tillbax på jobb...

å det går bra... är bossen förtillfället! haha, jobbar med en helt ny tjej så ... men skönt att få betsämma och leda lite, tycker det e ganska roligt =) kan ju rutinerna bra... bara kassan och deras pengar samt handla grejer och sånt vi ska hålla på med som jag kanske inte är så bra på!! men det ska nog lösas.....


pojkarna på boendet har verkligen förtroende för mig nu, gör precis som jag säger och dem är så glada att se mig, känns skönt =)


sov tre timmar på jobb idag när gruppbostaden var obemannad, när pojkarna åkt iväg på jobb... skönt var det... köpte även en god frukost/lunch och åt innan jag slumrade... skönt med sånt här jobb =)



hej hopp!

idag tvättar denna qvinnan!!! inte roligt men så är det =( blir ia.f en vaxsjön promenix efter detta!!

igår träffade jag elli pelli :) roligt! ett tag sen nu igen! vi gick och åt lunch på torggatan nio! mkt trevligt... sen satt vi hemma hos mig och läste varsin vecko revyn och slappa =)

hon åker til australien nu i ett år och ska plugga business =) ambitiös!! ;)


när hon hade åkt lagade jag en korv stroganoff (för första gången) och det blev jätte gott!!!




semester är verkligen inte fel...

speciellt inte om man får spendera dagar med sin goa syster dotter <3 har verkligen fäst mig vid henne, så go!! så snäll och skriker aldrig nästan..bara skrattar och jollrar =) gosan.....

anlände i onsdags em/kväll... vi beställde sushi som avnjöts i deras apartment! mkt gott... sen tog vi en promenad ner mot havet och köpte varsin mjukglass =) så gott!

torsdagen stod ullared och ge-kås på agendan! tog med oss en fika... lite goda lax klämmor och choklad wienerbröd... vi var där inne ca 3 timmar och mathilda sov hela tiden, så det var skönt ! blev en del pengar brännda men är så glad över mina köp!

när vi kom hem stack vi och handlade mat... blev midsommar mat =) sen sov vi ganska gott den natten sen... efter att ha sett en äcklig psyko skräckfilm!! en mamma som dödade sina barn! så hemskt!!!

på fredagen sen så tog vi en tur in till stan , jag hade ett present kort på dimoda, en inredningsbutik så fick handlat fina jordgubbs muggar och skålar i handmålat ....


sen köpte jag även en parfym och ett nagellack.... sen blev det en lunch, brunch typ.... bakpotatis med tonfisk röra på brotorps gården..,, mmmm =)

på kvällen sedan styrde jag min kos mot höör! där annika väntade och hjälpte mig lasta in alla mina kassar!! sen tog vi ett glas vin och snackade... nu har jag en hel del att packa upp m..m


slänger upp lite pics !!




här kommer bilder på min ullareds shopping :P blev massa heminredning och till balkongen! våg till köket, hushålls artiklar, hårfön, salt & peppar kar, underkläder, nescessärer till smink, godis, örhängen, nya tallrikar/skålar,nattlinne m..m =)





ett katt gym till tindris :D


kvällens mat!

Blev somrig!


grillad halloumi ost, babyspenat, avocado, rädisor och jordgubbar! mmmmm =)



första dagarna på semestern..

Har varit sköna =) jag och rebecka har varit ute på flera runder runt vaxsjön och powerwalkat! duktigt och kan behövas!! har solat en del med och ätit massa jordgubbar m.m. =)

sen städade jag och pappa mitt förråd igår och slängde massa skit på tippen! skönt! sen rensa jag ut vinter kläder och jackor, skor och la ner i kartonger i förrådet, så jag får plats med sommar plaggen! perfa!

Igår var jag nere på laroh stedht och köpte en jätte fin klänning och en vit kofta till ! lägger upp bild ;)

sen hämtade jag ut två böcker: Leila lindholm a piece of cake, nu ska det bakas cupcakes!! och sen sylwia browne, besök från andra sidan... spännande!

tänkte skriva några rader från boken, om andra sidan, tyckte det var så himmla fint *


när vi dör, lämnar själen vårt skal (vår kropp) vi leds in i en tunnel av guds heliga vita ljus, ungefär tvärs över  oss i tjugo trettio graders vinkel...och det känns inte för ett ögonblick som om vi är döda utan vi känner oss mer levande och hänryckt än vi någonsin kunnat föreställa oss här på jordelivet. bekymmer,besvikelser,vrede,bitterhet och andra negativa känslor smälter bort och ersätts av den frid och den kärleksfulla förbehållslösa förståelse som vi mins från vårt hem "andra sidan" som vi är påväg att återförenas med.
guds heliga ljus väntar att få omfamna oss i slutet av tunneln där vi möter våra nära och kära från ALLA LIVSTIDER VI HAFT! till och med våra husdjur från varje livstid finns där för att ta emot oss , och djuren är så ivriga i sin gläde att se oss att de mänskliga själarna får vänta i sin tur att ta emot oss..


gulliigt va ? =)

visste ni att andra sidan ligger bara en meter ovanför jordytan???  och att där alltid är 25 grader varmt.....



lite bilder...






nollornas dag!

det var det verkligen igår =P hade återträff med fia .. tror det var 3 år sedan vi sågs sist..och då träffades vi bara snabbt på björka.... så det var jätte skoj att träffas en hel dag och snacka och ha skoj!!! =D

satt mkt ute på balkongen och snackade om alla våra tonårs tider och moppetider och kärlekar och hemskheter m.m.... lagade sedan tacos =)

så fort vi sågs så garvade vi typ hehhe.. tror inget slår vår sjuka fantasi och humor...och hon är så j*vla rolig..garvar så fort hon säger ngt haha... typ som " ja men han kan ente ha vatt lycklig, han tänkte att där har ja min chans att dö, när han fick lunginflammation, nu skiter jag i detta" haha...

eller när jag berättade om förra sommaren då sis sov över när jag råkade visa ****** i fönstret! haha och bilar tutade utanför, vi dog av garv! då sa vi att ja kanske de som skulle in på boijertz o ha bullar såg det! jo men då tänkte de: ja men vi går upp och tar den bullen där i fönstret istället, den är ju trots allt skivad o klar!! haha ööö! :P bara med fia man kan komma på nåt sånt  sjukt =P

sen skulle vi tvätta fias bil, och tror ni vi fattade hur??? nej! vi blev dumförklarade (som vanligt) på både preem o statoil, haha men till sist fick vi av antenn jäveln på statoil med hjälp av en tång! sen tog d hundra år inann biltvätten startade! kanske inte så kontsigt när man inte kör fram till stoppet! haha idioter....

lite läskigt var det allt att sitta där inne under tvätten... men hon på statoil frågade om vi skulle sitta inne i bilen under tiden, så sa jag JA! Så tittade hon kontsigt och sa: okej? det brukar man inte göra men visst gör ni det . HAHAH!

en grej som var så¨rolig var att fia berättade om deras katt de hade innan, när hon och hennes kille hade haft sex så hade katten hoppat upp i sängen och slått till kulorna på killen sen kutat ner igen, haha what? den katten hade ju humor :D

NU är det helg och fint väder, ska hem till annikos ikväll får se vad som sker mina vänner =)



njutare dag....

Idag är man ju ledig och solen strålar och gassar som bara den! till frukost idag blev det nybakta scones mums ;) från leila bakar! underbara recept.... gud så gott....


sen har jag varit ute i solen och suttit på balkongen med carro och hennes lille valp :D

trevlig lördag på er alla!




recept på sconesen! :
http://www.recept.nu//1.18152/leila_lindholm/matbrod/mjol/klassiska_engelska_scones




nu håller vi helg!

jobbat färdigt för denna veckan! och ska nu hålla helg! vädret är ju jätte fint..närmare 30grader...hoppas jag får det såhär på min semester =P


nu lagar jag lite kyckling med guaccemole.... sen nog avnjutas på balkongen om inte solen är för varm...

köpte lite fler hårprodukter idag efter jobb! blev ett MATRIX color-smart shampoo 1500 l flaska, sådan som jag köpte av tessan för nån vecka sen, fast balsam ! lika bra och ha ett bra schampoo med i sån stor! det tjänar man på! sen blev det en  ny healing silkes olja med från LAN`ZA :)
den bästa jag någonsin testat på!!


GLAD SOMMAR :D


Min dröm!

är ju att jobba med katter eller med djur överhuvudtaget! dom är så underbara, goa och totalt hjälplösa och många som är djurplågare!! vill så gärna att dem ska ha det bra!

vi får väl se om det blir något yrke inom djur branchen! vilket jag så gärna vill!

har ia.f bestämt mig för att skaffa fler katter! dock inte här jag bor nu! men i framtiden.. och har redan kikat ut dem jag vill ha, inte dem billigaste ;)


en birma


en bengal



sööta va ??? bengalen ser ut som en leopard =) sjuukt fina är dem, finns jätte vackra bilder på dem och man söker på google...