H som i HÖÖR!

Nu ikväll blir det färd mot höör.. jag och johan ska vara nere över helgen, hans farmor behöver hjälp med sin flytt. Så det är vad vi ska syssla med.. sen bjuder hans föräldrar på middag nu ikväll!


söndag ska vi troligtvis hämta kattungen :D:D Allt är klart och fixat till henne här hemma nu!


hej så länge! uppdatering kommer efter helgen...






<3

Igår när Johan kom hem från jobbet fick jag en jätte fin present av honom! Ett dyrt märkes halsband!!!!!
Jätte fint är det! Blev jätte glad . Presenter uppskattas alltid :)




rosa rosa...

Igår kväll blev det RUSTA.. som några av er redan vet så är vårt badrum rosa! rosa mattor, rosa motiv på draperiet, rosa värme ljus, rosa tandborste mugg och tvål pump och sen...lite mer rosa :P så jag köpte faktiskt en rosa kattlåda till min lille kise!!! passande ju! klädde bra där inne...

har förberett hennes "hörna" inne i köket, med matskålar och maten och leksakerna :)


... Igår kväll lagade jag god stekt lax med nypotatis och en sås med cremefraiche,majonäs ,rödlök och stenbits rom! mm så gott! sen på kvällen så gjorde jag varsin toast till oss med såsen som blev över från maten.. slänger upp bild ;)









Power walk!

Idag är jag ledig! varit ute på en power walk i det härliga vädret i 1 timme! hittade ett motions spår här på kornhill, ledde ganska långt bort man kom på en bro över motorvägen, men där var mkt skog hela tiden, så mysigt =) träffade på en hare och en ekorre bland annat :D!!


jätte skönt att komma ut, annars har jag bara tvättat lite idag... tränade på gymmet igår med sis, blev så trött så deckade på sängen tidigt!


Ikväll efter johan slutat jobbet ska vi ut till RUSTA för att se om jag hittar en liten kattlåda till min kise!!

min efterlängtade kattunge ska vi hämta till helgen!!! hon är kolsvart med blå ögon:) Tindra ska hon få heta!


BTW...Har syndat och betällt höst kläder + stövletter från HM! älskar höst kläderna o dess färger!!!! men har lagt paketet så det kommer i slutet av aug i stället. Då får jag ju både lite lön + mitt csn....


Nu  i sommar får man se vad man kan hitta på.. inte gjort så mkt än så länge, mest varit på stranden, festat på tylö och hälsat på i höör hos vänner och mormor& morfar...  har ju lite semester snart... då ska ia.f jag och johan över till köpenhamn, kolla affärer´och äta gott! vill gärna åka båt över...


och liseberg ska oxå inplaneras i år! och en tur ridning på islands hästar med sis!


Nu har jag denna veckan kvar +nästa sen är jag fri 3 veckor innan skoldags!


då ska jag njuta! och hoppas på mkt sol& bad!


hejdå för denna gången! =))





 





Mormor mys !

I onsdags och torsdags var jag ledig! så jag tog min packning och körde ner mot eslöv onsdag morgon vid 09.00 tiden! skulle först inom Molly och fixa nya slingor! blev bra :) skönt med lite uppfräschning!


sen körde jag hem till Mormor o Morfar till deras nya lägenhet! köpte med mig ett litet kort och choklad! man e så uppskattad när man kommer! bjöds på god mat, lax med romsås:) och kakor till fika! vi snackade och kollade på tv och hade det trevligt.. smög över till moster en sväng med, var längesedan!

sen på torsdagen var jag o mormor ute och promenerade lite , sen bjöds det på god biff med stekt potatis till middag och givetvis kakor och choklad till fika ;P gick upp ganska tidigt vid 9.30... ville prata med mormor så mkt som möjligt!


tog det lugnt dessa två dagarna, behövdes! så skönt att komma bort lite... Nu ska jag strax iväg till jobbet, jobbar till 21,15



see ya!






dagens mat *

Härom dagen lagade jag detta:

Torsk i ugn med grädde,cremefraiche,dill,salt o peppar! och ost och tomater över, sen in i ugnen! till hade jag potatis och grönsallad! såå gott! och sen en halv banan och en melon bit till eferrätt :) rätt bra o ha frukt till efterrätt tar bort söt suget lite!

CIAO!



Jobb och en aktiv helg!

snart löning btw!! åååh behövs verkligen!!!!

.. Jobbar o jobbar och har mej, det går fort.bra- sjuksköterskorna är så coola,man garvar ihjäl sig! haha skit fräcka e dem! :P lika skumma typer till både utseendet o beteendet men kul med sånna udda människor i tillvaron=)


annars har jag varit ledig i helgen...

I fredes drog jag till stranden efter jobbet slutade kl 13.00 stekte lite grann :)

sen lagade jag lite mat sen framemot kvällen så körde johan till höör, och jag tog mina skor och promenerade hem till emma! tog typ 30 min..- sov över där, snackade o hade det trevligt =) sov gott, sen åt vi en god frukost och begav oss till gymmet, gåendes med.. och det började spö regna :/ fy fan så blöta vi var när vi kom fram!! men men.. tränade vårt vanliga pass,sen gick vi hem igen, käkade soja burgare til lunch gott :) sen gick jag hemmåt till vallås igen, och inom ICA för att handla lite mat, usch vilka tunga kassar :( fick stanna emellean åt för såå tungt!!! och folk bara glodde, lixom ursäka?? hjälp till istället för å glo!
var svettig när jag väl var hemma, mkt motion under två dagar :)najs! idag har jag varit i stan och gjort ett ärende, sen tagit det lugnt o slappat.. ledig i morgon  med, då blir det träning med sis bl.a!

natti natti *


Kväll på Tylösand!

I torsdags var jag ledig.. var ledig torsd-fred... och på t orsdagar är det klubb fiesta hela sommaren ute på tylösand :)  det ligger precis intill per gessles hotell! och eftersom syrran och var lediga så bestämmde vi oss för att utforska det placet! och det var trevligt tyckte jag, sjukt mkt folk bara, och glas slängda lite överallt men det är ju så när alla turister kommer hit...


och peter siepen är dj där, fats vi såg aldrig honom :( där var en och annan kändis men ingen vi kännde till så där , det var mest janne, men han ligger ju någon generation före oss ;) hehe


vi började med korvgrillning hemma hos emma och janne, drog med mig johan... åt korv med bröd och drack vin och cider :)


sen åkte  vi ut där, johan lämnade oss sen körde han hem och sov, han skulle upp och jobba..det blåste en del för det ligger precis vid havet! men tog varsin drink där inne och dansa och hade det trevligt.. ute terassen var jätte fin, med bar och en stor scen,men det var för kallt för att vara ute :P tyckte vi ..


slänger upp lite pics!


ciao!



 roxettes glammiga plattor ;)


bra låt :)

Michael Jacksson in the jacksson 5!

ABC

http://www.youtube.com/watch?v=hzXjbieo4Nk

Recept på kladdkake muffins*

Härom dagen bakade jag super goda kladdkaks muffins! hittade recept ute hos kokerskan i köket på jobbet... fy helvete vad goda dom blev!!!!


lägger upp en bild och receptet för er som är sugna :)

16 muffins


2 ekologiska ägg

2 dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

50 g smör
1/2 dl matolja
1 dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
100 g mörk kvalitets choklad 70%
vispgrädde och färska bär till granering

sätt ugnen på 175 grader
¨
vispa ägg,socker och vaniljsocker vitt och riktigt poröst
smält smöret, häll i oljan och sirapen , blanda det med äggsmeten
blanda vetemjöl, kakao,bakpulver och salt och vänd försiktig ned det i smeten
hacka chokladen och smält det i ett vatten bad
placera ut pappersformar på en plåt (helst stora muffins formar) fyll 2/3
grädda dem i mitten av ugnen i 12 min . de ska sjunka ihop i mitten när de tas ut.

slutligen... toppa med en klick grädde och lite bär :)


smaklig fika!



Michael jackson!

såg på cermonin igår... fin var den, och sen såg jag på filmen om michael jacksons liv, skit bra var den!  från när han var liten till stor, när han och hans bröder först var ett band (jackson 5) och han var huvudpersonen en liten femåring! såå himmla fin röst! han upptäckes i skolan på ett uppträdande...fruktansvärt duktig o känd artist, synd han opererade sig bara! han verkade vara så himmla snäll och känslig och mjuk person! han var ju den snällaste i familjen... det var skoj att se hela hans uppväxt som en film, hela hans familj och hur alla var.. nu känns det som man känner honom och hans familj lite...


 tycker synd om the jacksons!*


R.I.P MJ!



det är såhär man får minnas honom

Höör för en kväll!

Igår åkte jag ju ner till Höör, efter jag bytat om och fixat lite hemma.. var så sjukt svettigt att köra bil :S men man ska inte klaga vädret ser ju tyvärr ut att bli sämre!!

När jag kom hem till pappa var johan redan där... vi satte oss ner och tog det lugnt i trädgården en stund, så lugnt och tyst och fridfullt, jämfört med här! men som huset ser ut och trädgården! hhahah! helt rutett utvändigt,vi skämta om det men det är ju inte kul egentligen, dem som ska fixa huset skiter ju i det..

Vi beställde varsin pizza, pappa betala :) johan och pappa drack lite öl och tog någon snaps, men jag hade ont i huvudet så höll mig till vatten. satt ute hela kvällen skönt! och pratade om allt möjligt, jag berä'ttade om mitt psyko jobb och ja vissa saker låter ju sjukt kul :P


fader berättade om sina fester på senaste, han hade haft fest hemma på midsommar och grillfest på jobbet förra veckan, ja han verkade ha kul ia.f..


sen berättade han om sin lumpen tid, han saknade det.. för vi såg han löjlige stig helmers film som handlar om ett gäng som gör lumpen, det var därför vi kom in på det..johan har inte tagit lumpen, men han ville egentligen!


*Träffade Lilla julia oxå såklart :) sov med henne sen på natten, så mysigt, hon låg i famn :D älskade lilla kise...


körde hem runt 11.00 idag , körde inom Boijertz och köpte jordgubbs wienebröd och varsin god baguette till fika :) vi tänkte våldgästa stranden sen, men det är molnigt nu :S får se om vi åker ut och lyssnar på lite band på after beachen lite senare...



jobb imorgon 08.15-16.45




En bild på vårt kära pågatåg i skåne ;)





jobbat!

Idag har jag jobbat... till kl 13... det passet är ganska tufft, där är och göra hela tiden på våning 1...
har städat överallt i huset idag... och fixat med middag och disk, delat mediciner, gett sprutor m.m. tiden har gått fort och nu e jag ju klar!

ska ner till Höör strax, lämna pappas bil..sen får vi se när vi åker hem igen..  Lilla Höör <3

I går på jobb var där en tjej som var totalt knäpp, hon fick för sig hon vägde 12,6 kilo! vågen visade fel för hon hade något under vågen.. och hon kanske väger 80 kg egentligen, så fick hon för sig hon skulle dö, så hon skulle till sjukhuset..hon skrek och gårma och tjatade, så sjukt otrevlig i munn alltid den tjejen, men men hon fick till sist ringa men vi lade oss inte i! bara skämdes över att hon ringde och sa att hon var 26 år och var 1,65 och vägde 12,6 kilo! hahah undra vad de tänkte som svara...  är hon riktigt riktig eller? svar: nej :P sem drog hon upp att hon blivit våldtagen och hade hjärnhinneinflammation m.m. haha ja shiet, och jag har skrattat hela dagen idag åt allt, fast vissa saker bara varit jobbiga, men är helt trött..på det stället finns många galningar, men så är det på de flesta psyk ställena.. är de inte galna och uppjagade så är det arga och ska slåss eller pratar med sina "osynliga vänner" schizofreni då...men jag trivs ganska bra med att jobba med det iaf =P



lägger upp bild på min outfit idag, de röda shortsen köpte jag på Gina i våras =)




Stan och östra!

Idag har jag varit ledig, rätt softa vecka detta...
Började dagen med att uträtta ett ärende stan... sen blev det stranden såklart :) 3:e ggn denna veckan! varmt och skönt, badade en del oxå, så svalkande o skönt =) vattnet har blivit bra uppvärmt nu!


Nu har jag lagat lite mat, har dock inte mkt hemma men fick trolla med det vi har!

Elin skickade bilder på deras kise ungar nu :) dom har blivit lite större :) såå fina!! ska bli skoj när en av dem kommer till oss <3



bye bye!




..dagen på stranden! ganska svettigt!!!!!!