Långhelg i hässleholm!

jahapp då var man hemma i höööööör igen då! varit hos Mikaela i hennes nya lya sen torsdes! haft mkt mys och trevligheter!
Tog ju med mig en av våra katter Lillis dit. Han ska bo där nu! det går rätt så bra! tror han tycker om att vara ensam, så han får all uppmärksamhet! och hans slipper gå ut(vilket han avskyr) och det är lugnt och skönt där..

...När jag o mikaela körde dit i torsdes, hade jag efter ngra om och men äntligen lyckats få in Lillis i buren! han satt o skrek i bilen hela resan :( och sen började han dregla något så fruktansvärt, den stackaren!! och sen märkte vi att han bajsa på sig :( stackaren, så sjukt rädd!!

så när vi kom hem till henne så var det in i duschen med katten, det gick faktiskt bra, han sa inte så mkt! sen dom två första dagarna låg han mest under soffan! livrädd! men sen tog vi fram han, så så småningom lärde han sig att ligga i soffan! o vi borstade o klappade han, så han börja spinna..så nu skriker han så fort vi inte borstar han =) blivit en riktig kelegris!

lådan har han lärt sig var den finns.. Och han äter med bra aptit! På kvällen sen lagade vi jätte god tacos =) satt o åt och mös! sen öppnade vi balkongen, och helt plötsligt kutar lillis ut och hoppar över balkongen och hamnar i häcken!! vi for ju ut efter han! men hitta inte han, det var ju mörkt.. me vi ana han låg i häcken o tryckte..
kom en fyllegubbe dit.. han snacka som fan o skrek o skratta as högt! skit äcklig! fråga oss om allt möjligt, så vi fick ljuga.. usch! sen tog han upp sin nyckel och såg ut som han skulle sticka oss, så ja drog in mikaela i lägenhetshuset!

sen såg vi genom fönstret att han gömmde sig i en buske.. sen vid midnatt när vi äntligen vågade somna, så hör vi han ute, lät som en katt! skit läskig.. så vi var nära att ringa polisen.. men han försvann sen efter han sparkat på dörren :S

på morgonen var det lillis-jakt! men som tur var låg han kvar i busken utanför, så vi bar in den stackaren! han låg helt invirad i en taggbuske.. men snacka om att där bor skumt folk hah! grannarna vågar knappt öppna när vi ringde på dörren och fråga om vi kunde låna en konserv-öppnare! och massa skummisar och fyllegubbar! och en halv döende as rädd man bor bredvid henne..haha usch..

I fredes hade hon lite inflyttningsmys , så vi gjorde en sallad.. hennes mamma,pappa och kompisar kom över! det var trevligt..åt lite snacks med o drack vin! alla ville mysa med lillis! så han var riktigt poppis!
vi var fyra tjejer sen på kvällen kvar..vi tramsade oss lite, se bilder nedan..=)

Lördagen blev det fest! en hel del folk i lyan.. tyvärr kom där några oärliga människor o snodde saker! IDIOTER!! mobiler,kamera,mp3 m.m.. men dem blev så rädda för vi ringde polisen, så dem hade lämnat sakerna i busken! vi hittade dem nästa dag! tur var väl det!

Lillis var med på festen, fast alla tjoade o spela hög musik så låg han i deras knä hela natten! hehe! äntligen får lillis lite kärlek!

Söndagen blev lugn.. vi sov länge.. åt lite, kollade tv o så.. sen skulle vi upp tidigt idag ,mikaela skulle jobba, så ja körde henne .. skulle ju ändå till höör så..

nu sitter jag här , ska träna om 2 timmar..ska bli as skönt! :D

denna fina present fick hon av mej i inflyttningspressent---->


lägger upp bilder från dagarna nedan.. tyvärr finns inga festbilder..

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH



Kommentarer
Postat av: carro

HAHA vilka bilder:) viga jävlar. haha. å Lillis, han har fått d bra ser d ut som, haha inte för han hade d dåligt innan haha men nu e d nån som verkligen vågar mysa me honom haha, nyduschad å fräcsh:D HAHA kanske tom jag hade kunnat klappa honom nu;) HAHA nä jag väntar på Bambi:D HAHA

2008-06-16 @ 16:48:47
Postat av: big sis

Hej sis! vad härligt att se hur lillis verkar må =) frissan satte faktiskt i två längder klips hår i min frisyr så är inte så långt som det ser ut. Hade för kort hår för att ha det till sidan=( tradigt. Snart ses vi darling sis! pyss

2008-06-17 @ 13:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback