Idag är det 6 år sedan...

6 år sedan jag förlorade min älskade mamma! tiden går så himmla fort så det känns overkligt, Jag mins fort.f den dagen vi kom till hospis och hon hade lämnnat oss, jag tittade ut genom fönstret på hospis, såg att det blåste massor av löv och det var höst! jag tänkte det här kommer jag aldrig klara! det känndes så mörkt och grått...men sen började solen lysa, så tänkte jag det kanske kan bli bra ändå.


jag vet att mamma finns med mig varje dag! jag har bevis på det! hon pussar mig godnatt på kinden varje kväll och ser till så vi har det bra.. men man vill så hemskt gärna se henne! krama henne, pussa henne skratta tillsammans med henne, bara va med henne! Hon var både min mor, som man hade repekt för och även min allra bästa vän.


behöver henne så ofta.. prata om svåra saker om man är ledsen och behöver gråta! eller behöver goda råd, en kram och en axel att luta sig mot . Men nej hon finns inte här...


Saknar att ha henne här, en som älskade en så högt och en som man älskade så högt tillbaka! det är så orättvist! Jag behöver en mamma! MIN mamma!  Man gör det bästa av livet varje dag och försöker klara sig på egen hand så gott det går . men det hade gått bättre med henne.

Man hade gjort de bästa valen då.


Men jag fick bli vuxen i tidig ålder, fick klara mig så gott som själv, därför vet man att man är mognare än många andra i sin ålder. Men så är det.. jag hade hellre varit lite "mindre" och fått ha henne här och sitta i hennes knä när jag ville och behövde.....


Jag älskar dig mamma och saknar dig varje dag! Idag ska ljusen tändas för dig!


" Nothing compares to you" - Sinead O´ connor ( En av mammas favorit låtar )





Mina små djur!

Älskar verkligen mina små bebisar!! en liten  gnyr i sin bur när han vill något, eller om han fastnat eller vill prata lite med mamma, så söt och mysig! han får sin lilla mat och sitt vatten o städat så blir han så glad, och glad när han får ut och springa såklart =) lilla chinchilla!!!!!

och misen.. lilla tindra.. hon e så mammig! jamar efter mig hela tiden och springer efter mig hon ska alltid klättra upp till mig och vara i min famn, så mysigt att vara älskad av dem! och hon sitter och ropar på mig utan för sovrummet varje morgon, sen blir hon så glad när jag öppnar, hon skriker och spinner hel tokigt :) men öppnar jag inte när hon vill så skriker hon vakna,vakna,vakna jätte länge =P

Och busig e hon.. leker med allt, och bits och har sig, tycker om att kolla på tvättmaskinen när den snurrar och hoppa i vattnet som spottas ut i duschen, såå spänannde och läskigt tycker hon!

hon sov på mina arm i natt, ibland får man ta in henne om hon e lugn ;) hon sov lugnt och mös hela natten..min bebi <3


haha nu låter det som jag har en riktig bebis, men så är inte fallet.. eller jo mina bebisar!!!!  djur babys...


kallar dem numera för polarn (max) Pyret (tindra ) :P





Höst!

Nu är det verkligen höst! Löven faller och det blåser jätte mkt :( sjukt jobbigt! och regn med blääää!
Igår när jag cyklade till träningen blåste det så mkt så kom knappt nånstans! så irriterande! blev så jäkla svettig!!! och hade inte mkt luft på cykel däcken heller, skoj! så var lagom svettig innan träningen ens satte igång.

men men tränade ia.f step med syrran, skoj! inte lika roligt pass igår men det ger man blir så svettig och det är super skoj för det mesta :-)


Och tränade styrka i måndags, vi är rätt flitiga nu.. ska skaffa oss ett nytt styrke tränings schema snart, för vi är trötta på det vi har nu....

Imorgon ska jag kanske gå på satsafro ( dans med afrikanska steg)

Imorgon är det oxå sista dagen i skolan innan APU:n .. ska ut i tre veckor, jag pratade med min handledare idag! Jag ska ha en mann :P det e inte så vanligt.. ska vara på ett litet gruppboende för utvecklingsstörda( inte gravt) bor bara 4 st just nu så det är väldigt lugnt....


ska bli spännande och se om man trivs där!

Nä nu ska jag gå ut och diska sen laga lite mat! och läsa på lite läxa förståss....



Kram kram från mig,TINDRA och MAX <3





Shakira- Long time ago!

Shakira is back!!!

har alltid gillat hennes musik..

och nu är hon tillbaka med en toppen låt!


Shakira- She wolf


http://www.youtube.com/watch?v=FujGVKU2sG8&feature=related



Lyssna själv!




Fredags mys!

Med natur godis och popcorn =) kan det bli bättre heheh...

Idag har jag varit ledig från skolan, har dock pluggat hemma :/ Inför muntlig redovsining på måndag.. ska kunna alla sorters demens utantill!!! Jobbigt...

Var i stan innan en sväng.. gick inom triumph och fick hjälp med BH val! vet inte min storlek längre :S så fick hjälp att hitta en bra bh ( dyr dock) men hon mätte min byst så det var bra!

Sen behövde jag nytt shampoo och balsam + inpackning, så köpte inne på ÅHLENS, Aussie heter det, Miracle moist, mot torrt och slitet hår...luktar jätte gott och hoppas det är bra! Behövde ett par tränings byxor med och nya jeans egentligen, men inte råd med det nu!


Strax IDOL! Trevlig helg gott folk .










Lite nytt!

Idag fick jag mina fina skor från nelly.com på posten =) fina högklackade =) och lite smått från H&M oxå.. skickade tillbaka en hel del men lägger upp på det jag behöll...






Ett stycke fredag och ett stycke syster!

I fredags hade jag och syrran en "syster-dag" började med att träna på dagen. Möttes givetvis av en äcklig karl, vi har sett ha förr.. första gången skrattade vi så vi höll på att dö, han är en mörkhyad mann med två stora bulor på sidorna av huvudet ( typ som en vädur) vet inte om det e sjukligt eller han opererat in dem?? haha han kollar sig i spegenl o ser nöjd ut ia.f :S sen förföljer han oss och glor som fan och smaskar högt på tuggummi o beter sig allmänt stört! usch vi gillar inte han :( rädda för å gå o träna nästan.


.. efter vårt träningspass så köpte vi lite natur godis på hemköp runt hörnet, sen cyklade vi in mot stan och köpte sushi :-) En av oss höll på att krossa en ruta med sin cykel och den andre nästan välte med sin! haha men vi är ju som vi är! ..när vi kom hem svettiga så duscha vi och gjorde oss i ordning för fredags myyyys!!

Åt vår goda mat!!! och sen kollade vi b.la på IDOL Och kändisdjungeln.....massa äckliga kryp, men tyckte även synd om djuren som får ligga intrycka i rör och kistor och de bråkade ju med varandra!! nee gillar inte sånt...

frossa vårt naturgodis med ;) det är det godaste godiset som finns, och det nyttigats med, så bra ju ;)

sov över hos henne sen.. vi pratade om allt ´möjligt så klart; allt i från ruska tupp (  inte som det låter haha) till vädurar och oxar ( vi tänkte på den läskige mannen) sen om stjärntecken och om dumma sviniga karlar haha m.m...


En Trevlig kväll som vi ska uppdatera snart :-)


resten av helgen har ja ägnat åt plugg :( så drygt, ska snart läsa vidare............







Dagens mat!

Till kvällsmat idag lagade jag....

köttbullar i ugnen, med kokt potatis, kokta morötter och broccoli och lingon sås! mkt gott...

lägger upp en bild nedan , är från recept sidan =)




Världens sötaste mise!!!

älskar min lilla tindra så mkt, så go hon är... hon har sprungit efter sin "mamma" (jag) här hela dagen, och legat i min famn när ja pluggat och kramats och varit jätte mysig, hon har ropat på mig hela dagen =)

nu ligger hon vid tangent bordet framför mig o sover så sött så ja kan knappt skriva haha!

lägger upp lite nya bilder på henne <3<3<3




Middagen idag!!

Min och johans middag idag ;)

stekt Lax med kokt potatis och romsås.. och sallad förståss:) och en liten banan till efterrätt. 

Mums fillibabba!!






Grattis max!!!

Idag har vi haft kalas för vår lille chinchilla hehehe... han fyllde 1 år :)

Han fick först ren städat i huset och sen fick han in ett stort nytt hus med två kryp hål i, vilket han verkligen uppskattade!!! så glad och sprallig den lille blev!

sen bakade jag en tårta... jag mixade nötter,russin och sirap.. han tyckte det var jätte smaskigt!

fotade honom, han är såå söt!!! älskar han!

& tindra ville givetvis vara med på kalaset =)









Skåne visit å Jägers!

Helgen har varit trevlig, skolan har inte påverkat denna helgen iaf. :-)

Vi körde ner till höör på lördag morgon, johan fixa något på sin bil och jag åkte hem till daddy dj och kollade tv och tog det lugnt... sen kom carro och hämtade mig =) Jag käka middag hemma hos dem och vi började tjuvstarta lite med cider! kruxet var vad vi skulle ha på oss, lite värre för carro, men det blev nog bra tillslut =)

vid 20.00 tiden började för festen hemma at carros place! det var skoj, vi drack och käkade snacks.. sen blev det jägers dax vid 23-00 tiden.. det var raggare jägers, så inte lika skoj som vanligt club jägers! massa fulla gammla raggare , och dans bands musik, men det var ia.f trevligt att träffa mina bästa vänner igen =)

.. På söndagen åt vi middag hemma hos johans föräldrar, varm rökt lax =) gott! och äpple kaka till efterrätt.. jag fick en pandora länk av åsa, johans mamma, rätt dyr.. man ska samla små fugurer (berlocker)  på den så det blir ett armband, men dom små länkarna e dyra, så man får samla på sig efter hand.. men åsa sa jag kunde ju önska mig på födelse dagar ..kan lägga upp en bild på hur ett fulländat sånt armband kan se ut, finns massa söta grejer :)

sen fick jag två änglar oxå att ha som prydnad.. snällt!

innan vi körde upp mot H-stad igen körde vi till johans farmors gammla hus och kollade möbler, vi hittade ett stort fint dator bord i trä, med lådor och hyllor o allt, så det har vi i ett hörn här hemma nu, tog upp bra med plats, vilket behövdes!

Nu ska jag fortsätta titta på predikande om "päls änglar"! haha i rent hus, hon ena e så skum :P


snart träning!



hej hej!"

....



Pandora armband med söta berlocker..


 dem söta änglarna =)

 

 


HT-09

..Nu har ju skolan satt i gång! 2a dagen idag! Har gått bra men man slängs på med arbeten direkt, ingen mjukstart här ente... som det var innan i skolan.. gymnasiet tex...
ska skriva om den social omsorgen, historia.. hur det var förr för sjuka och handikappade.. mellan 1200-talet fram tills idag, är ju skit många årtal om man ska skriva årtals vis, och där e sjuuukt många frågor!! känns super jobbigt faktiskt... Och den läraren vi har nu har vi haft innan och hon blir aldrig nöjd, det ska vara på ett speciellt vis, viket de flesta av oss inte lyckas pricka in på.... men men...

ska ut på praktik snart oxå, då är det med utvecklingsstörda i någon form, autistiska, downs syndrom m.m. kan vara rätt spännande...

Idag cyklade jag till och från skolan.. tog typ 35 min dit och 35 min hem.. riktigt jobbigt o svettigt haha men hade som tur var syster som sällskap!


Igår gick jag & sis på ett grymt step pass.. blev som två blöta hundar! haha men skönt var det... så skönt när man tränat på kvällen och kommer hem och duschar och tar en kopp te och äter en god grov macka! Mums!

Nu är det slut på bloggandet för idag, är ledig tors-fre nu (självstudier)

see ya!