Happy new 2011


Hemmabio!

Nu är det här =)

nu kan jag titta på tv/film med bio effekt och lyssna på musik med bra ljud o bas ;)


Myskväll med Carro

Har filmdag/kväll med carro idag :) trevligt! vi ser massa disney filmer, vilket jag älskar!!! bytte julklappar med, jag fick pochahontas disney film på dvd =D och en groda i keramik, så söt!
Sen var vi ute och promenerade i kylan med, duktiga!






beställt..

Hämtade ut två paket idag ! ett från discshop! lite DVD filmer! bl.a aristocats,pettsson & findus tomtemaskinen,kråkguldet,astrid lindgrens jul,den otroliga vandringen m.m... jag vill försöka samla så smått alla bra disney filmer och astrid lindgren filmer på DVD! ett måste juu!!!

sen hade jag beställt fler berlocker till mitt pandora armband på pandorashop.se =)

alltid kul!!!




rea shopping på onoff idag ;)

fick med mig en 32 tums LCD Tv och ett hemma bio paket :D härligt när man kan fynda dyra grejer lite billigare!!! hemma bio paketet blir inte levererat förens i morn men slänger upp en bild på min TV =)


LOVE .


Besök från Norge :)

Idag har jag haft söta emmisen här! några månader sen vi sågs nu, men alltid kul när det händer :) ska försöka ta mig dit, till oslo snart nästa år .. hade varit så roligt att komma bort lite!

Vi satt och mös ia.f var ute och promenerade ,handlade vin på systemet och lagade mat och drack gott vin =) vi lagade tagliatelle pasta med broccoli, stekta skinkbitar i salt & peppar och en sås med gorgonzola ost och cremefraiche! guuuud så gott emma ! :D

sen bytte vi julklappar med! blev jätte glad för mina :) jag fick: en liten tavla där det stod : Anytime is tee time! och sen te från cafèet där hon jobbar! och en te kopp! <3

följde henne för typ en timme sedan till stationen, massa förseningar och sånt mojs.. men hem kom hon :)

Nu kollar jag på pirates of caribbean och äter choklad ;)






Annandagen!

Är det idag! och jag har gläderligen sovit länge, varit nere och handlat en ny julstjärna, prydnads tomte i blomsterhandeln :) fort.f knappt ngt folk ute,så skönt!

senare kom elli hit :) nu är hon hemma från sin engelsk kurs i malta =) trivts hade hon gjort och utvecklats som människa! nog väldigt lärorikt! tre hela månader!

vi mös och pratade om allt möjligt. Lagade tacos :) drack lite glögg , åt julgodis & kollat på ARN!

kul att se henne igen!!



Jul Jul....

Nu har detta årets julafton oxå varit, men nu är det juldagen och julen är ju inte över förens efter nyår tycker jag =)
Igår vaknade jag och slog på tvn och såg massa julprogramm direkt..bl.a pippi på rymmen..såå bra den är =) jag o tindra mös och hon öppnade sina klappar =) hihi... hon fick en sheba delikatess till frukost, sen ett fiskespö,aktivitetsboll, en handske med massa möss och två små tyg möss med pinglor! hon hjälpte till att öppna sina paket den söta tösen! och gud va glad hon blev! leker med det hela tiden :)

sen åt jag frukost i lugn och ro... lyssnade på julmusik o lite så...sen var det kalle anka och då gjorde jag mig iordning samtidigt!

Julen skulle firas hos pappa med emma,janne och mormor&morfar! alla kom hit trots snön! skönt!!!

jag tog med mig tindra bort, ville hon oxå skulle vara med oss på julafton ju! och jag hade gjort en räkröra jag tog med mig, det e så gott!


vi åt massa massa mat och godis! hade julklapps utdelning och allmänt mys. Satt uppe och snackade till säkert 00.00 tiden.

Jag fick fina klappar!
Av pappa: en after eight ask och pengar, Syster: en marsipangris,ett presentkort på KICKS och ett noel-paket från Yves Rocher med handcreme,duschkräm,tvål och läppsyl , med apeslinchoklad doft :) av mormor och morfar en stor tomte :) av janne: en ask choklad och skumtomtar! mm så gott!

sen öppnade jag min present från min själv idag... två st te koppar från INDISKAN ;) man får väl skämma bort sig själv med..eller?


Lägger upp lite bilder....




Julhandling...

Idag har jag oxå varit ledig skönt!!! men sen har jag kommande helg jobb vilket inte är så kul! Idag har jag iallafall varit i Lund och handlat julklappar ( nästan alla) Carro hängde på :)

Blev besök i lite alla möjliga affärer, tycker jag är nöjd med mina köp=) sen köpte jag även en polo tröja och en halssduk till mig själv och ett par röda ljusslyktor från SIA =) tror jag ska ha polotröjan på julafton!

Nu ska jag kolla på svenska hjältar galan !


Kram*


visit hos syster=)

fre-sönd har jag varit i halmstad, jobbade till kl.13 på fredagen sen till frissan å fixa håret =) sen hem å packa sen körde jag till halmstad. Jag och sis skulle julbaka ;) blev lussekatter,pepparkakor,mozartkulor och rockyroad!

fredags kvällen blev det IDOL såklart! och blev bjuden på jätte god tacopaj! sen sov vi....

Lördagen-promenad och sen till ICA MAXI och handla ingredienser till julbaket. Hittade även jkulklapp till tindra =) ett likadant spö hon haft när hon var liten :) såå gulligt. Och en aktivitets-boll.

Julbaket tog lång tid och peppar kakorna blev tjocka o missbildade haha fattar inte hur vi lyckas misslyckas med det =P men skoj hade vi och lyssnade på julmusik =)

sen beställde vi mat från krogen där de bor... blev lövbiff med sås och pommes samt wookade grönskaker för min del., fyy såå gott!!! sen kollade vi på sex and the city fillmen och drack lite glögg och åt av det vi bakat.

Söndagen- sis gjorde god frukost! scones och ägg och ananas m.m =) sen promenad as well! snackade en massa... sen åt vi middag och kollade lite tv sen körde jag hemmåt till tindris igen <3

Var en mysig helg och har blivit utvilad i min skalle!! alltid trevligt att träffa sin syster :)<3



winter


Hard work work hele helgen....

lite mer...

Lite mer julbilder hemma hos mig =) inhandlat nötter,glögg+glöggkoppar & julstjärna=)


*Kram*