Mini-Semester*

Har jag haft nu! efter jobbet i fredes, körde jag och emma och hennes karl hem till deras stad.. Halmstad! dem hade ju varit här en natt innan ..Janne ville se Höör =)

när ja kom hem hade dem köpt baguetter och wienerbröd=) sånt skönt avslut på vikariatet! så de käkade vi och pappa.

sen körde vi ditåt! hade med oss zorro i bilen med, han har ju bott hos oss i en vecka... han var rätt lugn =) på vägen stannade vi vid en rastplats, satt i solen och mös lite och sträckte på benen.

väl i Halmstaden, så släppte vi av janne vid hans place..sen bar det av till ICA.. handlade mat för dagarna.. massa gott :)

sen slappade vi bara och åt gott.. deckade jätte tidigt! var så trötta båda två!

Lördagen-sov länge..åt en god frukost.. körde in till stan..gick lite i affärer.. leta efter min efterlängtade kofta, men fanns inte :(.. körde ut till stranden (var jätte varmt) gick runt där vid stugorna och köpte en glass i kiosken, där finns så sjukt fina stugor och hus =)
sen la vi oss en stund och solade =) såå skönt! sen körde vi hemmåt.. käkade lite och gjorde oss iordning.,.för vi skulle ut och käka på en restaurang/pub senare.. Gastons hette det..

var lite kö för att få ett ute-bord.. men vi fick ett :) best'ällde varsin skagen pizza..med lax,räkor, ost och skagenröra! mm! sånt har vi inte här hemma! :P

satt där en tag, sen gick vi och köpe vi hem lite naturgodis och åkte hem och smaskade på det..även en tidigt sömn denna dagen..var helt utslagna av solen =)

söndagen- vaknade,käka frulle..körde ut till "ön" heter det och gick en lång,rask promenix! såå skönt.. sen tillagade vi spenat rullar! gottigottgott! .. framemot kvällen åkte vi hem till Janne.. gjorde varsin god smoothie och kollade 2 filmer.. The Happening och hancock! bra filmer båda två! bestämde att vi skulle till ullared snart och ha en kräftskiva hos janne =) blir väl i sept..

Idag- gick upp hyffsat tidigt, gick en långis vid stranden =) så underbart . åkte hem käkade quornhamburgare! gott, men blev as mätta i flera timmar.. sen åkte vi o kollade lite affärer på eurostop.. åkte hem och lagade quornfileeer med rotfrukter.. gott det med! sen har vi bara slappat o pratat strunt, och nu är jag himma!

Som vanligt när ja åker dit vill jag inte hem igen! så skönt och trevligt där!! ses snart igen mah sistha <3 :-)









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback