weekend!!

jaha, då var snart denna lediga helgen över!! har gått fort som in i! jobbade till 15 i fredes, sen tog jag tåget upp till hbg, vilket var försenat!! fick vänta skit länge.. var i hgb ca 16.30... då var det dags att gå i stan och shoppa lite! andree mötte upp mig på knutpunkten :)

alla affärer var så jätte stora i skillnad från typ lund haha! och fanns hur mycket som helst... köpte en vår jacka på ESPRIT och en scarf och lite nya boxer trosor från MQ (björn borg)  och sen leggings + trosor och strumpor! på Gina...köpte även en liten present inne på the body shop till sanna som jag skulle hem till på lördagen! födelse tjejmiddag =)

klockan tickade på och man börja bli hungrig, blev hem och duscha och sen åka iväg och köpa pizza...hade tänkt käka ute på restaurang men klockan blev för mycket... var inte hemma förens 20....


sen var det bara tv mys och tidig säng =) lördagen sen blev det några tåg hemåt, och sen göra sig i ordning för att åka tåg igen ! hoppa av i eslöv och fick åka med sannas lillasyster till staffanstorp där sanna bor! vi var 8 tjejer, jätte trevliga och roliga allihopa =) åt god mat, sanna bjöd på vin,öl,cider,snapsar allt möjligt i mängder! körde lite lekar och lyssna på musik! sen blev det taxi till malmö vid 01.00 snåret....  och mina tåg gick så sällan så vi var ute och dansade till 04.00!! haha, men sen kom sannas systers kille och hämta oss och jag fick skjuts enda till höör, såå snällt... var hemma strax efter 05.00 och då deckade man direkt! längesen man var ute såhär....


idag sov jag länge och ska tvätta nu ikväll...så blir inte så mkt mer för den här sledna kvinnan idag!


kram på er!




god morgon!

En god morgon när jag kom hem 9.30 :) köpte en tonfisk baguette i grovt bröd...yummi!! så gott på boijertz :)
och nyhets morgon till, så en perfekt morron! och sen lite sömn ;)



lagerhouse och mq

Hallå där:)

ifredes innan jobb tog jag mig en tur i lund city! Blev en fin tröja på mq , fanns så mkt fint...vår jackor,koftor,tröjor,tunikor m.m !! Men fick bli en tröja nu bara:) sen köpte jag ny tvål pump och tandborst mugg...på tiden,givetvis i rosa igen ;-)
på lagerhouse,fått in fina grejer dom med nu!

gick av i morse på jobb.....jobbat hela helgen.... i lördes kväll kom andree hit efter han slutat vid 18... vi lagade god middag och drack vin =) och åt glass med fruktsallad!


hoppas ni andra haft en bra helg...sov lite när jag kom hem från jobb imorse, skönt...är ledig i morron sen jobb igen..dagpass denna veckan , upp 5.30 :((


kram på er!




...

Lite nytt som jag handlat hem senaste veckorna....



några fina assietter + musli skålar från småting.se

en ny fin väska från friis&company :)





Lediga dagar....

I tisdags var jag och Rebecka på bio! den nya american pie-reunion =) rolig som bara den!!! och så käka vi på burger king innan!

mkt trevlig kväll =)


sen igår vid 12 snåret tog jag tåget mot andree i helsingborg vilket tog en 1,5 timme med byten o så.. lite jobbigt att det är så långt, men kul när man sen träffas! han jobbade till 12 så han var hemma strax efter jag kom dit!

vi körde till väla och ikea, blev en fika på ikea och handlat lite nya köks grejer: stekpanna,gryta,köksredskap,ett förkäde och handdukar... har fler grejer att handla men får bli nästa månad!

inne på väla behövde jag köpa ett nytt puder och handlade en shower cream på the body shop för mitt presentkort! med choklad doft!=)

sen gick vi in till telenor, där andrèes kompis jobbar, så han sålde en telefon till mig, var en ny telefon som lanserats (nokia lumia 800) den var fin och fick den i ljust blått=) känns bättre att köpa av någon man känner eller vars kille känner, om något skulle klödda eller så eller man vill byta telefon var det bara att höra av sig!

får lite bättre erbjudande =)

idag innan jag åkte hemmåt igen blev det ett tränings pass på gymmet i hgb, svettigt värre, men skönt! vi ska träna på söndag igen då jag skall till honom i helgen igen, för vi ska äta middag med hans föräldrar...


nu blir det the och mys med kisekatten i soffan !! <3


påsk

Och jag jobbar hela påsk helgen!

men möttes av ett litet påsk ägg från andree när jag kom till jobbet =) fyllt med anthon berg kolor och marsipan ägg och andra ägg =) samt fyra trisslotter! <3


Glad påsk på er!