Inte rättvist!

Kommer aldrig släppa att Linni barresjö åkte ur idol! ja kalla mig idol-nörd eller fjortis =P MEN hon är så grym! sån fin tracy chapman röst så man blir lugn men samtidgt ryser... och alla fina bra låtar hon skrivit, så djupa texter....


hon var den enda i tävlingen som ville vara sig själv och hon var äkta på alla sätt och vis, en normal tjej! inte blev divig eller gjorde sig till för att hon var med i idol eller blivit känd, så som många av de andra idolerna gör! sett många av deras klipp på tv4 play nämligen och deras bloggar hur de skriver.. riktigt dryga!

gå in på youtube och sök på linni så kommer massa fantastiska klipp upp på hennes låtar hon skrivit själv!


ja, jag säger som jag sa på facebook gift dig med mig linni!!! haha hade du bott närmre och jag hade haft en chans så hade jag tagit den !

"det är inte könet man blir kär i utan personen "


iallafall go for it linni, hoppas du kommer släppa massa album!!!


och på tal om andrè och olle då..... andre är ju helt tom i huvet!!! säger någon: fan va bra du var rörs inte en min! likadant: fan va dåligt gjort, rörs inte heller en min! han bara gapar hela tiden som om han inte hade hjärna! haha och bara flåsar och räcker ut tungan när han sjunger! jäkla fjortisar som röstar vidare honom!!!

det är inte rättvist.... juryn skulle haft större del i röstningen tycker jag...


och olle, gå och lägg dig... du suger ju...



over and out /Lina




mysigt!

Nya inne mys tofflor : )



24/10

tänkte bara säga hej och lägga upp lite bilder! på mina mini pumpor jag köpte som dekoration idag och en söt bild på tindra som "spexar" i soffan!



heja Linni!

härligt hon gick vidare ytterliggare en vecka! Hon är så grym! en egen stil och går sin egen väg, inte kaxig utan en helt vanlig person! hon skriver så fina egna låtar och rösten är så fin, och det hon sjunger gör hon med känsla och man kan se in i ögonen hennes själ.... inte ofta jag blir så berörd av en artist!


heja Linni Barresjö!



http://www.youtube.com/watch?v=3xWLUKEzMSc&feature=related

I torsdags..

Hade jag Rebecka å ronja på besök! blev massa te och morotskaka!


höstmys på nya torg 2

med tindris!

bakat morotskaka ikväll med cremecheese frosting (leilas recept såklart) sååå god! drack kaffe till och det blev ännu godare ;) kollade på bonde söker fru och sen på the roommate, typ en thriller, bra film faktiskt! från 2011!

tände alla ljus i lägenheten och även lyktorna på balkongen. vem kan inte gilla hösten?!?


lägger upp en liten bild..



klo-klipp!

klippte tindras klor idag, hon satt så fint i mitt knä =) haha fast lite sura miner och morrande dök upp =P

det var så kul, för efter klo klippet så ställde hon sig lutandes på mitt nattduks bord och skulle lukta på något, sen på tvn hör man en gäll kärringa röst som skriker: no! och tindra blir rädd och stirrar på mig! haha hon trodde det var jag som skrek åt henne, lilla tindra jag blir arg på dig ibland men en sån röst som en gammal kärring har jag inte! hahah

söta mise :)


en helt vanlig dag....

Idag vaknade jag vid halv tio ganska pigg, men det var bäck mörkt och regnade så jag tänkte, ja jag ska ju inte jobba så varför inte ligga kvar =P det var jätte mysigt faktiskt !!

sen när jag väl klev upp så åt jag frukost, sen var det dags att ta bort blommorna och blommlådorna från balkongen... slängde blommorna som  nu hade börjat dö.. och ner med krukorna och blomlådorna i förrådet.. så nu har jag bara dynorna kvar ett tag till och har pyntat med en lykta+ en pumpa lykta :)

sen har jag faktiskt rensat i mina lådor bland alla gammla tröjor o linnen, blev två fulla kassar som ska kastas till myrorna.. så nu har jag mer space i min byrå! skönt!


nu lagar jag rotfrukts soppa med gott bröd till, ha en trevlig kväll alla!


<3

sport!

Fick hem lite sport kläder på posten idag. Har ju tränings byxor, toppar m..m och nu mina nya shoes =) men kände att en jacka och tjockare byxor kunnde behövas nu när det blir kallare! så det blev en svart sport jacka som är fleece fodrad och vind samt vatten tät från H&M och ett par gråa "mjukis" + en liten mössa.


invigde mina nya löpar dojjor idag, dem känndes bra!



kycklingsallad À la Lina :-)

tänkte lägga upp en bild på en god sallad jag gjorde igår!

stekte en kycklingfilè i salt & peppar, sen skar den i tärningar,  kokade pasta-penne fullkorn, hade babyspenat ,paprika,rödlök,fetaost och en halv burk creme fraiche och blanda runt.. woila! en god krämig sallad!

faktiskt jätte god.


en tur på nova med carro!

Idag blev det en tur till nova i lund med carro! där har dem de mesta tycker jag =) skulle handla ett par löpare skor och fick hjälp inne på stadium, där jag hittade ett par nike running shoes, med stötdämpning och en sula som var anpassad att avlasta foten och man springer inåt med fötterna (vilket jag gör) kostade egentligen 1199:- men fick de för 799:- var prissänka, tur.....
och föresten dem är svart/rosa :)

sen köpte jag en fin höst löpare inne på indiskan och en fin grön tekopp! köpte även ett puder från Isadora (anti redness) rekomenderat av syrran och lite hårspännen samt ett par fingervantar!

sen blev det mat på Mcdonalds, är så gott när man väl äter sån mat =P


ikväll ska jag hem till rebecka och dricka te ! och vi ska promenera lite....




12/10

Idag är det ännu en fin höstdag, och jag är ledig idag också! har tvättat hela dagen. Hade vansinnigt mkt tvätt denna gången.. men nu är det tvättat,torkat och vikt och undan stoppat:)

Har varit ute i höör och köpt en liten present till en kompis på köpmanshuset! och köpte även något litet själv. Blev två vit-randiga koppar, endast 39:- st och en liten hjärtformad tavla som jag hängt på min vägg mellan köket och vardagsrummet, på den typ"stolpen" som sticker ut.

nu gör jag kycklingsallad som jag snart ska avnjuta. Sen blir det kvälls promenad och givetvis bonde söker fru :-)



höst dag

Idag är det en riktig höstdag! vaknade upp med mörker och massa regn =/ men nu skiner solen och alla lövens fina färger!! love it .

Har varit hos frissan therese idag och lagt i blonda slingor och klippt topparna, känns skönt och fräscht! för vilken hemsk utväxt! ringde och bokade tid igår och fick idag, nog aldrig hänt förr!

sen efter det gick jag inom blomsterverksta`n och köpte lite höstblommor! en orkidè i en vinröd kruka och en liten höst blomma och två ljuskyktor! :)


lägger upp lite bilder!


Om en stund blir det cykel-time för mig och annika.



mys helg <3

I fredes kom syrran och mathilda ner till skåne. Vi möttes hemma hos mormor för att äta lite middag. Det bev lax paj :)

sen på kvällen körde vi hemmåt och då blev det lite idol på tvn och massa grejer att lasta in i lägenheten för dem skulle sova hos mig och tindra =)

allt gick jätte bra, mathilda sov länge var dag och var så go och glad =) hon är verkligen min lilla ängel <3

på lördagen var vi ute i byn och kollade affärer. b.la laroh stedht och köpmanshuset samt vilda mathilda. Syrran skulle handla presenter. sen tog vi en jogging tur runt vaxsjön., dock hängde inte min kondis med i samma takt som syrran.. haha lät som en astmatiker efter ett tag :P

sen åkte vi hem och duscha , handlade lite och sen var det middag hemma hos pappa och mona med lite vin.

sen gick vi hitåt igen och nattade mathilda , sen drack vi te och åt choklad och som vanligt hade massa att snacka om.

söndagen sen promenerade vi några kilometer och fikade hemma hos en barndomsvän, det var trevligt.

och återigen massa te och snacka och tramsa om allt möjligt...

har verkligen haft jätte kul en hel helg mer er!! fått mata mathilda nu när hon äter burkmat och bytat blöja m..m känns skoj =)


sen åkte dem hem igår , men vi får ses snart igen!<3