strawberies!!!

har äntligen kommit! dyra men ack så goooda ;-)



a day off

idag är jag också ledig! gött! är 27 grader ute, galet!! så linnet å kjolen har åkt på idag... dock ingen beach för ingen av oss palla steka sig idag haha...

så idag har jag gjort lite ärenden... hämtat ett H&M paket och köpt grejer på TEBA till misen;-) ett diet foder och en skylt, en tråd med en mus och en boll med pingla :)

och carro ska köpa valp så hon behövde inhandla lite til honom tills i morgon ! :)

resten av dagen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera.... ut och preomenera kanske? passa på när det är så mkt sol och man är ledig.....


funderar på att beställa hem en bok, vilken berättar jag sen ! =)


festligheter i helgen....

som vanligt när man e ledig =)

blev fest hos carro, sen vidare... lyssna på massa bra musik, hade aerobics, dansade m.m. =) haha.. drack gott vin och krängde chips,dipp och gottis !! :D vädret var najs å hade mina töser vid min sida <3


dagen efter sen blev det frukost på boijertz med annchikobella ;) gott!! sen vila sig lite... och sen käka kebab hos annika =P goood bakismat!!



stadig frukost!

Idag blev det en stadig frukost.. måste ju äta ordentligt om man ska klara av massa vin ikv ;) ska hem till carro och dricka.. se vart vi hamnar!

blev manna gryns gröt med sylt, två tunnbröds rullar med ost och gurka, ett ägg och ett glas med färskpressad apelsinjuice!! gott!


Middag på balkongen !=)

Igår var det soligt väder och jag var ledig hela dagen!! dagen bestod utav tvätt i flera timmar, städ, handling samt sola solarie....tänke sola 1-2 ggr i veckan nu så man grundar en färg + att jag äter vitalas solbrun som ska hjälpa och bli mer sund brun och inte bränna sig..
Sen på kvällen kom rebecka hit! vi skulle laga lite mat! det blev: kycklinfilè  och klyftpotatis med guaccemole sås och en god frisk sommar sallad =) drack lite mousserande vin till det med =) satt på balkongen och njöt av den goda maten och lyssnade på musik!

det var en jätte trevlig kväll som givetvis avslutades med en kopp the!


lediga regniga måndag!!

idag är jag ledig... har hunnit med att handla lite mat, lagat middag och myst med katten samt varit hos frisören... skulle tvättat men fanns ingen tid, får ta de nästa gång jag e ledig! tråkigt!!

blev fin i håret igen, blonda slingor och mörkt underhår, samt klippning av toppar och lugg! köpte även nytt schampoo+balsam och en inpackning! köpte 1500ml balsam pump flaska, ska räcka länge =)=)

nu ikväll lagade jag gottig mat! blev hemmagjorda köttbullar, potatis,gräddsås och en ljuvlig sallad bestående av: ruccola,gurka,tomat,rödlök,avocado och en dressing över som inehöll olja,vitlök,peppar,citron och en klick dijon senap..mmm!

nu ska jag smita iväg och sola solarium!


cheers




=)

fick en fin fin namnsdags present av syrran nu när vi var där å besökte mathilda bebis =) en handlotion och ett fint armband och ett katt kort =)


lite sommar-fint

igår var min lediga dag denna veckan...då åkte jag å carro till city gross =) skulle handla mat å lite blommor och dynor m.m. till balkongen.... å det blev gjort.. rosa sittdynor offcourse :-D planterade massa här hemma sen, köpte jord med.. planterade även nya blommor att ha här inne....

sen solade jag solarium och städade och donade här hemma.... är bara tvätten som skulle behöva tvättas =)


sen på kvällen umgicks jag med calle å annika, vi spådde i mina tarot kort ;)


lägger upp bilder på min balkong =) vill ha blommor hängades i taket också i fina krukor och någon fin keramik grej, typ ett litet djur.... får se vad det blir...




vad tycks om min smarriga sommar måltid? rostbiff,potatissallad med mini majs å avocado =)




lite shopping...

wiiii...älskar att shoppa.. å nu behövde jag verkligen fylla på vår/sommar garderoben kände jag! och jag är inte klar! haha måste ha nya jeans och fler klänningar och nya pumps o så  =))

jag å carro var på nova i fredes ia.f, vi möttes där för jag var redan i lund och jobbade..slutade vid 12.... så det blev mc donalds med och en good smoothie från juice baren! gottsligt!

lite bilder på det som handlades:



västen & hooden från bikbok var det rea på,fick det för 198:-!!! västen kostade egentligen 499:- vilket fynd va !?!



esprit

hämtade ut en fin tröja från esprit som jag beställt från ellos =)


stolt moster till en liten tös