Julmys at Linas & Tindras .



Nästan allt klart! Ska köpa en stjärna på fot och ha i köks fönstret med, och sen inhandla nötter och glögg o sånt ju =)

Katt i snö...

Lille tindra myser i snön på balkongen : )



Mys helg...oooja...

någon av den trevligaste helgen på länge faktiskt..(faktiskt inget festande involverat hehe) I fredes jobbade jag till 12.30 sen hem duscha os.v....sen köra mot novalund där ja behövde lite kläder o dyl... efter shopping rundan i mysvädret styrde jag bilen mot eslöv till mormor o morfar =) blev bjuden på god kyckling gratäng med ris och apelsinkladdkaka till efterrätt =) hade köpt med mig pepparkaksmintcrisp från delikatessaffären inne på nova!

vi snackade om allt möjligt och kollade på IDOL, satt uppe och snackade enda till 23.30 innan jag körde hemmåt till tindris <3

mkt trevligt...

Lördes (igår) STORSTÄD! bädda nya lakan, dammsuga överallt inkl soffa fåtölj m.m... dammtorka,torka golv,diska, torka spis och fläkt+ städning av toaletten och vasken samt putsa speglarna...

sen anlände "bror" micke ! säkert snart 2år sen sist..kan det stämma? vi gick och köpte två pizzor, popcorn och massa gottis och hyrde 3 filmer =) blev ett riktigt filmmaraton! mkt trevligt var det att träffas igen! fick en tidig julklapp av honom, en LG DVD spelare, blev jätte glad! preics vad jag behövde !

han sov över och åkte hem i morse efter kaffe och bullar från boijertz :-)

nu ska jag strax träffa carro efter jag tagit mig en dusch och plockat undan lite... vi ska ner på julskyltningen och ta en lussebulle kanske o en kopp chokladmjölk ;-) som om man behöver det? HAHA

måste även återlämna filmerna....

Imorgon blir det jobb igen enda till tors... sen ledig fredag...sen jobba lörd-sönd... aja det fixar vi....


Hoppas ni oxå haft en lika bra helg som jag, i detta fina vinterland :) i veckan ska det pyntas oxå och hoppas snön ligger kvar och endast tomten är vaken ;-) ska köpa fina juleblommer här nere i blomsteraffären och hämta ut mina julgardiner och se hur det blir:)


lite bilder på min shopping....


Toppar och en kjol från GINA,två jeans och tre par trosor inne på veromoda,en hårborste, en ögonskuggsborste,Britneys nya parfym,en ögon skugga och ansiktstvätt från Clinique från kicks.. köpte man två produkter från Clinique fick man en gåva som innehöll: en liten fuktkräm, en foundation, ögonskugga,mascara,sminkbortagare m.m. =) Sen blev det ett par vinterkängor från DINSKO



*Min fina skivspelare =)


=)

Idag kännde jag mig betydligt bättre så jag gick till jobb! åkte ju dock på en virus infektion till för en vecka sedan :( vaknade as tidigt av snöplogning, trist.. men lika bra att gå upp, bilen fick man skrapa och varmköra innan jag rullade i väg, körde typ 40km hela vägen sjukt mkt snö ju :S jobbade till 15.00 idag gick bra. Det var lugnt, patienterna var lugna så tog det i min egna lilla takt. Satt mkt ner och bara pratade och drack te....

när jag kom hem sedan var det dags att inhandla en ny orkidè från blomsterverksta`n vilket jag gjorde! sen blev det ett besök inne på Laroh stedth och köpa varma päls vantar :D och ett par fodrade långa sockar! såå gulliga! jätte nöjd med mina köp .


ha en fortsatt trevlig kväll!* sov gott!





Sen nu ikväll har jag varit nere i förrådet och rensat lite och plockat fram mitt julpynt! så jag har det framme i lådan tills det är dags att pynta ;)

*

NU har jag beställt två julgardiner, en hissgardin och en panelgardin, hissgardinen skall jag ha i mitt lilla kök =) sen beställde jag två kuddar med.

beställde från textilonnet.se

så snart blir det julpynt och glögg m.m... jag och tindra ska ha det sååå mysigt !!





Nästa Inköp?


Veckans fler recept...

Har gjort två recept till i veckan från LINAS MATKASSE, tänkte lägga upp bild på hur det blev :)


första rätten:
Basilikakryddade järpar med vit fiber pasta och en sötsyrlig oliv-paprika salsa



andra rätten:
Äppel brässerad fläskkaré med morötter och kokt potatis, böner och en brunsås av äppel skyn och lite grädde och soja :) och sen hade jag inlagd gurka och en klick gelè till ;)



riktigt gott blev det!

en mardröm........

någon mer än jag som såg uppdrag granskning i går? SÅ HEMSKT! 2 augusti i år opererades hon och hon ligger fort.f som ett kolli.... klicka på länkarna nedan å läs detta!


http://svt.se/2.146665/1.2235810/christina_30_ar_vaknade_aldrig_efter_operationen_i_polen?lid=puff_2235907&lpos=rubrik


http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1299610/Blivande-frun-vaknade-aldrig-ur-narkosen.html

Höst Blomma!


Recept!

Igår kväll fick jag hem en kasse med massa mat från LINAS MATKASSE!  så idag gjorde jag mitt första recept! blev i ugn: sejfilè med basilika krydda tomat och riven ost,champinjoner,oliver med potatis och broccoli till=)riktigt gott!






a while...

minst en vecka sedan jag bloggade nu... har väl inte hänt ngt speciellt antar jag.. mest jobb... varit sjukt stressigt på senaste....

Men i lördags blev det ia.f utgång =) Luckys lada! förfestade ett gäng hemma hos carro. Sen begav vi oss dit. Var där till stängnings dax 03.00 .. köpte drinkar, snaps m.m. haha så ni kan ju gissa hur väck vi var =P

dansade och träffade jätte många roliga vänner å filurer, tur man var ledig denna helgen altså=) fast gick in extra å jobbade till 17 på lördan...

Igår (bakisdagen) var jag o carro hos henne och åt hämtmat och chips o dipp och kollade på sex and the city 2... as bra !!

Idag oxå ledig- elin kom besök hon o hennes vovve! tindra var skit skraj haha.. men bara å vänja sig, de har ju träffats innan, tindra kommer ju från deras hem :) vi köpte varsin baguette på boijertz o snacka en del skit :) kul o se henne igen !!! redan planerat in en ny träff i almanackan .

NU ikväll har jag o carro tränat body attack! shit det e verkligen en attack mot kroppen hahah, så jobbigt! och vi promenerade fram å tilbaka till gymmet, gött :)


Jobba imorgon... å resten av veckan.. till helgen hoppas jag på ett besök i lund o shoppa lite!



Vem är vem?

Katten gustav?




Tindra?




LADIES NIGHT =)

NU ska jag finally blogga om vår trevliga fredag inne i malmö!
Har jobbat hela helgen och idag så har inte hunnit blogga om det! ... Fredagen började med att jag och carro träffades på dan, gick till systemet och inhandlade vin :) åkte till ICA och handlade diverse mat och eftertätt till kvällen.. sen åkte vi hem, duscha gjorde oss i ordning för att sedan träffas vid 17 igen! vi lagade kycklingfileer,potatis kroketter, bearnaiesås och wok grönsaker. mkt gott! sen gjorde vi en hallonmousse till dessert! as gott! vi satt och drack vin och hade det trevligt och sen kom annika över!

Vid 19.00 tiden åkte vi mot hurva där therese & Johanna väntade! fortsatte pimpla och sedan körde vi mot lund och hämtade Linn strax efter 20.00

21.00 var det dags för ladies night på malmö arena. Kom precis i rättan tid ;) föreställningen varade i 1,5 h.. lite lite tyckte jag... men det var måns möller,martin stenmark,andreas johnsson och brolle ;) hihi skit skoj var det! och en hel arena fylld med bara kvinnor! haha helt galet! skrikande kvinnor och vissa sprang upp på scenen...=P

vi dansade till deras låtar och visslade och tjoade och hade det skit skoj! de sjöng sina låtar och en hade även lite spex och stand up.. de klädde bl.a ut sig till just tjejer haha!

lägger upp lite bilder har även filmat men lägger inte upp det här.

Kvällen avslutades sedan på efterfesten en liten stund ,ville egentligen ha autografer men bidde inte så, kan ju tänka er kön ! utan åkte hemmåt.

enjoy!


Skrattar på mig!

Jag gick in på Agria.se och mailade en vetrinär angående min kise! som har fått två knutor i ljumskarna ganska stora! berättade att hon var steriliserad och hennes ålder m.m. och då fick jag tilbaka ett väldigt roligt svar! :



"2010-11-03
En vanlig biverkan till kastration är att ketterna lätt blir feta. Katten har
sina bilringar i ljumskarna. Troligen är det denna fettdepå Du känner.
Det fins speciella foder för kastrerade och feta katter. T.ex Hills Science
Feline Light Adult.
Liknande foder finns av andra märken i ZOO-handeln och på klinker.
Låt aldrig katten ha fri tillgång till sitt foder. Mät upp en dagsranson och
fördela på 2-3 mål.
Fri tillgång till foder ger feta katter."


Tack för din fråga. Hoppas att du är nöjd med svaret.



haha ursäkta min katt är inte fet =P bara lite tjock! och bilringar?? haha shit sån rolig vetrinär!' :D'
men tur det inte verkade vara något allvarligt ia.f!

fin...

Gillar denna bilden! så fin!

Anita Ekberg

var bara tvungen...

att köpa en söt pumpa bakelse inne på konsum när jag var där o handlade lite idag hehe.. god var den ;)

Hurra för hösten & Halloween !


fint?

Nu är lampan också på plats i vitrinskåpet, det lyser så fint.....(och katten också)


LINAS MATKASSE!

NU är det beställt :)
Om 2 veckor får jag hem en kass med massa mat för en vecka från Linas matkasse, det nystartade företaget som hemlevererar färska råvaror! beställer det mest för jag vill ha ny mat och nya recept, är trött på det gammla man alltid lagar! råvarorna man får hem är ekologiska och det är en dietist som sätter ihop maträtterna så det är nog nyttiga måltider och det ser gott ut ;)

så jag längtar till jag ska få laga ihop massa ny mat!!! och hoppas recepten inte är så svåra!