Vart tog veckan vägen?

ja...det kan man undra... hade bara tre lektioner denna veckan så var ledig i tisdags och idag... Annars i veckan så har ja läst lite i boken social omsorg, vi har frostat av frysen och städat kylen.. nu är det bara skåpen och lådorna i köket som ska städas ordentligt! det e typ det jobbigaste :P

... Inte hänt så mkt mer, varit ute o promenerat lite,. träningen har hamnat efter lite nu under praktiken då jag o syster inte kunnat samtidigt! men på måndag får vi nytt styrke schema, så då ska vi börja igen.. får se hur mkt det blir.. kommer bli mer i skolan nu, för ska läsa fler ämnen!

Idag har jag sädat undan lite, varit nere på ICA o handlat lite... köpte en färdig sushi, som ja ska mumsa på ikv :) MUMS! sen vid 20.00 tiden när IDOL drar igång kommer fatmire, en klasskompis på besök :) hon är oxå ensam från sin karl idag så trevligt att hon joinar! För Johan är nere och träffar en kompis och ska skruva lite på sin bil och hälsa på sin farmor o mormor o så,..


Imorgon sen kommer Rebecka! ett tag sedan nu! får se vad vi hittar på, med tanke på vår ekonmi här hemma så blir det mest att ta det lugnt... trevligt att bara ses =)


Trevlig Fredag på er!


Kommentarer
Postat av: ia

Hehehe I KNOW ;) tänkte faktiskt på dig när jag tog bilden!! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback