Släktkalas 27/3

Igår hade jag lite kalas ...... pappa gjorde god smörgåstårta och goda bakelser! mkt smarrigt! farmor kom och mormor&morfar samt moster! sen var det ju jag,pappa,syrran och janne!

solen sken å det var en så härlig dag .

fick blommor,pengar,presentkort på heminredningsbutik och te :)

Idag har jag varit ute och gått en promenad i skogen med annika, så skönt! hoppas våren håller i sig!


lägger upp lite bilder på presenterna m.m.


Nästa mission....



rosa converse! så fina!

LUND

Idag har jag varit inne i lund, skrivit på papper och haft lönediskussion med min kommande chef! den 1 april börjar jag mitt 4 månaders vikariat på gråsparvsvägen:-) ska bli super kul, samtidigt nervöst och spännande! Första gången jag blir månadsanställd med och blir berättigad semester dagar =) gött!

kul att testa på något annat, och se om man trivs

efter besöket där åkte jag in till stan (detta boende ligger dock inte i stan) bytte min nescessär som var för liten på MAKEUPSTORE till en puder borste och en ögonbrynsborste istället! nöjd blev jag! sen köpte jag en showergel med cocos doft på the body shop för mitt presentkort jag fick när jag fyllde år! dööööö gott luktar den!


nu blire dags för sängen! jobb imorn och på fredag sen lite kalas på söndag...........


Torsdes...

glömmde jag skriva om! vi hade lite avskeds middag för carro! jag,annika,tessan,johanna å carro=)
vi käka på jernkällaren och drack vin! det var trevligt!
den 24 mars åker caro till thailand och ska gå på bartender skola! skoj för henne!
jag gav henne en present och även en födelsepresent för hon fyller år i morn ;)
hon fick ett present kort på studio harmoni här i höör och en bok om coctail/ drinkar! kan vara passande ju...




kommer sakna dig världens bästa kompis :D

Begravningen 18/3

Igår var det dags att säga ett sista farväl till jocke.....  var en dag med magont, illamående m.... höörs kyrka var överfull med männsikor, inte en enda till hade fått plats!

begravningen var så fint gjord av hans mamma, uppsatt tv skärmar i kyrkan med ett bildspel med musik på honom, och filmen visades när han vinner thaiboxningsmatchen i thailand.....

fina låtar spelades och det var lite böner och ord om joakim som lästes upp.......

kistan var fin med blommor över och bild på joakim.... kändes jobbigast när man skulle gå fram, benen skakade, läppen darrade.... usch .... la en fin vit ros med blad till honom som jag och annika köpte på blomsterverkstan såklart!!

Efter begravningen gick man fram och tog sig en sista titt på kistan sen stod hans mamma tina och kramade om alla när man gick ut! att hon orkar! sån strong kvinna! hon är underbar.

tänkte lägga upp en låt som spelades när vi gick fram och la våra blommor, en mkt fin men sorlig låt.....

Hallelujah

http://www.youtube.com/watch?v=YqmwuxCYpGo





Onsdag den 16 mars....

Dagen efter min födelsedag! har tvättat hela dagen....( så skönt och få det gjort) å sen varit nere å klippt till min lugg, behövdes :)

Elli kom hit ikväll, bestämt sedan länge vi skulle käka middag den 16:e ...sandra skulle också kommit men även hon blivit sjuk....tråkigt....

Vi lagade en omelett med räkstuvning och dill till! gottit!!! sen hade vi avocado ( vår favorit) och tomat till...

fick en fin present av henne :) LÀNZA THERMAL DEFENSE, värmeskyddspray och glans i ett och även motverkar frissighet (Precis vad jag önskat mig)+ ett litet kort.


vi käka även kakor som blev över sen igår! GOTT! och lyssna på gamla brännda skivor och återupplevde våra galna tonår! vi var väldigt jobbiga båda två i våra tonår, massa hyss, rymmde, löd inte m.m. riktig revolution..snackade om hur roligt man hade samtidigt som man mådde så dåligt ofta !

dessa hormoner altså.... och alla kärlekar! HAHA så jobbigt...

nu har hon åkt hem och jag ska duscha sen nanna för skall vara i lund i morgon kl 07.00... whish me luck...




Födelsedag........

15/3 är jag ju född ;) nu 23år gammal! dagarna går alltid fort, likaså födelsedagen,kul att man har en dag om året då det är "ens" dag ia.f =)

Tindra har varit lite sotis för det inte var hennes dag! :)

bakade en kladdkaka när jag gick upp idag.... städade lite och pysslade och dukade fram saft och kakor... fick några kort på lådan & besök av tobbe(jobbarkompis), rebecka,carro och pappa idag....

Mikaela och Levi skulle också kommit idag men då det lilla livet kräkt och var förkyld blev det sängen för deras del =( trist men vi ses ju snart!!!


fick lite fint idag med.... en stor blommbukett och ett kort samt pengar av tobbe med familj. doftljus och ett kort av rebecka. pengar, kort, trisslotter av fader.... och ett present kort på Laroh Stedht av caroline! :)

var ute å promenerade innan idag med i vår solen! jätte mysigt! satt även vid dammen och snackade lite med ankorna:) fick med mig några vide kisar hem :D

idag har det ätits kladdkaka till man mått illa.... och jag å carro åt chips och drack vin ikväll så nu är man mätt och trött och ska hoppa i bingen!


kram och godnatt.



Videkiiiisarna=)

fettisdagen!

Idag har jag å carro köpt fika på boijertz:) blev semla för mig ;) givetvis denna dag!!!! as gott! sen har vi varit ute å promenerat å tvättat hennes bil =) lite sådär slappe dag... solen sken underbart innan! längtar så till våren / sommaren!



Helgen 4-6 mars...

Har varit trevlig!
Fredagen kom syrran hit! fick ett mörkt choklad av henne ;) vi krängde tacos, köpte kakor på boijertz ;) och naturgodis o vindruvor =) hyrde en film som var sådär..... snackade om allt möjligt och hade  trevlig sisterstime! hon fick lite presenter med! hon fyller år nu den 9mars så...gav henne ett presentkort på MQ och ett matset till kommande bebisen...med me to you nallen på=)

lördagen sen åkte vi till k-stad jag följde med som sällskap för hon skulle sminkas på makeupstore inför klassfesten hon skulle till på kvällen sen!

körde dock massa fel haha, visste inte var något ligger..geografin sviker riktigt mkt kom vi på!! hahah

på kvällen sen skulle jag till jägers!! förfest hos carro=) drack massa vin å snapsade de goda snapsarna med sprit med blåbärssoppa över å grädde ;) yummi!!!...träffade trevligt folk på jägers... så det var as skoj!!! längesen nu :)

idag blev det sovande alldeldes för länge...å huvudvärk m.m. :S så inte hänt så mkt!!! slänger upp lite bilder.

ENJOY!




filen å handcremen är från emmas kompis=)


.....

Lite nya vårkläder från HM på posten!!!

& lite nya handdukar..till badrummet och köket... påslakanset, trosor,armband,scarfsar,shorts,kjol,linnen,tröja och ett skärp...


tis 1/3

nu är det mars!!! min födelsemånad=)

Idag har jag varit och fixat håret hos therese!! blev ljusa slingor och mörkt underhår och klippte lugg! lite ovant men blev nöjd! köpte även nytt shampoo+balsam.. balsamet med fukt för torrt hår och shampoo för färgat hår...

efter besöket där så gick jag å carro till systemet =) massa VIN inhandlades och litta sprit till vår shot! med blåbärssoppa och grädde till ..ska bli najs=P

taggad till jägers på lördag!!!!



före & efter



Nova....

Igår blev det en nova tur med carro! skulle kolla efter något plagg till lördag.. men hittade faktiskt inget kul =( så ska nog låna något från carros garderob! blir nytt ia.f =P

istället handlade jag presenter.... lite grejer till lyan (i lila)... på indiskan =) kuddar,toffsar,ny löpare,ljuslyktor ... sen köpte jag lösnagler och ett halsband....

sån ångest man kan ha asså i affärer haha... fråga varanndra hela tiden.. ELLER? sen efter 1000 ggr man sagt eller..säger carro sa du eller igen???? hahaha

lägger upp lite bilder...