buu!




Tindras favorit leksak!



Älskar min baby-katt!!! men synd hon växer!! vill att hon ska vara en miniatyr igen :)



Hänt i veckan...

har knappt tid att blogga nu för tiden känns det som..sitter bara och pluggar o pluggar... i dessa kurserna just nu är det jätte mycke.. men praktik nästa vecka! ska vara ute i tre veckor, då blir det lugnt med pluggandet!skönt..
Jag ska vara på Frennarps äldreboende.. ligger rätt nära här, syrrans kille jobbar där, så kommer träffa han ;P

Annars har det inte hänt så mkt mer än skola.. och sen att jag varit sjuk i mer än en vecka.. låg o var yr,febrig,massa hosta och förkyld... vet ente om det var bacon febern eller bara förkyldning??! det kan ingen veta, enligt våra lärare så ska man anse att alla förkyldningar o så är svininfluensan... för att den kan bete sig olika på olika personer... säger bara stackars dem som hostar blod och får ligga på sjukhuset lide länge med konstgjord lunga, att inte kunna andas! det e hemskt!!!! och hosta! tala inte om det bara...
men sprutan verkar otäck och obeprövad så vågar inte ta den tror ja.....'

Men men I skolan nu så har vi haft föreläsning om omläggning av sår, obehagliga bilder, men nu vet man lite... sen har vi varit på krematoriet på kapellet idag , otäckt!! pratade om begravningar, för just nu i skolan pratar vi om livets slut, hur man tar hand om sjuka människor som ligger inför döden... 
Vi fick se kistor med döda i :S och se hur det gick till att kremera, vi såg när kistan brann!! hemskt..och sen blev där ben över för benen i kroppen bränns inte ned, så dem fick vi se, och om någon haft några skruvar inopererade så kom dom oxå ut hela.. så man kan fråga sig vill man bli nermald så här? eller vill man bli begravd och kvävd med jord? hmm vet ente...

haha och jag o fatmire hade svårt att hitta dit, vi yra runt på den stora kyrkogården, där fanns två kapell.. st. anna och st. katarina.. vi såg inga! haha så vi frågade en kyrkogård arbetare om hjälp, han bara hoppa in så kör jag er! haha i hans trädgårds bil! haha fick knappt plats, men kul var det o gud vad vi garva! men så snäll han var, riktig mjukis kille, vem ställer upp och tar sin jobb tid till att köra bort två främmande tjejer till ett kapell? inte många men han gjorde:) skumpandes med kratta o hinkar där bak haha sån mini bil!

Igår så höll vi på med praktiska övningar vilket jag gillar!
Vi tog blodtryck på varanndra och tränade att sticka sprutor i låtsas armar, ge insulin och testa syrgas masker... och sen skulle vi skriva lite om det och plugga in... men de var skoj :)

lägger upp en bild från när vi höll på me sputorna :P en bild som kassie tog!




proffsiga sköterskor va ? ;) hahahaa....

Kvällens mat!

Idag åt jag: Grönsaks biffar med cous cous med vitlök i.. stekt paprika,äpple och lök till med salt&peppar..

och feta ost ;) mkt gott blev det!




Blir så ledsen...

Som ni alla vet är jag e riktig djurvän och sjukt mkt emot djurförsök och plågeri, ( trots ja äter kött, är sjukt mkt emot hemska slaktningar ) detta är det enda som får mig att gråta ut direkt!

Såg på nyheterna precis en film på hur folk i thailand slog i hjäl delfiner på en skumm strand, delfiner som inte blev sålda till delifinarium.. såg så hemsk ut o dem var så rädda och de skrek.. tårarna bara forsade direkt.. den bilden kommer inte försvinna ur mitt huvud på flera veckor!!!

fan va ja hatar männsikor.. varför kan man inte vara snäll mot de små djuren? dom är så mkt bättre o snällare än oss, utan djuren hade inte världen varit så bra.. dom är så i underläge, vi har kontrollen. dem kan inte säga nåt, tycker det ska vara tvärtom om världen ändras!!!

finns så mkt hemska djurförsök och bönder som misshandlar o vansköter sina små grisar,kor,kycklingar m.m. klubbsälning i norge, flår små gnagar djur , drar av dem deras päls när dem lever! ja fy fan finns så mkt hemskt.. denna kvällen kommer inte bli rolig kan ja säga.. nu mår jag skit dåligt! ska gå direkt till min älskade chinchilla o kattunge o krama dem!!


TA HAND OM VÅRA ÄLSKADE DJUR, SNÄLLA! <3




en hemsk sida där de flår och drar av pälsen på små uttrar!! http://images.google.se/imgres?imgurl=http://grymtroligperson.blogg.se/images/2007/fur_1192371848_53591.jpg&imgrefurl=http://tyras.se/jag-spyr-och-acklas/&usg=__9RcuTCaAE94u27Yoocmr-Kz8N50=&h=277&w=258&sz=13&hl=sv&start=16&um=1&tbnid=7e09hV3SDnCCyM:&tbnh=114&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Ddrar%2Bav%2Bp%25C3%25A4lsen%2Bp%25C3%25A5%2Bdjur%26hl%3Dsv%26rlz%3D1R2GGLL_sv%26um%3D1


Bra låt ! :)

Gagas nyaste!


http://www.youtube.com/watch?v=ACm9yECwSso




present!

* Nu tänkte jag lägga upp en bild på presenterna jag gav till johan, nu när han fått dem ! jag köpte tre pack svarta boxer inne på HM och sen ett "kärleksset" inne på lagerhouse, lagt i teflon plast med rosett om =) en flaska saft (sk kärleksdryck), tuggummi,choklad,halstabletter m.m. lite sånt smått o gott, o allt hette något med kärlek o kyssar o så, kul grej tyckte jag, o johan gillade det :D


Helg i skåne!

Goddagens!!
 Ny skol vecka igen..tråkigt faktiskt.. ämnena som vi läser nu är bara så tråkiga!! men man får försöka ta sig igenom det...

 helgen var vi nere i skåne! Johan skulle ha släkt kalas på söndagen, körde ner på Lördag dag... jag stack hem till hansson och blev bjuden på mat! hade massor att snacka om, han har flyttat hemmifrån så var spännande att se var han bodde, när jag väl kom dit såg jag att där hade jag redan varit! så ja behövde ju inte komma dit egetligen! hahaha så fult :P vi skratta så när jag sa det...kände en som bodde där innan i den stugan...

på kvällen sen hade hansson förfest, carro kom o hämtade mig så jag fick låna kläder o smink av henne, för hon skulle bjuda mig på jägers :D så snällt, för hade inte råd själv, blev bjuden på choklad pudding hemma hos carro, de hade lite familje middag .

sen stack vi till hansson, och alla folken trillade in efter ett tag.. blev en flaska vin.. och två flaskor vin... lite mycket kanske.. men det var en super skoj kväll!

På söndagen sen mådde ja inte så bra, men det var bara upp o göra sig i ordning, vi skulle hem till johan o baka o göra maten! blev kladd kakor och sen gjorde vi tacos! blev jätte gott...

sen pös vi hemmåt till halmstad efter ja hämtat kläder hos carro o sagt hejdå till fader!

Trötta när vi kom hem, men mysigt att träffa djuren igen! :D:D saknat dem så <3

 nu ska jag plugga plugga!! sen step-up ikväll!


hej hej

Veckan som gått!

Har sprungit iväg,,. för utom mina otäcka drömmar så har en del annat hänt...

Johan har fått nytt jobb.. jobbar jätte mycket, kommer inte hem förens 23.00 på kvällen och stiger upp 06.00 på morgonen.. ses knappt,men kanske värt det... skönt att han får lön igen i slutet av månaden ia.f!


har gått i skolan..börjat med 2 nya kurser.. OMVÅRDNAD och ETIK/MORAL.. inga favvo ämnen någon av dem.. gillar inte lärarna, och är för tunga uppgifter och mkt o göra.. de vill inte kompromissa eller lyssna på oss i klassen vad vi tycker, som de andra lärarna har gjort! hoppas jag klarar att bli godkänd ia.f!!!!!

har varit aktiv på gymmet! tränade styrka och kondition i måndags, step up i tisdags och spinning i går =) svettigt men härligt!

se om man blir av med sina tjocka lår och sina love handles någon gång :O

sen har jag sprungit på stan och handlat lite.. en present till rebecka och till johan! kan inte säga vad ja köpt än, men säger sen när de fått dem :) Rebecka fyllde år den 3e och johan fyller år på söndag....den 8e

Nu är det fredag! höör som gäller i helgen, släkt kalas för johan.. och ska även hinna träffa some friends!

kommer sakna max o tindra hemskt mkt, men de får baby sittning :-)


Trevlig fredag!



 ..den gammla tidens vård!


otäcka drömmar!

har ni någon gång drömt så mkt konstigt, otäckt,illamående saker så att ni inte kan vakna? drömmen bara fortsätter att mala och mala...?
 idag vakande jag halv ett och hade fort.f inget svar på drömmarna :/ såå otäckt.. sägs ju att ens kropp inte mår bra eller e i balans när man drömmer sånt konsigt och jobbigt... och även att det man drömmer stämmer in på hur man har det på riktigt, tills viss del.

men jag e ju stressad, har ont om pengar, många jobbiga tankar snurrar... usch ja kanske inte så konstigt man drömmer sjuka saker...

drömmde b.la att jag var hatad av så många männsikor, blev helt ledsen stod i en hörna ensam o grät.
drömmde oxå att min katt födde ungar, STORA ungar, och min katt krympte och dog, för de tog all näring av henne :( då kom någon o spraya en spray på kattungarna så dem frätes till döds, så otäckt!!! då grät jag även där!

och var jag än gick bråkade folk med mig o sa taskiga saker o ja blev ledsen, och kunde inte få dem här stackars kattungarna ur huvudet, och att min lille tindra dog!!!!

grät som sjutton när jag vakna till med... sen fortsatte ja drömma vidare...

sen hade johan lämnat mig, och hans familj var efter mig, så jag fick gömma mig på olika badhus för att komma i från dem, för de skulle mörda mig genom att skära av mig halsen, så jag var sjukt rädd..

och gammla ex förföljde mig :(

försökte ringa min syster o pappa, men ingen brydde sig, dem sa de hade fullt upp med sitt...

sen brann lägenheten ned, hade ingenstans att bo, hade ingen liten katt kvar.. stod där helt ensam i världen.



vill inte sova igen om det ska vara på detta viset!


Lite mer än ett år...

har jag och johan varit tillsammans nu..inte så länge ändå,. men ändå :P

..kommer sitta här mkt själv nu, när han fått nytt jobb.. han är mkt ute på vägarna och jobbar över lääänge.. igår kom han hem vid 23.00 och körde kl 06.00 på morgonen.. men men...

bra att han hittat detta, visst slitigt.. men det ger pengar...

en liten gullig bild... <3

Dagens mat!

Köttbullar med gräddig brunsås ;)

Kokta potatisar,morötter och broccoli! sjuuuukt gott!