Slut på praktiks tiden!

Gud vad tiden springer iväg! inge roligt! skolan igen på måndag med alla dessa uppgifter =( så tråkigt man måste slita så himmla mycket för att bli godkänd bara, man får ju nöja sig då att lägga sig på den gränsen om man ska kunna ha tid till annat oxå . Men det e kanske bra G gränsen e så hög för då vet man att man klarar de höga kraven för att kunna för att bli en duktig undersköterska. Det är ju det man vill bli.  Och då klarar man ju av det om man blir godkänd.

Denna tiden på landfästet min apu, har varit rolig och trevlig,. trevlig personal och lugna boende. bara bott 4 st, de har ju jobbat och gått i skolan så man har haft mkt egentid i lägenheten ,. sen på kvällarna när de e hemma hjälps alla åt att laga mat och fixa disken. sen kanske man går ut på promenad eller cyklar med någon som vill. Och handlar lite och så. Har fått sjunga lite kareoke oxå :P


det e så lugnt och behagligt där verkligen ingen stress! så skönt. Har man inte tid att kolla tv hemma så har man det där :) och inga rullstolsbunda och gravt utvecklingsstörda har det varit som kan vara väldigt jobbigt att arbeta med.
- Går där i från och känner mig nöjd, med en bra apu plats och högt betyg.


Ikväll blir det att se idol med djuren och min sambo...



Tänk att det snöade imorse, fy så tråkigt =( ingen vinter nu tack!!!


Puss på er och trevlig helg!


Snart nog är man .......




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback