Trött å åter trött...

är så trött idag, skolan körde igång igår.. och med riv start!! massa läxor nu varje dag och skit stressigt för vi har snart kurs avslut i dennas kursen.. så jobbigt!

och sen har ja lite intervjuer o bredvid gångar som ska ske nu med inför sommar jobb så vet inte hur ja ska hinna med allt! känns som hemmet o chinchillan min kommer efter!! hinner inte med allt...

I helgen hade man trevligt besök av carro =) hon dök upp här på lördagen.. vi stack ner till stan i det fina vår vädret, sen fikade vi lite och kollade affärer..

sen när vi kom hem var det full rulle att göra oss iordning ( tar tid) Johan hade två kompisar som kom oxå.. vi laga tacos! mkt gott, och drack massa vin o drinkar.. känns som det blev lite för mkt..

tiden gick då fort, sen var det dags att bege sig mot stan! vi stannade till hos emma och janne och emmas kompis madde, som oxå skulle ut..

vi stack till mårtenson, det var trevligt!

dansa tills nästan 03.00 sen stack vi till mc donalds och käka massa hamburgare! haha usch sjukt mätt sen..

sen blev det svart taxi hem, en skit cool gubbe som inte var så dyr fick vi tag i,bytade nummer ;) så han kan man ha stor nytta av sen!

Tack för i helgen carro! trevlig du om! får ha fler festligheter sen i vår /sommar!

nu väntar lite tvätt! hej å hå!

lägger upp lite bilder sen helgen...




Kommentarer
Postat av: Ellen

De va inte Ploppe då? :-P

hahahah!

Postat av: ia

Saknar dig sister! Tänker på dig så mkt! Har du det kul i skolan? Jag ska också läsa till usk till hösten om jag kommer in nån stans, har sökt här i hslm! Synd vi inte sökte samtidigt, då hade ja kunnat börja me dig i halmstad!! Saknar daj massor!! pussipuss

2009-04-13 @ 13:46:42
URL: http://iiisans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback