Sjuker...

Har brutit ut en dunder förkyldning i min kropp!!!
längesen man var så stört tjock i näsan och halsen! uffa säger jag bara! Hoppas det går över snart!
Som tur är har man snälla vänner *
Carro kom hit med juice,fil,gulash soppa och pringles chips till mig =) sen hade hon även köpt en me to you nallen choklad :) vit choklad! som en liten halloween & krya på sig present! gulligt!!!

Nu ska jag ta lite hostmedicin och gå och sova!


sleepy head....


Det som är fint med hösten...

Den är sååå fin tycker jag! mysigt och fint med alla färger på löven och när de faller :)
behagligt och friskt att vara ute =) speciellt när det är sol!
Kläderna på hösten är finast!! finns så mkt!
alla discon som varit stängda under sommaren startar ju igen :)
Det är mer tilllåtet att slappa i soffan med en mysig filt :)
och massa bra serier startar igen på hösten.. bl.a bonde söker fru,idol,greys anatomy m..m
man kan tända underbara ljus!!! älskar höstmörkret .
Till halloween har man pumpor och fina ljuslyktor, och man kan äta spökbakelser på cafèerna hhihi ;)

något jag glömt?

här kommer två bilder på höstmys hos mig och min nya byrå som är färdig monterad nu =)


mmm..

marabou!

denna nya sorten är jätte god!!! =)




Fredags mys!

Idag har jag varit ledig! wiiii
Och Mikaela och levi kom på besök <3 blev såå glad :)) vi snackade,skrattade , pratade om allt möjligt och sedan tog vi en fika på boijertz :) satt där 1,5 h så mysigt! & Levi var så duktig. Väl uppe i lägenheten så lekte tindra o levi! haha SÅ JÄVLA SÖTT! han fick tag i hennes lek spö så slängde han runt med det och då hoppa hon efter det och han skrattade och ville leka med henne, han är bara nio månader o kryper :) fräckt!
Finns en jätte söt film på dem , kolla på www.iiisans.blogg.se

Och tindra vaktade honom hela tiden, det e mammas tös det! <3

underar dag har det varit..riktigt höstmys!

sen nu ikväll har jag och carro varit ute hos crille och c.o kollat IDOL och druckit lite... trevligt..


kommer lite bilder från idag.. Pusshejs


Visst är det roligt med bilder?

Tycker jag ia.f och här kommer fler hehe.. har varit ute i byn idag, sov länge med tanke på jag ska jobba natten i natt... men jag har varit nere på Konsum och handlat lite mat och nödvändigheter till katten! Sen gick jag in på Laroh Stedth och köpte en likadan långarmard tröja fast i grön ;) sen gick jag bort till Therese och köpte en hårinpackning bara 89:- och den skulle vara jätte bra och med mkt fukt!

Sen pinnade jag bort till Blomsterverkstán och köpte två små pumpor=) skall snart ta upp min halloween lykta från förrådet och sätta här med för snart är det halloween och det är mysigt =) köpte ju en jätte fin höstlykta när jag var i halmstad, den tänkte jag sätta på byrån sen när den är färdig.. och även pumporna...

Lägger upp lite bilder på mina fynd idag....

Ha en fortsatt mysig höstdag .

Kram Lina & Tindra



Lite ikea...

Här är lite bilder på det jag handlade på ikea dock inte på byrån för den är inte färdig monterad än!!!

Men här kommer det andra... handdukar,påslakan,tvättkorg,ramar och en kristall krona=) sem köpte jag även lampa till vitrin skåpet och en persienn i trä men inget att fota ;)


Måndag i oktober!

då var snart denna månaden över också :/ lite deprimerande med tanke på november är en kall,grå trist månad! september & oktober kan vara underbara när det är soligt och alla vackra löv!

Idag har jag varit ledig men hunnit med en hel del :) började dagen med att mixa en smoothie! med hallon,banan och blåbärs fil! fy vad gott det blev !! sen hade jag tid hos therese att fixa håret idag! blev ljusa slingor och klippning, topparna offcourse! blev nöjd ! sen köpte jag Matrix sleek look shampoo och balsam där också :)

gick hemåt sen igen (runt hörnan haha) sen åt jag lite grann sen ringde jag en del telefon samtal och fick fler jobbe tider och så...

sen gick jag ner till byn igen och lämnade in min klocka, den satt lite för hårt så han fick sätta tillbaka lite på armbandet så den sitter bättre nu, som tur var sparade jag delarna han tog av sist! äntligen fick jag gjort det...

sen hade jag pengar på ett tillgodo kvitto inne på laroh stedth sen 2 månader nästan tilbaka... gick in dit.. och wow vad snygga kläder de fått in och hyffsat billigt!!! köpte två gardigans , en grårandig och en brun och en vanlig långarmad tröja med en ficka på bröstet och en party bolero med lite glittrande palleter! gardigansen var sjukt sköna så bommuls mjuka i materialet. Hade velat in och handla en sådan långarmad bas tröja till i grön färg riktigt fina och billiga var dem.

sen nu sitter jag här och skriver lite får äta lite strax för 18.00 är det ett body attack pass på gymmet! får mental lugna mig innan haha för riktigt hårt är det passet!

i morgon ska jag gå bredvid på en annan avd inne på sankt lars! sen onsdag ska jag jobba natt på Björkvik och lörd-sönd dag/kväll på Björkvik!



ha en fortsatt bra höst dag!

KRAM

veckan som gått...

ja bannemej nu är det fan helg igen!! var tog denna veckan vägen? jo ska berätta....
Har varit hemma hos sibelle, har varit på IKEA och har gått bredvidgång på sankt lars inne i lund! sen har jag tränat...

Bredvidgången gick jätte bra! 2dgr, ska få fler nästa vecka, är ju tots allt en hel del avdelningar! väldigt intressant men ganska mkt sitt tid är van vid fart o fläkt på björkvik men men altlid bra att ha timmar lite överallt! kom skit bra övens med min sk handledare =)

Och igår var jag ledig då åkte vi till IKEA! :) blev handlat en del trevligheter (kommer bilder senare) blev en stor byrå,kristallkrona till taket! sååå gullig!! , handdukar,tvättkorg,lampa till vitrinskåpet,påslakan och ramar.. tror det var alles?

sen imorgon är det jobb på björkvik... Nu skall jag sova är as trött!! nattinatti *


Vet ni att...

Jag har någon som tittar mig djupt in i ögonen och förstår allt jag tänker och säger...
en som klappar mig på kinden och kommer till mig när jag är ledsen..
en som lägger tassen på min hand när vi kollar tv tätt in till....
en som jamar så fort hon ser jag öppnar ögonen på morgonen...
en som ligger och tittar på mig hela natten och vakar över mig tills jag vaknar....
en som ofta ställer sig på bakbenen och sträcker sig fram till mig och pussar mig och nosar mig på munnen...
en som springer till mig så fort jag kommer hem...
en som förmedlar så mkt kärlek till mig.... och uppskattar och älskar mig lika mkt som jag älskar henne! en sann trogen vän!
det är Tindra det! <3


Min Nya Dator!

hihi legat i soffan och surfat ikväll ;) inte van vid att ha laptop ju....


Fredags kväll!

Blir att se IDOL-2010 ikväll! Undra hur det kommer gå och vem som får lämna först ;)

Bilder...

På mitt nya överkasst och kuddar passar bra in här nu med soffan =)


Senaste dagarna..

Efter det att jag kom hem från halmstad har jag pulat lite här hemma & städat, handlat lite mat till mig & tindris! Fått lite jobb dagar och även hunnit vara på en intervju inne i lund :) sökte jobbet för kanske en månad sen minst! var intervju 13.30 på sankt lars inne i lund, hittade med hjälp av en GPS jag fick låna! *tusen tack*
Väl där inne gick det bra, hade presentationer och gick igenom verksamheten och avdelningarna och även individuella samtal och drack kaffe!

det gick bra tror jag för de skulle höra av sig på måndag ang bredvid dagar, så det låter bra! och sen måste jag jobba minst 8 dgr per månad och max 19 dagar eller 14 nätter. Man har en sida på internet man loggar in på och bokar sig på lediga pass! så man blir inte inringd utan man bestämmer själv vilka dagar man vill jobba , bra ju =) lönen kan väl diskuteras men svårt att hitta annat som slår lönen där jag e nu =)

finns nog ett 15 tal avdelningar som innefattar: psykoser,ätstörningar,själskadebeteende,bordeline,adhd-damp,depressioner,missbruk och en avgiftningsenhet ..ja det innefattar det mesta inom psykiatrin! vissa stannar bara några dagar vissa stannar månader ...

ska bli spännande nu att gå bredvid och se vad detta är , våld & hot skulle vi få gå kurs i  för det förekommer mycket här...

Snart är det helg! då ska jag nog kolla på TV och lite sånt inne på ONOFF! sen får vi se om det blir ngn festlighet?!?

SOV GOTT:)


Till Tindra Från Lina


Visit i Per Gessles stad....

sönd-tis har jag varit i halmstad hos sis & janne! var trevligt.. snart ett halvår sedan man var där och bodde där ju.... det var mkt trevligt =) Vi gick på stan och shoppade bl.a massa kläder! typ: halsduk,koftor,cardigan,t-tröja,leggins,hoodtröja =) Och sen hitta jag lite heminredning,presenter, och body butter inne på the body shop med COCOA! sen gick vi på ansikts behandling inne i stan! det var jätte mysigt !! gick 2 för 1, så det var najs.
Sen promenerade vi en lång runda och sen lagade vi mat! blev ryggbiff med potatiskroketter och bearnaie sås och sallad till =) MUMS! sen gjorde vi en härlig brylèpuddig till dessert=)

Sen dagen efter så promenerade vi vid kalkbrottet säkert 1,5 h! så skönt vid havet =) sen köpte vi med oss sushi hem, mkt gott blev så mätta!!! sen pratade vi om allt möjligt och hade det allmänt mysigt där. Sen var carro så gullig och kom upp och hämtade hem mej så jag slapp ta tåget :-)

Lägger upp lite bilder på vår goda mat vi lagade och på det jag shoppat ;-)



Ny soffa =)

nu är min nya soffa på plats! så fin och fluffiga kuddar ,mysigt värre.....