Forda cruise!

Snart dags för att köra till den stora staden =) ska bli skoj..

ska cruisa satan och kanske börna ( försökt lära mig det, går väl sådär, det skriker i däcken duktigt ia.f :D alltid ngt! haha )

Ha en fin helg mina vänner!


Jobb,träning,flams,höst-sol!

Denna veckan har de varit jobb tis-ons ..ledig idag och jobba imorgon! sen är det ju Halmstad efter jobb imon :D:D träffa syrran!!! <3 & givetvis bananen (janne) och zorro kise!!!

- Vi ska ha kräftskiva :) och åka till ullared och brottas med galna kärringar! haha ha race med kundvagnarna haha! ska bli najs:)
och kanske ut i stan med o festa! ska bli skönt att komma bort lite...

Idag har jag varit ledig, sovit som en stock! skönt det du!" Och vid 14.00 tiden kom Elli körandes hit :) vi tog en fika på boijertz o snacka massa skit :) såå trevligt att träffa henne! gick en runda oxå till byn och tillbaka.. solen sken så fint!

..kom på att pengar e farligt, o vi e beroende :S får aldrig nog! och spara blir vi bara sämre och sämre på! och snart kommer vi sälja allt vi har för att få mer!! haha daddys motorcyckel och snart huset!! haha usch sånna framtids syner vi fick! att vi hamnar i programet : Lyxfällan :S
till sist kom vi på ett namn på oss! PENGAMISSBRUKARE!!! :S usch inte bra! men vi kunnde inte låta bli att skratta åt eländet!

... I måndags tränade jag och Carro Body pump! I Tisdags DansAerobic.. och idag Aerobic! Gud så flitiga :) blir förtjänta av lite onyttigheter i helgen då :)

puss till er **


Ingen vill veta var du köpt din tröja....

Det var en gammal låt det haha! på tal om tröja, så har jag fått en tröja på BJÖRKVIK idag..,en pikè tröja med loggen Björkviks vårdhem på.. den är svart och grön..tjusig faktiskt =) vill ha en sån snygg grå jacka med eller fleece jacka från björkvik, får se om jag kan få det kanske!

jobbat 3 dagar denna veckan.. i röd grupp mest... ska jobba i Gul på fredag... gått jätte bra att jobba.. trevliga kamrater där ( de flesta) .. mycker humor har det varit idag haha tur dom har det där!

har haft konferens idag och möte m.m.. massa har hänt idag..

en sak var rätt rolig, vår chef anders pratade om att vi ska ha en teater där , där alla måste medverka.. så sa han att han kunnde vara en yoga lärare i teatern.. sitta och ha yoga naken! och ja börja ju as garva..för han e en liten knubb :P så fråga han vad ja skratta åt lite skämtsamt jag bara " haha ush asså ja fick massa bilder i huvudet nu"  haha och alla garvade :P tur han har humor! sen sa han lite senare att mmm lina! då kommer inte du våga blunda i natt?! haha! nej herregud=P

efter jobbet idag slutade jag kl 16..stack ner o sola=)höll på att somna i solariet! är sååå trött!

((BTW blev över lycklig över lönen... 15 670:- hamnade den på denna månaden :D ))

Pussen*~¨





Lite gott & blandat denna måndags kväll!

..fått en hel del gammla bilder av carro ikväll.. en hel del från E.M.D jägers! och från lite fester i somras!

lägger upp dem här nedan!

E.M.D Jäggan!!


Någon Sommar-fest





Här är min o annikas älskade king! haha coole gubbe :P

Aloe-vera!

Har köpt Aloe-vera produkter av min massös! vatt hemma hos henne.. hon är så snäll=)  dom hade fått kattungar!! aaaaw så söta! skulle vilja ta hem allihopa, så länge sen nu man hade såna små liv ju :)

men ia.f blev köpt en Aloe vera juice! jätte bra för hela kroppen! massa vitaminer.. och har god effekt på magen och allt annat som ska vara i balans.. och man ska bli piggare och orka mer! ja aloe vera är ju bra till allt som sagt! sen köpte jag en aloe-propolis creme! skit bra mot torra fötter och händer! äntligen har jag ngt som hjälper! och sen köpte jag ett aloe-vera lippbalm! jätte bra det med, inget man blir beroende av och läpparna blir mjuka & lena!

Jag hade redan aloe-vera heatlotion hemma..mot spännda och trötta muskler.. och aloe-vera gelly(orginalet) som man kan ta på allt! sår som eksem som bett som klåda som torrhet ja allt!

prova Aloe-vera produkter ni med!  www.foreverliving.se

eller så kan ni få kontakta min massös, hon säjer massa sånt" och man kan ha egna home-partyn och hjälpa henne att sälja, så får man en produkt gratis!




...

haha så fula historier =P

 chekka!! ---->  http://www.youtube.com/watch?v=9X_4EOU5m0s

Wiiihoo Logen!

Fy fan det var ruskigt skoj igår! har alltid haft as bull där innan..men det berors antagligen på vem man åker dit med, och nu åkte jag lixom dit med de bästa =)

Carro kom hit till mig på dagen..vi lagade mat! mkt gott blev det =) drack varsin cider... sen gjorde vi oss iordning..tog en jävla tid haha! fick låna ett jätte fint linne/klänning av carro! vid 19.00 kom Rebecka! sen en stund där efter kom Johan och hämtade oss! vi skulle på För fest i billinge! satt först hemma hos en kille som hette jonny, de spelade wiii-spelet..vi börja dricka lite vin o så..
och han hade typ släkten där hemma..så massa små ungar höll på med oss hela tiden ville inte gå ut! rebecka blev kallad mormor, jag för mamma och carro för min dotter! och johan hade en mus i hela ansiktet! hahaha! fa va skratta åt det!
och Rebecka bara: your bloody cunt! haha lät lite fel o äckligt =P

Och alla vi tre tjejer hade stövlar, som vi tyckte liknar lite "hor stövlar" så vi var hor ligan CLR! haha! C=carro L = lina R =rebecka..ja det kanske ni listade ut =P

efter en timmes tid typ..åkte vi vidare till någon annan och festade där..rätt trevlig förfest! rätt mkt folk.. nya ansikten, Bra musik och så, fin lya :) efter några glas vin och lite groggar och cider så begav vi oss till Logen! jag,carro,rebecka,johan o johnny!

stannade till i Eslöv på ett gatukök, medans de andra åt där inne så stod jag o carro utanför o tramsade oss! haha gjorde bort oss in för gatuköks-chefen :P men han sa vi skulle komma och börja jobba hos han, intervju kl 11.00 på måndag! haha"

Han frågade Rebecka och dom om de skulle ha maten packat eller äta där? Rebecka svara då: "Ehh vi e rätt packade redan så vi äter här " ha ha gud va vi garva..

efter en liten bilfärd kom vi till BJÖRKA LOGE!
sjukt mkt folk! Joddla med siv skulle spela där, kan vara darför..

Vi började dansa och höll på hela kvällen :D mest inne på disco logen..hade skit roligt! lyssnade lite på joddla oxå.. och ett dansbands band ute i en mini-loge! han gubben som spela peka på mig hela tiden haha

Och vi fottade oss med främlingar med..sprang ch ställde oss bredvid olika typer o tog fotto! ha ha finns bild ..

träffade en del man kännde oxå.. zander,hansson,mackan,crille & c.o var oxå där!

massa foton blev tagna! lägger upp dem jag har så länge, ska få fler av carro sen..

Efter kvällens roligheter och as garv hela tiden..körde vi hem efter 02.00 någongång.. "efterfest" hos johnny! eller "decke-fest" ha ha alla la sig i en klump i sängen, helt färdiga! haha men det var mysigt :P

jag o carro lekte med barn leksakerna i rummet bredvid! haha hon red en häst och jag körde en mini bil! ha ha.. alltid något tramsigt ska vi hitta på..filmade det med! ha ha så jävla kul!

