Another weekend is gone!

ha....
då har denna helgen oxå susat förbi, vet någon vart tiden tar vägen??? jag vet inte dock...

Denna helgen har varit ganska lugn... i Fredags var jag i skolan,promenerade  lite och sen mös vi på kvällen med en påse ostbågar och kollade på Talang ;)

Lördagen- stor handling på WILLYS som gällde! handlade allt vi behövde. skönt att ha det gjort! men vill inte handla för mkt konserver och hygien artiklar m.m. nu när vi ännu inte vet vart vi ska bo... blir det hos familj eller vänner så kan vi inte ha för mkt sådana grejer för då måste vi slänga det och det vore synd :S

& alla köks prylar, möbler, kläder & skor ja allt dess h*lvete vet vi ikke var vi ska ha haha behöver ju ett hus för att husa allt vi har, så ska vi bo hemma hos någon så blir de svårt! och våra små djur! men har ett rum vi kan låna ute i stehag att sätta allt i, men det blir trångt :S

men men får hålla tummarna vi hittar något snart, börjar bli knapert med tid....6 veckor kvar i skolan bara..


men men iaf handlade växter oxå på Plantagen, en ny grön växt i om tindra käkade upp den andra.. och en fin rosa pelargon:-)

sen stack vi hemmåt igen, packade upp alla varor..fixade till oss, sen handlade en present till johans syster & körde ner mot höör, där det var dags för kalas! bjöds på pajer i olika sorter och frallor!
Och till efterrätt dajmtårta! stannade till ca 22.00 tiden sen rullade vi hemmåt igen, döds trötta så slockande nästan bums!
och idag har vi varit ute och promenerat nästan 1 h runt vallås, UNDERBART VÄDER!!! Var på harald nyborg också idag och handlade en kaffekokare ( på tiden) =) och en hantverks låda med olika skruvmejslar o verktyg...

sen har vi lagat middag och ätit lite natur godis och chips! lägger upp lite bilder! Köpte även den nya cartè dor glassen idag (dock inte ätit den än, blir väl i veckan) med jordgubbar och vit choklad!

lite bilder kommer!


kvällens mat blev; pasta & kyckling i currysås!




and the coffe kokare =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback