mys!!

fick en överraskning när jag kom hem från jobb idag! söta Mikaela hade varit på besök med en påsk blomma som hon hängt på dörren :)) blev jätte glad! och ett fint kort till! så fin text, så man blev rörd!!!

vi måste ses snart, alldeles för länge sen nu!



lite shopping....

blev ett litet besök på Ginatricot för att handla lite nytt! blev 3 par jeans, tre tröjor och två linnen och en liten jacka ...



24*2

igår kom carro hit, då vi skulle fira lite sent att vi fyllt 24 år, var ett tag sedan vi sågs nu!! vi kollade även på lite film och åt lite popcorn o chips till ;)

till henne hade jag köpt inne på the village, en liten paket inslagen i cellofan, ett porslins påskägg, påskkolor och sen köpte jag ett doft ljus!

av henne fick jag en flaska vin och ett fint halsband =)

lägger upp bild!!!!
annars i veckan blir det mest jobb fram till fredag dag.., imorron blir det träning efter jobbet och kolla lite i stan! sen till helgen blir det en liten tripp till syster yster med familia i halmstad....


men nu ikväll är det middags time hemma hos rebecka, ska promenera dit, sen ska vi promenera bort till ica och handla.....


nu känns det som vår, fast det vänder säkert, ivilket fall så är tindra helt hispig, värsta vårkänslorna!!! springer och skriker hela tiden och välter hela hemmet :S sover knappt....ganska jobbigt, men hon löper ikke för hon är ju steriliserad, men lite små dryg är hon ;0)


kram



tindra gilla present snöret ;)


kalas helg =)

ja, det kan man kalla det! släktkalas igår!! så lördagen gick åt att baka!! blev morotskaka och kladdkaka! pappa fixade smörgås tårta!

söndagen blev det massa städ!!! sen på kvällen dök familj och släkt upp vid 17,18 tiden!!!

det var jag,andrèe, mormor&morfar,pappa&mona,farmor samt syrran,janne och gooooa mathilda <3

en mkt trevlig kväll med god mat och sällskap samt fina presenter! vi kom inte i säng förens halv tolv i natt för all disk :P


fick massa fint! att folk kan vara så duktiga på presenter, men det e ju så skoj att handla presenter! syrran hade ju med fyllt år, så jag gav henne ett halsband med ett hjärta med namnet mathilda och en fin sten till! och ett set från the body shop samt en påse the =)


själv tänkte jag berätta samt lägga upp lite bilder på presenterna!
av andrée fick jag en bondelid tröja och en parfym! av mormor och morfar fick jag ett påsk ljus och pengar! av pappa pengar och en triss lott, av mona en fin påsklilja! sen av syrran och janne samt mathilda fick jag två mini hjärt formar, två te koppar och en påse the =) och en choklad ansikts mask och en primer att lägga under sin foundation =) + fina tulpaner! märk att allting typ var rosa! haha :D me like!!


hoppas ni också haft en trevlig helg!!








Mitt fina present-bord!


vin kväll....

här sitter jag "små lullig" och mina gäster har nyss lämnat.. klockan är exakt: 23.23 :)
har haft besök utav rebecka och annika ikväll för att fira min födelsedag lite..... vi drack vin och jag bjöd på snacks till!

vi lyssna på musik och hade massa " skit" att snacka om! trevligt som vanligt.... och blev jätte glad för mina presenter! av min annchikobella fick jag present från living like milton, ny inrednings butik i höör! två ljuslyktor, en fin sten med text på och en kyl magnet :)
av rebecka fick jag en korg med lite smått! äpple must, choklad, en blomma, servetter, äpplemos/sylt :) dom har nämligen öppnat, eller ska öppna en inrednings butik/ små pryls butik på deras gård, så det var saker där i från:) tack sötnosar!!!! blev jätte glad!


är ganska trött nu,  efter varsen flaska vin var ungefär..och har tvättat & städat hela dagen och sprungit runt i höör på systemet och konsum bl.a :P och diskat och lagat mat m.m...
I morron kommer andrèe då ska vi åka och handla så jag kan baka tårta till släkt kalaset på söndag! ska bli mysigt!


puss och godnatt till er!



blomma av tobbe!

besök av tobbe idag , fick en fin födelse bukett =)


för 24 år sedan.....

FÖDDES JAG ;)

ja tiden tickar på.....

har jobbat hela dagen/kvällen idag, så inte gjort så mkt utav min dag!! men mötte upp andree inne i stan i lund innan jag börja jobba för en födelse fika :) blev en bagel och en chai latte på espresso house! var hur trevligt som helst =) och fick en fin rosa ros =)

sen pratade jag med syrran på väg till jobb, alltid trevligt <3


och tack för alla sms, facebook inlägg, kort m..m.... 85 grattis inlägg på facebook, shit altså! haha!

när jag kom till jobb hade mina kollegor som jobbat dagen, satt en lapp på mitt skåp och inrett det med en pappers katt och lite krimskrams de hade gjort själva haha! gulligt =) och på den stora tavlan stod det också att jag fyllde år, så de hade dem boende koll på¨;)


lägger upp lite bilder :)



mars månad!

tiden går så snabbt!!! nu är det redan mars och jag fyller år om två dagar.. jaha..vad hände :S var tog julen vägen? haha...

Idag slutade jag kl 12 , och efter jobbet hade jag lite presenter att ordna och skulle även handla lite smått själv!

blev en ny parfym calvin klein =) ett nytt puder, mascara,eyeliner, lösnaglar och två nya nagellack!

solen gassade på som bara den, kändes för varm med vinterjacka nu :S

nu jobbar jag ons-tors kväll, sen ledig fre-sönd... fredag är det tvättdax och lite besök av vänner.... sen på lördag kommer andreè =) och på söndag är det släktkalas!! så det skall städas & bakas!

mysigt att träffa mormor och morfar igen! och syrran och mathilda<3<3<3


nu blir det lite the för min del : )


mys kväll...

Med te och nybakta bullar =) och besök av Rebecka och Carro! skratt & flams som vanligt, alltid trevligt att träffas!! man får genast en energi kick och glädje i kroppen.