20+20+20+20 års fest!

Nu är det helt plötsligt över.. 20års festen på Ljungstorps gården i sötofta! Tyckte precis det var vår och vi började planera..så mkt vi har planerat och fixat och handlat.. och sen går det över skit fort!

.. men iaf.. mat var beställt från bykrogen! grillfat! och spriten inhandlades från tyskland :) billigast så! bjöd även på schwartsvalds tårta och snacks.. och bål givetvis =)

gästerna började dyka upp vid 19.00.. vi själva var där 1,5 timme innan och blåste ballonger, satte fram mat och sprit och blanda bål och så.. resten hade vi gjort dagen innan, o tur var väl det!

festen blev galen! alla snapsade hela tiden och sjöng & hade sig! full blev man! (för full) haha.. hann inte äta så mkt,var helt upp i varv och stressad :P så magen fylldes typ bara med alcohol..

efterätten åt ja inte heller, den kastade jag o carro på varandra haha, kletade in oss med tårta .. helt galna.. som tur var tog vi bara en tårta :P.. dansade gjorde vi sen oxå hela natten lång.. och buggade =) skit roligt!! och ja gjorde värsta vurpan på golvet haha, ngn hade spillt öl..gjorde sketa ont! haha finns bild nedan :P

Och där fanns ett jävla skelett, som alla dansade med haha.. så sjukt..den var fan med överallt =P men tyvärr var han itu i morse :S låg händer och fötter överallt! hahahaha!

..sen framemot morgonen när de sista gästerna gått..sov jag och carro i lokalens bed and breakfast rum.. och när vi vaknade så såg det inte klokt ut fy fan!!!! vi hade betald städning, men alla flaskor och disk och sånt fick vi ta.. jobbigt värre! och jag och carro mådde skit, var duktigt bakis.. som tur var dök syrran upp sen och hjälpte oss!

sen delade vi upp resterna av maten och spriten & snacksen.. blev lite grann tills oss alla!

Tack alla vänner för sjukt najs presenter, & trevlig kväll :D Jag fick: pengar,smycke,presentkort,vin,choklad och blommor :)

Här kommer massa bilder, njut ;)


Kommentarer
Postat av: Miss0

Ser ut som om det blev en lyckad 20 års fest :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback