Jobbat &Jobbat..

Ja då var 1 vecka avklarad på mitt sommar schema.. har jobbat nästan varje dag.. men var rätt slappt igår , satt o spela spel med ett gäng ungdomar i några timmar =P ja e så usel på spel hahah, dom bara skratta åt mig o verkligen körde över mig =P

Är ledig idag faktiskt..men sen jobbar ja enda tills fredag, men sen ledig helgen :)

Igår slutade ja kl 17! mördar tid det dära! :S sen körde ja hem & duschade, käka lite sen körde ja till hässleholm, och hem till mickis =) var där vid 20.00 tiden typ..

Johan kom oxå sen.. vi statt o tramsade(hon,jag) framför datorn, och kollade på pippi parodin, o var allmänt flamsiga..tror vi skrattade åt allt igår faktiskt..stackars johan=P

sen kom anders oxå förbi.. vi lyssnade på musik o gosade med hennss hund & ja bara skrattade.. det var en trevlig kväll igår, som blev väldigt sen! och ja var sååå trött eftersom ja hade jobbat morgon.. men killarna stack väl vid 04.00 o då kunnde vi äntligen få somna! sov nog till 13 idag..

Har nästan precis kommit hem.. ska snart käka sen blir det bodypump ikväll :) wiiihoooo!

Jobb imorgon 12.45-20...

Elins 20års fest!

Då var denna helgen oxå snabbt över..
i fredes jobbade jag kväll, så då blev det bara att slappa när ja kom hen..slog på tvn och kollade på smekmånaden o la mig tidigt!
Igår (lördag) hade ja bytat med en annan så ja blev ledig, o kunnde gå på Elins fest.. men skulle dock upp 07.00 i morse, så fick ändå ta det lugnt!

hansson körde mig dit, så ja var där 19.00.. hade köpt en stor te-kopp och ett doft ljus som luktar choklad till henne, hoppas hon blev glad =0)

...till middag fick vi grillspett, det var jätte gott.. och sen till efterrätt, choklad med riven vitchoklad över..
festen blev i full gång sen (verkligen lite för mkt för vissa haha)

ja drack nog bara tre glas vin, satt o snackade med alla o gosade med katterna =) ( är alltid så poppis hos djuren =)sen på natten badade folk i deras badtunna haha! :P lägger upp bilder nedan..

ja var hemma vid 02.00 och var sjuuukt trött :S  men trevlig fest sötis Elin!

har jobbat länge idag..08.00-17.00 *gäsp*




I väntans tider

sitter & väntar på Hansson som ska köra mej till Elins 20års fest!
målat naglarna med lite glans lack precis.. :)
usch upp kl 07.00 imorgon =(

här kommer lite bilder på hur ja ser ut ikv... vad tycker ni om sminkningen?





Ons&tors...

Då har fler dagar på veckan gått...

Igår jobbade jag till 15.. sen körde jag till hörby, där skulle ja träffa en av mina sommarjobbar kompanjoner Elin =) vi tog en fika i hörby, sa lite olämpliga saker så de blev en del fniss! haha! ¨åt en super god kladdkaka och drack en cappuchino..

sen körde vi hem till henne ute på landet.. jätte mysigt hus ju =) där blev ja bjuden på kycklingsallad av hennes mor=) så snällt! det var verkligen jätte gott.. sen gick vi ut en långrunda med hennes hund =) så skönt o gå ute på landet, på grusvägar och ute på åkrarna=) stannade o kollade på små pållar oxå..

sen kom vi in och då kolla vi på en film..den hette: Love and other disasters.. den var sådär..

sen var vi på hennes rum och snackade lite om allt möjligt.. och satt ute o gosade med deras fyra katter.. se om ja mins deras namn: Folke,molly,delete och slurp! :D haha

.. sen körde ja hem sent på natten! tack för en trevlig dag tösen : ) ses ju på din 20års fest på lördag ;)

Idag är det då torsdag, min lediga dag denna veckan.. sov rätt länge..sen gick ja upp,käkade gröt.. städade på rummet o toaletten!

sen stack ja till gymmet och tränade.. stod på crosstrainern en halv timme..Sen körde jag styrka i en timme.. helt slut! men skönt!

sen gjorde ja lite ärenden i byn och solade solarium o så.. vad mkt man kan hinna med eg =P

och ikväll ska jag hem till Mikaelas mor=) dom har ett tupperwareparty där hemma =) ska chekka läget!

nu ska ja käka!


Vecka.26

= jobbet börjar... har jobbar nu på mitt sommar-vik i tre dagar..det har gått bra, fått mkt hjälpt och inte klantat mig än så länge =P känns skönt att komma igång med något, och att det gått så bra är skönt.. och trodde inte man kunnde känna såhär över ett jobb, helt chokad att man har det trevligt på jobbet! o trivs med folket.. aldrig varit med om det innan ju.. =)

..igår såg ja små söta ankungar komma gåendes på gården, så ja fick lite bröd så ja kunnde mata dem =) alla får tids nog lära sig att jag e världens djurvän lixom ;)

..igår jobbade jag med Jörgen, han e så ball! typ i 40¨års åldern..han e komiskt, rolig,snäll,tuff! vi stor städade ett av rummen igår, o hade massa massa depptalk, så nu vet vi mkt om varanndra..o och han är så snäll o lyssnar och hjälper..

..Och han berättade massa kul om patienterna, som ja inte får avslöja här =) haha!

under dessa dagarna har ja b.la.. fört rapport, o de klarade ja jätte bra! kört och handlat med två st på netto i hörby, kört till frisören med en.. Kört till citygross och handlat.. kört till akrtivitetcentrat m..m.. städat lite, fixa med mat & disk,tvättat, ätit god frulle & mat =) snackat skit, skrattat , klarat att fixa med pengarna och hämtat ut pengar hos chefen.. är nöjd med min insats än så länge, och det är personalen oxå!!

over and out


Bra-iga låtar!

..man hittar nya favvis låtar hela tiden! tänkte skriva upp dom senaste =)

*Feel good-ola
*Dj Tsar 404- prisonwall
*Afashi&filty-jobb
*beds is burning-nova space
*better in time-leona lewis
*in your life-La bounce
*rosegarden-Lynn anderson
*love again-baracuda
*Usher-in this club
*forever-chris brown
*Dj boonie-I Will learn to love again
*computerliebe-computerliebe
*Enrique iglesias- den nyaste, vet ej namn :(

& dom allra två senaste :-) lady gaga- just dance och bum - kanikuly


Midsommar-dagen!

Igår efter bilfärden hem, var ja helt slut..tänkte bara gå in, packa upp sen sova! men nej..blev inte riktigt så! Pratade med emma från hässleholm på mobilen (hon har hjälpt mig lite med att "busa" med en lammunge haha! ) hon var inte långt från mig o kolla på film hos sin kusins flickvänn, så ja körde dit.. satt o snacka lite o så.. sen körde jag henne till tåget vid 23.00.. tänkte att nu kan ja sova! men då ringer crille & zander.. dem ville ja skulle komma o festa med dem.. :P

så ja kör till carro som var på en annan fest, satt där en stund, sen körde vi och hämtade dem (eller crille cyklade som en skollad råtta, höll på o köra över han i rondellen! haha)

hämtade dom andra o körde ut till sätofta..en trevlig fest, fast lite tråkigare när man e nykter! sen var där en tjej som ville till eslöv, så ja fick 200:- för o köra dit, vem hade inte gjort det då lixom?

var hemma efter 03.00, as trött..gick o la mig direkt.. men birdysarna kvittrade!! :S drygt!

Tycker det  så kul med nya människor.. när ja va hos ia, träffade ja trevliga nya människor från hässleholm.. o har träffat elin, på björkvik! hon är toppen! och sen har ja varit i halmstad, massa nytt folk överallt såklart.. så skönt o komma iväg o träffa andra..  aldrig fel med nya vänner =) för vänner kan man aldrig få för många av!





En riktigt ploppe midsommar!

haha! kan man lugnt säga..har fått Ellens ploppe snack på huvudet heeela dagen..

Men men iaf nu tänkte jag kära vänner förtella er om min midsommar...

Dagen började med att Ellen kom o hämtade mig i hennes klitta vid 12.00 tiden..körde inom macken o tankade o köpte lite o äta.. körde igenom både regn o sol och hoppades på det bästa!
väl uppe i halmstad kom vi hem till syrran =) la av oss våra grejer i princip och stack ner o handlade lite maud! handlade som fan..allt man kan tänka sig ..köttbullar,prinskorvar,sill,kex,ost,choklad,jordgubbar,hallon,gräddfil,gräslök
,ägg,nypotatis,lax och sen ingredienser till en suverän räksallad ala Lina ;)

..efter lite flams i affären och ETT DYRT KVITTO =p åkte vi hem..slappade lite och gjrode oss iordning! ellen sminka mig med snygga ögonskuggor, blev jätte fint =) sen begav vi oss hem till syrrans Karl Janne! cool mann det dära:D vi började korkade upp vinet och cidrarna..å fixade maten.. sen var det krängedax!! shiet vad vi krängde, speciellt vi tjejer! haha! gud vad man kan trycka.. men gott var det ia.f : ) Janne kallade oss för tre skåne tjejer i en skinnsoffa! haha va?!

sen skulle janne jobba natt så han lämnade oss i hans lght kl 21.00..då fortsatte vi lyssna musik, snackade lite gossip, drack och hade allmänt trevligt.

försökte ringa taxin, men upptaget hela tiden..så när klockan började närma sig 23.30 tyckte vi det var dags att gå ut o lifta eller ngt! haha! så vi gick mot stan, o ingen buss kom , o ingen taxi svarade.. sen såg vi en gul bil kom körandes o skrek taxi!! ? jaaa! skrek vi..så han körde oss in till stan med najs musik i bilen =) haha! så in kom vi rätt billigt undan! tog ut lite pengar..o sen skulle vi in på Club Moon..men där var as lång kö :S så vi gick vidare.. kryllade av folk inne i stan.. sen ställde vi oss i kön till Mårtenssons club.. 23års gräns.. men vi kom in ;)

o där inne shackade vi som aldrig förr, d var riktigt kul! beställde drinkar och snapsade! härligt.. dansade oss så svettiga så det typ rann i pannan o på ryggen, värsta aerobicspasset där ett tag ;) en mann kom o dansade aerbics med mig o Emma, sen flockades det fler! haha så jävla stört egentligen..

trångt var där, men vi dansade med gardiner o hade oss, folk kom fram o ville fotta oss m.m...
snygga boys såg man o ja..fula o dryga taffsande med..som ellen fick flipp på! hahahah!

.. sen när våra fötter värke så mkt så vi knappt kunnde gå mer,bestämmde vi oss för att åka hemmåt! så efter kl 03.00 gick tre tjejer o försökte få en taxi hem! men dom var svin dyra!! o vi hade lovat vår förra svarttaxi mann att han skulle hämta upp oss på ett visst ställe kl03.00 men vi svek han :S synd, för han var billigast!

men rä'tt som det var, dök han upp, En mann från ingenstans.. PLOPPE!!! haha.. vår ängel..han var billigast där iaf. o var skit snäll.. vi kalla han för ploppe, o han bara jaja, ploppe, hej ploppe! haha utländsk, o fatta inte ett skit..

så när vi gick av så körde han, o vevade ner rutan o skrek: hallå,tjejer: PLOPPE! hahha.. han fatta ju inte., det var ju han som var ploppe :) haha

skit trötta var vi kallade in zorro kise =) ellen o han blev tighta ;) hehe.. sen sov vi ändå tills 13.30 .. gick upp, käka frulle, plocka undan,busade med zorro o kolla våra fula/snygga bilder!

sen kom janne o då stack vi till MAX o krängde =) göttsligt! sen närmade sig klockan 18.00 o då kännde jag & ellen att det var dags att köra hem! tack sis o Janne för ni ville vara med oss! <3

säger bara PIPPI FÖR FAAAAAAN! haha, det har vi oxå hållt på med hela dagen igår.. helt sjukt var rolig den är! finns på youtube ;)

pusshaaaaaaaaaajk









Mycket tankar som vanligt

ja, då blir det snart halmstad, sitter & väntar på ellen nu...

Och kan inte släppa det här med tidigare liv..låg o läste mer i min bok i natt.. allt är så självklart.. det är så himmla häftigt..
jag vill veta allt om mina tidigare liv och vilken relation ja haft till mina vänner&familj mfl..

och man vet ju att det finns ett paradis..(vårt hem) andra sidan.. men det finns "de mörka" som aldrig kommer dit, utan föds om igen,igen för att lära sig en läxa och bli god...men ingenfara, undrar ni om ni är en av de mörka kanske? de är ni inte, för tanken av att ni brydde er på det,tyder ju på att ni bryr er om saker, och de gör inte de mörka... så det är lugnt=)

Livet är ju bara ett test, vi testar på olika kroppar o liv.. så detta är bara en teater egentligen, detta är ju inte vårt liv eller hem..det är ju på andra sidan...och du lever omkring samma människor hela tiden, bara det att du inte vet om det.. för ditt cellminne ligger så långt bak. .. men du kan få reda på saker om du går till ett medium och gör en reggression! (hypnos)..

Och vår själ vill oftast vi ska minnas, så den bär med sig saker från tidigare liv.. ibland ett ärr eller ett födelse märke från en händelse.. och även en del av dig kan ibland känna att du har kännt eller sett något innan, eller varit på en plats innan (typ dejavù) och oftast har du det då! det finns bevis på det!

Och du kan lätt peka ut dina vänner och andra och säga om du har levt med dem innan eller inte.. de känner man på sig.. och man kan även se in i själen genom ögonen.. så känner man en stark känsla.. betyder de ngt..

Det finns en orsak till att vi mår fysiskt eller psykiskt dåligt. Mycket bär vi med oss sedan barndomen och andra relationer samt tidigare liv.

vill ni veta något om detta, om ni är nyfikna..så är det bara till att fråga : )

och ja undrar oxå varför ja känner så när ja ser dig? as jobbigt.. de kommer aldirg gå ju, men ja mår dåligt.. det är ngt i dina ögon..och du känner oxå det...





Inget mer Em då!

nehepp..såg faktiskt fotbollen igår.. riktigt tråkigt att vi inte gick vidare.. man hade ju sina förhoppningar på zlatan!
men ia.f. så började dagen med att ja låg ute o solade =) as varmt igår juu! =)
...sen ringde sandra! och vi bestämmde vi skulle käka ihop o sen se fotbollen! så vi stack ner till Elan o käkade! jag åt fiskplanka.. sjukt gott.. och vitlöks bröd till..

sen åkte vi hem till henne o såg matchen med hennes syrra o kille! var mkt trevligt att träffas igen! var ju ett tag sedan =( får absolut ses snart! kommer o hälsar på dig på systemet i sommar! ;)

Och idag har jag varit på möte på Björkvik. Lite Information för oss sommarvikarier inför sommaren, det varade i 1 timme och man får betalt!! :D härligt.. jag o Elin stannade nog kvar i 1,5 timme efter..snackade massa =) vi kommer få skit roligt när vi jobbar ts i sommar! hon är sjukt rolig o snäll =) roligt värre! o är lika gammla oxå..

nu sitter ja här nyduschad, måste packa nu! för i morgon kommer Ellen Pellen med sin bil o hämtar mig, då det är färd mot halmstad ! fira midsommar där uppe juu=)

Hoppas alla får en trevlig midsommar, man får göra det bästa utav situationen om de regnar, men vi får säkert en trevlig o rolig bilfärd upp iaf :) med mys och lite mat :)

PUSSER


Vad säger ni, ny vecka nya tag?!?

Igår var det måndag..sjukt trisst väder..man kan inte bli annat än nere.. på dagen gjorde jag mer eller mindre ingenting..satt mest & bloggade...

På kvällen var det dags för det efter längtade passet! inte tränat på fyra dar, så ja längtade att komma igång!! Gick på BodyPump! kul som alltid :-) men väldigt svettigt o tungt! Instruktören e bäst asså, gillar verkligen Ann-sofi...Hon peppar en så bra och hon är skit snäll & rolig=) och musiken på hennes pass är alltid bra..

Vi skulle köra singel med stången (när man kör snabbt) och så skulle vi hålla små rörelser det kallar hon för (nere i källaren) så sa hon singel i källaren! hahah! så skratta vi jätte mkt , även hon,det lät ju helt fel..=P tror både hon & ja skrattade åt det under hela passet sen..:P

sen sa hon att hon skulle gå på semester, så vi skulle få något i slutet.. så efter passet fick vi varsin baguette m brieost =) sjukt gott! så vi satt och snackade och åt lite..

-Idag har jag varit och handlat på systemet till midsommar.. träffade älskade Sandra =) hon sommarjobbar där nu.-så hon hjälpte mig välja vin =)..vi måste ses oftare, du e världens snällaste!!

..nu sitter jag har as trött..var ute o gick på en power-walk i 30min, sen blev det e skön kalldusch!

ska käka nu..Sen hem till Therese och ha ett hemligt mötte med henne, johanna och carro ;P

ByeBye


Ola!

ja det e ingen kille ja träffat om ni undrar det! hehe =P men älskar ola´s nya låt! Feelgood! lyssna på den! man blir pigg o sommar-glad av den..

snart midsommar.. då blir det halmstad! ska bli kul o träffa min kära sis igen! & Kul Ellen hakar på =0)

Ännu en midsommar utan Mamma vid min sida..oooh vad jag saknar dig! Om en månad ungefär fyller min mamma 50år.. synd vi inte kunnde firat dig här =( .. Vill så gärna bara krama dig o sitta i ditt iknä! Jag kommer alltid alltid förbli din lilla lilla flicka hur gammal jag än blir! mitt hjärta blöder av sorgen av att inte kunna få vara med dig! så orättvist så det är inte sant.. älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar dig...


Ola`s Hit! ----> http://www.youtube.com/watch?v=8UH1UU4P_JE&feature=related


HAHA!

best ever! okej, den är kanske lite grotesk egentligen! men kan inte sluta skratta!
det var några som visade oss den på festen! sen dess har v iinte kunnat sluta se på den!

hahahahahaah!!  usch =P

http://www.youtube.com/watch?v=C9gYuUxqkZU

Långhelg i hässleholm!

jahapp då var man hemma i höööööör igen då! varit hos Mikaela i hennes nya lya sen torsdes! haft mkt mys och trevligheter!
Tog ju med mig en av våra katter Lillis dit. Han ska bo där nu! det går rätt så bra! tror han tycker om att vara ensam, så han får all uppmärksamhet! och hans slipper gå ut(vilket han avskyr) och det är lugnt och skönt där..

...När jag o mikaela körde dit i torsdes, hade jag efter ngra om och men äntligen lyckats få in Lillis i buren! han satt o skrek i bilen hela resan :( och sen började han dregla något så fruktansvärt, den stackaren!! och sen märkte vi att han bajsa på sig :( stackaren, så sjukt rädd!!

så när vi kom hem till henne så var det in i duschen med katten, det gick faktiskt bra, han sa inte så mkt! sen dom två första dagarna låg han mest under soffan! livrädd! men sen tog vi fram han, så så småningom lärde han sig att ligga i soffan! o vi borstade o klappade han, så han börja spinna..så nu skriker han så fort vi inte borstar han =) blivit en riktig kelegris!

lådan har han lärt sig var den finns.. Och han äter med bra aptit! På kvällen sen lagade vi jätte god tacos =) satt o åt och mös! sen öppnade vi balkongen, och helt plötsligt kutar lillis ut och hoppar över balkongen och hamnar i häcken!! vi for ju ut efter han! men hitta inte han, det var ju mörkt.. me vi ana han låg i häcken o tryckte..
kom en fyllegubbe dit.. han snacka som fan o skrek o skratta as högt! skit äcklig! fråga oss om allt möjligt, så vi fick ljuga.. usch! sen tog han upp sin nyckel och såg ut som han skulle sticka oss, så ja drog in mikaela i lägenhetshuset!

sen såg vi genom fönstret att han gömmde sig i en buske.. sen vid midnatt när vi äntligen vågade somna, så hör vi han ute, lät som en katt! skit läskig.. så vi var nära att ringa polisen.. men han försvann sen efter han sparkat på dörren :S

på morgonen var det lillis-jakt! men som tur var låg han kvar i busken utanför, så vi bar in den stackaren! han låg helt invirad i en taggbuske.. men snacka om att där bor skumt folk hah! grannarna vågar knappt öppna när vi ringde på dörren och fråga om vi kunde låna en konserv-öppnare! och massa skummisar och fyllegubbar! och en halv döende as rädd man bor bredvid henne..haha usch..

I fredes hade hon lite inflyttningsmys , så vi gjorde en sallad.. hennes mamma,pappa och kompisar kom över! det var trevligt..åt lite snacks med o drack vin! alla ville mysa med lillis! så han var riktigt poppis!
vi var fyra tjejer sen på kvällen kvar..vi tramsade oss lite, se bilder nedan..=)

Lördagen blev det fest! en hel del folk i lyan.. tyvärr kom där några oärliga människor o snodde saker! IDIOTER!! mobiler,kamera,mp3 m.m.. men dem blev så rädda för vi ringde polisen, så dem hade lämnat sakerna i busken! vi hittade dem nästa dag! tur var väl det!

Lillis var med på festen, fast alla tjoade o spela hög musik så låg han i deras knä hela natten! hehe! äntligen får lillis lite kärlek!

