Jobb,träning,flams,höst-sol!

Denna veckan har de varit jobb tis-ons ..ledig idag och jobba imorgon! sen är det ju Halmstad efter jobb imon :D:D träffa syrran!!! <3 & givetvis bananen (janne) och zorro kise!!!

- Vi ska ha kräftskiva :) och åka till ullared och brottas med galna kärringar! haha ha race med kundvagnarna haha! ska bli najs:)
och kanske ut i stan med o festa! ska bli skönt att komma bort lite...

Idag har jag varit ledig, sovit som en stock! skönt det du!" Och vid 14.00 tiden kom Elli körandes hit :) vi tog en fika på boijertz o snacka massa skit :) såå trevligt att träffa henne! gick en runda oxå till byn och tillbaka.. solen sken så fint!

..kom på att pengar e farligt, o vi e beroende :S får aldrig nog! och spara blir vi bara sämre och sämre på! och snart kommer vi sälja allt vi har för att få mer!! haha daddys motorcyckel och snart huset!! haha usch sånna framtids syner vi fick! att vi hamnar i programet : Lyxfällan :S
till sist kom vi på ett namn på oss! PENGAMISSBRUKARE!!! :S usch inte bra! men vi kunnde inte låta bli att skratta åt eländet!

... I måndags tränade jag och Carro Body pump! I Tisdags DansAerobic.. och idag Aerobic! Gud så flitiga :) blir förtjänta av lite onyttigheter i helgen då :)

puss till er **


Kommentarer
Postat av: Anna

Var tränar du?

Postat av: Elli

Haha verkligen galna är vi ! :) Men det va sjukt kul att ses!! <3 Kollade du om jazz dansen på in2shape? Hoppas du får det skönt i h-stad!! PUSS

2008-09-26 @ 12:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback