Galet!

igår skulle jag och mikaela till pållen! anläde till henne vid ca 12.30! bestämde oss för att testa en ny väg dit..Tog evigheter och vi passerade massa konstigheter. Igen spikade hus, djupa svarta skogar, konstiga kor och en mega traktor.

När vi väl kommit fram fick vi onda aningar om att det skulle bli ett h`lvete, och det blev det haha! Molly flög på oss och stegrade och sparkade bakut mot oss. Helt arg blev hon vi kunde inte ens ta in henne för ryktning. Helt omöjligt. Och gåsen jagade oss fram och tillbaka! Sånt kaos vi hade! hatar den där jävla gåsen!
Vi fick åka tilbaka mycket missnöjda. Men som tur e ska vi få hjälp med henne till helgen, det måste ju bli bättre. För den hästen är en svår häst!  Ska säga det att "molly du hänger på en väldigt skör tråd för tillfället lille (galna) vän! "

HAHAHAA gud vad vi garvade när vi kom in i boxen, i hennes matskål låg en hel wiener längd bakelse... såå sjukt ! haha sånt ger man ju inte hästar!
Och lilla tanten: om hon inte passar sig så e det bara till att pryla henne, ge henne en fet smäll på käften!
shit allt är så komiskt!

Jag var hos mikaela hela dagen och kvällen igår, blev bjuden på mat av hennes mamma oxå =)  sen låg vi mest i hennes säng och bara segade oss och blev latare än vi redan är (svårt att slå) Sen har vi fotat lite mongolid bilder på oss själva och jagat runt varandra i huset! Galna är vi, lite sjuka i huvet!

där finns massa läskigheter på gården typ som ett läskigt majbål med svarta sopsäckar och ett vindspel hahaa ;P

man börjar undra...

image756



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback