ska man skratta eller gråta??



ja vem om inte ens egna katt har gjort detta !!! hon är galen, får spel här hemma och blir arg eller busig kan inte tolka vilket, när jag är borta mkt.... så då hugger hon mig i fötterna, och denna gången trodde jag att jag skulle vara snabb och rycka bort foten men då hinner hon sticka in klorna och jag hör hur det sprakar i hela skinnet!! trodde häl senan rök där!!! DUMMA TINDRA!

film mys...

med lite the och nybakad kaka med frukt =) en chokladkaka med mandel i faktiskt gott=)


härliga lediga helg!

Kunde man inte alltid varit ledig och fått massa pengar endå :P kunde man gjort massa skoj varje dag och rest m.m... men men vissa måste gå till jobbet =) men det tackar jag gudarna för att jag fick mitt jobb nu för att ha 0 kronor blir det bara att sitta hemma och deppa :( usch!!

tänkte berätta lite om vad som hänt denna helgen....


slutade kl 15 i fredes, körde hem åt lite lätt, duschade, plockade undan lite... sen gick jag bort till annika och joakim vid 17 och vi beställde pizza =) sen kollade vi på idol!!! ens favorit är ju inte med längre, men ändå skoj att se.. tror dock amanda fondell kommer vinna.. men vi får se... jag tycker nog molly och robin sjunger bäst!

sen i lördes, sov morgon till ca 11, låg och mös med tindra i sängen och kollade på lite morgon program ! sen var det dags att stor städa! u name it! damma,damsuga,diska,nya lakan, toaletten+vasken, byta haddukar , tvätta tindris kattlåda , vattna blommor o lite så =)

sen gick jag till konsum och handlade lite påfyllning till kylen! och frukt och så...

vid 17.30 mötte jag sedan upp herr och fru Tamas/hellqvist ännu idag =) vi körde in till eslöv och såg på bio!!! och käka på mcdonalds =) blev mcflurry till efterrätt, var länge sen!! med smarties!


sen åt vi popcorn till bion! var den nya twilight filmen-breaking dawn, jag har ju sett alla andra och väntade spänt på denna! jätte bra var den och del 2 kommer nästa år! buuu =( man måste se alla andra för att hänga med i denna så ni vet =)


Idag då blev det sovmorgon till 13 :S jobbigt å vakna så sent, men rår inte för att jag aldrig kan vakna! hahah
men såg ia,.f lite barnprogram vid 07 då jag sovit med tvn på! så mysiga program, synd dem är så tidigt jämt!
sen har jag svängt inom konsum återigen och varit ute på en löparrunda, skönt! sen lagade jag god tomatsoppa recept àla sis, från mitt recepthäffte jag fick en gång!

nu tänkte jag ta tag i disken, sen får det bli te och en nyladdad film! sen ska jag upp 05.30 imorgon :/


hejhej!




*


vad har hänt?

ja, vad har hänt egentligen, den senaste tiden, inte bloggat så mkt... vet nog inte riktigt vad jag ska blogga om... är mest jobb som gäller nu,., annars är det dem vanliga sysslorna här hemma, och det är väl inte så kul att skriva om =)

idag var första riktiga dagen på schemat, så nu jobbar vi 2-3 åt gången, hela förra veckan var vi ju alla 10 med tanke på alla inköp och inredning vi skulle göra!!! hade lite after work faktiskt i fredes kväll det var skoj =) drack lite på harrys pub i lund allihop!

idag var det massa städ, var skitigt efter allt som asats in i möbel väg m.m.. så vi städade fint jag å carina som jobbade idag! 1 boende som bor där bara nu, och hon är så redig och självständig så blev mest man satt och höll henne sällskap när hon käka och snacka lite....

jobbar ons-fre denna veckan till kl 13 bara, gött med sånna veckor =) sen ledig helg igen!

i em har jag varit på barnmorskemottagningen och tagit cellprov för er som är intresserade!! haha, alla säger att det gör inte ont! men jo! jag tyckte det :S usch vad äckligt det var!!!
men nu är det ia.f gjort!

nu ska jag laga lite lax sen blir det bonde säker fru ikväll :) känner mig trött, hoppas på tidig sömn!



mitt anställningsavtal ;)--------------->



helgen

då har denna helgen också gått! tiden går så fort så man hinner inte med :S galet......

har iaf hämtat lite krafter inför imorgon då jobbet tar fart....

i fredags var det IDOL hemma i carros nya lya med annika+jocke och therese! vi käka fläskfile pommes och bearnaise som vi beställde hem från elan :)


på lördagen sen var det städ här hemma och handla mat på kosnum....sen upp till carro som nu flyttat en våning ovanför mig =P och dricka vin och lyssna på musik.... trevligt, blev lite lulliga haha!


idag då sov länge ;) lång promenad med carro och abbisen =) sen hem till rebeckis och ge henne en liten present då hon fyllt år :) en fin te kopp samt ett chai-the =) hon bjöd på te och goda bakade kakor och grönsaker med dipp och vi såg på en film... sen traska jag hemåt vid 22....


och nu sitter jag här och har duchat ,packat min ryggsäck inför i morgon, med diverse grejer ...lite frukt, en vatten flaska, alla nycklar, ipren och magkatarrs mediciner, handsprit, lypsyl,tuggumi,plånboken, näsdukar (ifall där inte finns toapapper på boendet när man kommer dit och vi måste köpa det imorn, för ja måste nog kissa direkt med tanke på min lilla blåsa!)

ja nu fick ni veta vad som fanns i min bag!


nu sängen, hörs kanske imorgon


2dagars introduktion i Lund!

Nu har jag ju tagit det första steget mot mitt nya jobb! introduktions utbildning 2 dagar på scandic hotell i lund, där vi skulle träffa chefen, sjuksköterskan, olika pedagoger.... och givetvis varandra, ingen kände varanndra sedan tidigare.... vi är en arbets grupp på tio pers, vi är tre st i min ålder, resterande är mellan 30-45 år gammla.. helt okej...

vi hade läkemedelshantering, fick delegering, pratade om etik&moral, olika värderings övningar, skrev på massa papper om sekretess, it-dator policy, gick igenom hur vi ska dokumentera , samt hur en genomförande plan ser ut..och fick våra scheman och gick igenom det, samt planerade hur hur nästa vecka ska se ut.

vi fick hotellfrukost buffè båda dagarna, massa kakor, tårtbitar,kaffe/the/isvatten fanns där tillgång till hela tiden och givetvis lunch buffè... det var uppskattat!

Nästa vecka ska vi mötas på boendet som är precis klar byggt! så där är helt tomt! så vi ska börja med att dela in oss i grupper och åka runt och fixa inredning, möbler, kontors material, bas mat varor. Ja allt du kan tänka dig i ett hem ungefär!!! ganska mycket, så det lär ta minst nästa hela vecka.

sen ska vi ha öppet hus och bjuda på fika en av dagarna... och träffa brukarnas förälädrar, vilket jag kommer vara fruktansvärt nervös inför.

sen kommer brukarna flytta in efter hand, en i taget under mitten och slutet av november... känns ganska lugnt...

en del av dem kommer direkt hemifrån, så dem är väldigt unga..den yngsta är 16år tror jag och går på gymnasiet...

På måndag kl 8 börjas det, hoppas man är pigg&glad, vilket jag antaligen inte är haha!


----> här är jag finally med på ett schema, yippi! haha



Inför vintern..

Tänkte köpa vinterkängor från ECCO i vinter, dock dyra men lär hålla nåra år, och det är jätte viktigt hur bra stöd man har på fötterna så mycket man går! jag går ju inåt med mina fötter och har ofta problem med rygg, nacke,axlar, så tror rätt och bra skor kan göra mycket!


lite bilder på vinterkängor jag spanat in:



även ett par vanliga promenad shoes till våren kanske?!?


Hurra!

För vilda mathilda som blir 6mån idag, lilla knytet!


stora kramar från din moster och lilla "kusin" Tindra från Höör =)



lite gammla bilder....

här kommer lite bilder jag glömt lägga upp på senaste!
bl.a på min tigerkaka jag bakade typ förra veckan, den blev fin å god faktiskt =))

även på en söt mise som mornar sig i sängen!

och en bild från jäääägers kvällen!