ny klocka!!


Laddat batterierna!

Nu har man kommit hem från en mysig helg i halmstad hos syrran och diverse mathilda och janne ;)
jätte mysigt har det varit! kom dit efter jobbet i fredags em, då åt vi sushi och fixade ihop en god brylè pudding och kollade på tv =) blev ganska tidig sänggång då båda jobbat och var trötta =))

på lördagen blev man väckt vid halv tio av en bebis i ens famn =) lilla glada mathilda på morgon kvisten! syrran körde och köpte frallor, så det blev en brakfrukost med diverse pålägg, ägg, frukt,bär m.m. =)

sen stod stan på schemat, så då begav vi oss dit vi tre! janne hade varit ute och festat så han låg och sov!
först blev det ut på landet till en lant butik som hette små ting! fina inredningssprylar i gammaldags anda =) kunde köpt jätte mkt, men det fick bli en fin rosa vispskål ;)

sen körde vi in till stan och handlade lite teer i en tebod, några tröjor köpte jag och sen tog vi en god fika på cafè och chokladfabriken skånskan! varmchokald mjölk och en polkagris bakelse!! guud så god, med kladdkaks botten =D

sen gick vi vidare lite i stan och tittade sedan körde vi till galgberget och promenerade nästan en timme... trötta och hungriga var vi och begav oss till ica maxi och handlade mat, vi skulle göra hermmabakad PIZZA =) så det gjorde vi när vi kom hem och gott blev det! såg på gladiatorerna med och åt naturgodis!

idag sov vi längre, tog sedan en 5km promenad vi tjejer igen ;) sedan åt vi lunch och jag kände att jag fick rulla hemåt... massa pussar och kramar har det blivit med lill fisen!! saknar henne redan, mosters ängel <3





usch och blä!!

hur kan man, hur bara kan man vara så elak och knäpp funtad?? varför är inte alla som tex jag, trevlig och vänlig mot alla, tror gott om alla vilket man inte borde!!!


alltid de snälla som ska få skit på sig och bli nertryckta! är så trött på det så jag mår illa...


kan man inte vara vänlig och säga saker på ett snällt och bra sätt behöver man fan inte öppna käften ens!! usch att det finns sånna själs förstörare , hemskt! har i.af magkatarr så det rycker om det nu, kurera mig med lite omeoprazol och galieve =`(


tack till er som är så fina och stöttande och ställer upp <3

= ARG!

lite beställningar....

Har jag gjort på nätet idag!

Blev schampoo och balsam från TIGI bedhead dumb blonde,var 59% rea på de flesta sidor! så fick dem för 449:- =) dem skall lukta exotiska frukter! och vara bra för just slingat blondt slitet/torrt hår, mkt fuktgivande, var längesen jag hade tigi produkter nu så blev sugen! har dock ganska många tvättar kvar ur mina matrix pump flaskor, men skönt att ha i lager.

sen blev det en ansiktsmask för fet, oren hy från dermalogica, ikke billig men tror den skall vara bra!


man få ta hand om sig och unna sig dyrare produkter ibland!



ledig helg!

haft en helg off nu...3 dagars ledighet värderar man hög när man väl e ledig!! I fredes var det julstädning som stod på schemat och vanlig allmänn städning! + handling utav mat! sen hade jag min arbetskompis andrè här på lite middag och film på kvällen, var trevligt, fast han inte tål katter :S tur han hade medicin med sig, med tanke på tindra som gärna sitter nära främmande människor ;)

lördagen stod det tvätt på schemat!! drygt, som vanligt..... men mellan varven såg jag filmen: jag saknar dig, bra men sorlig.. har man en syster så vet man nog hur det skulle kännas att vara utan denne.

sen på kvällen körde jag och annika in till lund med deras nya fina skoda! funderar på att köpa mig en liknade själv, liten och lätt att köra, väldigt söt och behändig=) en skoda fabia

vi såg en film på SF, the darkest hour i 3D, helt okej film =) och chips och popcorn till det såklart!!!


sen idag har jag inte gjort måga knop, ska ut och promenera en sväng sen hem till rebecka, andra sidan "stan" ;) vi ska käka lite mat tsms!


puss på er så länge!


hej å hå i det blå!!

hej alla glada!

Idag har jag uppfyllt mitt ena nyårslöfte, att införskaffa gymkort inne i lund, med tanke på jag spenderar mkt tid där pga jobbet så kan jag lika gärna skaffa där! och det är ett gym som har öppet 24/7!! kan man välja exakt när man kan träna...

jag var även inne och fyndade på the body shop för present kortet jag fick av syrran!! men la även till själv då jag köpte en body lotion, ett nytt puder och en ansikts kräm med vitamin E =) fick även ett presentkort på en makeup rådgivning för att jag förnyade mitt medlems skap!

ikväll är jag ledig skönt,...ska slänga mig framför en film och laga en kyckling gryta tror jag?!

kramis


älskar er

en bild på mathilda och syrran på nyår<3


2011 bye bye!!

nu är det 2012, och jag hoppas man kan blicka framåt och saker och ting blir till det bättre... sen 2009 ha det alltid varit något jobbigt som hänt under åren, och varit mkt att kämpa sig igenom... så jag hoppas 2012 kan bli ett bra år för mig nu!!! 2004-2008 var egentligen jätte bra i det stora hela och man har många goda minnen där ifrån..men sen har det blivit sämre....

det som var fint 2010 var att jag och tindra fick vår mysiga lya! och 2011 att mathilda kom till jorden och att jag fick en fast tjänst ia.f....

tänkte idag lägga upp lite bilder från nyår hemma hos mormor och morfar! tre rätters och vin samt skumpa till tolv slaget! var en mysig kväll =)


god fortsättning.....