gott nytt år!

på er alla =) kvällen skall spenderas i eslöv hos mormor och morfar =) syster och mathilda ska också med =) min älskade mathilda! älskar att få träffa dig så pass ofta! lilla gumman...

Igår träffade jag rebecka på kvällen, några veckor sedan vi träffades sist! vi skulle byta julklappar, hade dock inte hunnits innan!!! vi drack te och åt choklad och snackade skit! fick verkligen jätte fina saker av henne, blev sjukt glad!!! :D

fick en stor guldig påse som innehöll: en fin mönstrad te kanna (vilket jag ville ha och behövde) glögg-te , en burk man kan förvara kaffe/the eller kakor i och lite choklad kolor =)

själv gav jag henne ett kit från the body shop =)

halt ute som attan var det igår när jag skulle promenera hem sen på natten =/


GOTT NYTT 2012! /LINA Å TINDRA


julklappar..

av tobbe när han besökte oss innan jul =)




ett halsband till mig med en katt och lite leksaker till tindrifer ;)

Julfirande i Arvika

hej å hå!

ursäkta för min bloggtorka senaste veckorna, men jobbar mkt och sen har jag varit sjuk! dryg förkyldning och hosta =((

men tänkte fatta mig lite kort om min julhelg i arvika med fam.erving (syrrans sambos familj)

jag tog tåget till halmstad på dagen den 22 , sen möttes jag upp av emma,janne och älskade mathilda <3 var bilfärd upp till värmland =) tog oss ca 8h med två timmars paus p.ga av lunch och middag =) mysigt att komma ut på lite roadtrip! och stanna och äta på mys ställen... givetvis lite godis och chips gick ner i bilen ;)

var skönt att komma bort, då man sovit mkt, vilat,kollat film, ätit m.m. =) en skogs promenad gjordes oxå, där är typ bara skog så det passade mig som handen i handsken... lugnt å skönt...

jannes systrar har en del barn, så det var givetvis tomte på julafton för dem =) och massa massa julklappar öppnades! och vi vuxna spelade julklapps spelet, där jag fick en massage grej batteridriven, som man kan köra på ryggen eller varsom!

vi var nog en 15 pers, så det var fullt hus! men vi hade ovanvåningen för oss själva =)

har myst mkt med mathilda, somnat med henne , kramat, matat och gosat! ååh gullunge, saknar dig redan!! men vi ses till nyår igen :)

tänkte lägga upp lite bilder....


puss å kram hoppas er jul varit fin...........



min vinst i julklapps spelet + en marsipansgris och ett presentkort på the body shop som jag fick av sis



ser du stjärnan i det blå......


Lucia...

är det idag!! och tänkte bjuda på några jul bilder från min och tindras lya =) har varit och köpt fina julblommor idag och putsat fönstrena!! (jag vet jag är redig) så nu är här fint och juligt!! igår var jag iväg typ hela dagen/kvällen på väla i hgb efter jag jobbat natten och köpte julklappar och lite till mig själv! bl.a en ny vinterjacka och nya vinterkängor! några koftor ,tröjor och lite smink och strumpor =) sjukt stressad och trött var jag, efter att ha jobbat som bara den sista tiden =( och bara ledig idag med sen ska jag jobba mornar fram tills helgen....

kram till er och ha en trevlig Lucia...




Marabou Premium French nougat


lite gott....

Tänkte lägga upp två bilder på lite gott jag åt häromdagen.. till mat blev det baconlindad kycklinfile med kokt ris med en creme bonjoursås och kokt broccoli till =)


sen givetvis lussekatt med glögg ;)


Lussekatter =)



en viss tindra ville inte vara med och baka, hon tog en powernap istället =-)


Julbord och lussebak =)

Hej alla glada!!

äntligen en ledig helg!!! gick av i fredes morse , hem o sova, sjukt trött =) lite bullar på det så var man på g =) blev idol sen hemma hos annika och jocke, trevligt som alltid!!

igår (lördag) skulle sis och mathilda komma, jag och tindra väntade här med en liten 6månaders present till mathilda, men dom var sjuka så blev inget =( synd, hoppas ni kryar på er =)

blev ia.f lite städ här hemma och tänkte julpynta, men väntar nog tills nästa vecka! räcker med ljustakar så länge =) sen blir det fram med alla tomtar och köpa julblommor+julgrupper och en liten tomte lykta till balkongen !
Sen på kvällen var det dags att göra sig i ordning för att åka till ringsjö wärdshus med annika,jocke,annikas syrra och jockes pappa!

kan verkligen rekommendera det! 500:- men värt det!!! värsta sill buffèn med alla olika inläggningar: i romsås,chili,apelsin,vitlök,örter m.m... och massa goda korvar, skinka, kex med goda ostar, olika räk och romrörer som jag älskar! 10 olika gravade laxar och kallrökt lax =) sen givetvis köttbullar,prinskorvar,jansson m.m. allt var mkt gott! och så drack vi vitt vin till det =)

och gottebordet var inte och leka med! det var nog det jag och maggan såg fram emot mest ;) mini snickerskakor, mini morotskakor med frosting,tryfflar,vitchoklad med cocos,fudge m.m. mmmmmmmmmmmmm =)

och sen mitt i allt gästade Per moberg haha! alla blev tysta i lokalen när han kom in, han och hans familj skulle tydligen käka där, han gick och lukta på alla sillar haha, typiskt han!

blev en 3 h lång kväll, jätte mysigt var där! kul och göra lite andra grejer än att bara se film eller festa på helgerna!

nu bakar jag lussebullar =) bilder kommer sen! blir en lussebulle och lite glögg mys för mig och tindra ikväll!


kram på er


ringsjö wärdshus