Mys helg!!

Kan jag tala om att det har varit.... :) vädret har ju bara strååålat =) i fredes steg jag upp vid halv nio, syrran å mathilda var på skåne visit över helgen, och vi ville käka en frukost innan jag pös till värmland! så vi möttes på boijertz och åt frukost buffè! mkt mysigt! mina favorit tjejer här i livet ju!

fick en namnsdags present oxå :) en fin skål fylld med godis, lägger upp bild ;)

sen vid 11.30 tog jag tåget mot lund, där andree väntade med bilen, så vi kunde köra direkt! mysig bilfärd upp och stannade och åt lunch och glass på vägen.. blev ju några stopp =)

sen anlände vi på kvällen hemma hos en av hans gammla vänner och hans fru och barn, vi fick ett rum på ovanvåningen  och eget badrum och dusch, skönt det! sen åt vi bara varsin hamburgare och slappa sen var det ganska tidigt sänggång!

lördagen, fick vi framdukat fin frukost av frun (helene) jätte snäll!! sen promenerade vi in till stan, några kilometer, och kollade runt och jag fick ett sommrigt linne av andree inne på ESPRIT! =)

sen körde vi ut till skärgården och åt räkmacka och glass! så himmla fint altså!

på kvällen sen var det 30¨års fest hemma hos grannarna, bjöds på tacos och tårta!! alla folk var jätte trevliga! sen satte jag mig själv och kollade på eurvison medans alla andra fortsatte supa ;)

söndagen sen, var det en sväng in till stan igen och träffa ännu fler av andrees gammla vänner, och vi tog varsin milkshake på ett trevligt fik.

innan vi sedan lämnade kristinehamn mot höör igen, bjöds det på grillat hemma hos familjen vi bodde hos =) mkt gott!! och söta ungar och trevligt bemötande!


var trötta på vägen hem och det var mörkt... men stannade för en kaffelatte och en saftig brownie vid 23.00 :P

tog ca 6 h enkel resa... men gick hyffsat snabbt ändå! snacka om att katten var lycklig när vi kom hem, TINDRA!! <3<3<3

familjen hade dock två katter (tiger roch molly) som jag kunnat mysa med ;P




min present från sissy!------------>




fika!

Fika med carro på torggatan 9 för lite sen också, glömt lägga upp bild på min smarriga blåbärs cheescake och chai-latte!!


gott!

Min goda maträtt här omdagen! kyckling file i ugn, med hemmagjorda klyftpotatis, gräddsås och broccoli samt haricots verts med en klick svartvinbärsgele :)


Skriva av sig lite....

Nu var det två veckor sen nästan jag skrev!! bloggen hamnar avsides nu för tiden, har inte tid helt enkelt!!men ska försöka uppdatera de läsarna jag har kvar :P

Sen sist har det varit lite smått.... Har shoppat lite vår/sommar kläder på MQ :) har tränat med andree, har jobbat (som vanligt) haft grillkväll hos andrees föräldrar och varit på kalas hos hans farmor (förra helgen)

var med rebecka upp på hennes föräldra gård förra veckan också och kolla in deras nyöppnade lant butik, massa fina grejer!! å vädret har ju blivit strålande!!!

Igår efter jag haft natt på jobb, var det tvätt dax sen körde jag och carro till eslöv och köpte mjukglass på BOMS glass bar på torget! mkt najs ;) sen blev det vinkväll med carro o annika hemma hos annika och jocke <3

pratade av oss om allt möjligt!!!


idag sitter jag och myser på balkongen, ska gå ner i byn om en stund och hämta ut en hårinpackning jag beställt från Lyko.se !

sen blir det att vecko handla lite......

Till helgen åker jag med andree till värmland, en av hans kompisar där i från fyller 30, så han skulle ha kalas/fest... blir en roadtrip över hela helgen då :) hoppas på härligt väder!


För övrigt är det bra här hemma i lilla lyan, med mig å tindra :) och det går hur bra som helst med andrèe så det känns bra =0)



sen sist....

Har det inte hänt så mkt... har jobbat typ varje dag senaste veckan... denna perioden av schemat är det många dagar! men men... har även tränat efter jobb oxå...

igår innan jag gick på natt arbete, då vi börjar 15.30 de dagarna, var jag inom stan och köpte lite smått på lagerhouse =) lägger upp lite bilder! bl.a två ljusstakar, en huvudmassage grej, tvål,duschkräm och en rosa osthyvel =P

Sen idag efter jag kom hem från jobb, så var det frissan som gällde.... blonda slingor och klippning som vanligt =) tog 3 cm idag, behövdes, nu blev det frächare och tjockare! köpte med mig en vax som lägger ner hårstrån och gör det mjukare.. från maria nila, blev jätte bra när therese tog det i håret iaf =)

nu är jag ledig hela helgen, ska bli skönt... blir träning en dag iaf i hgb och sen blir det väl städ/ handling som vanligt, men något annat trevligt ska vi väl med kunna trycka in!!


trevlig kväll!



kalas!!

För ett- åringen mathilda i tisdags =)

bjöds på kakor,tårta m.m...... jag och andree hade köpt en fin rosa/vit cd till henne och ett stort kort!

varmt som attan den dagen som man svettades ibilen på väg upp!!!


ett trevligt kalas, men en trött donna som inte var så pigg =)