Hard work..

Igår ringde klockan 06.00 och då vaknade en asa trött lina, som var tvungen att gå upp! Inte ofta jag går upp så tidigt ju, så varför klaga egentligen? men men skulle börja på Björkvik kl 07.00..körde dit, lyssna på rapport o så.. sen var det ut på fältet o jobba haha! det var timanställds dag igår igen..all ordinarie personal skulle iväg, så vi fick passa stället =P

Gick jätte bra..alla timanställda känner sig ju lika mkt värda haha ..så vi har lä'tt att prata med varanndra o så..
Jobbade med Elin, en jätte söt & trevlig tjej från Hörby ! hon hade oxå bara jobbat ett antal gånger här, så vi är lika nya! följde ett Schema som jörgen skrev till oss om vad vi skulle göra! så de förljde vi.. vi skulle handla oxå o städa i huset! det blev super fint! :P Sånt team vi var!

Och morgon samlingen fick jag hålla i, jörgen tvinga mig! haha..skulle sitta o läsa ur pärmen inför patienterna, vad dem skulle göra under dagen.. :P aja, gick bra iaf..

Och Lunchen gick bra..o tvättningen och o ja allt .. tyckte det såg kliniskt rent ut överallt, o patienterna hade vatt duktiga o lydit oss och duschat . ..

vi skratta jätte mkt hela dagen.. hon verkar inte heller vara en sån som kan bita ihop när man eg inte ska skratta ;) hahah! det blev lite stressigt ett tag, och vi blev "attackerade" av patienterna så då skratta vi som bara den. men men kul var det =)
Vi satt ute o solade sen med=)
dagens lunch var kanon.. fläskfile med potatisgratäng och ungsbakade tomater med ost! mmm!

slutade 16.00 dagen gick rysligt fort! .. men som sagt kul o jobba igår.. har ett nytt smeknamn av de yngsta patient killarna  "blondie" hahah! :-P

pusshaj

image927

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback