Mycket tankar som vanligt

ja, då blir det snart halmstad, sitter & väntar på ellen nu...

Och kan inte släppa det här med tidigare liv..låg o läste mer i min bok i natt.. allt är så självklart.. det är så himmla häftigt..
jag vill veta allt om mina tidigare liv och vilken relation ja haft till mina vänner&familj mfl..

och man vet ju att det finns ett paradis..(vårt hem) andra sidan.. men det finns "de mörka" som aldrig kommer dit, utan föds om igen,igen för att lära sig en läxa och bli god...men ingenfara, undrar ni om ni är en av de mörka kanske? de är ni inte, för tanken av att ni brydde er på det,tyder ju på att ni bryr er om saker, och de gör inte de mörka... så det är lugnt=)

Livet är ju bara ett test, vi testar på olika kroppar o liv.. så detta är bara en teater egentligen, detta är ju inte vårt liv eller hem..det är ju på andra sidan...och du lever omkring samma människor hela tiden, bara det att du inte vet om det.. för ditt cellminne ligger så långt bak. .. men du kan få reda på saker om du går till ett medium och gör en reggression! (hypnos)..

Och vår själ vill oftast vi ska minnas, så den bär med sig saker från tidigare liv.. ibland ett ärr eller ett födelse märke från en händelse.. och även en del av dig kan ibland känna att du har kännt eller sett något innan, eller varit på en plats innan (typ dejavù) och oftast har du det då! det finns bevis på det!

Och du kan lätt peka ut dina vänner och andra och säga om du har levt med dem innan eller inte.. de känner man på sig.. och man kan även se in i själen genom ögonen.. så känner man en stark känsla.. betyder de ngt..

Det finns en orsak till att vi mår fysiskt eller psykiskt dåligt. Mycket bär vi med oss sedan barndomen och andra relationer samt tidigare liv.

vill ni veta något om detta, om ni är nyfikna..så är det bara till att fråga : )

och ja undrar oxå varför ja känner så när ja ser dig? as jobbigt.. de kommer aldirg gå ju, men ja mår dåligt.. det är ngt i dina ögon..och du känner oxå det...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback