Back in town!

Helgen har varit bra, var på middag hemma hos johans föräldrar på fredag kvällen, trevligt! sen sov jag över där sen var det upp tidigt, har städat och flytta och fejjat hos johans farmor på lördagen, hon flytta in till höörs nya syper fina lägenheter! så fin lägenheten var! vi höll på hela dagen...  vi var väl en 11 st som hjälpte till..johans släktingar då... men vi blev bjudna på smörgås tårta och bakelser så var gott :) och fick varsin peng!

Lördag kvällen sen åkte jag och johan in och såg på bio ! vi åt på mc donalds på vägen in... vi såg den nya harry potter filmen! den var jätte bra!


sen på söndagen vaknade vi och körde till malmö och köpte grejer till daddys bil, som johan skulle laga.. och sen köpte johan sig en ny telefon , vilket behövdes!!! vi tittade på en Gps oxå, men vi avaktar lite...

sen fixades pappas bil... och johan servade sin bil, sen blev klockan mycket och jag körde till mikaela och hämtade en katt bur och hälsade på rebecka en sväng! sen begav vi oss till hörby ( hem till Elin) för att hämta en liten bebis! en kise unge! såå fin hon är!!!

cool lugn, la sig och sov i buren haha, inte ett knyst hörde vi under färden upp, hon tyckte väl det var lika bra att sova när vi skulle åka så långt, verkar som hon fattar skit mkt.. klok kise! sen när vi kom hem gick hon direkt ut i köket och såg sin mat och åt :) sen gick hon i kattlådan.. hon är inte kattlåds tränad, för hon har bott ute, så skit duktigt!!! sen lekte hon och hade sig, och spana in max! haha han blev förskrämd! men han vänjer sog nog lille gubben!"

men hon ska ju givetvis sitta och glo ut han hela tiden, dummer....

sov i vår säng gjorde hon oxå, hon är inte rädd alls, en riktig tuffing! och tindra ska hon heta <3


nu ska jag mysa me kisen! fick paket på posten idag BTW med ansiktskrämer från LUSH och en rosa morgonrock :D !



 här har hon kontroll över fjärrisen ;)

Kommentarer
Postat av: Diana

Din lilla kise ser ju precis ut som min :). Så sööt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback