hejsan hoppsan, tjo galoppsan!

konstig inledning va ?? haha

idag har jag också jobbat kvällen . med patrik A igen :) . gick bra... utflykt idag igen..jag körde till Kopparhatten : ) satt där o fikade och kolla på den HÖGA utsikten! väldigt fint o skönt där faktiskt..sjukt mkt folk o bilar där bara..

sen kom pade och hälsade på ikväll igen :)

Imorgon jobbar jag morgon! på fredag har ja jobbat 7 dagar i streck!! rätt mycket.. har gått in extra..men ja klarar det!

lägger upp en bild på mitt korta hår! och öven på de kläder jag fick hem på posten i veckan! nya höstkläder :D !!

ciao!


Min nya mössa :P


Och köpt en ny blomma till mitt fönster =)






jobbar helgen!

Denna helgen jobbar jag! helt okej :) dagen idag gick jätte fort.. började 11.30.. jag hade utflykten idag.. så jag fyllde en buss med patienter och en fika korg så körde vi ut mot en sjö i hässleholm, jätte fint där.. satt och mös o fikade.. var borta typ 2 timmar.. sen kom vi tillbaka.. då var de nästan dags för kvällsmat..sen har det bara rullat på..godis och film-time ikväll med på Björkvik det är ju lördag ;) jobbat med patrik A ! sjukt snäll e han :)

..ett kärt återseende idag med..Pade kom o hälsa på oss nu i kväll :)



Jätte bra låt! ----> http://www.youtube.com/watch?v=aiMHm7HAZTk



Ny hårfärg..

Varit hos frissan och lagt i lite brunt.. nu måste ja bara bege mig coh färga hela förlängingen oxå så det passar! för mitt hår e så sjukt kort nu, så vill inte vara utan löshåret !!

take a look!




Sitter här ännu idag..Blandat INLÄGG!

Idag är jag ledig från jobb, skönt..men har blivit förkyld och har lite ont i halsen :( tradit! men måste orka jobba! men träningen får dock bli inställd..

Om 2 dagar sitter jag här med 14 000 på kontot, skön och VÄLFÖRTJÄNT lön!

..sett massa känslomässiga programm idag om döden och hemskt behandling av små hundar..mår så illa ibland på världen.. dom lät hundar springa 10st inne i burar på snurrande hjul i flera år!! och födde valpar gång på gång..till slut fick inte alla plats då klämdes dom antingen ihjäl eller skjöts.. allt bara för att avla så många hundar som möjligt..sjuk!! jag började gråta..

och sen tänker man ibland på döden..undra hur det är att dö, och hur länge man får vara levandes här under 2000-talet!

På cityakuten jag såg idag, var där en mann som skulle dö.. och han var jätte rädd.. och under tiden döden långsamt tog med honom, så var han både här och på andra sidan.. han "hoppade" llixom lite..såg människor på andra sidan och massa bilder , som en flashback typ.. så innan han dog såg han saker både här och på andra sidan hela tiden, så han blev helt förvirrad.. och så pratade han och svarade både männskor på denna sidan och på andra..

men sen dog han o följde med ljuset och kännde något sort av välbehag.. ja tror det är så på riktigt.. det var nog en riktig bild på hur döden kommer till en..om man inte dör på stört i en olycka då.. för då hinner man inte höra folk på denna sidan.. och tidigare liv e jag oxå ofta inne på i mina inlägg, tror ju stenhårt på det.. och att man ser i en persons ögon om man levt ihop tidigare, man kan även känna genom personkemin med olika folk..

en sak som hände mig för några dagar sen är väldigt underlig..både kul och inte.. vet inte hur jag ska ställa mig till det.. rätt intressant, kom lite som en chock, men något i mig visste att redan när ja träffa personen i februari att detta var precis vad som skulle hända .. detta e ett tecken på att vi levt ihop tidigare på ngt sätt..

det var 1 av grejerna jag tänkt på idag, har oxå tänkt på att jag är lite över 20 nu.. tiden går så fort.. och ännu har ja inte funnit en karl ja vill leva med.. ingen egen lya, vet inte vart ja ska bosätta mig..vilken stadsdel eller land??

vad vill jag läsa till?

såå mycket som inte står klart i mitt huvud..

Under de senaste fem åren har ja ändå hunnit med mycket byten & förändringar i livet.. .. bytat skola, börjat gymnasie,skaffat pojkvänn,fått nya vänner hela tiden, "nytt utseende", rest mycket, fått jobb/bytat jobb! m.m.
och för 6 år sen visste jag inte att när jag var 15 år skulle min mamma dö, det var alltid min värsta mardröm och så skedde det..

här kommer bara några bilder av de senaste typ fem åren av mitt liv..




Och under hela mitt liv, har där varit en person som stått mig närmst..och sitter i mitt hjärta .. funnits för mig i ur & skur.. haft mysiga stunder med och även roliga stunder och party stunder! ja allt kan vi göra tillsammans, finns bara vi som har den dä'r "speciella humorn "känns som vi är lika gammla!

Det är min andra hälft helt enkelt! Min söta stora syster! tack för alla år du har förgyllt och kommer förgylla! ett liv utan dig är INGET liv! älskar dig mer än något annat! <3<3<3


Ny låt jag hörde på jobbet! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=OUhUXUesJQw

Full rulle!

med jobb! denna veckan är det jobb exakt varje dag.. sen nästa vecka ledig 1 dag! tar på krafterna, men skönt att gå på schema igen! och pengar får man ju!

Igår slutade jag kl 16.00 körde hemmåt, hoppa in i duschen och bytade om! sen hämtade jag upp carro! vi skulle till nova! jag ville handla för mitt present kort jag fick av niklas och c.o på vår fest! :-)

Och jag hittade en svart kofta! fannas mkt nytt fint höst-igt där inne! och såg en skit snygg skinnjacka för bara 499:-!!! ooh, och pank som jag är just nu så kunnde jag inte köpa den..men snäll som carro var så lånade hon mig pengar :D så blev en snygg höst jacka oxå :-)

En skummis kom fram till oss och ställde massa frågor när vi stod och kollade på fimer.. han fråga vilken parfym vi gillade bäst av två st han funderade på! och ställde fågor om förhållanden och filmer m.m. haha! han gick aldrig! skit skum, lite små bögig med! trodde jag skulle börja gap flabba !! =P

sen käka vi på donkan..sker inte så ofta, så inte så farligt :-)

stannade där tills stängnings dax, då ja köpte en smoothie! sen körde vi hem! sen var det nästan läggedags igen!

... längtar tills min monster lön kommer!




Jobb!

..Fortsatt jobb för min del nu..ska ta över efter en annan som ska sluta! fick besked idag! så nu går ja över på en 100% tjänst! får se hur länge jag får ha den!

..många hade sökt den och jag var bäst lämpad enligt dem, kul att höra :-).. så BJÖRKVIK igen!





Sommaren-08

är slut nu kan man väl säga..känns att hösten e på väg! :´(

men men förutom att ha jobbat 100% så har ja även gjort en del skoj :)

* Lomma beach en hel del :-)
* varit mycket i mikaelas nya lght! mys & fester i hässleholm:-)
*Midsommar firande i H-stad med syrran & ellen :-)
*20 års fester (elins & sebbes)
*Grillfest
*Österlen & Kivik
* Min egen 20 års fest :D
*Bio & ätit ute mycket..
*Shoppat
*Semestrat i halmstad!

-Nu väntar bara en tripp till ullared och en kräftskiva :-) och en tripp till köpenhamn med syrran!

..har även skaffat mig nya vänner denna sommaren :-) skoj!!













Mini-Semester*

Har jag haft nu! efter jobbet i fredes, körde jag och emma och hennes karl hem till deras stad.. Halmstad! dem hade ju varit här en natt innan ..Janne ville se Höör =)

när ja kom hem hade dem köpt baguetter och wienerbröd=) sånt skönt avslut på vikariatet! så de käkade vi och pappa.

sen körde vi ditåt! hade med oss zorro i bilen med, han har ju bott hos oss i en vecka... han var rätt lugn =) på vägen stannade vi vid en rastplats, satt i solen och mös lite och sträckte på benen.

väl i Halmstaden, så släppte vi av janne vid hans place..sen bar det av till ICA.. handlade mat för dagarna.. massa gott :)

sen slappade vi bara och åt gott.. deckade jätte tidigt! var så trötta båda två!

Lördagen-sov länge..åt en god frukost.. körde in till stan..gick lite i affärer.. leta efter min efterlängtade kofta, men fanns inte :(.. körde ut till stranden (var jätte varmt) gick runt där vid stugorna och köpte en glass i kiosken, där finns så sjukt fina stugor och hus =)
sen la vi oss en stund och solade =) såå skönt! sen körde vi hemmåt.. käkade lite och gjorde oss iordning.,.för vi skulle ut och käka på en restaurang/pub senare.. Gastons hette det..

var lite kö för att få ett ute-bord.. men vi fick ett :) best'ällde varsin skagen pizza..med lax,räkor, ost och skagenröra! mm! sånt har vi inte här hemma! :P

satt där en tag, sen gick vi och köpe vi hem lite naturgodis och åkte hem och smaskade på det..även en tidigt sömn denna dagen..var helt utslagna av solen =)

söndagen- vaknade,käka frulle..körde ut till "ön" heter det och gick en lång,rask promenix! såå skönt.. sen tillagade vi spenat rullar! gottigottgott! .. framemot kvällen åkte vi hem till Janne.. gjorde varsin god smoothie och kollade 2 filmer.. The Happening och hancock! bra filmer båda två! bestämde att vi skulle till ullared snart och ha en kräftskiva hos janne =) blir väl i sept..

Idag- gick upp hyffsat tidigt, gick en långis vid stranden =) så underbart . åkte hem käkade quornhamburgare! gott, men blev as mätta i flera timmar.. sen åkte vi o kollade lite affärer på eurostop.. åkte hem och lagade quornfileeer med rotfrukter.. gott det med! sen har vi bara slappat o pratat strunt, och nu är jag himma!

Som vanligt när ja åker dit vill jag inte hem igen! så skönt och trevligt där!! ses snart igen mah sistha <3 :-)









Sista jobbeveckan!

blandade känslor.. så skönt det har varit att gå på schema. veta att man har en fast inkomst över några veckor.. och alltid ha något att göra.. nu kommer jag bli så rastlös!!

..har trivts bra här.. mkt bättre än mina andra jobb jag haft.. och haft trevligt med personalen.. fått nya vänner (elin) =)

alltid kul sånt.. och har trivts bättre med att jobba med så många killar!

Och nu känner jag att ja verkligen kommit in i det, skönt! för det var inte lätt i början! det e faktiskt ett svårt jobb att jobba med psyk& missbruk!

Kommer sakna att inte gå dit på mitt schema,beacuse tomorrow its over :(

får vi se hur mkt jag bli inrigd som tim nu då... för somagt dom är nöjda med mig ;0)

Ikväll kommer syster med kille hem! ska åka med dom upp till H-stad igen efter jobbet imorron! ska vara där i helgen! liten mini-semester för min del :D <3<3<3


sweet

detta e ett av mina sötsaker jag har beställt idag! REPLAY PUMPS!







sjuukt fina!!

Monday, bring me some sunshine!

Idag har ju inte vädret varit på topp, så tråkigt! skulle eg. varit ledig men fick jobba 07-09 så inte så farligt :) haha!
efter ett litet ryck på jobbet var ja jätte hungrig.. så ja stack ner till byn och köpte en räksallads baguette och ett blåbärs wienerbröd och en grekisk sallad.. salladen sparade jag till lunch! men det andra mumsade jag på när jag kom hem! :-) sjuuukt gott!

sen gick Lina och la sig och sov i två timmar, vaknade lagom tills lunch dags ! haha.. då käkade jag min sallad! Lugn och skön dag idag..har dock lite ångest, beställt massa från internet :S  shopoholic? nädå!!

.. Zorro zorro vart e du? han har varit borta i snart 2dygn:(     bebis!!

LINAJOSEFINEJÖNSSON








Jobba..

..ska jobba nu 16-21...

I´m off..



( alltid ego bilder, i know! men tycker det e så roligt att fotta! )

Lördagen den 9/8

Igår var det lördag! jag jobbade fram till 13.00.. skönt! solen kom och gick lite igår.. men när jag kom hem var det varmt! så jag hoppade i min bikini och la mig ute i trädgården=) tog kanske en halvtimme, sen slocknade jag haha! vaknade av att jag dreglade! haha.. sov nog där ute i två timmar..

sen var det bara dags att gå in...Jag och Rebecka skulle in till Lund och finally se SEX AND THE CITY THE MOVIE!!! =)

Skit bra var den verkligen..den varade i 2,5 timmar.. vill se den om och om igen!!

efter bion bestämde vi oss för att käka lite thaimat..så vi käka lite friterade räkor och ris och biff och kyckling i sötsursås m.m... det var väl helt okej!

.. haha på tåget hem var lite pinsamt! jag hade en vatten flaska i väskan och skulle ta upp den och dricka.. när ja öppnar korken ser ja att det börjar bubbla! och min hjärna tänker: oh nej oh nej snälla..

haha efter 1sekund började det spruta vatten åt alla håll! haha alla på tåget skriker och aktar sej.. ja sitter där röd i huvudet med en as-garvande Rebecka bredvid! folket på tåget jublar och börjar klappa! pinsamt eller? :S


CIAO!



Höörsmarknad har börjat..

japp det har den..inte för den är så rolig.. :P

..igår var jag ledig, sov jäääätte länge, skönt! plingade Rebecka, och vi bestämde vi skulle ut och äta framemot kvällen! så klockan 17.30 träffades vi i byn i regn och rusk! blev varsin god pizza inne på Höörs pizzeria! med massa flams & trams därtill:)

sen gick vi en runda o kolla på tivilot, och tog varsin lott, hon vann en liten tvättbjörn som jag fcik :) hihi! sen gick vi hem till hennes kar & låg och vilade oss en stund vid tv:n och snackade snusk! alla tre! hahahah så skoj! vi har så sjuk humor allihopa!

sen gick jag & Rebecka ner till tivolit igen, åkte simulatorn! haha sånt e sjukt kul.. man tror man åker på riktigt.. gubben som satt bakom video kameran skrattade när vi gick ut! haha.. vi skrek som små barn..

Trevlig kväll igår med min bettan!

idag har jag jobbat... kom hem strax efter 13..gick ut o la mig o solade och somnade .. fan vad skönt det var!



-vad tycker ni om min nya sommriga skugga? har mixtrat lite med gult,grönt & rosa ..

080808

det e det bara en gång detta året! coolt datum idag ;)

Idag är det fredag ,min enda lediga dag denna veckan! skulle varit ledig igår oxå men var tvungen att jobba för en annan... jobbade i blå grupp betydligt lugnare..där gör dem allt själv.. , dom är så duktiga att pocka undan där.- och sköter städ o disk och allt själv..så det enda ja gjrode igår var typ att åka och handla med fyra stycken och tog en fika i höör.. skönt :) sen tog jag blodsockret på en för första gången igår! det gick ju bra.. han hade rätt högt, så det fick bli en insulin spruta!

..Idag regnar det som fan! så tradigt!! man vill ju åka till beachen när man e ledig :`(

denna helgen är det oxå kräftskiva och höörs marknad.. så ikväll jag ska träffa Rebecka, ska ner i höör och äta på restaurang..sen får vi se om vi stannar där nere ett tag..är ju liveband och sånt idag & kanske träffar någon rolig människa.. ska bli kul att träffa Bex iaf :)

imorgon jobbar jag.. 7-13..sen ska ja fan hem och sova!

kanske bio imorn? MÅSTE se: Sex and the city the movie!

Nu ska jag äta lite mellamål.. ha det bra alla små filurer .. :-)


20+20+20+20 års fest!

Nu är det helt plötsligt över.. 20års festen på Ljungstorps gården i sötofta! Tyckte precis det var vår och vi började planera..så mkt vi har planerat och fixat och handlat.. och sen går det över skit fort!

.. men iaf.. mat var beställt från bykrogen! grillfat! och spriten inhandlades från tyskland :) billigast så! bjöd även på schwartsvalds tårta och snacks.. och bål givetvis =)

gästerna började dyka upp vid 19.00.. vi själva var där 1,5 timme innan och blåste ballonger, satte fram mat och sprit och blanda bål och så.. resten hade vi gjort dagen innan, o tur var väl det!

festen blev galen! alla snapsade hela tiden och sjöng & hade sig! full blev man! (för full) haha.. hann inte äta så mkt,var helt upp i varv och stressad :P så magen fylldes typ bara med alcohol..

efterätten åt ja inte heller, den kastade jag o carro på varandra haha, kletade in oss med tårta .. helt galna.. som tur var tog vi bara en tårta :P.. dansade gjorde vi sen oxå hela natten lång.. och buggade =) skit roligt!! och ja gjorde värsta vurpan på golvet haha, ngn hade spillt öl..gjorde sketa ont! haha finns bild nedan :P

Och där fanns ett jävla skelett, som alla dansade med haha.. så sjukt..den var fan med överallt =P men tyvärr var han itu i morse :S låg händer och fötter överallt! hahahaha!

..sen framemot morgonen när de sista gästerna gått..sov jag och carro i lokalens bed and breakfast rum.. och när vi vaknade så såg det inte klokt ut fy fan!!!! vi hade betald städning, men alla flaskor och disk och sånt fick vi ta.. jobbigt värre! och jag och carro mådde skit, var duktigt bakis.. som tur var dök syrran upp sen och hjälpte oss!

sen delade vi upp resterna av maten och spriten & snacksen.. blev lite grann tills oss alla!

Tack alla vänner för sjukt najs presenter, & trevlig kväll :D Jag fick: pengar,smycke,presentkort,vin,choklad och blommor :)

Här kommer massa bilder, njut ;)


Zorro!

Han är på besök nu =) med syster! han ska stanna kvar sen två veckor, ska ta väl hand om han! mysis :)

PUSS!