***Julhandling!***

Idag var det dags för att handla klappisar! de sista.. blev till carro, syrran och johan! handlade till respetktive nära vänner igår i hässle! hoppas alla blir glada! är ia.f skit nöjd med dem :)

Jag drog med mig elli in! hon hade oxå en del att handla.. det var skoj.. älskar att handla till andra! så kul när man verkligen kommer på ngt bra och som man vet uppskattas!

vi tog varsin smoothie oxå såklart! det är ett  måste! snacka om vår ekonomi både den vi har nu och framtida! kommer bli tufft!

massa fniss o galneskaper oxå! är helt trötta nu så bara fnissar... när ja hade släppt av henne, skulle ja köra upp för deras branta backe, så gasa ja för mkt så bilen slira o d lät som fan haha.. man såg  bara hur hon vände sig om..det har hänt på samma ställe innan, o vi sa prata precis om det innan d hände igen haha komiskt!

handla lite till mig själv oxå.. vill ju vara jule fin :P passa på när man kan somsagt! handlade en tidning oxå med en skit bra film i som man fick till , var tvungen att köpa den då..

lite bilder nedan!

Jobba imorgon 7-16 & Fre 06.45-16




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback