Midsommarmat

 
 
 
"midsommar" mat typ och ett glas rött i min ensamhet då karlen jobbar.......
 

bakat

leilas recept (såklart) älskar min recept bok av henne! det blev chokladrutor med cocos tosca! så gotttttt!!!!
 
 

sommar å sol

och semester på ingång! snart bara två veckor kvar =) då blir det islandshäst ridning med syrran, en weekend med andree i sthlm, och gyllene-tider konserten m.m. =)
3 veckor ska bli GÖTT!
Idag var jag på ansiktsbehandling igen hos elin! mkt trevligt, kanske blir några ggr  om året jag unnar mig det ;) blev färg av fransar och bryn igen också..
 
för nån vecka sen var det besök hos fam erving /jönsson i halmstad. hade presenter till mathilda hon inte fått, och vi köpte bil samma dag som vi brumma upp i... en vinröd volvo v50 -09 jäääätte fin!
 
och på måndag kommer dem till oss på besök :-) fick föresten namnsdag present av syrran med.. ett cheescake the och vitchoklad samt en hand lotion =) alltid trevligt med små presenter!
 
gekås och ullared gjorde vi förra helgen jag och andree! mkt skoj!! blev en del köks prylar, inredning, underkläder, tavlor,ramar, sänglakan och handdukar m.m. och lunch på deras nya restaurang såklart ;)
 
en jobbe natt kvar sen ledig två dagar och då blir det somsagt besök av syrran m familj och lite träning och så... sen är det midsommar och då kommer annika och jocke på lite midsommar mat då de nyss är hemkomna från grekland!!! =)
 
kram så länge.... lägger upp lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sommaråsol!