Laroh stedht!

Kläder från min shopping från laroh stedht idag...


Inflyttningsmys!

Igår var det dags för lite festligheter! hade lite inflyttninsgfest, inte alla kunde komma så var lite tråkigt :( så vi var 4 tjejer som satt o åt och drack o hade det trevligt! Blev massa vin! haha kanske darför man mår som man gör idag, typ döende....

Ia kom redan vid 4, vi flamsade skrattade och fixade maten! shit vad man gjorde bort sig igår! hahaha men inget ja förteller här nu =)

Men vid sju kom carro and annika, då åt vi och ja bjöd på bål o vin! lyssnade musik o flamsade som vanligt! vid 22.00 tiden drog vi vidare till en annan förfest , där vi fortsatte att dricka o vi snapsade =) blev ganska på lyset!

sen framemot natten så drog vi till luckys lada! mötte dock vaktmästaren där i taxin dit, as stupad ! hahhah shit asså.. höör ibland...=P

men mkt folk inne på ladan, bra musik o drack goda drinkar! så längesen jag träffade folk o dansade! kände ju igen massa folk med man snackade med, skoj =) allt var värt det =)

o många polare mötte man där med...

haha gjorde en revolution igår kan man säga! Linas revolution! haha, back in old tracks eller vad säger du carro? kvällen  avslutades vid 03.00 och idag har jag o carro ätit kebabtallrik och bara slappat framför tvn.... tackar alla för en lyckad kväll igår! mår skit idag men igår var det FAN bra =))

lite pics...

       (flottig bild)

massage...

var nere på in2shape ikväll hos anette min kära massör =) trevligt återseende! fick massage rygg,nacke,rumpa o ben behövdes!!!

sms till 118118

Hej! Vad är laiiner.blogg.se?

svar: "det är en aktiv go och matglad tös som älskar överaskningar. Gillar dessutom party o hennes vänner. Hon kommer från höör. hennes motto är ett mycket bra motto: bemöt andra så som du själv vill bli bemött! Ogillar bla djurplågare!

haha rätt coolt... Idè från pearlies.blogg.se=)

Heldag med sibelle=)

Vilken underbar fredag =) varit ledig och sovit ganska länge, solen sken idag för en gångsskull :D Sibelle kom och hämtade upp mig vid 11.00 då styrde vi vår färd mot ikea malmö! stannade inne i malmö med för sibelle skulle köpa en tavla på ett galleri! så skoj att komma ut, har varit fånge på jobbet länge nu hahah! kände sej som ett litet barn idag :)
Gick runt inne på IKEA 2,5 h och bara njöt.. allt gick bra, var lite folk och hittade vad vi skulle ha, var glada o allt gick skit bra.,. hela dagen har varit så glad & perfekt, allt har flytit på lixom! Vi hade två vagnar var :) var skit skoj och hittade såå mkt... skulle egentligen bara ha ett vitrin skåp men blev mer än så =) och har redan bestämt nästa månad att ta en trip dit igen!
Jag handlade ia.f: ett vitrin skåp DETOLF, bokeffekt! as snyggt!!! Nya täcken och kuddar och fyra st nya påslakan set! jätte fina :) iskuber, skålar,värmeljus,doftljus,små korgar,2 Mönstrade kuddar,en jätte fin&mysig filt (snor dyr!), ramar och en ny matta för 1000:- spänn!!! men precis en sån mjuk fluffig jag alltid velat ha =)
sen köpte jag coctail glas med :) nästa gång ska jag glo runt på lite överkast, en rosa byrå,lite mer kuddar kanske..
När vi väl kom hem hjälptes vi åt att lasta av allt mitt här i lgh! sen gick vi ner och köpte kakor på boijertz o satt på min balkong o pustade ut! sen vid 17.00 ringde tobbe från björkvik och ville besöka oss, han slutade nyss  så han hade vägarna förbi! i rättan tid! han fick ta vitrin skåpet och bära upp det haha, klena som vi är......... trevligt att träffa han med!
Fick en fin solros bukett av sibelle som inflyttnings present! jag älskar ju blommor! tacktack <3
Imorgon är det dags för fest o logen :) tror ni jag längtar??
Pusshejs






(Bild kommer på vitrinskåpet när det är uppsatt o klart :)

Hard work,work....

jaha, mins inte vad ja blogga om senast? inget speciellt antar ja....gör inte så mkt roligt är mest jobb.. jobbat nästan varje dag denna månaden..varit ledig enbart 3 dagar denna månaden..sinnes...
men ja behöver pengarna!! men känner att ja varit så stressad o nästan utbränd ett tag med tanke på vi är så lite personal. alla e sjuka m.m. så man springer i alla grupper fram och tillbaka och gör hur mkt som helst, har ont i ryggen ,är svettig och sitter inte ner mycket...
är det inte kaffe servering så är det mediciner,mat,utflykter,städ&tvätt m.m.
och hinna prata med dem som har massa problem...jobbigt.... och mitt i allt galer dem och skriker och ska ha det och det o ja ibland vill man bara ställa sig rakt upp & och skrika !

Nu är mitt vik slut ia.f.. så får se om det hör av sig i veckan ang. mer jobb.. och det är jag SÄKER på så mkt folk där fattas alltid så är nog inga problem! skönt det ju...

i helgen hade jag utflykten! tog med mig två patienter(fick bli de lugna, med tanke på förra utflykt incidenten, då en rymmde) vill inte vara med om det igen! vi hade solsken med oss och körde faktiskt till löberöd :) loppis..helt okej..sen stannade vi på rövarekulan och drack kaffe och åt kakor! längesen jag var där, var liten senast :) så mysigt att komma ut ia.f..

har precis kommit hem nu nästan, lagar lax med romsås och nypotatis, ska bli sjukt gott!!

Sen får vi se vad som händer i kväll och i veckan.. ska ia.f finally på massage på fredag!!! är välbehövligt . Sen ska jag & sibelle från jobbet till IKEA och i helgen blir det lite festligheter :)

Och den 1sept är det ju dags för ansiktsbehandling med syster yster uppe i halmstad! skönt att göra lite grejer igen!!

ha en fin söndag folks!


:-)*




LOve my...

Long hair! är så fint nu med när det är ljust o nyklippt =) kunnde inte tror det kunde växa så här på äldre dar =P men tjockt o fint är det!!



*och psst.. vita tänder har jag med. Har alltid fått höra det och det är jag j*vligt glad över att ha.....

BILD

1


2

Poor tindra...

Idag var det dagen D för lucifer!(kisen)
Gick upp tidigt för att dra till veterinär fahlström . 7.30 hade vi tid! gick lätt att lasta henne i buren! när vi väl kom dit börja vi direkt, hon fick en insomnings spruta, sen var jag med & hjälpte till när han tvätta och raka henne! känner han sedan innan så vi pratat en hel del. Sen var jag med inne på operationen och satt ute o läste med jämna mellanrum, han hade dörren öppen så kunde vara vart jag ville haha skummt.. såg ia.f när han knipsade av äggledaren och livmodern, läskigt :S men nu vet jag hur min lilla katt ser ut inne! det blödde inte direkt så det var inte så farligt.

sen tog jag hem henne igen och efter hela 6 h vaknade hon! nu trycker hon under sängen och glor argt på mig, hon är vinglig och mår inte så väl min älskling :(

hoppas hon blir bra snart och att hon inte är arg på mig!, vill verkligen inte det! detta var det bästa för henne för hon är innekatt och mår dåligt av sin sexdrift som får henne att vilja sticka ut stup i kvarten... nu blir hon lugnare och kanske inte fnattar så mkt på nätterna som innan haha! men lite grann ändå hoppas jag ju, för det är tindras personlighet!=)

efter besöket köpte jag givetvis hem lite läckerheter till henne! sheba delikatess mat burkar och PURINA, bra och lite dyrare torrfoder!




en helg i augusti...

som de flesta andra helger i sommar, har jobbat! har gått bra..varit lugnt, förutom att vissa patienter varit på krigstigen så man har fått ta en och en annan konflikt. speciellt ungdomarna!!! *suck*
och igår så åkte jag i sibelle till höörs marknad med ett gäng, och givetvis stack en!! och vi två tjejer hade inte mkt att sätta emot .. men vad gör man? hon drog väl någonstans för att supa...vi vet fort.f inte vart hon är..tradit de inte kan skärpa till sig...

annars var det trevligt att gå genom marknaden en sväng, inte varit där själv =P var ganska god mat och kakor på jobb i helgen med =) hehe...

och just det lördags kväll efter jobb tog jag en  snabbvisit till K-stad med tåget! lite tjej kväll hemma hos Mickis med tacos och glass! emma var med där :) hemma en snabbis från norway! och så var det marina och rebecka! och just det kevin med :P så en kille var det på tjejkvällen haha! och Levi var såå söt! satt och mös med han med såklart =)

kom hem vid 23.00 tiden skulle upp tidigt o jobba på söndagen...

men det var mysigt, alltid lika mysigt att komma till mikaela, har sådan speciell kontakt och kommer alltid att ha! längtar till vi ska ses igen! hoppas det blir av den helgen i sept =)
<3



Bild från Mikaela 14/8

besök i eslöv!

Idag har jag varit på besök hos mormor&morfar! :) mkt trevligt, skulle ha mina nya gardiner upplagda! så hon la upp dem fint och strök dem! :D
Stannade där hela em/kvällen... blev bjuden på fläskfilègryta med ris och god sallad till =) och givetvis massa kakor,choklad och kaffe :) så trevligt att komma dit och de blir alltid såå glada!

annars ihelgen blir det jobb o jobb! 7-17 både lördag och söndag...

just nu är det höörs marknad och tivoli samt kräftskiva, värsta blinkandet från alla karuseller och massa sorl när jag kom hem ikväll! tindra var jätte nyfiken på allt men jag tycker dock det var lite störande, lugnar väl sig snart så jag kan sova!

lägger upp en bild på min utsikt denna afton :P


tjjjingeling!


Vill ha,SKA ha...




Vitrin skåp från IKEA :)

En ledig skön dag!!!

Idag sov jag enda till 12.00! vaknade inte en enda gång ! så himmla gött, och deckade vid 23 tiden igår.. behövde nog detta!! så mkt som jag jobbat nu, känner mig så lugn och avslappnad nu, skulle behöva ha ledigt ett par dagar men på`t i morgon igen...

Men idag kl 13 så begav jag mig till klipphöörnan  här runt hörnan, till Therese som skulle fixa mitt hår! Hade en check där oxå på 100:- skit bra :-)

Blev jätte nöjd! fick fina blonda slingor och toppade håret och luggen, ville spara det långt och det sparade hon!
 så skönt och bli fin i håret igen! luktar gott och är lent och fint plattat! skulle haft en personlig stylist varje dag! haha!

Efter besöket där så begav jag mig in till Blomsterverksta`n och handlade två fina blommor i krukor till mitt lilla hem =) ville ha så mkt fint där, blommor med fjärilar och stenar m.m. till och med blommor inför kräftskivorna, små blommor med låtsas kräfor på :P men fick bli något enkelt idag!

Ikväll vet jag inte vad som händer... men ska absolut bara ta det lugnt... Ge Tindra lite mys tid!

jobb sen Ons-sönd...


SO LONG



Före


efter



Mina Blomster.....


jobbehelg

Denna veckan jobbar jag 6 dagar på rad... från onsdag till och med tisdag nästa vecka, sen ledig 1 dag sen på det 6 dagar igen.. och två helger på raken! aja det får gå! jobbat hela kvällen idag, vi är bara två st på helgerna på källen så blir massa springande i alla husen med mat,kaffe,mediciner etc... och allt tjatande är rent slu!t!
och jag hade utflykten idag, blev bara vaxsjön, ungdomarna badade i sjön ett par ggr och vi fikade på kakor och drack kaffe!  en av tjejerna som är missbrukare, lika gammal som jag, var kaxig och sa jag såg ut som en jävla 15åring! hahah jaja, man får koppla bort sånt bara....sen blev det att hyra film i byn sen hemmåt igen! rätt skönt att komma ut lite, så fyllde en hel buss faktiskt!

igår kväll efter jobb åkte jag hem till bellan! en jobbekompis... hon o hennes mann har en jätte mysig stuga med stor tomt i stenskogen,. jätte mysigt!! de har en del att renovera men var redan hemtrevligt inuti! så naturnära asså! hennes djur har ju det så bra! två hundar och två katter har hon, som kommer från caribean och gran canaria! hon jobbade som volentär att rädda djur för ett par år sedan, så tog hon några med sig hem :D sån underbar gest! att rädda djur! o de är såå nöjda här! man ser som de slappnar av och mår bra! så hemska saker de varit med om som hon berättade :´(

efter massa mys med djuren så åt vi bakpotatis med skagen röra och drack lite vin! mkt trevligt, vi har så mkt gemensamt fast hon är  33 snart =)

..fick presenter till tindra med! en liten katt tunnel och kattmynta som de gillar att lukta på! och en shiba kattmat och kattgodis samt torkad lunga! lite läskigt tyckte båda jag o tindra! HAHA

lägger upp en bild på hennes presenter! snart ska jag sova! jobb i mrogon 7-17!

KRAMEN




Hard work,work....


Ett rosa litet*

Fick ett rosa paket på posten.....

hello kitty pyamas
rosa läppglans
rosa strumpor



thankyou söstra mi =)


Take me to the other side...

Idag har jag varit hos otroliga kerstin! vatt ett tag sen en nu, lika underbart som vanligt att vara där.. hon är som den bästa "psykologen"och fick lite svar på min huvudbry och kommande framtid.............

Vet nu också vad min lille katt tycker o tänker :) sååå sött <3<3<3

En tripp till kungshult idag med bästaste elli var inte helt fel, nu ska jag dusha sen lägga mig!

Pusshej

....och mamma.. I will always love you / "Din lilla stumpa"


Gårdagens mys....

Framför tvn med American history X! skit bra film asså...

och en påse Estrella rings och bridge blandning,gott&blandat samt lite geisha kolor....

Underbar myskväll för mig själv!