Söndagen blev lugn.. vi sov länge.. åt lite, kollade tv o så.. sen skulle vi upp tidigt idag ,mikaela skulle jobba, så ja körde henne .. skulle ju ändå till höör så..

nu sitter jag här , ska träna om 2 timmar..ska bli as skönt! :D

denna fina present fick hon av mej i inflyttningspressent---->


lägger upp bilder från dagarna nedan.. tyvärr finns inga festbilder..

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH



I väntan på..

att jag ska hämta upp min kära sis Mikaela på stationen, så vi kan åka till hässleholm=)


I miss!

Måste bara säga att jag saknar >Löberöd-tiderna riktigt mkt!!!
var ändå där i några år..

först var jag ts med Jocke, då var man där mkt =) sån mysig by och alla fester o mys vi hittade på =) o alla människorna i byn jag lärde känna! och efter vi gjort slut var jag där ändå! jag, rebecka, elli & sofia i olika omgångar!

gillar verkligen folket där (eller som bodde där, dem flesta har flyttat)

så roliga fester och moppe körning i byn och på cross banorna och när vi hängde vid skolan :P haha!

det var tider det! lyssnar på massa låtar nu som ja lyssna på , på den tiden som jag fick av jocke o marcus! massa bra techno :) en låt vi lyssna mkt på var: Dj tsar 404- prisonwall

& glömmer aldrig marcus orm, usch vad rädd jag var!

och när jag o tommy var på marcus rum och jag snubblade på marcus sladdar och välte ner hela stereon så den gick i paj! och jag o tommy blev skit rädda o sprang ut där i från och en ilsken marcus efter haha! naw! sorry!

Och lille ittas som jag blev god vän med.. och wigggisen!!! mfl..

ja, vi har hittat på mkt.. o lärde känna pernilla där genom oxå..när vi slaggade här hemma hela högen en gång haha! typ tio man i min säng..=P

men ja...

hoppas alla ni mår bra ia.f vart ni än är idag! och jag saknar er!!


En tripp till malmö!

Igår (och idag) har det varit tradit väder.. bara regn o rusk =( vill ha sol så man kan gassa vid stranden!!!

men igår åkte jag till malmö och träffade Ellen! hon bor hos sin kompis Stina några dagar nu.. vi gick runder i stan och tog en fika på espresso house! jag åt en nyttig räkmacka i fulkornsbröd och en cappuchino! mm vad gott : ) flams och trams med mera tillkom!

Ingen shopping blev det pga att både jag o Ellen e panka! fast hon hade ett presentkort på Lagerhouse! där hjälpte jag henne att fynda =) vi hittade en kokbok och några servetter och ljuslyktor!

sen gick vi till stinas lägenhet.. satt vid datorn, snacka grabbs :) & kolla grabbs:) haha m.m.

sen på kvällen åkte jag him! när jag anlänt till höör blev det stekning i solariet!!! :D



-Nu sitter jag här nyduschad, ska göra mig ordning nu..ska till mikaela och hälsa på henne i hennes nya lya <3


Jag o ellen på Samban förra året! oooh vill göra om allt det igen!!! vad kul vi hade! och saknar våra bus i skolan!


Pusshaaaajjjj //Laiiner



Hej hopp hästgalopp!

Då var det redan tisdag på denna veckan! går så fort =/ men har legat o solat vid havet flera dagar nu så är nöjd =)
var på Björkvik o jobbade kväll igår, första gången jag jobbade kväll..gick väl bra...Jobbade med Patrik o Ewa!

..och idag vakande jag vid typ 11.00 skulle eg. till grappa med Ellen, men vädret var kasst så det hade inte varit mysigt =( så vi ska ses imon ist =)

men ja passade på o göra lite ärenden i byn idag istället! jag stack till apoteket och köpte lite saker..
sen åkte jag till Köpmanshuset och köpte världens finaste present till Mikaela, som nyss har flyttat :-)

sen åkte jag till ann´s lite av varje..och köpte dotfoljor och en värmeljus behållare! såå mysigt! och två ljuslyktor..

handlade även ett litet mörk choklad på vägen hem med mintsmak! gott o inte så onyttigt!

Och nu har jag beställt lite underkläder och bikni på halens..  fanns sjukt mkt, men knappt i ens strl såklart :S fick även ett sett med en badhandduk som kunde vikas ut till ett lakan och en väska för bara 49:- tja, lät väl okej.,så det tog jag.

Nu ska jag käka!

Pussinuss!!






Saturday is not forgotten

Min lördag är inte glömmd, bara glömmt att skriva om den här! :-)

På dagen skulle jag egentligen inte ut o sola hade jag tänkt, men blev så ändå.. satte mig ute i trädgårdsmöblerna med tidningar o lyssna på musik.. skönt..satte mig även i skuggan, skönt det med!

vid 17.30 tiden kom min vän Hans och hämtade mig (hansson) vi skulle in till Lund och se bio o käka! mkt trevligt!

vi köpte biljetter till en bio som hette shutter.. den började inte förens 21.30.. vi hade sjukt långt kvar tills bion börja!!! jaha vad gör vi nu? vi gick till restaurang sandra.. och beställde varsin plankstek och IS-vatten! mmm vad gott!

men tiden gick inte fortare för det! så vi beställde in massa mer, bara för att få tiden att gå! haha! snacka om att vi blev mätta!! & det blev en dyr nota :S åt banana split, chambrolet(eller vad det hette) isch! sen klara vi inte av att sitta där inne mer.. så när vi hade typ 1,5 timme kvar gick vi o la oss i bilen! fällde ner sätena, o halv sov! riktigt najs..

men mitt hår var mer eller mindre en stor rishög när ja reste mig upp! och ja glömde borsten hemma =/ och det tyckte Hans var jätte kul! den jäkeln!

Bion var riktigt riktigt rälig!! fy fan..var typ som The ring! kunnde inte sova sen på natten,. var dö rädd ju! men ja kan rekomendera er att se shutter.. men akta er för japaner ;) haha!

Men tack för en trevligt lördag Hans my friend! :-)


A VERY SUNNY SUNDAY

Hallå ja och god kväll gott folk :-)

..Idag har det oxå varit en underbart solig dag och jag har blitt brun,bruuunare =D !!

gick upp vid 10.00 tiden idag.. hämtade upp en bulis och en elli vid 11.00 =) vi körde raka spåret mot lomma =) efter att ha handlat våra efterlängtade sallader på shell =) och bulis ville köpa en badboll men vi fann ingen =`(

la oss på stranden o gassade i ungefär 4 timmar.. härligt.. mötte massa folk vi kännde.-. b.la zander o c.o.. petter (gammal klassis) dennis m kompis.. o massa kännda ansikten..

spelade lite boll med i vattnet =) hade det mkt trevligt..

God mat, gott sällskap, massa vatten och musik förståss =)

............................................................................................................................................................................................................................
Sen nu på kvällen så var jag med Rebecka o hennes boyfriend och träffade kompisar i Ljungbyhed vid en sjö! o grillade o spelade kubb =) riktigt trevlligt! vi var väl en 8 st...vi grillade revben, m potatis sallad och vanlig sallad och loka till det! det var gott.. o kubben gick väl si så där! tjejerna looosa STORT! hahaa !

Och nu sitter jag här, helt knott-biten!! ska sova nu tror jag =)

Puss Och kram skummis-banan!


Kärt återseende =)

Igår träffade man äntligen sin flin-vän Beckis igen! efter två månaders tid! gud vad roligt det var=)
vi beslutade oss att vi skulle till stranden..vi+tommy päron-torn! haha (hennes karl) så dem kom o hämtade mig 10.30.. körde mot Lomma beach =)

Stannade o handlade med oss lite käk och tidningar på Shell i eslöv...

var jätte härligt väder, o stranden var fullsmockad med människor! vi låg o solade några timmar och badade lite oxå :) fnissade o tramsade (som vanligt, det är jag o Rebecka väldigt bra på, vår humör e sjuk!) o karlen är oxå lika sjuk ;P så väldans roligt hade vi!

allt den andra sa associerade vi andra till ngt helt sjukt haha!! såg mitt öde (lejonet ) haha b.la och massa roliga gubbar haha.. o garva åt tidningarna och gammla skol-minnen ja jösses..

när vi kännde oss nöjda o lagom brännda haha, så återgick vi mot hamnen och bilen! köpte varsin glass på vägen.. klockan var närme 16.00.. körde hemmåt, sjukt trötta allihopa, det blir man i solen :S

sen körde vi hem till Rebecka, trevligt o träffa hennes föräldrar igen=) man är alltid så välkommen där! kollade på hennes nya rum, skit fint renoverat o ny målat o nya möbler m..m =) as läckert!

sen bjöds det på lite fika som vanligt=) sen körde beckis hem mig, skyndade mig in och duschade och gjorde mig i ordning, för kl 19.00 skulle vi ut o käka med hennes karl o hans vänner...

så dem kom och hämtade mig igen..vi åkte till T9 i höör

jag beställde en hickorykyckling med gorgonzolla och klyftpotatis.. faktiskt inte spec gott .S tradit! där slängde man ut 100 spänn rakt i sjön! skulle tagit något annat, de andra lyckades få så goda rätter!

satt där inne några timmar.. snackade om allt möjligt och hade trevligt.. tycker det är så fint inne på Torggatan nio!. , Tur dom öppnade detta stället..men men sen lämnade dem av mig hemma vid 23.00 slaget! då var jag super trött & deckade nästan direkt =)

Im off



Upd...

Idag har äntligen min Bästis Rebecka kommit hem från Irland : ) eller hem och hem hon åker på måndag igen =`(
Men hon ringde mig nyss, blev helt glad! vi har ju sjukt mkt o snacka om!
men hon verkar trivas där på gården, verkar vara sjukt fint där :) och shoppat en del har hon med gjort , måste se!!!

ska ringas i morgon igen och se vad vi kan hitta på! hoppas vi kan sola/bada grilla o mysa hela helgen oxå :) ska sno henne från hennes familj & pojkvänn! haha!





*
denna bilden är så sjukt ful! haha..den sitter på dörren på dagiset, där jag jobbar ibland..det är ett religiöst dagis =P




& sist men inte minst säger jag att :
The Model of the year is LIIIINA!!! haha;)




LOMMA =)

yippiii!

Idag har jag o Elli varit vid Lomma och badat o solat som bara den =)

började med att gå upp vid 10.00 gjorde gröt med jordgubbar över =) härligt gott..

sen slutade hon jobbet vid 12.00, då hämtade jag henne sen körde vi! stannade på Shell i eslöv o köpte varsin svin god fetaost sallad, med pasta och massa grönsaker, fetaost och sen pesto dressing över.. nog något av det godaste jag ätit!

låg o gassade i några timmar, kännde lite på havet med :) låg o spanade in hetingar som spelade volleyboll, vi låg precis där ;)

gick en runda längs stranden, och efter ett tag såg vi carro,therese & johanna! hejhej=) dom låg bland nodisterna! haha why lixom??

vi hade skit fint där vi låg, utsikt över dem nybyggda lägenheterna vid hamnen.. och boysen förståss...

sen köpte vi en glass i kiosen, mjukglass...=)

Körde oxå in om ELON på hemvägen ,hade ett present kort där.

 Handlade en brödrost och en brödkavel i stål =P kan vara bra och ha sen...

nu sitter jag här hemma ny duschad skönt!! ( nyss ätit tomatsoppa som jag lagat=)

Igår kväll hade jag lite folk över..drack lite o så.. underbart härliga kvällar nu för tiden!

recept på tomatsoppa för er som vill.

1 pkt krossade tomater
 1 pkt santa lucia ost                                               
1 påse ruccula sallad
lite salt & peppar
1 grönsaks buljong
och en deciliter vatten...

bara häll i allt i en kastrull förutom salladen, och blanda.. Osten ska man bara blanda i när det är under hög värme, då smälter det ner.. och salladen lägger  man över lite snyggt när  det är klart och man hällt upp det i en skål! väldigt gott och nyttigt!

SMAKLIG MÅLTID

Puss på er!


Soliga Söta Sommar!

Allt på S =)

nu är denna helgen oxå över.. inget festande för min del! har ju varit i halmstad som ni läst undertill..b.la

och igår (lördag) Träffade jag Ellipelli :) vi satt ute i deras trädgård o hade mkt skratt för oss! så skönt väder! har legat ute både igår o idag heeeela dagen o fått massa färg =)

Hos Elli gosade vi med hennes katt, snackade jobb , flamsade,kolla tv o åt naturgodis=)

Idag har jag bara varit hemma, gick ut o la mig i solen vid 13.00 gick in efter 17.00.. såååå hääärliigt!

...-vet inte om ja ska skratta eller gråta.. Elli vet vad ja menar..knappt läskigt.. konstig känsla i magen, varför blev det så? haha ja måste skratta lite åt det ändå! usch.. =P

Imorgon är det Måndag, då ska jag jobba på dagiset! 08.00-16.30!

Tisdag-jobb as well!

Onsdag-havet med elli om det är väder!! :D


SO LONG, DUDES !