Kom hem till my bed vid 06.00 tiden sjuukt trött !

Jobbat idag 16-21, var inte männska! ha ha tror d syntes.. tur det var söndag..jobbade bara med patrik hela kvällen.. så lugnt , han brydde sig ju inte att ja var super bakis hehe.. vi beställde kebab pizza o käka.. det var ju gott & trevligt!

Nu är jag trött ska slänga mej i sängen! Imorgon e det en ny vecka igen!

// Laiiner






Kolla vart Lina fick sin stämpel!! haha dumma insläpnings-mann :P



åter igen helg!

och det uppskattar vi!!
I veckan har gjort lite allt möjligt.- tränat nästan varje dag.. solat, varit hos frissan och gått mycket skogs-promenader! tagit en fika med Rebecka.. varit en sväng om eslöv och givetvis umgåts med Carro!

och är mkt glad över att hon införskaffat sig en kort på In2Shape nu!! slipper träna själv, hoppas hon orkar träna nu ;)

igår var det Fredag då jobbade jag 13-21 gick finnemang...efter jobbet stack jag hem till Crille, killarna satt där hemma och hade taco kväll.. stannade där 2 timmar, lyssna på deras skit snack :P fan vilka samtals ämnen asså! ha ha! var trevligt att träffa dom!

Idag är det Lördag då ska vi till BJÖRKA LOGE!  inte vårat favvo ställe men men..alla tjatar på vi ska dit!! för typ ALLA ska dit.. och Joddla ska spela där =P så jag, Carro och Rebecka åker i en bil!

Carro kommer om en stund..ska göra oss i ordning tillsammans och laga middag : ) trevligt!

Ha de finnemang denna lördag!!

Jobb imorgon 16-21..

/Laiiner


Solen lös i mitt ansikte!

Fint väder har det varit innan idag... steg upp 08.30, käkade frukost sen tog jag tåget till Malmö..skulle vara hos Molly och fixa håret kl 11.00.. skulle sätta i mina extensions igen..

och blev inlagt lite guldiga slingor med, för annars var det för mörkt för mitt löshår! I och med att jag la i mörkare slingor för ett litet tag sen..

alltid så när ja e hos frissan blir det typ....-In går en, ut kommer en annan! ha ha

..Nu sitter jag här, här ätit en Grekisk sallad :) såå fruktansvärt gott! och sen åt jag e Daim-biskvi   till efterrätt!
ja du hörde rätt Emma! DAIM-BISKVI!!!  lät gott va ?! :)

Pusspuss




Min goda sallad!!            Min tjusiga kofta!

Skön vecka!

Denna veckan har varit lugnt efter bakis söndagen!!! då när ja mådde dåligt och jag & carro var ute o brännde däck i höör med forden ;) haha haha o smög på folk! sinnes skoj!

inget jobb mer än på fredag!

Måndags (igår) var jag ute och promenerade en lång runda :) sen tränade jag Body pump på kvällen! såån träningsvärk! men älskar att vara flitig..

Idag har jag gått upp rätt tidigt.. varit ute o fikat med Rebecka, sen gick vi en promenad uppe i jularp =) skönt! sen om 2timmar ska jag ner på DansAerobic! wiiie!

och imorgon blir det med motion , ska in till malmö... sen sola på kvällen har jag tänkt :)

Torsdag blir det ia.f Aerobic på kvällen :) på dagen får jag se vad jag hittar på...

Fredag blir det som sagt jobb 13-21

Lördag-ekebo?!? hoppas!!!

ja sen söndagen, blir väl som alla andra söndagar!

PEACE!





Björket!

..Igår var det partyparty igen! efter mkt klödd och många om & men! fick ja o carro komma ut o shaeka! ville så gärna till Ekebo, men det blev inte så... blev björket i hässleholm..det var ju kul, tills vi blev släpade där ifrån innan stängnings dags!

..vi satt först hemma hos carro på kvällen och käka lite mat, lyssna på musik och drack vin, cider, groggar.. livat bara vi två haha! aja :P

sen vid 23.00 kom Johan och 2 polare till han och hämtade oss.. och efter rätt mkt höga hastigheter kom vi fram helskinnade! *pust* kön var jääätte lång, var nog för att det kostade 10:- innan kl 00.00 och vi hann :D gött!

musiken var helt okej.. väl inne på dans golvet kännde ja mig inte bra i min klänning, så ja tvingade carro att byta kläder! haha så vi gick in på kompis-toan (en toalett med två små toaletter i samma rum) haha! och bytade allt! känndes bättre! tack carro!!! :)

och den låten : tell me were you get your body from.. vi bara: I got i t from my father! hahaah

..sen beställde vi varsin drink och så oxå.. träffade lite folk man kännde iaf..

vid 02.00 tiden åkte vi till hägglinge på någon efterfest, lite blandade åldrar verkade det som, vi var rätt sledna då, men hittade ett fotto som vi garva såå mkt åt, en min som vi brukar göra! haha det var ett litet barn bara :P inget speciellt egentligen haha!

där va inte så livat så vi körde efter en timme igen.. och på hemvägen då igen i rätt HÖGA hastigeheter. usch..en och annan kanin blev mosad :( stakars lilla djuret!

kom hem i sängen vid 04.30 var as trött, decka typ direkt! har några foton från igår oxå, tack carro! det var en trevlig kväll igår ändå! fats inget Ekebo, men nästa gång så ;)







Här är bilden carro! hahah


MAMMA MIA!

Igår var det Fredag, och då jobbade jag 7-16.. gick bra. Var trevligt..

Efter jobb var det bara hem o och duscha och byta om o så, för jag skulle in till Lund med Pernilla Och se Mamma Mia! den var bra! massa bra musik! ABBA`s musik är verkligen jätte bra! Och filmen utspelade sig i grekland! så fint där, hade lätt kunnat bo där! tänkte på när jag o syrran var där! kännde igen de blå,vita färgerna på husen :)

Inann bion gick vi till Kattesund ( en restaurang) där hennes mann jobbar.. jätte fint och mysigt där inne.. vi käkade:
Rosépepparstekt lax med citrusglacerad
fänkål & vitvinssås med laxrom
.. och ett glas vin till det :) sen blev det givetvis efterrätt:
Pecannöt brownie med vaniljglass
& varm hjortronsylt
mmm! satt där kanske 1,5 timme, snackade och hade det trevligt! Var längsen vi sågs! 20.30 började bion..

efter bion tog jag tåget hem, var jääätte trött! decka nästan direkt när jag la mig i sängen! Men tack för en trevlig Fredags kväll Pearl!

Idag ska äventyr ske! hoppas det blir riktigt kul!!!!! jag är taggad!!! :D


OnsdagsMys med Sandra!

Igår var det då onsdag! jag var ledig! Började dagen med att plocka och vika massa massa tvätt!! och städa här hemma..

sen framemot kvällen begav jag o Sandra oss till konsum för att inhandla lite maud! det blev Wok med quornfileè bitar! mmm!!

ställde oss i köket och började laga.. korkade upp en flaska vin med! slank ner några glas! haha! snackade om allt mellan himmel o jord! kan prata med henne om allt! EXAKT allt! har alltid kunnat! du vet verkligen allt, om allt hemskt & allt gott..du förstår så bra.. det e så super duper skönt att ha dig! du e så underbar!

kollade IDOL sen med! trevligt värre :) folk är lika tondöva och fula som vanligt! haha! och avnjöt några bitar mörkchoklad med ;)

lite senare kom Johan o besökte oss lite.. Och vi kollade på Sex and The city! mitt favorit programm!! kan nästan alla avsnitt utantill!

Tack för en mysig kväll igår Sandra! måste göras om snart! <3

Receptet på woken;
Ett paket wok-grönsaker
ett paket quornfileèr(bitar)
1 burk kokosmjölk
thai-curry krydda
Basmati Ris
lite salt och peppar..

( lägg wok-grönsakerna och quronfileèr-bitarna i ett stekjärn, efter ett tag häller man i kokosmjölken och thaikryddan.. och salta & peppra lite..sen kokar man riset till..och lägger vid sidan om!)

SMAKLIG SPIS!

=)






Gammla godingar!

visst är gammal musik alltid så bra? Mins när jag o min syster var små, vi mimade alltid till massa låtar =) klädde ut oss till dom så vi såg ut som dom hehe..skit kul..ska leta upp de bilderna sen =) och vissa låtar uppträdde vi tillsammans med våra barndoms kompisar.. ;) speciellt med therese & christian! haha stackars våra föräldrar, som alltid fick se våra shower :P

såå skoj!

här kommer några bra låtar!!


http://www.youtube.com/watch?v=zI-uopjzMFs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ho6zuGRH-fA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Umr0MdFSIO0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ddgyg_5FF_0



A new week-day!

ny vecka nya tag, så brukar man säga va ?

helgen gick fort, det var jägers,filmkväll och slappe och bakis dag!! haha...

Och igår var det måndag, då åkte jag till OSBY! och hälsade på micke o hans valp! fyyyy såå söt!! måste passa han snart!! riktigt gullig valp :D

.. vi satt hemma hos han och snacka lite.. sen åkte vi till en av hans kompisar, stack till IKEA och åt god mat där.. köttbullar och potatis o sås.. det va gott :  )

så jag var där några timmar..

Sen tåget jag skulle ta hem var en timme försenat!! knappt jobbigt!! =( .. men träffade trevliga typer på stationen, så hade någon att snacka med haha!..

Trevligt att se honom igen !

Jobbat kväll idag..


Ons-tors ledig!


GUNVALD VALPIS!!!


B A K I S

usch vad dåligt jag mår..men det kanske inte är så kostigt efter någon cider,1 flaska vin, en grogg, tre snapsar och två drinkar :S shiet :S

mår väl som jag förtjänar antar jag!

Igår var det raggar jägers, massa gammla gubbar överalt, med sina gammla bilar och husvagnar..fullproppat inne på jäggan.. mest äldre.. men ändå trevligt.. man är ju bonne så, sånt gillar vi ;P live band med dansbands musik..kanske inte riktgt min smak..

massa kära årterseenden igår med :D

kvällen började med att Rebecka plockade upp mig, sen körde vi till carro.. drack lite cider där och gjorde oss lite mer iordning.. sen begav vi oss till Crille! satt där ett par timmar.. snackade,sjöng,buggade ja som vanligt :) är det jag o carro som får vara djs så blir d braaaaa ;)

lägger upp liter bilder.. har bara några st..

SEEYO!


Jägers *~*

Long time ago!

JÄGGGAN i kväll !!

=D


haha usch!

På en bondgård:´

Dottern 5 år- mamma vad betyder ordet runka

Mamma- ja... det.. är något som killar gör, som när man mjölkar kor du vet!

Dottern-okej

"Dottern går ut till Pappa som är och mjölkar korna"

Dotter- pappa varför runkar du korna?

Pick me up!

Den låten med Emilia e sååå grym!!

Idag skulle jag eg. varit ledig, men jag och ett gäng andra timanställda fick passa hela Björkvik under P-mötet!!

fick sova ut idag ia.f ;0)

tiden går och nu är det redan september! helt sjukt.. vill SÅ gärna ha sommar & sol igen!!

Ikväll ska jag ner till Björkviks-hallen och simma o basta,. synd man inte e fast anställd för då skulle man fått vara där gratis jhu ;) I och med det är Björkvik som äger det!

nej, nu har jag annat för mig.. ska snart ner och möta Becca! =)

Puss på er!