde o köpte bär som vi tänkte smaska på! sen framemot kvällen så skulle vi till mormor & morfar på middag! så vi gjorde oss i ordning och körde till EEESSLÖÖV! blev bjudna på varmrökt lax med potatis o sås ! gott! och sen nötkaka med grädde och bär till efterrätt och givetvis kaffe =) snackade och hade det trevligt, drack lite vin med.. inte så ofta man träffar de underbara morföräldrarna! mormor la upp mina panel gardiner med som jag köpt! så snällt...

efter midnatt så körde vi hemmåt igen mättna o belåtna.. kom hem till lille kisen som var sjukt busig hela natten! så lite sömn blev det!! idag så blev det me bullar från boijertz och en god grekisk sallad som vi gjorde själva till middag! så gott! promerade lite med och besökte vår barndoms kompis terese som bor vid området där vi bodde när vi var små! mysigt att gå där! hon är gravid så vi fick se henne lille kula till mage :)

sen vid 18.00 tiden följde jag emma till stationen då hon skulle åka till halmstad igen!

Lägger upp lite bilder på diverse....

Jobba i morgon 7-16 !





Summer~*

Denna sommaren har varit så jäkla varm...fram tills nu typ, nu är det små kallt och molnigt, men ganska skönt tycker jag . Kan vara så några dagar sen kan värmen komma igen så man kan steka! tror sommaren kommer hålla i sig länge typ in till september för den började sent i år.. eller vad tror ni? man kan hoppas! alltid skönt med värme i september månad me :)


Såhär blev resultatet!

Tack pappa!


vaxsjön och citygross!


Idag har det varit varmt o gött med, men inte så olidligt som de var innan! tur är väl det! Idag var jag,carro å annika vid vaxsjön en stund och solade lite, carro ville bada men jag o annika fegade ur.. gillar inte sjöar :S

när jag kom hem pulade jag lite här, diskade,bäddade sängen och lita så... blev ett besök på city gross idag med. handlade lite nödvändigheter. Panelgardiner till mitt kök, var på extra erbjudande!! och sen handlade en löpare till mitt bord och ett underlägg till tindras matskålar och vim+en slaskrensare...

nu ikväll lagade jag makaroner och köttfärssås, gott :)

Pappa kommer och ska sätta upp en hatthylla och skoställ. snällt!





såhär fint har tindra det vid sin matplats nu=)

Besök från K-stad :)

Underbar dag har det varit idag, borde finnas fler utav sånna <3
Ia och levi har varit på besök här idag! kom med tåget vid 1300 tiden! Blev så glad att se dem! jag hade en check på brödboden som välkommen nyinflyttad. Var gratis kaffe&wienerbröd för 2 personer, så det utnyttjade vi dag! var jätte gott :) pratade om allt som behövdes pratas om (nästan) och bebisen satt med o lyssnade.... åt lite han med!

Här hemma låg han i min säng och mös och vi fottade en massa och han lekte med sina leksaker! tindra var nyfiken på han och han på henne, såg så sött ut =) Fick en jätte fin inflyttningpresent med från INDISKA! två koppar och två st elefant salt & pepparkar .. så sött!

Efter ett par timmars mysande fick de ta tåget tillbaka levi var trött och hade ätit massa...

Lägger upp lite bilder från min kamera, fler kommer från henne sen....

Hoppas på återseende snart <3




Mina fina presenter=)





LOMMA

Idag var jag o elli mfl på lomma.. ellis syrra och kompis kom dit med.. och vi träffa petter (gamal klassis) o hans kompisar som joina oss! sjukt varmt var det idag! vi lyssna på musik och läste skvaller blaska :D tog ett o annat dopp med, as gött!! fick lite färg med, äntligen!!



å ja älskar mitt långa hår, tänk att det blivit så långt själv:) slipper extension

Skönt med sommar!! :)




pool!

ååh idag har jag varit hemma med carro hos hennes föräldrar o badat i deras pool =) så himmla gött, tog min cyckel och cyklade ut till sätofta! så härligt det var... mitt första dopp för i år hehe..

imorgon ska jag och Eleonore förmodligen till havet !


Bolero...

Titta sån söt rosa bolero ja hittade på rean ihöör! älskar laroh stedht! de har så fina kläder! fast oftast väldigt dyrt . Köpte ju den söta vita klänningen med blommor på där inne i början av juni :-)


borsta kise!

katten har fått en borste! så jag och carro har borstat henne på balkongen, som hon njöt :) den lilla fällande apan!:-)



Och kolla in denna! haha hon ser tjock ut, typ som katten gustav :) skön stil!

Bilder På G!

Lägger upp bilder på lägenheten och på diverse inköp jag gjort :) inte fottat hela lägenhet men tog någon bild, mer kommer sen när jag är helt i ordning!


uppdatering!!!

sorry men har inte kunnat skriva för har inte skaffat bredband så åker hem till daddy ibland... tänkte berätta lite om de senaste veckan/veckorna sen sist...


har mest handlat om flytt faktiskt! har slitit o släpat på hundra lådor upp och ner för trappor & burit massa möbler! inte nog med det hade tvätttid mitt i allt med och bara på 2-3 dagar har jag kommit i ordning i lägenheten! orkade inte ha massa ouppackat så la hela helgen nu på att få iordning skönt :) och duktigt =) förbrännde nog många kalorier de dagarna haha! var rent svitt när jag sprang runder i trapporna 111 ggr!!


Älskar att bo där ja bor! har en fin mysig vit balkong ut mot byn och lägenheten är liten, men öppen och mysig... sover jätte gott där och kisen trivs, hon spanar på folket genom köksfönstret :)

har ju alla affärer utanför och blomsterhandeln bredvid min dörr, älskar att kolla på blommorna :) ska handla massa sen när jag får pengar...

gång avstånd till allt ju, perfekt! ska man ha något springer man bara ut o fixar det...

annars mer än flytt och fix så har jag varit på city gross med carro och handlat diverse... *diskställ,grytvante,tallrikar,burkar,förvaringslådor,nya matskålar till tindra, kryddor,ett ställ till mina grytredskap m..m lägger upp massa bilder så fort jag får tid...

och igår var jag i limhamn och hälsade på elin! fy fan o köra i malmö!! yrade runt en timme innan ja hittade! hade elin i telefonen hela tiden.. shit asså..så otäckt o köra vilse där :S men hemvägen gick bra ia.f! *pust*

vi hade mysigt! promenerade till västra hamnen (tog 1h) köpte skit god glass gjord på yoghurt! tog choklad/apelsin och melon mmmm! sjukt gott! sen solade vi lite o snackade skit.. skoj att träffa henne igen!
sen har ja jobbat mkt med, men det behöver jag! o trivs som fisken i vattnet på jobbet med alla kollegor :)

ikväll kommer elli då ska vi laga mat och mysa på min balkong! sen jobb i morgon igen 7-16!
ha de bra my friends.............