Uppdatering...

Inte hunnit skriva på ett tag nu....varit så mycket. Har massa prov och uppgifter och slut skriving denna veckan innan vi ska ut på APU.. så pluggar och är i skolan..

Idag köpte jag ostbullar och åt till lunch, det var gott =)

Har hunnit med att dammsuga och ska städa toaletten lite, sen blir det plugg och laga mat senare...

helgen som har varit spenderades nere i höör.. närmare bestämt hemma hos rebecka i hennes nya lya! jätte fin var den! en trea hon köpt, så hon håller på att renovera och ha sig, där e en öppen spis, så mysigt!! ganska gammalt hus, men det är så det ska vara!

I helgen tog vi det lugnt, var ute hos hästarna och mockade och städade i stallet, älskar  att hålla på med pållar, till och med mocka är skoj och sopa och lägga upp mat o hö =) det ger motion med speciellt efter vi hade mockat ut två boxar helt o hållet o strödde nytt ;)  
tog en promenad senare i rebeckas nya område.. kollade på Melodi festivalen och krängde godis.. (offcourse) Hon bjöd mig på e super middag! baconlindade kycklingfileer med ris och örtbrunsås! , riktigt lyckat!

var hemma och mös hos henne och snackade massa skit! sen på söndagen på eftermiddagen kom johan och hämtade mig och vi körde hemmåt, var ju alla hjärtans dag men vi hade inte råd att hitta på ngt eller köpa ngt till varanndra så det fick vara! var lite extra kärleksfulla mot varanndra när vi kom hem istället =)


Och mot djuren offcourse!!! <3


lägger upp några bilder från helgen...




En bild på tindra när vi kom hem, hon var jätte busig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback