Spring

Snart är det väl spring eller?

Har iallafall lite vårigt inne nu, titta denna fina buketten som är på bordet :) med våriga färger! snart skall det in mer rosa blommor o.sv ;) tur man har stammis kort på blomsterverksta`n.. älskar ju deras fina blommor,krukor och ljuslyktor,dekorationer m.m.

Ikväll ska jag å tindra ha en liten myskväll... blir så när andra planer sprack! men vi ska ia.f se 3 filmer som vi hyrt!

Karate kid, valentines day och paranormal activity! ngt att se tror ni?



<3<3<3

Snacka om att vara söt när man sover :)



trevlig/festlig lördag .

Igår sov jag väldigt länge, hade jobbat natten! men efter jag vaknat till liv bestämmde jag å elli vi skulle ses :) hon tog tåget hit från malmö (där hon numera bor)

hon kom hit vid 18.00 tiden, vi stack direkt å handlade mat! det blev en god stor sallad som innehöll: avocado,vindruvor,blandspenat,mini-majs,tomat/gurka.. sen hade vi keso med lök till och några skivor melon =) sen grillade vi halloumi ost till det! gud så gott!

vi kollade film och pratade och hade det trevlgit som vanligt <3

sen åkte hon hem vid 21.00 tiden å då gjorde jag mig i ordning för att sedan ta min vin flaska bort till carro för att sedan gå och dansa lite på luckys lada! var skönt att komma ut lite igen...var sjukt längesen sist!! var bara jobbigt att gå hem sen på natten, såå ont i fötterna :S

träffa massa kompisar där nere o även lite nytt folk..en rolig ute kväll, blev bara en drink på stället. Kunde räcka för mådde ändå inte så bra när jag vaknade ;)

och snacka om att tindra blev glad i går när jag äntligen kom hem! men sur när jag ville sova länge :) välte ner allt och sprang här och var helt tokig, så hon fick bli inlåst på toaletten....


nu ska jag se en film!


lite bilder....

(min nya skugga från MAKEUPSTORE)

tänkte dela med mig...

utav mitt goda köttbulls reecept med gräddsås :D

köttbullarna:


500g blandfärs
1 gullök
vatten
1/2 dl ströbröd
1 ägg
vitpeppar,salt


Gräddsåsen:

50 g smör
grädde, mjölk
2 nypor svart peppar(eller vad man vill)
2 nypor salt(eller vad man vill)
1 buljontärning kalvbuljong ( eller 1,5 msk flytande)
maizena redning
några droppar soja


börja med att lägga 1/2 dl ströbröd i lite vatten. låt stå 10 min... mjukfräs löken du finhakat, rör sedan ner färsen i ströbrödsblandingen+ ett ägg och den mjuka löken! salta sedan och peppra! blanda allting...
blöt sedan händerna och blöt en skärbräda ( blir extra saftigt då), rulla färsen till små bollar och lägg på skärbrädan.. smöra sedan ett stekjärna och stek köttbullarna på medel värme tills du anser dem är klara :-)

sedan smälter du typ 50 g smör i en kastrull,. häller på grädde och mjölk... låt det koka upp...smält ner en buljontärning och salta o peppra! ta sedan i några droppar soja! red tillsist såsen med maizena redning för lite fylligare resultat!


sedan kan man ha kokt potatis och kokta morötter till ;-)




20/1-11

dagen idag har bestått utav tvätt i mängder! tvättat hela dan! sen har jag varit nere o handlat en hel del... städat lite och sist men inte minst avnjutit en god middag och ett glas vin =)

blev stekt lax med hollandaise sås, potatis och en stor sallad till =) mmm...(dock palla jag inte hela salladen haha)






& efterrätt...

Julpyntet väck..in med lite vår och pynta om! =)


FRASIGA VÅFFLOR!

mmm...blev lite goda våfflor igår kväll... älskar våfflor =) Tur man har ett nytt fint våffeljärn från OBH Nordica då :D




super rolig helg!

när man känner sig så där lite vissen och nere så behöver man folk omkring sig o ha det lite kul!
å det e precis vad jag haft denna helgen. jag jobbade till 13.00 i fredes,  sen döck "bror" micke upp! vi stack o hyrde filmer och beställde mat, sen hade vi ett filmmaraton hela kvällen, och carro kom också över! vi tramsa o flamsa och hitta på massa skit haha! han han hade en sån söt katt på telefonen som härmar allt man säger lät så sjuukt kul ! det e dem här iphone (sen), dem har allt =P

vi såg bl.a salt med angelina jolie, the wrong turn 3,. och några action och komedi filmer mins inte vad alla hette. och hemmabion fungerar som det ska ;)

the wrong turn är så äcklig haha men ändå komisk sånna äckliga inavels människor som hoppar i träden och skriker o skrattar och köttar människor, de ser inte kloka ut, en hade sånt blont/grått fnasigt hår som flög, fick höra att den var lik mig hahahhahahah

åt pizzor, kebab, chips godis m.m. haha inte konstigt man nästan var spyfärdig tillslut!

jobbade igår kväll så micke fick vara här hemma sjläv, men han diskade o städade undan lite o tog hand om min katt.. och han lämnade mig och hämtade mig på jobbet... service!

idag har jag varit ledig- vi sov länge! gött!

vi hängde upp oss på den där comhem reklamen där de säger "royal ve cheese" så det gick i repeat här i olika röster haha...


nu har man en 7 dagars arbetsvecka framför sig... så ska bara slappa ikväll.. jag o carro var ute innan och gick men det var så glas halt så man var ju skit rädd :(

hoppas ni haft en bra helg ni med....


Kram*


trettondagsafton!

å jag har beställt mig en fin brun väska + en plånbok från Friis & company ;)



Blommor...

Vad vore livet utan alla dessa fina blommor och blomdekorationer o krukor :D som ni vet älskar jag att smälla pengar på blommor från blomsterhandeln... det är ju bara så fint!

Idag blev det en orkidè i en fin kruka med hjärta och en ny hyacint till min lilla kruka på soffbordet... och sen köpte jag två rosor till prydnad i keramik :D





Burlöv center med carro!

Idag har jag å carro varit på burlöv center, det är fort.f REA så lite fick man faktiskt på REA =) brukar annars inte lyckas hitta ngt på just rean.

Carro bokade sin resa till thailand med inne på ticknet affären , i mars åker hon i väg på sin bartender kurs !

vi käka på mc donalds med och gick och strosade.... då slog man ihjäl denna dagen med.. imorn blir det massa tvättning + städ!

Lägger upp lite bilder på vad jag handlade idag: Bl.a lite smink från Make up Store och kicks ( hade ju presentkort på kicks sen jul) , fick en gåva från make up store när jag handlade, det var ett gult nagellack och en grön ögonskugga och en läpp penna =)

sen handlade jag ett par stövlar, en kofta och en ny almanacka och ett note-block samt lite fina pennor =)